Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

06 July 2020
18:57 uur

Britse fintechbelofte Revolut zoekt Belgische partner

De Tijd

15/05/2019 - 12:17

12:10 De ambitieuze Britse smartphonebank wil samenwerken met een Belgische bank zodat klanten in ons land niet langer een buitenlandse rekening moeten aanhouden.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Britse digitale bank Revolut haalt 500 miljoen dollar op (25/02/2020 - Express)
  De Britse fintechstart-up Revolut heeft 500 miljoen dollar opgehaald. Het bedrijf wordt nu op 5,5 miljard dollar gewaardeerd. TCV, dat ook bij de eerste investeerders van Facebook en Netflix zat, steekt geld in Revolut. Ook bestaande investeerders zoals Ribbit Capital en Lakestar vergroten hun investering. Drievoudige waardering Dat wil zeggen dat de waarde van Revolut […] The post Britse digitale bank Revolut haalt 500 miljoen dollar op appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 2. Digitale bank Revolut maakt zich op voor Belgisch offensief (22/11/2018 - De Tijd)
  12:20 Het Britse fintechbedrijf Revolut, dat actief is in digitaal bankieren en robo-adives, opent kantoren in Brussel en Antwerpen.
  [naar artikel]
 3. Fintech-posterboy Revolut verstrikt in witwaszaak (28/02/2019 - De Tijd)
  19:08 De ambitieuze Britse digitale bank Revolut , die ook grrootse plannen heeft in België, zou  in hetzelfde bedje ziek zijn als veel traditionele grootbanken.
  [naar artikel]
 4. Internetbank Revolut opent kantoor in Antwerpen (22/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De internetbank Revolut wil groeien in België en opent daarom kantoren in Antwerpen en Brussel. Dat heeft het bedrijf donderdag aangekondigd. Via een app biedt Revolut een Brits rekeningnummer met kaart en enkele verzekeringen aan. Het focust op goedkope betalingen in vreemde munteenheden.
  [naar artikel]
 5. Neobank Revolut tankt 500 miljoen dollar bij (25/02/2020 - De Tijd)
  22:23 Bankenbestormer Nikolay Storonsky haalt een nieuwe investeerder aan boord bij zijn bankapp Revolut. Die is met een waardering van 5,5 miljard dollar een van Europa's meest waardevolle fintechbedrijven
  [naar artikel]
 6. ASIT zoekt partner voor hooikoortsmiddel (05/11/2018 - De Tijd)
  10:16 De biotechgroep zoekt een commerciële partner, maar of er überhaupt een commercieel product komt hangt in 2019 van de tweede zit van het middel af.
  [naar artikel]
 7. Britse digitale bank Revolut komt naar België (23/08/2017 - Express)
  De Britse betaalapplicatie Revolut zal zijn diensten in de toekomst ook in België aanbieden. De operatie vormt een onderdeel van het plan van de financiële dienstverlener om zijn internationale groei te versnellen. Revolut zette begin juli een kapitaalrond op het getouw, waarbij een financiële reserve van 66 miljoen dollar werd verzameld om een internationale expansie te kunnen doorvoeren. Het bedrijf wil zich daarbij wereldwijd profileren als een alternatieve bankoplossing, die aan de klanten voordeliger financiële producten kan aanbieden. Onder meer wordt aangegeven dat Revolut bij transacties in vreemde valuta aan zijn klanten geen bijkomende commissies bovenop de wisselkoersen zal aanrekenen. De applicatie van Revolut is beschikbaar in de App Store van Apple en de Play Store van Google. Onder meer biedt de toepassing de mogelijkheid om in het buitenland gemakkelijker allerhande financiële transacties af te handelen. Premium Revolut zegt voor de diensten geen kosten aan te rekenen, op uitzondering van de aanmaak van een kredietkaart. Revolut wil zijn inkomsten vooral genereren met bijkomende diensten die aan premium-abonnees zullen worden aangeboden. Nog voor eind dit jaar wil Revolut ook beleggingen in aandelen en de aankoop van cryptomunten zoals de bitcoin met zijn applicatie mogelijk maken. De onderneming wil ook een volwaardige banklicentie aanvragen. In zijn huidige vorm lijkt Revolut volgens waarnemers vooral interessant voor frequente reizigers met verplaatsingen naar bestemmingen met uiteenlopende valuta. Aan premium-abonnees wordt ook een reisverzekering aangeboden, terwijl gebruikers in de toekomst ook toegang zouden kunnen krijgen tot airport-lounges. Revolut haalde recent met crowdfunding bij 40.000 beleggers een bedrag op van bijna 17 miljoen pond. Het applicatiebedrijf zegt slechts met een bedrag van 5 miljoen pond rekening te hebben gehouden. Onder meer de Schotse tennisser Andy Murray nam aan de operatie deel. De applicatie van het bedrijf werd twee jaar geleden gelanceerd. Nikolay Storonsky, chief executive van Revolut hoopt dat het bedrijf ook een doorbraak in Azië en Noord-Amerika kan realiseren. (mah) The post Britse digitale bank Revolut komt naar België appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 8. Vlaming zoekt even vriendelijke maar wel zo knap mogelijke partner op Tinder (14/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  De Vlaming zoekt op Tinder naar een partner die op het vlak van vriendelijkheid en openheid lijkt op zichzelf. Dat blijkt uit een experiment van de Universiteit Gent. Op het vlak van schoonheid geldt dat niet en zoeken Tinder-gebruikers naar de meest knappe potentiële partner. Een beetje zoals in het echte leven maar dan uitvergroot, omdat de afwijzing online minder pijnlijk is.
  [naar artikel]
 9. Belgische fintechbelofte Qover opent kantoor in Parijs (29/01/2019 - De Tijd)
  16:16 De jonge verzekeringsspecialist spint flink garen bij de opkomende freelance-economie. Zo ontwikkelde hij een product voor Deliveroo-maaltijdkoeriers.
  [naar artikel]
 10. Vlaming zoekt even vriendelijke maar wel zo knap mogelijke partner op Tinder (14/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Vlaming zoekt op Tinder naar een partner die op het vlak van vriendelijkheid en openheid lijkt op zichzelf, maar dan wel iemand die zo knap mogelijk is. Dat blijkt uit een experiment van de Universiteit Gent. Een beetje zoals in het echte leven maar dan uitvergroot, omdat de afwijzing online minder pijnlijk is.
  [naar artikel]
 11. Fintechbelofte Qover haalt zakenpartner Frère aan boord (26/06/2019 - De Tijd)
  07:22 De snel groeiende Belgische verzekeringsspecialist haalt 8 miljoen euro op in een nieuwe kapitaalronde. De Brusselse groep haalt meteen ook de Canadese familie Desmarais, in ons land beter bekend als ...
  [naar artikel]
 12. Londense evenementenhal wordt noodziekenhuis met 4.000 bedden, Britse regering zoekt 250.000 vrijwilliger (24/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse regering zoekt vanwege de coronacrisis 250.000 vrijwilligers om de nationale gezondheidsdienst te ondersteunen en kwetsbare mensen te...
  [naar artikel]
 13. Oproep: NINA zoekt love issues (26/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zit je relatie in een dip? Is er sprake van overspel? Wil je partner een open relatie maar jij absoluut niet? Is jouw partner veel ouder of jonger...
  [naar artikel]
 14. Belgische vrouw nacht lang vastgebonden in Spanje: politie arresteert ex-partner (31/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een 48-jarige Belgische man is in het Spaanse Villajoyosa (Alicante) gearresteerd nadat hij zijn ex-partner, een 38-jarige Belgische vrouw, zou
  [naar artikel]
 15. Londense evenementenhal wordt noodziekenhuis met 4.000 bedden, Britse regering zoekt 250.000 vrijwilligers (24/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse regering zoekt vanwege de coronacrisis 250.000 vrijwilligers om de nationale gezondheidsdienst te ondersteunen en kwetsbare mensen te...
  [naar artikel]
 16. Digitale bank belooft goedkopere geldopname in buitenland (21/08/2017 - De Tijd)
  23:06 De snel groeiende Britse digitale bank Revolut komt naar België. De scale-up wil onder meer het verschil maken door geen extra kosten aan te rekenen bovenop de wisselkoers.
  [naar artikel]
 17. Britse regering zoekt in allerijl naar noodoplossing voor “grondwettelijke chaos” na verrassende beslissing parlementsvoorzitter (19/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse regering onder leiding van premier Theresa May zit sinds 10.30 uur Belgische tijd bij elkaar om zich te beraden over hoe het nu verder...
  [naar artikel]
 18. Tinder oppervlakkig? Vlaming zoekt knappe maar even vriendelijke partner (14/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De wetenschap heeft bevestigd wat allemaal stiekem weten: wie Tinder gebruikt, is op zoek naar de knapste potentiële partner. Maar alleen het...
  [naar artikel]
 19. Hoe verkeerd is een scheve schaats nog? Is overspel vandaag sociaal aanvaard? (05/04/2019 - De Morgen)
  Geliefden, neemt uw partner wat strakker bij de arm. Gleeden, een Franse datingsite voor wie een mina(a)r(es) zoekt, mikt zijn pijlen binnenkort op Belgische potentiële scheveschaatsrijders. 'Overspel is het beste antidepressivum.'
  [naar artikel]
 20. Seksjournalist zoekt uit hoe het spannend blijft met één partner: "We zien monogamie te vaak als norm in plaats van keuze" (02/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse seksjournalist Marith Iedema (29) zoekt naar een liefdesleven waarin geen sleur ontstaat. Haar open relatie mislukt - ze wordt...
  [naar artikel]
 21. Moord op vrouw (33) en moeder (55): politie zoekt partner van dochter (25/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  De politie is op zoek naar de partner van de dochter die zaterdag samen met haar moeder dood werd aangetroffen in Herstal, zo is zondag van het parket van Luik vernomen. Het gerecht heeft een aanhoudingsbevel uitgeschreven tegen de man.
  [naar artikel]
 22. 27 jaar, met job en partner, zoekt drugs in het weekend (05/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 23. 27 jaar, met job en partner, zoekt drugs in het weekend (13/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 24. Dochter zoekt partner voor single vader via Twitter: "Een vrouw om de rest van zijn leven mee te delen" (21/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Tot nog toe is de vonk nog niet overgeslagen voor de 47-jarige vader van Mirne. Om haar alleenstaande vader aan een partner te helpen, lanceerde ze...
  [naar artikel]
 25. Waarom het bed delen met je partner niet altijd een goed idee is (14/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Ook al eens wakkergelegen van een snurkende partner, of eentje die nog uren met het lampje aan wil lezen? Je bent niet alleen: in een Britse
  [naar artikel]
 26. Stad zoekt partner om praktijktesten uit te voeren: “Niet culpabiliseren, maar sensibiliseren” (07/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De stad start de zoektocht naar een externe partner om praktijktesten op de huurmarkt en arbeidsmarkt uit te voeren. “Bedoeling is om de bewuste of onbewuste discriminatie in kaart te brengen en sensibiliserend op te treden”, zegt bevoegd schepen Tom Meeuws (sp.a).
  [naar artikel]
 27. Politie zoekt ‘gevaarlijke’ verdachte van aanslag op ex-partner in Willebroek (14/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  De federale politie heeft een opsporingsbericht verspreid van Wendell Van Buggenhout. De 52-jarige man wordt gezocht voor een aanslag op zijn ex-partner. Hij probeerde ook brand te stichting in haar woning en plaatste een boobytrap die door de brandweer maar net op tijd werd opgemerkt.
  [naar artikel]
 28. Belgisch PayPal voor kmo's haalt 15 miljoen op (15/11/2018 - De Tijd)
  01:07 Het Belgisch-Franse iBanFirst, dat kmo’s helpt met hun internationale betalingen, tankt kapitaal bij. De fintechbelofte is de protegé van de telecommiljardair Xavier Niel.
  [naar artikel]
 29. Belgische luchtmacht zoekt mee naar vermist vliegtuigje in Frankrijk (19/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In de buurt van Noord-Frankrijk wordt gezocht naar een toerismevliegtuig dat gisteren verdween op zee. Ook de Belgische luchtmacht zoekt mee met...
  [naar artikel]
 30. Digitale bankbestormers in zee met Apple Pay (19/02/2019 - De Tijd)
  20:56 De ambitieuze mobiele banken Revolut, N26, Bunq en Buyway pakken weldra uit met Apples betaaldienst in België.
  [naar artikel]
 31. Dubbele moord Herstal: politie zoekt partner van dochter die samen met moeder vermoord werd (25/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De politie is op zoek naar de partner van de dochter die zaterdag samen met haar moeder dood werd aangetroffen in Herstal, zo is zondag van het...
  [naar artikel]
 32. Op zoek naar een nieuwe job? Queen Elizabeth zoekt social media manager (13/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Buckingham Palace zoekt via Linkedin een ‘Head of Digital Engagement’. De job brengt jaarlijks tussen de 45.000 en 50.000 Britse pond (zo’n 45.000...
  [naar artikel]
 33. May zoekt toenadering tot China (16/08/2016 - De Tijd)
  11:08 De Britse premier Theresa May probeert de relaties met Peking te lijmen, nu een Chinese investering in een Britse kerncentrale op de helling staat.
  [naar artikel]
 34. Vrouw ontdekt dat partner haar bedriegt. Ze koopt 8 liter varkensbloed en trekt naar zijn huis (30/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrouw heeft tijdens het Britse tv-programma ‘This Morning’ getuigd over hoe ze afrekende met haar ontrouwe partner. Toen de voormalige...
  [naar artikel]
 35. GSK zoekt vaccins voor wie al ziek is (04/04/2019 - De Tijd)
  16:23 De vaccinproducent GSK mikt eerder op therapeutische vaccins dan op de klassieke, preventieve vaccins. Het Britse farmabedrijf reikt dan ook de hand naar Belgische wetenschappers die innovatief onderz...
  [naar artikel]
 36. Van Hool zoekt meer dan 200 mensen (26/09/2018 - De Tijd)
  12:00 Van Hool zoekt voor zijn fabriek in Koningshooikt 215 extra werknemers. 'De economie leeft op en ons orderboek zit vol', is bij de Belgische busbouwer te horen.
  [naar artikel]
 37. McDonald's België zoekt 500 IT'ers (04/10/2019 - De Tijd)
  09:21 McDonald’s zoekt 500 techneuten om zijn Belgische restaurants te digitaliseren. ‘Binnenkort neemt een digitale spraakassistent uw bestelling op bij de drive-in. Zo voorkomen we dat bestellingen fout w...
  [naar artikel]
 38. Antwerps modehuis Essentiel zoekt geldschieter (10/01/2018 - De Tijd)
  01:04 Het Belgische modelabel Essentiel wil zich internationaal op de kaart zetten. Om sneller te groeien zoekt het een externe investeerder. ‘We dromen van Amerika.’
  [naar artikel]
 39. Telenet-leverancier op zwarte lijst Britse cyberveiligheid (16/04/2018 - De Tijd)
  18:35 Volgens de Britse cyberveiligheidsdienst hypothekeert de netwerkinfrastructuur van het Chinese ZTE de nationale veiligheid. 'ZTE is een betrouwbare partner', reageert Telenet.
  [naar artikel]
 40. Politie zoekt inzittenden van Lancia Ypsilon met Belgische nummerplaat (05/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse politie zoekt de bestuurder van een Lancia Ypsilon met Belgische nummerplaat die op 15 september in Eindhoven was. Hij reed er...
  [naar artikel]
 41. Wie is Hilde Van Acker, de enige Belgische op de Europol-lijst meest gezochte misdadigers? (20/10/2019 - De Morgen)
  In de opvallende nieuwe campagne van de Europese politiedienst Europol staan vrouwelijke criminelen centraal. Achter de 21 maskers op de nieuwe site gaat ook een Belgische schuil: de moordenares Hilde Van Acker. Zij wordt samen met haar eveneens voortvluchtige partner gezocht voor een moord op een Britse zakenman. Maar wie is Van Acker precies?
  [naar artikel]
 42. Fintechbelofte The Glue krijgt Franse miljoenen (20/06/2018 - De Tijd)
  08:13 De fintechpioniers Jurgen Ingels en Stefan Dierckx schakelen een versnelling hoger met The Glue. Hun start-up, die banken helpt meer digitale diensten aan te bieden, haalt 5 miljoen op bij de Franse t...
  [naar artikel]
 43. Brits parlement zoekt opnieuw uitweg uit brexit-moeras (01/04/2019 - De Tijd)
  08:56 Het Britse lagerhuis zoekt maandagavond opnieuw of er een meerderheid groeit voor een brexit-plan. Als dat zou lukken, dreigt complete verdeeldheid voor de Conservatieve partij van premier Theresa Ma...
  [naar artikel]
 44. Autoritaire regimes en Belgische wapenbedrijven op Britse wapenbeurs (04/09/2019 - Apache)
  Naast Belgische wapenbedrijven als FN Herstal en John Cockerill (het vroegere CMI) en de Belgische lobby van de wapenindustrie, verwelkomt de Britse wapenbeurs DSEI ook delegaties van landen als Saudi-Arabië en Kazachstan. Actievoerders, waaronder een Belgische delegatie, proberen om die reden de hele week de opbouw van de beurs te verhinderen. De crème de la
  [naar artikel]
 45. Zoon van Britse vrouw die overleed na novitsjok-vergiftiging: "Daders verdienen het niet om verder te leven" (15/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse Charlie Rowley (45) en zijn partner Dawn Sturgess (44) werden op 29 juni, in Amesbury nabij Salisbury, aangetroffen met...
  [naar artikel]
 46. Sint-Helena zoekt parttime Napoleon-impersonator (31/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Britse eilandje Sint-Helena dat in het midden van de Atlantische oceaan ligt, zoekt een Napoleon Bonaparte-impersonator. De voorkeur gaat uit...
  [naar artikel]
 47. De revolutionairen van de bank worden relevant (20/02/2019 - De Tijd)
  18:57 N26, Revolut en Bunq zijn vandaag nog relatief onbekende namen in België. Maar daar kan verandering in komen als ze weldra de populaire betaaldiensten van Apple aanbieden. Kunnen de gevestigde waarden...
  [naar artikel]
 48. Oproep: Is jouw liefdesrelatie gelinkt aan het internet? (04/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Voor een nieuwe reeks zoekt HLN/Het Laatste Nieuws unieke liefdesverhalen waar het internet een rol in speelde. Leerde jij je partner kennen via
  [naar artikel]
 49. Grootste Vlaamse eierverwerker staat in de etalage (27/06/2019 - De Tijd)
  07:45 Lodewijckx Groep, de belangrijkste eierverwerker in Vlaanderen, zoekt een partner om haar groeiplannen te ondersteunen. Dat vernam De Tijd van meerdere bronnen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.