Donald Trump
Volledig scherm
Donald Trump © Photo News

Trump verdedigt Britten bij brexit en haalt hard uit naar “wrede EU”

De Amerikaanse president heeft de EU bekritiseerd om haar harde aanpak van de Britten bij de brexit. De uithaal komt er nadat de Europese leiders aan Theresa May nieuw uitstel hebben gegeven tot 31 oktober om haar scheidingsdeal rond te krijgen.

25 reacties

  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Tony en Lore weten jullie wel over wat je praat. 1 de Britten willen geen No deal anders zouden ze geen uigstel vragen en 2 de Britten willen eruit maar ze komen met geen enkel voorstel wat verwacht je dan dat wij de britten nog wat gaan geven. Voel u vrij om uw loon td storten maar ik ben pro EU wil je hier niet zijn bol het dan af maar eis niets.
  • Frans Peeters

    5 jaar geleden
    Het is zoals een vis (referendum) helpen te verdrinken
  • Kurt Dietens

    5 jaar geleden
    Hoe zou hij reageren mocht bv Californië uit de VS willen stappen ???
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    Britten werden bedrogen en stemden zo voor de Brexit lijkt veel weg te hebben van de beloften en verkiezing van Trump in Amerika. Wij hoeven tenminste geen muren te bouwen en ook de Britten hoeven er ook geen te betalen en die was zelfs nergens als verkiezingsbelofte te horen.Trouwens werd hier onderhandeld en goed bevonden door de Britse regering,maar stilletjes aan hebben ze door zichzelf in de voet geschoten te hebben vandaar de problemen
  • Lore Kluwer

    5 jaar geleden
    130% gelijk. Top van Trump. Noem maar namen, hoor. Verhofstadt is een van de Brexit-onderhandelaars die namens de EU alles in goede banen leidt. We zien nu eens ook op Europees vlak wat voor een brielpot hij eigenlijk is.