© Photonews

Missverkiezingen vechten om Véronique De Cock

Véronique De Cock (39) presenteert al sinds 2007 op regelmatige basis de finale van Miss België. Concurrent Miss Exclusive wil de traditionele missverkiezing naar de kroon steken en wou daarbij ook de ex-Miss België als presentatrice wegkapen. FOX, televisiekanaal en werkgever van De Cock, stak daar echter een stokje voor, meldt Het Laatste Nieuws.

flb

In ons land is de verkiezing van Miss België al jaren de meest toonaangevende. Ken Stevens wil met zijn Miss Exclusive evenwel die verkiezing naar het kroontje steken. Dat probeert hij met een show in het Kursaal in Knokke, een diamenten tiara ter waarde van 28.000 euro, de uitzending van de verkiezing op Stories-TV, een roze Fiat voor de winnares... en het wegkapen van presentatrice Veronique De Cock.

In eerste instantie leek het erop dat FOX tv, de werkgever van Véronique De Cock, ermee instemde dat ze ook de presentatie van Miss Exclusive op zich zou nemen. Plots bleek die echter van mening te zijn veranderd en kwam de zender met een niet mis te verstane mededeling af. "We lenen Véronique niet uit", liet Krijn Jonckheere van FOX optekenen.

Een probleem voor Stevens, want de Miss Exclusive-verkiezing van 2016 vindt al plaats op 19 november. "Heel zielig van Miss België en FOX", laat hij dan ook weten in Het Laatste Nieuws. "Ze wou nochtans graag bij ons presenteren en niet als gedwongen gezicht van FOX bij Miss België. We zullen hard terugslaan." Miss België-organisatrice Darline Devos moet er vooral hartelijk om lachen. "Ze doen maar", is haar respons.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER