Direct naar artikelinhoud

Pretty girls

Roze is het nieuwe zwart en beautymerken kiezen dan ook resoluut voor deze absolute trendkleur.

Alles wat je ooit wilde weten over beauty vind je in deze Beauty Bible. Achtereenvolgens worden parfum, verzorging en make-up onder de loep genomen, de aanpak is informatief (maar gelukkig nooit te lang of te gedetailleerd) en praktisch, met veel stap-voor-stap instructies, foto's en Q&A's.

In het hoofdstuk over parfums krijg je een overzicht van iconische parfums, uitleg over de opbouw van een parfum en de verschillende parfumfamilies, maar ook een antwoord op vragen als 'hoe kies je een parfum?' en 'kan ik parfum kopen voor iemand anders?'. Onder het hoofdstuk 'verzorging' krijg je na de uitleg over je huid, tips voor een korte of lange dagelijkse gelaatsverzorging, antwoord op vragen als 'wat begin ik tegen gezwollen ogen, een vermoeide blik of wallen onder m'n ogen?', informatie over maskers en scrubs, waxen en ontharen, anti-aging, zonnebescherming en lichaamsverzorging. Bij make-up, ten slotte, kun je tips en uitleg verwachten over de perfecte teint, make-up voor de donkere en de rijpere huid, voor de ogen, voor brildragers, shaping en contouring, strobing en smokey eyes. Als leuk tussendoortje zijn er talloze mooie quotes, zoals deze: 'I believe happy girls are the prettiest' (Audrey Hepburn).

Naar aanleiding van z'n 60-jarig bestaan brengt het Duitse merk Babor een limited edition uit van de HY-ÖL. Die ge-bruik je zo: HY-ÖL aanbrengen op de droge huid, Phytoactive erover verdelen, je vingers natmaken en je gezicht masseren, en afwassen.

De limited edition bevat 200 ml

HY-ÖL en 100 ml Phytoactive

afgestemd op je huidtype. € 37, www.babor.be.

Martien Snykers, Hoogstraat 25, 8370 Blankenberge.

Nude look

Vergis je niet: deze look mag dan naturel ogen, er is wel degelijk make-up gebruikt. Bijvoor-beeld lippenstift in bleekroze met een ultrasmeuïge, hydraterende textuur.

Eclat Minute Embellisseur Lèvres van Clarins, € 17,50, in de parfumerie.

Strictly pink

0% chemische conserveringsmiddelen, 100% van natuurlijke oorsprong, gegarandeerd hypoallergeen: we like! Met deze serum booster met hyaluronzuur ga je rimpeltjes en lijntjes doeltreffend te lijf.

Serum booster van Novexpert,

€ 64,95, bij ICI Paris XL.

Appelwangetjes

Geef je teint een frisse, jeugdige uitstraling met een blush in poedervorm. De formule met pigmentrijke ingrediënten zorgt voor een mooie, egale finish.

Cheek Color, € 23,50, William De Ridder, Smedenstraat 6, 8000 Brugge.

Billy is the new kid in town

Een nieuw parfum en dan nog wel made in Belgium: welkom bij de BillyXClub! Onze keuze voor dit voorjaar is Pashadina, een blend van mandarijn, pompelmoes, bergamot en saffraan, wat resulteert in een hippe geur.

Pashadina van BillyXClub, € 68, www.billyxclub.com.

Sneakers en make-up als finishing touch van je look: dat is het concept van het gezamenlijke project van Reebok en het Zweedse make-upmerk FACE Stockholm. Clou van het verhaal: maak een statement in kleur om je zelfvertrouwen en persoonlijkheid te benadrukken, en die is dit seizoen roze gekleurd!

Sneakers, € 85, www.reebok.com.