Wie niet in Italië geraakt deze zomer niet getreurd: ook thuis kan je genieten van een heerlijke pizza in warme temperaturen op je terras. Al kan je niet elke pizza zomaar ‘pizza’ noemen volgens deze 5 pizza-chefs uit Brugge, Genk, Gent, Leuven en Antwerpen. We passeerden om te weten te komen hoe je best aan de slag gaat met deeg en beleg om dat vleugje Italië op tafel te krijgen. En bak je die dan in een houtoven of een gasoven? “Een goede pizza telt maar drie of vier ingrediënten.” [naar artikel]
Fastfoodketen Pizza Hut heeft dinsdag een nieuwe reclamecampagne gelanceerd waarin Remco Evenepoel in de hoofdrol schittert. Evenepoel is al langer ambassadeur van Pizza Hut en krijgt in het najaar zelfs een eigen Remco-pizza (zonder vlees en met veel groenten). [naar artikel]
Een wilde gok: een pizza napolitana, een margherita, een pizza met vier kazen en een funghi? Een koerier van bestelsite pizza.be - dat trouwens [naar artikel]
Elke week legt Check een kookboek op de rooster. Deze week gaan we koekjes bakken met Belinda. [naar artikel]
In het Amerikaanse Santa Monica speelt een pizzeria slim in op de eenhoorn- en regenboogtrend. Na de eenhoornlatte, de glitterbillen en de regenboogburgers is er nu de regenboogpizza. De pizza zou hetzelfde smaken als een simpele pizza margherita, maar zo ziet hij er dus niet uit. Voor €10,30 is de pizza in alle kleuren van […] Het bericht Pizza margherita beu? Bestel een regenboogpizza met glitter verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Bij Pink Pizza in Genk kan je terecht voor een pizza ‘Wa Make’, ‘Nie geflipt doen’, ‘Anders da gaat nie’, of een pizza ‘Die beweegt niet meer’. Dat zijn junkpizza’s oftewel pizza’s met junkfood erop. “Mensen zijn er gek op.” [naar artikel]
Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-experten verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]
Volgens een Italiaanse chef-kok eten we pizza totaal verkeerd. Er is namelijk een truc waardoor je toppings niet van je pizza glijden, als je met je handen eet. Stefano Cirene legt de correcte methode uit om pizza te eten. De man is eigenaar van Verace Pizzeria in Sydney. Zijn restaurant viel vorig jaar in de […] Het bericht We eten pizza al ons hele leven verkeerd. Dit is de juiste manier verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-chefs verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]
Een 24-jarige Afghaan uit Oostende riskeert 2 jaar cel met uitstel voor een steekpartij in pizzeria King Pizza in Oostende. Esmathullah H. verwondde de uitbater en diens neef met een mes van zo’n 20 centimeter. “Omdat de levering van z'n pizza langer dan een halfuur op zich zou laten wachten”, vertelde de procureur. [naar artikel]
Sommige voedingswaren zijn zo lekker dat ze verslavend zijn. En in het geval van pizza is het verslavingsgehalte zelfs even hoog als bij heroïne. Uit onderzoek aan de universiteit van Michigan is gebleken dat heel wat mensen pizza zo lekker vinden dat ze er verslaafd aan zouden kunnen zijn. In het eerste deel van het […] Het bericht Dit heerlijke eten is even verslavend als drugs verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
El Chapo. Voor de gemiddelde Mexicaan staat deze naam synoniem voor jarenlange drugsoorlog en duizenden doden. Maar Pizza Hut Belgë vond er niet beter op om de naam te gebruiken voor hun pikante pizza. Resultaat: boze twitteraars en een nieuwe naam voor pizza El Chapo. [naar artikel]
In het kielzog van andere fastfoodrestaurants heeft nu ook Pizza Hut een veganistische optie op het menu gezet. Het gaat daarvoor een samenwerking aan met Beyond Meat, een producent van plantaardige vleesalternatieven. Het resultaat? De Beyond Pizza. [naar artikel]
Max Stanford werd afgelopen weekend in Engeland gekroond tot wereldkampioen Oreo-koekjes eten. De 33-jarige man speelde maar liefst 141 koekjes naar binnen in vijf minuten. Hij verpulverde zo het vorige record van 78 koekjes. Het wereldrecord levert de man een geldprijs op van 150 pond. [naar artikel]
Een beetje peper op zijn pizza lustte een klant van New York Pizza in Houthalen-Helchteren wel. Maar hij kreeg zoveel peper dat de pizza oneetbaar werd. [naar artikel]
Twee Zweedse gevangenen hebben gisteren negen uur lang twee bewakers gegijzeld, en vroegen wel een heel bijzondere vorm van losgeld. Ze eisten eerst een vluchthelikopter, maar bedachten zich toen en vroegen 20 pizza's. Na lange onderhandelingen en een pizza-bezorging lieten de gijzelaars de bewakers gaan. De daders zijn intussen gearresteerd. [naar artikel]
Een 23-jarige man die op de Atlantische Oceaan problemen kreeg met zijn boot heeft zichzelf in leven weten te houden met chips, koekjes en een... [naar artikel]
In Ruddervoorde zijn zo'n 100.000 koekjes van Belgian Butters verloren gegaan na een stroomstoring in het centrum. Door graafwerken werd een kabel geraakt en zaten zo'n 1.500 gezinnen meer dan een uur zonder stroom. De ovens in het bedrijf waarin de koekjes werden gebakken, konden niet meer worden geopend. Alle koekjes zijn daardoor aangebrand. [naar artikel]
Deze week test onze mystery man Pizza-Hut uit. Hij deelt hier zijn wedervaren. [naar artikel]
In basisschool De Straal in Rotselaar mogen de kindjes op hun verjaardag niet langer trakteren met taart, cake of koekjes. “In elke klas zit er immers intussen wel een leerling(e) die allergisch of intolerant is voor gluten of lactose”, zegt directeur Frederik Beersaerts. [naar artikel]
Agostino Lombardi was een man van tradities, maar ook van eigen wijsheden. Een pizza belegd met veel ingrediënten weigerde hij zijn klanten te serveren – de traditie vraagt om eenvoud. Ananas op een pizza, wat in Italië neerkomt op heiligschennis, kon dan weer wel. ‘Italianen leggen zelfs Zwanworsten op hun pizza’s.’ [naar artikel]
Een verse pizza op zijn tijd kan smaken, en dat mag af en toe wel eens wat kosten. Maar voor deze pizza in New York moet je wel een serieus [naar artikel]
Kan je verse koekjes bakken in de ruimte? Dat zal de bemanning van het Internationaal ruimtestation ISS in de komende weken en maanden (hopelijk) mogen proeven. Gisteren is een ruimtetuig met nieuwe voorraad richting het ISS gelanceerd. Aan boord niet alleen de gebruikelijke astronautenkost, maar ook een oven waarmee ze zelf chocolade koekjes kunnen bakken. En dat niet alleen voor de gezelligheid. [naar artikel]
De grote stroompanne die donderdagmorgen grote delen van Ruddervoorde trof, heeft ook voor problemen gezorgd in koekjesfabriek Destrooper-Olivier. Door het wegvallen van de stroom konden de ovens niet meer open, waardoor de bakkende koekjes verbrandden. “Zo’n 100.000 koekjes zijn verloren gegaan”, klinkt het. [naar artikel]
Ken je die populaire ronde koekjes met chocolade tussen? Wel, die kreeg Grace, het dochtertje van chef Sofie Dumont, niet mee naar school. Het meisje ging ze dan maar zoeken in de tas van een klasgenootje en werd op het matje geroepen voor de gestolen koekjes. Mama Sofie Dumont had een oplossing: ze maakte samen met Grace haar hoogstpersoonlijke (en minder gesuikerde) variant, die ze Choco-Grace-Koekjes doopte. Smakelijk! [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.