AFP/AP
Volledig scherm
© AFP/AP

Kijkers ontdekken nieuw detail in Netflix-docu over Maddie McCann: “Dit kan doorbraak betekenen”

ShowbizzDe achtdelige documentaire ‘The Disappearance of Madeleine McCann’ staat nu al even op Netflix, maar nog steeds raakt de wereld niet uitgepraat over de zaak. Zeker niet nu aandachtige kijkers én oud-inspecteur Colin Sutton een nieuw element hebben ontdekt, dat de verdwijningszaak volgens hen in een stroomversnelling zou kunnen brengen. 

72 reacties

  • Chelsey Grandjean

    5 jaar geleden
    Ik vind het al raar dat je als ouder je kind een slaapmiddel toedient om je te gaan amuzeren met vrienden.. De deur was volgens de ouders op slot maar toch geen sporen van inbraak. Dat dna in die auto die 3weken na de verdwijning in zat van het kleine meisje is ook al zo verdacht. Mijn vermoeden zit meer bij de vader. Als je al niet bij de herdenking bij bent om te gaan “werken” als ouder van je vermist kind ben je daar toch bij?.
  • Sharon Vandewaetere

    5 jaar geleden
    En moesten die ouders nu echt schuldig zijn, waarom brengen ze 12 jaar na datum nog steeds die hele zaak onder de aandacht? Iemand die schuldig is zal er toch alles aan doen om uit de schijnwerpers te blijven. Die ouders blijven media-aandacht vragen zodat de zaak actueel blijft. Voor mij een teken dat ze onschuldig zijn.
  • Sharon Vandewaetere

    5 jaar geleden
    Nieuw spoor, niks van aan. Zogezegd werd er DNA van Maddie gevonden in de huurauto die de ouders 25 dagen na haar ontvoering huurden. Als je de documentaire bekijkt zie je ook dat dat DNA van haar broer of zusje kunnen zijn. Het DNA kwam maar voor een klein percentage overeen met dat van Maddie. De Portugese politie heeft er alles aan gedaan om de ouders te beschuldigen en loog zelfs over vele zaken zoals bewijsmateriaal. De ouders hebben een zware fout begaan maar zijn onschuldig!
  • Shanti Schroers

    5 jaar geleden
    Een paar jaar nadat dit gebeurd was, en ik hier voor de eerste keer echt wat van meekreeg (ik was acht toen dit gebeurde, twaalf toen ik me hierin ging verdiepen) vond ik de ouders al verdacht. Slechte vibes, ik hoop dat mn gevoelens fout zijn, en dat de ouders onschuldig zijn. Als dat zo is, zijn al deze jaren ontzettend zwaar voor ze geweest. Ik ben twintig nu, heb er veel meer over gelezen en gezien en ik twijfel nog steeds over de onschuld van de ouders. Ik hoop dat de waarheid komt.
  • Denise De groof

    5 jaar geleden
    In het begin schreven ze bloedspoor DNA andere kinderen mogelijk slaapmiddel gegeven waar blijven die resultaten