rv
Volledig scherm
© rv

“Vrienden? Ik had hem nog nooit gezien!”: journaliste huurt advocate in na interview met topbokser

Time-Out“De journaliste was een vriendin en ze kon ermee lachen”, was de reactie van Kubrat Pulev, een van de beste zwaargewichten ter wereld, op het bizarre interview dat hij beëindigde met een kus vol op de mond van Jenny SuShe. Maar de Amerikaanse denkt daar anders over. Zij neemt een beruchte advocate onder de arm: Gloria Allred, die al menig bekende en controversiële zaak rond vooral vrouwenrechten behandeld heeft.

9 reacties

  • boekske toe Bling

    5 jaar geleden
    Wa nen draak.... waarom doe je dat makker waarom! Heb toch wat zelf respect.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Respect is hier heel ver te zoeken dieje boer denkt zich alles te kunnen veroorloven, hopelijk gaat het hem enkele 100000 den kosten je blijft met je poten af van iets dat niet van jou is, aan die mannen die er anders over denken ik wil zien wat jij doet mocht het jou vrouw of dochter wezen
  • Walter De Weirdt

    5 jaar geleden
    Beste Bart en Gianni,het heeft er niets mee te maken hoe de dame gekleed is,het is en blijft ongewenst gedrag!Wat als jouw partner er in mijn ogen super uitdagend gekleed bijloopt,mag ik haar dan ook zomaar kussen???
  • Linde Segaert

    5 jaar geleden
    Zielig hoor hoe sommigen dit vulgaire macho gedrag blijven goedpraten. Ook al stond die journaliste daar naakt, dan nog heeft die sul niet het recht haar lichamelijk te benaderen. Net of vrouwen het leuk of grappig moeten vinden om zomaar door iemand gekust of betast te worden. Jekkes, dit soort gedrag geeft mij eerder een kotsgevoel...
  • Jack Dereder

    5 jaar geleden
    Ok Bart van Brabant, als jij met een trainingspak gaat joggen met een hoodie op is het dus normaal dat jij een tik voor je kop krijgt omdat iemand zich bedreigd voelde door je kleding? Juist hetzelfde.