De familie van Michael Jackson neemt het voor hem op in een nieuwe documentaire die op YouTube verschenen is: “Neverland Firsthand: Investigating the Michael Jackson Documentary’.
Volledig scherm
De familie van Michael Jackson neemt het voor hem op in een nieuwe documentaire die op YouTube verschenen is: “Neverland Firsthand: Investigating the Michael Jackson Documentary’. © EPA

Met deze eigen documentaire wil familie Michael Jackson beschuldigingen van seksueel misbruik counteren

CelebritiesDe familie van Michael Jackson heeft door middel van een eigen documentaire, ‘Neverland Firsthand: Investigating the Michael Jackson Documentary’, gereageerd op de tweedelige HBO-documentaire ‘Leaving Neverland’, waarin het overleden popidool door twee mannen van seksueel misbruik beschuldigd wordt. 

11 reacties

  • Anthony van der Borght

    5 jaar geleden
    Ze gaan daarvoor niet liegen.. dat het waar is . Er zullen er veel zijn dat het geloven..
  • dretie munkies

    5 jaar geleden
    Laat gewoon het gerecht zijn werk doen in deze zaak en zo de waarheid proberen te achterhalen. Het is niet omdat Michael Jackson (een fel overroepen) vedette was dat hij nu moet beschermd worden !
  • fouad vandercruysse

    5 jaar geleden
    Ik kan het niet helpen maar ik geloof die twee zogenaamde slachtoffers niet
  • Ka Ka

    5 jaar geleden
    Vrijheid van spraak, als je met modder smijt, mag je het zelf ook terug verwachten. Michael Jackson en zijn legende moeten bewaard blijven van zulke goedkope aanvallen. Ik walg ervan dat ze tegenwoordig alles en iedereen persoonlijk kunnen afbreken door enkel en alleen twijfel te zaaien. Je kunt iedereen afbreken, is dat de wereld dat we willen in leven?
  • Veerle Hertens

    5 jaar geleden
    en zo blijven de levenden langs alle kanten hun zakken vullen op kap van iemand die al 10 jaar overleden is, beide kanten zijn even smerig. Laat die mens nu is in vrede rusten.