© Paul Keyenberg

Zoekactie naar vermiste kickbokser in Nederland levert niets op

De zoekactie naar de vermiste kickbokser Marc de Bonte (26) uit Kasterlee in het Nederlandse Best is afgelopen zonder resultaat. Er zijn geen nieuwe aanwijzingen gevonden.

inke

De politie hield dinsdag een zoekactie in het Wilhelmina- en Beatrixkanaal in Best. Er werd sonarapparatuur gebruikt en een speurhond ingezet op het water en in de buurt van de plek waar de auto van de Bonte werd gevonden. De zoekactie heeft niets opgeleverd.

Het programma ‘Opsporing Verzocht’ van AVROTROS besteedt dinsdagavond aandacht aan de zaak. “We hebben ook extra beelden die we in de uitzending laten zien.”

Marc de Bonte, afkomstig uit Kasterlee, bezocht vrijdag een vriend in Turnhout. Nadien vertrok hij met de auto naar zijn vriendin Marly de Laat, in Best bij Eindhoven. Maar daar is hij nooit aangekomen. De politie vond zondag wel zijn Renault Clio in een woonwijk in Best, maar van de jongeman geen spoor.

Terwijl de politie volop zoekt naar aanwijzingen, blijven de familieleden en vrienden niet bij de pakken zitten. Nadat ze het voorbije weekend het centrum van Turnhout en de wegen van Turnhout naar Best al uitkamden, ­gingen ze gisteren op pad in Best en omgeving.

Intussen looft de firma Imex Cars uit Breda ook 2.500 euro uit voor de gouden tip die leidt naar de vondst van Marc de Bonte.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER