Erika Van Tielen maakt opwachting in ‘Familie’

Erika Van Tielen maakt volgend jaar haar opwachting in de VTM-soap ‘Familie’. Ze zal in de huid kruipen van de (voorlopig nog) mysterieuze Amélie. Dat heeft ze woensdagmorgen zelf bekend gemaakt op QMusic, bij haar zus Heidi Van Tielen en Sam De Bruyn.

inke

De aandachtige Familie-kijker hoorde Lars De Wulf de voorbije weken al eens telefoneren met ‘Amélieke’. Het mysterieuze personage riep meteen heel wat vragen op, maar Amélie krijgt vanaf januari 2017 ook een gezicht. “Amélie is een ietwat rebelse en mysterieuze jonge vrouw uit de entourage van Lars”, verklapt Erika Van Tielen. “Ze is ambitieus en joviaal, maar heeft ook een minder fraaie kant. Amélie was altijd een zorgenkind en kende een minder fraai verleden. Ik kijk er enorm naar uit om mijn tanden in deze rol te zetten.”

Erika Van Tielen maakte haar acteerdebuut in Frits & Freddy en was nadien nog te zien in Zot van A en Crimi Clowns. “Mijn eerste opname staat pas midden november gepland, maar alles wordt nu al volop voorbereid. Ik merk nu al dat de sfeer op de set bijzonder warm is. De collega’s zijn stuk voor stuk gepassioneerd en ik kijk ernaar uit om met hen samen te werken.”

“Na een lange periode met enkel presentatiewerk word ik toch weer even uit mijn comfort zone getrokken. Maar het voelt goed en juist. Amélie is best een pittig personage dat niet op haar mondje is gevallen. En ik krijg ook een totaal nieuwe look… spannend!”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER