© Shutterstock

Bedrogen vrouw schrijft brief aan de minnares van haar man

Een Australische vrouw, van wie de naam niet bekend is, heeft een open brief geschreven aan de minnares van haar man. Daarin legt ze uit wanneer ze doorhad dat er een ander in zijn leven was en dat hij - ondanks haar pogingen om liefde te ontvangen - niet meer zag staan.

vwh

Het besef kwam er toen een vrouw uit hun vriendenkring de telefoon van haar man vastnam, zijn code intikte en een foto nam met Instagram. “Ik wist zijn code helemaal niet. Dat was het moment waarop mijn maag keerde en je familiair gedoe plots helderder werd. Ik voelde me misselijk”, zo begint de brief die integraal op de Australische nieuwssite Nine.com.au staat.

Daarna maakt ze duidelijk hoe de vrouw langzaam invloed kreeg op hun relatie en hoe die begon te ontrafelen. Zo leverde haar man kritiek op wat ze kocht in de supermarkt. “Op een dag kwam hij thuis met drie zakken vol noten die jij voor hem had gekocht, een andere keer had je muffins met besjes gemaakt voor ons. Hij vond het zo lief, zo behulpzaam.”

De anonieme vrouw vertelt dat haar man soms pas om tien uur ’s avonds thuiskwam en daardoor quality time met zijn gezin miste. “Wat was er toch zoveel belangrijker dan keer op keer te missen hoe er twee fantastische kleuters in een bad springen, yoghurt slurpen en naar een verhaaltje luisteren voor het slapengaan?”, staat er. “Ik probeerde mezelf te veranderen. Ik vermagerde, werd blonder, leerde beter koken en sloofde me uit als moeder. Niets kon echter zijn gedesinteresseerde blik doen verdwijnen.”

De schrijfster van de brief legt uit dat ze haar man begon te volgen via de ‘Find my Iphone’-app. ”Wat ik vond? Dat hij inderdaad altijd op kantoor was. ‘Hard aan het werken’, voor ons.” Hoe de affaire dan evolueerde? Na de Melbourne Cup bleef de man lang feesten met zijn minnares. Daarna biechtte hij alles op aan zijn vrouw en zei hij dat hij voor zijn nieuwe relatie zou gaan.

“Je begrijpt nog niet hoeveel pijn het doet als je kleine kinderen elke avond vragen waar hun papa is. Je begrijpt het ook niet hoe het voelt om dan te moeten zeggen dat hij nooit meer zal thuiskomen. Op een dag zal jij in mijn schoenen staan. Over drie of misschien over tien jaar ben jij diegene die thuis zit met een koude maaltijd en een glas wijn voor je neus terwijl de kinderen slapen, jezelf afvragend waar je man zit.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer