(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © Belga

Vermiste Jennifer (12) uit Ukkel is terecht

Jennifer Schokkaert, het 12-jarige meisje dat woensdag in Ukkel verdween, is terecht. Dat meldt het Brusselse parket en wordt ook bevestigd door Child Focus.

2 reacties

  • Ilse van Caeyzeele

    5 jaar geleden
    krijg meteen kippenvel ... hopelijk vinden ze haar snel!
  • Jean-Pierre Vercruysse

    5 jaar geleden
    12 jaar, laten we hopen dat dit kindje snel en in goede gezondheid teruggevonden wordt!!
  1. Vooruit.brussels wil openluchtzwembad aan het Becodok in Brussel realiseren

    Vooruit.brussels wil openlucht­zwem­bad aan het Becodok in Brussel realiseren

    Vooruit.brussels heeft een gedetailleerd plan gepresenteerd om een openluchtzwembad te creëren aan het Becodok in Brussel. Dit initiatief komt na eerdere inspanningen om een zwembad aan het kanaal te bouwen, die tot nu toe niet van de grond zijn gekomen. De partij stelt voor om samen te werken met Nordic Urban, een Fins bedrijf dat al succesvol openluchtzwembaden heeft gebouwd in verschillende Europese steden.
    Stad Brussel
  2. 
Parket Halle-Vilvoorde viert 10 jaar aan successen, maar worstelt met personeelstekort en gebrek aan eigen gebouw: “We vragen enorm veel van onze mensen”
    PREMIUM

    Parket Hal­le-Vilvoorde viert 10 jaar aan successen, maar worstelt met personeels­te­kort en gebrek aan eigen gebouw: “We vragen enorm veel van onze mensen”

    Met ups en downs, groeipijnen en groeischeuten, maar helaas nog steeds zonder een eigen parketgebouw dat voldoet aan de normen. Zo beleefde het parket Halle-Vilvoorde de eerste tien jaar van zijn bestaan na de splitsing van het gerechtelijke arrondissement. Procureur des Konings Carol Vercarre blikt terug op een bewogen start en kijkt uit naar de uitdagingen in de toekomst. “We hebben heel wat capaciteit gevraagd van onze politiediensten in Halle-Vilvoorde door het zware personeelstekort.”
    Vilvoorde, Halle