Dieter Bacquaert
Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

Musical in Vlaanderen is een goudmijn voor de één, een fiasco voor de ander: “We maken er gewoon te veel voor zo’n kleine markt”

ShowbizzDe musicalwereld hinkt op twee gedachten. Terwijl Studio 100 met ‘40-45’ het ene record na het andere doet sneuvelen - en ook de musical ‘Daens’ al in de steigers zet, komen veel andere producenten nog amper uit de kosten. En die kijken geërgerd naar het verpletterende succes van ‘40-45’, zo blijkt in Dag Allemaal.

24 reacties

  • Gilles Van Dyck

    5 jaar geleden
    Ik snap deze reacties hierboven niet, Er zijn ook amateurverenigingen die het beste van zichzelf geven, ook een fantastische productie neerzetten en dat allemaal zonder subsidies. Deze musicals zijn vaak even mooi als proffesionele musicals aan een zeer goedkope prijs. Maar jammer genoeg komt er vaak niet veel volk naar deze musicals kijken.... (dit zeg ik zelf vanuit mijn standpunt als amateur musicalacteur).
  • Walter Bruylandts

    5 jaar geleden
    Mag ik jullie er even op wijzen dat acteurs die geen werk hebben beroep moeten doen op een werkloosheidsuitkering en die kost de belastingbetaler ook geld.
  • Jil Heirman

    5 jaar geleden
    Belastingen zouden niet moeten dienen om jullie levenslange hobby te betalen, beste “acteurs” en andere “kunstenaars”.
  • Michel Gilson

    5 jaar geleden
    Stop aub met alles en nog wat te subsidiëren, de belastingdruk wordt stilaan onhoudbaar voor de gemiddelde Vlaming. Is wat je produceert of investeert, wat het ook is, niet rendabel ? Zoek dan iets anders maar leef niet op de kap van anderen !
  • Patrick de Cock

    5 jaar geleden
    Miesten ze de dure inkomkaarten , goedkoper maken zodat iedereen de kans krijgt om te gaan genieten, zou al veel oplossen, en ze moeten niet 1fkolen let dure produktiekosten, als er niemand komt is dat al verloren, met normale prijzen, zouden de zalen al veel meer gevuld zijn! En dan de BV .s die altyd gratis met heel hun gezin , ons uitlachen, zij hebben het makkelijk, de gewone man moet zijn dure tickets maar kopen, zij genieten voor niets en dan maar zeggen dat we zeker moeten gaan kijken