© Jan Van der Perre

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Bosuil verovert laatste vakje op spelbord Monopoly Antwerpen

Antwerpen heeft vanaf september een eigen Monopoly-spel. Dat je de Boerentoren of het Havenhuis kan kopen, was al bekend, maar er moest nog worden gestemd voor het laatste vakje op het spelbord. Het werd een ware voetbalderby tussen Antwerp en Beerschot Wilrijk.

il

Monopoly heeft bekendgemaakt welke Antwerpse bezienswaardigheid het laatste vakje op het spelbord mag invullen. Het werd een nek-aan-nekrace tussen twee Antwerpse voetbaltempels: de Bosuil in Deurne en het Olympisch Stadion op het Kiel. Er kwamen 60.000 inzendingen binnen.

“De stemmen zijn geteld. De Bosuil en het Olympisch Stadion verpletterden de rest van de tegenstand. Voetbal leeft in Antwerpen”, meldt Monopoly Antwerpen.

“Het Kiel ging aan de haal met 43% van de stemmen, maar de Bosuil ging daar nog net over met 46%. Door het fantastische resultaat van beide clubs en dus ook de waanzinnige interesse in Monopoly Antwerpen hebben we beslist om Beerschot Wilrijk op te nemen op een van de kanskaartjes. De Bosuil komt op het spelbord terecht.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER