© Instagram

Zo decadent vierde topmodel Kendall Jenner haar verjaardag

Op donderdag 3 november is het Amerikaanse topmodel Kendall Jenner 21 jaar geworden. Zoals het een lid van de Kardashian-clan betaamt, vierde ze dat op een decadente manier.

vwh

De halfzus van Kim Kardashian schuimde enkele feestjes af in West Hollywood, zo ging ze in een transparant catsuit van Julien Macdonald naar club Catch met hartsvriendin Hailey Baldwin. Later trok ze in een op maat gemaakte zilverkleurige glitterjurk van LaBourjoisie naar club Delilah, waar ze gezien is met een cocktail in haar hand: een wodka tonic met een limoen. Dat moet een van haar eerste alcoholische drankjes zijn geweest, want ze is niet zo’n grote fan van alcohol. Dat zei haar halfzus Khloé eerder in een interview met modeblad Elle. Extra weetje: de weinig verhullende jurk met kristallen is net dezelfde als de creatie die Paris Hilton droeg toen zij 21 werd.

Dure champagne

De brunette feestte uiteraard niet alleen. Ze deed dat in het gezelschap van onder meer Harry Styles van One Direction, basketbalspeler Jordan Clarkson, rapper Travis Scott, Cindy Crawford en haar kinderen. Zus Kylie was ook van de partij en maakte de hele avond filmpjes van Kendall. Naar verluidt creëerden zus Kim Kardasian en mama Kris Jenner om middernacht een speciale sfeer en zongen ze ‘Happy Birthday’. Op de dansvloer wer dook flink getwerkt.

Auto cadeau

Daarna ging het feest gewoon verder. Volgens een insider had heet feestbeest 21 flessen Perrier-Jouët Belle Epoque Champagne voorzien. Per fles betaal je zo’n 450 euro. Midden in de nacht mocht Kendall ook een groots verjaardagscadeau in ontvangst nemen van haar moeder. Op een Snapchat-video van Khloé is te zien dat ze een fonkelnieuwe Rolls-Royce krijgt met een strik rond. Kostprijs? 225.000 euro. Het topmodel heeft wel al drie bolides in haar garage staan: een Land Rover, Ferrari en een Corvette.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER