Direct naar artikelinhoud

Onze tips voor een geslaagde Paradise City-trip

vrijdag

Raw District

Het Belgische duo Vernon Bara en Massimo DaCosta zijn niet bepaald groentjes in de housescene. Met hun laatste project Raw District zoeken ze vrijdag de donkerste en diepste kant van house op. Maar de oude vertrouwde soul, funk en disco zitten wel nog altijd verscholen in hun set, beloven ze.

zaterdag

DC Salas

Diego Cortez Salas is een Brusselaar met Zuid-Amerikaanse roots, die op handen wordt gedragen door Ivan Smagghe en Tale of Us. Zijn plaat The Unspoken is net uit, waarop hij wordt bijgestaan door het duo achter Joy Wellboy. Fans van Moderat en een minder ouderwetse Trentemøller zouden op deze muzikale trip weleens helemaal aan hun trekken kunnen komen.

zaterdag

Kornél Kovàcs

'The Bells' doet bij elke technofan ongetwijfeld een belletje rinkelen. Met de gelijknamige klassieker van Jeff Mills heeft het recente debuut van Kornél Kovàcs evenwel niets te zien. De Zweedse producer houdt van speelse riedeltjes, warme strijkers en kekke stemmetjes.

zondag

Âme

Fans van donkere, melodische deephouse en techhouse zullen zich ongetwijfeld geen buil vallen aan dit Duitse dj- annex producersduo. Frank Wiedemann en Kristian Beyer willen naar verluidt een glimp bieden van de toekomst van de elektronische muziek. Tijdreizigers en nachtbrakers zijn welkom!

zaterdag

Guns N' Roses

Oké, deze is maar een grapje. Alleen: wat een onwaarschijnlijk toeval! In hetzelfde weekend als Paradise City gaat TW Classic door met de bedenkers van diezelfde klassieker als lijsttrekker. Wie iets anders op zijn bord wil dan vette beats en vloervullers, moet naar de Werchterwei afzakken.