Paul Severs
Volledig scherm
Paul Severs © ISOPIX

Collega’s reageren op overlijden van Paul Severs: “Hij schreef één van de allergrootste Vlaamse schlagers”

ShowbizzPaul Severs, de man die in Vlaanderen hits scoorde met ‘Zeg ns meisje’ en ‘Ik ben verliefd op jou’, is zonet op 70-jarige leeftijd overleden. Voor zijn voormalige collega’s uit de showbizzwereld komt het nieuws erg hard aan.

35 reacties

  • Elvira De Weerd

    5 jaar geleden
    Lieve Paul, ik hoop dat je nu geen pijn meer hebt. Innige deelneming en heel veel sterkte voor deze moeilijke periode. Wij zullen hem nooit vergeten.
  • Axel Marckx

    5 jaar geleden
    Rust in vrede, Paul. Je repertorium was niet bepaald mijn ding, maar je was een goede mens en je zal door velen gemist worden. Sterkte aan je familie en vrienden!
  • Nancy Diegem

    5 jaar geleden
    Doet mij denken aan mijn kindertijd.............R.I.P. Paul !!!!
  • De Meesterv Lisette

    5 jaar geleden
    Paul rust in vrede ! We gaan je heel hard missen, jouw muziek zal altijd in ons oren blijven klinken, we hebben heel veel optredens van je mee gemaakt en wat een euforie.....je nam iedereen in de ban zowel jong als oud, iedereen zong met jouw liedjes mee....je was een prachtmens die tijd maakte voor zijn vele fans.Veel sterkte aan de familie en al zijn fans
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Een fijn mens en een goeie zanger uit mijn jeugd Veel sterkte voor de familie Bedankt voor je fijne en mooie liedjes
  1. Amper promo en toch is nieuw album Taylor Swift nu al een schot in de roos. Maar: “Het hoogtepunt van de hype is bereikt”
    PREMIUM
    Muziek

    Amper promo en toch is nieuw album Taylor Swift nu al een schot in de roos. Maar: “Het hoogtepunt van de hype is bereikt”

    Nog voor er één noot te horen was, was ‘The Tortured Poets Department’ - het gloednieuwe album van Taylor Swift (34) - al een waanzinnig succes op Spotify. En dat zonder dat de Amerikaanse zangeres al te veel promotie voerde voor haar nieuwe plaat. Is ze gewoon te groot geworden om haar nieuwe album te laten falen? En hoelang zal haar succes nog blijven duren? Celebrity-experte Hilde Van den Bulck analyseert zorgvuldig de strategie van de popster.
  2. COLUMN. “Lof voor prinses Amalia bij staatsbanket, maar waarom wél feesten en amper koninklijke taken?”
    PREMIUM
    Royalty

    COLUMN. “Lof voor prinses Amalia bij staatsban­ket, maar waarom wél feesten en amper koninklij­ke taken?”

    Een donkerblauwe jurk en opmerkelijke familiejuwelen. Meer had Amalia (20) niet nodig om te schitteren op het staatsbanket ter ere van de Spaanse koning. Een welgekomen afwisseling, want de Nederlanse kroonprinses krijgt vaak kritiek te slikken over haar kledingkeuzes. Al valt het onze koninklijke mode-expert Jelka Van Duyse wel op hoe Amalia zich amper laat opmerken tijdens officiële koninklijke activiteiten. Tenzij het om een feestje gaat. “Het contrast met onze prinses Elisabeth is erg groot.”