Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Photonews

Schorsingsvoorstel Malinovskyi zindert nog na bij Clement: "Een splinterbom die ontplofte”

Play-off 1RC Genk - Club Brugge. Het nummer één tegen het nummer twee. Dé match van het jaar. En toch ging het op de persbabbel van Philippe Clement vooral over iets anders. “Zeven speeldagen schorsing: de verbijstering was volkomen.”

11 reacties

  • john dewit

    5 jaar geleden
    Een wedstrijd tussen veruit de 2 beste teams . Ik hoop op Genk omdat het voor mij de titel het meest verdiend maar fcb is juist op tijd in supervorm , laat de beste winnen . Ik als rsca fan kijk met jaloezie naar jullie , bij ons is het echt triestig !!
  • Patrick Van Bogaert

    5 jaar geleden
    Hopelijk fluit de geschillencommissie vanmiddag Kris Wagner heel streng terug en kan RC Genk op volle sterkte de topper tegen Club Brugge aanvatten. Wat Kris Wagner wou doen was /is er héél ver over en dan stelt een voetbalfan zich vragen...hopelijk zegeviert vanmiddag het gezond verstand en is het één of geen speeldag schorsing
  • jenny charels

    5 jaar geleden
    Clement gaat volgende zondag dik op zijn doos krijgen van Club. Die overwinning van Club is in se niet het voornaamste, maar hopelijk gaan de ogen open van het bestuur van Club om NIET te veranderen van trainer. Leko is het beste wat Club in jaren is overkomen; veel en veel beter dan Preudhomme (een trainer van de oude stempel), en veel, heel veel beter dan Clement, die helemaal geen présence heeft. Met een overwinning van Club houden we - hopelijk - Leko aan boord.
  • danny meulders

    5 jaar geleden
    de volgende trainer van club Brugge , Philip Clement
  • Joseph Lemmens

    5 jaar geleden
    Als Malinovsky zondag geschorst wordt dan blijven alle supporters van Racing Genk uit protest thuis. Eerder gaan de ogen aan de Strooperlaan toch niet open!