rv
Volledig scherm
© rv

Club-voorzitter Verhaeghe: “We zijn bezig met een andere locatie voor de bouw van ons nieuw stadion”

Play SportsClub Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe heeft een nieuwe locatie op het oog om binnenkort een stadion te bouwen. Dat vertelde hij in het interviewprogramma ‘De Kantine’ op Play Sports.

14 reacties

  • bjorn Vermeerch

    5 jaar geleden
    @Danny, het huidige stadion van brugge (en ook de renovatie voor Euro2000) werden betaald met belastinggeld. Dat van Rsca is volledig op eigen kosten gezet. Gezien het vuile spelletje Verhaeghe heeft gespeeld in het dossier voor het Eurostadion moet hij op geen genade rekenen vanuit Antwerpen en Brussel.
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    @Gert, klopt maar een niets voortstellend betonnenstadion van de overheid is nog iets anders dan een wereldstadion waar de rode duivels spelen. @William, wakker worden. Club is behalve de slechtste plaatsen telkens uitverkocht. Duizenden supporters zitten te wachten op het nieuwe stadion net zoals ik maar die het beu zijn telkens in de gutsende regen te staan. Voor 450 euro per seizoen wil ik wel iets.
  • Renaat Moerman

    5 jaar geleden
    Typisch Brugge : niets gaat daar vooruit. Indertijd Accenture park kwijt aan Roeselare, de Ronde kwijt aan Antwerpen en binnenkort het stadion kwijt aan Knokke. Ze zijn daar blijkbaar in de tijd blijven steken van hun middeleeuwse huizen.
  • William Bonny

    5 jaar geleden
    Waarom een nieuw stadion???. Ze krijgen nog het huidig stadion niet vol en als ze Europees spelen. Liggen ze er na 1 speeldag uit. Een nieuw stadion is een verkwisting van de natuur en het geld. Voor mij hoeft dit stadium er niet te komen of dat ze het ergens in&rond Knokke zetten, waar het in niemand zijn weg staat. Laat verdoemd eens de natuur met rust, idioten.
  • Gert Great

    5 jaar geleden
    @Danny, het hele huidige club stadion is betaald door de overheid. Dat van Rsca is volledig op eigen kosten gezet. Ieder om beurt is toch niet meer dan eerlijk.