Maxime Petit
Volledig scherm
© Maxime Petit

Paul Severs (70) overleden

ShowbizzCharmezanger Paul Severs (70) is overleden. De Vlaamse artiest werd op 12 maart in het ziekenhuis opgenomen nadat hij een hartaanval kreeg en hard ten val kwam met zijn fiets. Hij belandde in een coma, waaruit hij na een tijdje ontwaakte. De laatste weken bleef zijn toestand echter kritiek en kreeg Severs verschillende bloedklonters, waardoor hij twee keer opnieuw wegzakte in een coma. Toen Severs dit weekend voor de derde keer het bewustzijn verloor, gaven de dokters aan dat zijn situatie uitzichtloos was. Zijn zoon meldt nu dat Paul Severs overleden is. 

217 reacties

  • Pieter Vanassche

    4 jaar geleden
    Sterkte aan familie vrienden
  • Daisy Daelemans

    5 jaar geleden
    Sterkte voor de familie, een sympathieke zanger is van ons heengegaan, maar zijn liedjes zullen bij velen blijven leven, R.I.P. Paul
  • Rita Aerts

    5 jaar geleden
    Ik zal je missen Paul je blyft altyd in mijn hart
  • Patrick Dubois

    5 jaar geleden
    Dank u Paul voor uw muziek,die zal altijd overleven en blijven spelen,je word niet vergeten,rust zacht.
  • Ann Verleye

    5 jaar geleden
    Heel veel sterkte ...
  1. Eerste reactie van Dennis ‘Black Magic’ na veroordeling: “Ik zou haar 2 keer verkracht hebben, terwijl ik 4 keer seks met haar had”
    PREMIUM

    Eerste reactie van Dennis ‘Black Magic’ na veroorde­ling: “Ik zou haar 2 keer verkracht hebben, terwijl ik 4 keer seks met haar had”

    “M’n koffers staan al klaar. De politie komt me zo oppikken om naar de gevangenis te gaan”, zegt Dennis ‘Black Magic’ Burkas (49) aan HLN via de telefoon. De voormalige pornoproducent werd deze ochtend veroordeeld tot zeven jaar cel voor de verkrachting en aanranding van acht vrouwen. Vanuit zijn woonkamer in Boutersem, omringd door zijn gezin, reageert hij voor het eerst op het vonnis. “De wraakactie is geslaagd... Die meisjes wisten dat seks part of the job was.”
  2. POLL. Nadat hij/zij zich brutaal mengde tijdens eliminatieproef: weet jij wél wie de mol is? Stem hier op jouw verdachte
    tv

    POLL. Nadat hij/zij zich brutaal mengde tijdens eliminatie­proef: weet jij wél wie de mol is? Stem hier op jouw verdachte

    Na Gillian, Karolien en Philippe valt nu ook Coco af. Er zijn nog vijf kandidaten over in ‘De mol’ en één verrader dus. Die speelt het spel dit jaar bijzonder brutaal. Hij of zij ging zelfs een rechtstreekse confrontatie aan met de deelnemers tijdens in het invullen van de eliminatieproef. Met als resultaat: Coco die zich toch liet verleiden, maar duidelijk helemaal op het verkeerde spoor zat en het spel toch moest verlaten. Wie is volgens jou de mol? Laat het hieronder weten.