© *

Lesley-Ann Poppe is bevallen

Lesley-Ann Poppe en haar vriend Kevin Lebreton zijn sinds donderdagmiddag de trotse ouders van een jongetje. Zijn naam werd nog niet bekendgemaakt, maar mama Lesley-Ann deelde wel al een foto op Instagram.

tib

"No Words, Pure Love", schrijft ze bij de eerste foto van haar pasgeboren jongetje. Vier uur eerder postte ze ook al een foto van de ingang van de verloskamer om haar volgers te laten weten dat de bevalling er aan kwam.

Het jongetje is het eerste kindje van Lesley-Ann en haar vriend Kevin Lebreton. Zij heeft al een zoontje, Benjamin Jr, uit een eerdere relatie. Het nieuws over haar zwangerschap kwam er vier maanden nadat ze had bekendgemaakt dat ze een koppel was met Kevin. "Waarom zou ik wachten? Kevin heeft objectief gezien heel wat kwaliteiten die ik zoek in een man. Ik weet dat hij een goede, lieve en zorgzame papa zal zijn. Hij werkt hard, is bezig met zijn toekomst", ze ze toen.

 

No words. Pure happiness. #babyboy #love @kevin_lebreton88

Een foto die is geplaatst door Lesley-Ann Poppe (@lesleyannpoppe) op

 

Het is zover! Wish me luck ????????????????

Een foto die is geplaatst door Lesley-Ann Poppe (@lesleyannpoppe) op

 

De bevalling kwam wellicht geen dag te vroeg voor Lesley-Ann, die maandag nog liet weten op Instagram dat het tijd werd: "Zou je niet overwegen om de komende dagen geboren te worden? Mama raakt stilaan heel vermoeid om haar dikke buik overal mee te sleuren", schreef ze toen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer