Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 November 2021
00:59 uur

Bypass N76 Opglabbeek afgewerkt

Het Belang van Limburg

12/07/2019 - 16:56

De aanleg van een bypass en de daaraan verbonden herinrichting van de rotonde aan de Bedrijfstraat zijn vandaag afgerond. Na het bouwverordening start fase 2 van deze herinrichting ter hoogte van de rotonde aan de Weg naar Zwartberg.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vrouw weigert gastric bypass en valt spectaculair af (20/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Afvallen is niet simpel, maar de methode om gewicht te verliezen is dat vaak wel. Amber, een 25-jarige lerares, weigerde het voorstel van de dokter om een gastric bypass te ondergaan en besliste om haar eigen methode te volgen.
  [naar artikel]
 2. Doorgaand verkeer aan nieuwe rotonde Sappi moet vanaf 20 oktober via bypass (14/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag 20 oktober voert het Agentschap Wegen en Verkeer een belangrijke fasewissel door bij de aanleg van de rotonde op de Tongersesteenweg (N78) in Lanaken. Doorgaand verkeer rijdt vanaf dan via een bypass langs de werfzone. De gewijzigde verkeerssituatie blijft tot het jaareinde.
  [naar artikel]
 3. 19 carnavalsgroepen in Opglabbeek (03/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Bollekes in Opglabbeek kunnen rekenen op de deelname van 19 carnavalsgroepen. De jeugd is met Chiro Opglabbeek op post. Na de stoet is er nog een carnavalsbal in de feesttent in de recreazone aan de sporthal.
  [naar artikel]
 4. Ondergelopen rotonde in Opglabbeek afgesloten: ochtendspits in de war (30/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  De ochtendspits in Opglabbeek verloopt extreem moeizaam doordat de ondergelopen rotonde op de verbindingsweg Meeuwen-Opglabbeek is afgesloten. Het verkeer moet omrijden via Gruitrode en Opglabbeek.
  [naar artikel]
 5. Niets staat sloop van viaduct Merksem nog in de weg: voorbereidingen voor ‘bypass’ starten volgende maand al (23/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Niets staat de sloop van het viaduct van Merksem nog in de weg en over ruim een jaar wordt gestart met de bouw van een bypass die het verkeer tijdelijk moet opvangen. Donderdag werd immers de overeenkomst getekend met de tijdelijke vereniging ROCO die deze megaklus gaat klaren.
  [naar artikel]
 6. Start heraanleg rotondes N 76 (08/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het Agentschap Wegen start in Opglabbeek op de N 76 met de herinrichting van de kruispunten aan de Bedrijfsstraat en de Weg naar Zwartberg. De rotonde op de Weg naar Zwartberg maakt plaats voor een kruispunt met slimme verkeerslichten. De rotonde aan het industrieterrein met de Bedrijfsstraat krijgt een bypass. Half april start de aannemer met de eerste fase, de heraanleg van de nutsvoorzieningen ter hoogte van de twee rotondes.
  [naar artikel]
 7. Als een bospaadje snelweg wordt: bewoners Bergen op Zoomlaan verliezen straks groen scherm door bypass Oosterweel (06/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Als je hier nu staat, kun je je toch amper voorstellen dat hier voor onze deur een snelweg gaat razen en dat stuk bos verdwijnt?” Bruno en Ida Van de Wiel vertolken het gevoel van heel wat bewoners in de Bergen op Zoomlaan. De bouw van een bypass van zeven rijstroken tijdens de Oosterweelwerken stemt hen somber.
  [naar artikel]
 8. Gemeentebord Opglabbeek gestolen (06/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de grens tussen Opglabbeek en Gruitrode is het gemeentebord met de naam Opglabbeek verdwenen. De palen waarop het bord gemonteerd was, staan er wel nog. Wie het bord eraf geschroefd heeft, is vooralsnog niet duidelijk.
  [naar artikel]
 9. Opglabbeek UiT gemeente 2016 (19/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens het jaarlijkse UiTforum werd Opglabbeek uitgeroepen tot UiTgemeente 2016. Diensthoofd Vrije Tijd, Véronique Bruninx, mocht de titel in ontvangst nemen na een slotshow. Opglabbeek volgt Oostende op als UiTgemeente.
  [naar artikel]
 10. Pano: We worden alsmaar jonger dik: een gastric bypass voor kinderen? (22/11/2017 - VRT NWS)
  Op vijf jaar tijd is het aantal patiënten dat een maagoperatie ondergaat om te vermageren verdubbeld. De gastric bypass is momenteel de meest populaire ingreep. Gespecialiseerde dokters krijgen alsmaar meer twintigers en dertigers over de vloer. Ook het aantal kinderen stijgt. "Wij zien soms 13-jarigen die 130 kilo wegen en al ernstige gezondheidsklachten hebben", zegt Dr Inge Gies, obesitasexperte van het UZ Brussel.
  [naar artikel]
 11. Twee ongevallen in Opglabbeek (10/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Drie voertuigen waren maandag om 15.20 uur betrokken bij een kop-staartbotsing in de Bedrijfsstraat in Opglabbeek. Bij de aanrijding raakte een vrouw (27) uit Peer gewond. Op de Weg naar As in Opglabbeek botsten dinsdag om 10.50 uur twee auto’s. Hierbij liepen een man (85) uit Oudsbergen en vrouw (65) uit As verwondingen op.
  [naar artikel]
 12. Woon- en zorgzone Opglabbeek (29/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Wil jij meer weten over de plannen voor de nieuwe woon- en zorgzone achter het gemeentehuis in Opglabbeek en de Aldi-site in het centrum van Opglabbeek. Op 10 februari kan je de plannen inkijken.
  [naar artikel]
 13. Fusie UNIZO afdelingen Opglabbeek en Meeuwen-Gruitrode (13/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie, het sluitstuk van een geslaagde eindejaarsactie van UNIZO Opglabbeek & zWz, is bekend gemaakt dat UNIZO Opglabbeek en UNIZO Meeuwen-Gruitrode zullen fusioneren tot UNIZO Oudsbergen.
  [naar artikel]
 14. Inbraak in Opglabbeek (04/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Inbrekers sloegen toe in de Broekstraat in Opglabbeek. Ze stalen geld en juwelen. De vaststellingen dateren van zaterdag.
  [naar artikel]
 15. Ongeval (22/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  De 40-jarige bromfietser Mamadou S. uit Opglabbeek is zaterdag rond 14 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de Weg naar Zwartberg in Opglabbeek.
  [naar artikel]
 16. Twee beren uit Opglabbeek onderweg naar Schotland (04/05/2018 - VRT NWS)
  De twee beren verhuizen van het natuurhulpcentrum in Opglabbeek naar een zoo in Schotland. Toen de beren in augustus vorig jaar aankwamen in Opglabbeek waren ze mager en verwaarloosd. Nu gaat het beter en krijgen ze een definitieve thuis.
  [naar artikel]
 17. Opglabbeek Leeft (21/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bijna een jaar gefusioneerd tot Oudsbergen. "Maar Opglabbeek blijft voor altijd in ons hart. We blikken samen met alle inwoners van Opglabbeek terug naar het voorbije jaar, met hetzelfde concept en natuurlijk zal Mieke Boem voor ambiance zorgen", beloven de organisatoren, Jeugdhuis Sumo & J-KAJ Louwel.
  [naar artikel]
 18. Ongeval (21/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  De 63-jarige Roberto O. uit Opglabbeek is vrijdag gewond geraakt bij een botsing tussen een motor en een auto op de Industrieweg-Noord in Opglabbeek.
  [naar artikel]
 19. Internationaal sledehondenkampioenschap in Opglabbeek (18/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  In Opglabbeek vond dit weekend een internationaal sledehondenkampioenschap plaats. Je zou denken dat er meters sneeuw liggen in Opglabbeek, maar niets is minder waar. De sledes werden even vervangen door steps of karren en zo konden de 500 honden en hun mushers toch door de Duinengordel rijden. Ook wereldkampioen Stefan Goris uit Bilzen kwam meedoen.
  [naar artikel]
 20. Ongeval (28/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  De 27-jarige Ayse K. uit Opglabbeek is woensdagmiddag rond 14.15 uur gewond geraakt bij een aanrijding tussen twee auto’s op de Weg naar Zwartberg in Opglabbeek.
  [naar artikel]
 21. Ongeval (25/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  De 28-jarige John M. uit Opglabbeek is zondagavond rond 18.45 uur gewond geraakt toen hij met zijn motor viel in de Weg naar Opoeteren in Opglabbeek.
  [naar artikel]
 22. Dubbelslag voor Dries Dekkers in CSI Opglabbeek (01/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  In het Opglabbeekse Sentower Park werd het eerste deel van de ‘Last Indoor Tour’ afgewerkt. Het laatste indoorgebeuren dus, met als uitblinker: Dries Dekkers uit Lommel, die twee proeven won. Verder was er ook winst voor Kelly Cornelis en Edwin Franco.
  [naar artikel]
 23. Gewonde bij botsing in Opglabbeek (30/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag rond 23.15 uur is in de Droogstraat in Opglabbeek een ongeval gebeurd. Een persoon werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 24. Drie gewonden bij ongeval (02/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Roger B. (72) en Godelieve T. (69), beiden uit Opglabbeek, en Anamaria G. (29) uit Houthalen-Helchteren raakten zaterdag om 11.45 uur lichtgewond bij een botsing op de Weg naar Zwartberg in Opglabbeek. (ppn)
  [naar artikel]
 25. Verschillende huizen in Oudsbergen gesloopt voor bouwproject (17/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Oudsbergen gaat het centrum van Opglabbeek op de schop, om een facelift te krijgen. Liefst zeven woningen, waaronder het oude klooster, in de Centrumstraat worden op dit ogenblik afgebroken. In afwachting van een toekomstig woonproject, krijgt Opglabbeek een pop-up park met glijbanen en veel groen. Op termijn verdwijnt ook het Troempeelke, waar nu de bibliotheek nog in gevestigd is. Het centrum van Opglabbeek zal er in de toekomst dus heel anders uitzien.
  [naar artikel]
 26. “Eigen gemeentehuis en bib blijven” (25/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  In Opglabbeek en Meeuwen-Gruitrode worden niet alle beslissingen na 1 januari 2019 genomen. Om de nieuwe gemeente Oudsbergen goed uit de startblokken te krijgen, werkt een stuurgroep doelstellingen uit voor verschillende domeinen. Zeker is dat de gemeentehuizen in Opglabbeek en Meeuwen-Gruitrode gewoon blijven. En beide delen behouden ook elk een bibliotheek, alleen verhuist die van Opglabbeek van Troempeelke naar Schansbroek, een nieuwbouw in het centrum.
  [naar artikel]
 27. Juwelen weg bij inbraak in Opglabbeek (29/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdag is ingebroken in een huis op de weg naar Zwartberg in Opglabbeek. De dieven gingen met juwelen aan de haal.
  [naar artikel]
 28. Rhino vastgesteld in Opglabbeek (07/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  In Opglabbeek is afgelopen week paardenherpes, ook bekend als het rhinovirus, vastgesteld bij één van de paarden in Sentower Park.
  [naar artikel]
 29. Parachutist sterft na crash in Opglabbeek (27/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In het Limburgse Opglabbeek is vanmiddag een 48-jarige parachutist verongelukt. Dat is bevestigd aan VTM NIEUWS. De man was zwaargewond en
  [naar artikel]
 30. Geen kerkdiensten in Opglabbeek (30/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Ook de parochiefederatie Opglabbeek heeft in overleg besloten om tijdens het Allerheiligenweekend geen kerkelijke diensten te organiseren.
  [naar artikel]
 31. Opglabbeek wint trofee voor super sportieve gemeente (24/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Voor het vierde jaar op rij mag Opglabbeek zich sportelgemeente noemen.
  [naar artikel]
 32. Aanhangwagen gestolen in Opglabbeek (12/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Weg naar Opoeteren in Opglabbeek is zondagochtend de diefstal van een aanhangwagen vastgesteld. Het voertuig stond bij een woning geparkeerd.
  [naar artikel]
 33. Inbraak in appartement in Opglabbeek (13/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  In een appartement op de Weg naar Zwartberg in Opglabbeek is maandag een diefstal vastgesteld. Er werden een gsm en cash geld gestolen.
  [naar artikel]
 34. 17-jarige voetganger gewond in Opglabbeek (15/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Kruisstraat is vrijdag rond 7.45 uur een voetganger door een auto geraakt. Kobe S. (17) uit Opglabbeek raakte lichtgewond. (mm)
  [naar artikel]
 35. Opschudding in Opglabbeek na arrestatie van geseinde aan Delhaize (11/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vier politieteams pakten donderdagvoormiddag enkele mannen op in het centrum van Opglabbeek. Een van hen stond geseind. De arrestaties gebeurden voor de ogen van heel wat getuigen.
  [naar artikel]
 36. Okra Opglabbeek start het dansen terug op (18/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  De dansnamiddagen van Okra Opglabbeek zijn weer opgestart.
  [naar artikel]
 37. Parachutist overleden na crash in Opglabbeek (27/08/2016 - Het Nieuwsblad)
  In een weiland langs de Weg naar Meeuwen in Opglabbeek is zaterdagnamiddag een parachutist neergestort. Dat is bevestigd door het parket van Limburg.
  [naar artikel]
 38. Bromfietser haalt 102 km/uur in Opglabbeek (13/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie Carma haalde maandagnamiddag een twintiger uit Maaseik uit het verkeer in Opglabbeek. Hij haalde met zijn bromfiets klasse A snelheden tot 102 km/uur.
  [naar artikel]
 39. 57-jarige man gewond na ongeval in Opglabbeek (24/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een auto en een motor zijn woensdag rond 16.15 uur gebotst op de Weg naar Meeuwen in Opglabbeek. Een man (57) uit Oudsbergen raakte gewond.
  [naar artikel]
 40. Parachutist overleden na crash in Opglabbeek (27/08/2016 - De Standaard)
  In een weiland langs de Weg naar Meeuwen in Opglabbeek is zaterdagnamiddag een parachutist neergestort. Dat is bevestigd door het parket van Limburg.
  [naar artikel]
 41. Cannabisplantage ontmanteld aan industrieterrein in Opglabbeek (06/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  In een rijhuis aan de Weg naar Meeuwen in Opglabbeek is een cannabisplantage ontdekt. De civiele bescherming kwam woensdagnamiddag de plantage vernietigen.
  [naar artikel]
 42. Twee gewonden bij botsing in Opglabbeek (06/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Ter hoogte van de Weg naar Gruitrode en de Leemkuilstraat in Opglabbeek (Oudsbergen) gebeurde even voor 08.00 uur een ongeval tussen twee personenwagens.
  [naar artikel]
 43. 75-plusser gewond na ongeval in Opglabbeek (26/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een fietser en een bestelwagen zijn donderdag rond 19 uur gebotst in de Lietenstraat in Opglabbeek. Een vrouw (75+) uit Oudsbergen raakte gewond.
  [naar artikel]
 44. Nederlander gewond na klap in Opglabbeek (09/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Weg naar Gruitrode in Opglabbeek is zondag rond 21 uur een kop-staartbotsing gebeurd tussen twee auto’s. Een man (36) uit Nederland raakte gewond.
  [naar artikel]
 45. Parachutist maakt fatale crash in Opglabbeek (27/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In een weiland langs de Weg naar Meeuwen in Opglabbeek is vannamiddag een parachutist neergestort. Dat is bevestigd door het parket van Limburg.
  [naar artikel]
 46. Twee mannen (40 en 51) gewond na ongeval in Opglabbeek (16/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Weg naar Zwartberg in Opglabbeek is maandag rond 5 uur een wagen van de baan geraakt. Een man (40) uit Neeroeteren en een man (51) uit Oudsbergen raakten gewond.
  [naar artikel]
 47. Bedrijventerrein Opglabbeek wordt uitgebreid met 31 hectare (20/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag is op voorstel van Limburgse gedeputeerde Inge Moors (CD&V) het nieuwe plan voor de uitbreiding van het bedrijventerrein in Opglabbeek
  [naar artikel]
 48. 55-jarige Perenaar gewond na ongeval in Opglabbeek (01/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdagochtend rond 8 uur zijn op de Weg naar Meeuwen in Opglabbeek een auto en een vrachtwagen gebotst. Een man (55) uit Peer raakte gewond.
  [naar artikel]
 49. Motorrijders gewond na aanrijding met wagen in Opglabbeek (13/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een motorrijder en bijzitter raakten woensdag rond 22.30 gewond bij een ongeval in de Weg naar Opoeteren in Louwel-centrum (Opglabbeek)
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.