Tiener (19) zwaar toegetakeld tijdens fuif

© bfs

De 19-jarige D’Jango De Wilde is afgelopen weekend zwaar toegetakeld tijdens een fuif in Beveren. Hij kreeg klappen op zijn hoofd en hand en moest worden geopereerd.

Bert Foubert

De jongeman was in de nacht van vrijdag op zaterdag om 2.30 uur aangekomen op een fuif in jeugdhuis Togenblik op het Gravenplein in Beveren. “Ik was op zoek naar mijn kameraden toen ik plots langs achter gegrepen werd. Ik kreeg klappen op mijn hoofd en op mijn handen. Wie mij zo hard aanpakte en waarom weet ik helemaal niet. Ik had die avond met niemand ruzie gehad.”

Pas toen D’Jango buiten aan de fuifzaal stond, zag hij hoe zwaar hij gewond was. Zijn hand zat volledig onder het bloed.

“De daders moeten erop geslagen hebben met bierflesjes of in gestoken hebben met een mes”, vermoedt het slachtoffer. “De ziekenwagen heeft me meteen naar de spoed gebracht. De volgende ochtend werd ik al geopereerd. De pees van mijn vinger bleek afgescheurd. Volgens de dokter zal mij dat een blijvend letsel opleveren. Ik ben door de verwondingen aan mijn hand zeker al tot het einde van dit jaar arbeidsongeschikt”, aldus D’Jango, die werkt als uitzendkracht.

D’Jango De Wilde doet samen met zijn familie alvast een oproep tot getuigen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen