Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 May 2022
13:53 uur

Jupiler Pro League – KV Kortrijk wint bij Cercle Brugge, geen winnaar in Eupen – Waasland-Beveren

Metro

10/08/2019 - 22:36

KV Kortrijk heeft onderin het klassement van de Jupiler Pro League een goede zaak gedaan. Het team van Yves Vanderhaeghe klopte Cercle Brugge met 1-3. Het duel tussen Eupen en Waasland-Beveren eindigde op 1-1. Voor Waasland-Beveren trapte Koita op het kwartier de bal tegen de lat. Beni Badibanga was in de 28e minuut wél trefzeker […] Het bericht Jupiler Pro League – KV Kortrijk wint bij Cercle Brugge, geen winnaar in Eupen – Waasland-Beveren verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Jupiler Pro League – Draws in Waasland-Beveren – Eupen en KV Oostende – Cercle Brugge (15/09/2018 - Metro)
  KV Oostende heeft zaterdag thuis 1-1 gelijkgespeeld tegen Cercle Brugge op de zevende speeldag in de Jupiler Pro League. Eupen kwam niet verder dan 0-0 bij het sukkelende Waasland-Beveren, dat dit seizoen nog niet kon winnen. In de Versluys Arena kwam Cercle Brugge na 67 minuten op voorsprong. Mercier zette voor, aanvoerder Benjamin Lambot kopte het leer in doel. Even later ontsnapte de Vereniging aan de 1-1. Zivkovic duwde de bal voorbij Nardi, maar een glijdende Taravel verhinderde de gelijkmaker. Die kwam er twee minuten voor affluiten toch. Bij een vrije trap vond Bjelica de vrijstaande Kevin Vandendriessche. De Fransman knalde het leer tegen de touwen. Voor Waasland-Beveren mikte Badibanga twintig minuten ver in de tweede helft een vrije trap tegen de lat. Dichter bij een doelpunt kwamen de twee ploegen niet op de Freethiel. In de stand is KV Oostende zevende met 10 punten, de kustploeg staat één plaats boven Cercle Brugge (9 ptn). Eupen is tiende met 7 punten. Waasland-Beveren is terug te vinden op de 15e en voorlaatste plaats met 4 punten. Het puntenloze Excel Moeskroen ontvangt zondag (14u30) KV Kortrijk. bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – Draws in Waasland-Beveren – Eupen en KV Oostende – Cercle Brugge verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 2. Jupiler Pro League – Draws in Waasland-Beveren – Eupen en KV Oostende – Cercle Brugge (16/09/2018 - Metro)
  KV Oostende heeft zaterdag thuis 1-1 gelijkgespeeld tegen Cercle Brugge op de zevende speeldag in de Jupiler Pro League. Eupen kwam niet verder dan 0-0 bij het sukkelende Waasland-Beveren, dat dit seizoen nog niet kon winnen. In de Versluys Arena kwam Cercle Brugge na 67 minuten op voorsprong. Mercier zette voor, aanvoerder Benjamin Lambot kopte het leer in doel. Even later ontsnapte de Vereniging aan de 1-1. Zivkovic duwde de bal voorbij Nardi, maar een glijdende Taravel verhinderde de gelijkmaker. Die kwam er twee minuten voor affluiten toch. Bij een vrije trap vond Bjelica de vrijstaande Kevin Vandendriessche. De Fransman knalde het leer tegen de touwen. Voor Waasland-Beveren mikte Badibanga twintig minuten ver in de tweede helft een vrije trap tegen de lat. Dichter bij een doelpunt kwamen de twee ploegen niet op de Freethiel. In de stand is KV Oostende zevende met 10 punten, de kustploeg staat één plaats boven Cercle Brugge (9 ptn). Eupen is tiende met 7 punten. Waasland-Beveren is terug te vinden op de 15e en voorlaatste plaats met 4 punten. Het puntenloze Excel Moeskroen ontvangt zondag (14u30) KV Kortrijk. Bron: Belga   Het bericht Jupiler Pro League – Draws in Waasland-Beveren – Eupen en KV Oostende – Cercle Brugge verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 3. Jupiler Pro League – Charleroi wint ruim in Beveren (31/08/2019 - Metro)
  Op de zesde speeldag in de hoogste nationale voetbalafdeling is Charleroi zaterdagavond met 0-4 (rust 0-1) gaan winnen bij hekkensluiter Waasland-Beveren. Ryota Morioka (38e), Massimo Bruno (52e), Shamar Nicholson (59e) en David Henen (83e) scoorden. Bij de thuisploeg zat de nieuwe trainer Arnauld Mercier voor het eerst op de bank. Eerder op de dag won Sint-Truiden met 0-2 in Eupen en speelden Kortrijk en Oostende 2-2 gelijk. 2-2 was vrijdag ook de eindstand in Mechelen-Moeskroen. Zondag is een “Super Sunday” met Club Brugge-Racing Genk (14u30), RSC Anderlecht-Standard (18u00), AA Gent-Cercle Brugge en Zulte Waregem-Antwerp (20u00) op het menu. Standard begint eraan als leider. Met 12 punten gaan de Luikenaars Mechelen en Moeskroen (11), Club Brugge en Oostende (10), Antwerp en Genk (9), Charleroi en Kortrijk (8), Gent, Zulte Waregem en Sint-Truiden (7), Cercle Brugge (3), RSC Anderlecht en Eupen (2) en Waasland-Beveren (1) voor. . bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – Charleroi wint ruim in Beveren verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Kelderkraker tussen Waasland-Beveren en Cercle levert geen winnaar op (23/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Waasland-Beveren en Cercle Brugge hebben elkaar op een 1-1-gelijkspel gehouden op de Freethiel. Beide ploegen, voorlaatste en laatste in de Jupiler...
  [naar artikel]
 5. Jupiler Pro League – Oostende wint 1-2 in Kortrijk (19/08/2018 - Metro)
  Op de vierde speeldag in de hoogste nationale voetbalafdeling is Oostende zaterdagavond met 1-2 gaan winnen in Kortrijk. Bij de rust stond de kustploeg 0-1 voor. Goran Milovic opende de score in de 10e minuut. Tien minuten voor tijd bracht Jovan Stojanovic Kortrijk langszij, maar amper twee minuten later bezorgde Aleksandar Bjelica Oostende met een meesterlijke lob van buiten de zestien alsnog de volle buit. Kortrijk beëindigde de wedstrijd nog met tien. Diep in blessuretijd moest Elohim Rolland met rood naar de kant. Eerder op de dag ging Standard met 0-3 winnen in Lokeren, hield Cercle Brugge met 3-1 de punten thuis tegen Zulte Waregem en speelden Waasland-Beveren en Sint-Truiden 2-2 gelijk. Leider RSC Anderlecht won vrijdag al met 2-0 van Moeskroen. Zondag staan nog Antwerp-Club Brugge, Genk-Charleroi en Eupen-AA Gent op het programma. In de stand gaat Anderlecht met het maximum van 12 punten Club Brugge (9), Standard en Cercle Brugge (8), Genk en Antwerp (7), Oostende (6), Zulte Waregem (5), Gent en Sint-Truiden (4), Charleroi en Waasland-Beveren (3), Kortrijk en Lokeren (1), Moeskroen en Eupen (0) voor. . Bron: Belga   Het bericht Jupiler Pro League – Oostende wint 1-2 in Kortrijk verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. Jupiler Pro League – Oostende wint 1-2 in Kortrijk (18/08/2018 - Metro)
  Op de vierde speeldag in de hoogste nationale voetbalafdeling is Oostende zaterdagavond met 1-2 gaan winnen in Kortrijk. Bij de rust stond de kustploeg 0-1 voor. Goran Milovic opende de score in de 10e minuut. Tien minuten voor tijd bracht Jovan Stojanovic Kortrijk langszij, maar amper twee minuten later bezorgde Aleksandar Bjelica Oostende met een meesterlijke lob van buiten de zestien alsnog de volle buit. Kortrijk beëindigde de wedstrijd nog met tien. Diep in blessuretijd moest Elohim Rolland met rood naar de kant. Eerder op de dag ging Standard met 0-3 winnen in Lokeren, hield Cercle Brugge met 3-1 de punten thuis tegen Zulte Waregem en speelden Waasland-Beveren en Sint-Truiden 2-2 gelijk. Leider RSC Anderlecht won vrijdag al met 2-0 van Moeskroen. Zondag staan nog Antwerp-Club Brugge, Genk-Charleroi en Eupen-AA Gent op het programma. In de stand gaat Anderlecht met het maximum van 12 punten Club Brugge (9), Standard en Cercle Brugge (8), Genk en Antwerp (7), Oostende (6), Zulte Waregem (5), Gent en Sint-Truiden (4), Charleroi en Waasland-Beveren (3), Kortrijk en Lokeren (1), Moeskroen en Eupen (0) voor. . bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – Oostende wint 1-2 in Kortrijk verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. Waasland-Beveren springt opnieuw over Cercle Brugge na nipte zege tegen Eupen (17/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Waasland-Beveren heeft het uitgestelde duel tegen Eupen met het kleinste verschil gewonnen. Michael Frey maakte al vroeg het enige doelpunt van de wedstrijd. Stef Peeters miste de gelijkmaker vanop de stip. Waasland-Beveren geeft de rode lantaarn door aan Cercle Brugge.
  [naar artikel]
 8. Jupiler Pro League – Cercle en Waasland-Beveren boeken tegen STVV en Kortrijk tweede zege van het seizoen (09/11/2019 - Metro)
  Cercle Brugge en Waasland-Beveren hebben zaterdag op de vijftiende speeldag van de Jupiler Pro League zeldzame overwinningen geboekt. Beide clubs wonnen eerder nog maar één keer. Cercle klopte STVV met 2-1, een eerste driepunter onder coach Bernd Storck. Waasland-Beveren ging met 1-3 winnen bij KV Kortrijk. Vanop de stip bracht Kevin Hoggas (34.) Cercle Brugge op voorsprong tegen Sint-Truiden, net na de pauze maakte Yohan Boli (49.) er 1-1 van. Helemaal in het slot werd de thuisploeg, die eerder doelpunten van Hoggas en Gory afgekeurd zag, toch beloond voor zijn aanvalslust. Idriss Saadi bezorgde Cercle één minuut voor tijd met het hoofd de zege. De vereniging blijft laatste met 7 op 45, Sint-Truiden blijft met 18 punten elfde. Beni Badibanga (12.) bracht Waasland-Beveren al snel op voorsprong bij Kortrijk. De bezoekers waren veel gevaarlijker dan Kortrijk voor rust, en op het halfuur maakte Aboubakary Koita (30.) er dan ook verdiend 0-2 van. Fraser Hornby (62.) bracht de thuisploeg middenin de tweede helft terug in de wedstrijd, maar vanop de stip bracht Tuur Dierckx (74.) het verschil weer op twee doelpunten. Waasland-Beveren blijft vijftiende met tien punten, maar nadert wel op de ploegen vlak voor hen, waar nummer dertien Kortrijk er met zijn veertien punten eentje van is. bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – Cercle en Waasland-Beveren boeken tegen STVV en Kortrijk tweede zege van het seizoen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Jupiler Pro League – Cercle en Waasland-Beveren boeken tegen STVV en Kortrijk tweede zege van het seizoen (09/11/2019 - Metro)
  Cercle Brugge en Waasland-Beveren hebben zaterdag op de vijftiende speeldag van de Jupiler Pro League zeldzame overwinningen geboekt. Beide clubs wonnen eerder nog maar één keer. Cercle klopte STVV met 2-1, een eerste driepunter onder coach Bernd Storck. Waasland-Beveren ging met 1-3 winnen bij KV Kortrijk. Vanop de stip bracht Kevin Hoggas (34.) Cercle Brugge op voorsprong tegen Sint-Truiden, net na de pauze maakte Yohan Boli (49.) er 1-1 van. Helemaal in het slot werd de thuisploeg, die eerder doelpunten van Hoggas en Gory afgekeurd zag, toch beloond voor zijn aanvalslust. Idriss Saadi bezorgde Cercle één minuut voor tijd met het hoofd de zege. De vereniging blijft laatste met 7 op 45, Sint-Truiden blijft met 18 punten elfde. Beni Badibanga (12.) bracht Waasland-Beveren al snel op voorsprong bij Kortrijk. De bezoekers waren veel gevaarlijker dan Kortrijk voor rust, en op het halfuur maakte Aboubakary Koita (30.) er dan ook verdiend 0-2 van. Fraser Hornby (62.) bracht de thuisploeg middenin de tweede helft terug in de wedstrijd, maar vanop de stip bracht Tuur Dierckx (74.) het verschil weer op twee doelpunten. Waasland-Beveren blijft vijftiende met tien punten, maar nadert wel op de ploegen vlak voor hen, waar nummer dertien Kortrijk er met zijn veertien punten eentje van is. Bron: Belga   Het bericht Jupiler Pro League – Cercle en Waasland-Beveren boeken tegen STVV en Kortrijk tweede zege van het seizoen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 10. Eupen en Oostende houden de punten thuis, Cercle op rand 1B (01/02/2020 - De Standaard)
  Eupen en Oostende hebben zaterdagavond belangrijke overwinningen geboekt in de Jupiler Pro League. Eupen versloeg rode lantaarn Cercle Brugge met 1-0, Oostende haalde het met dezelfde score van STVV. Beide teams lijken nu zo goed als zeker van het behoud. Voor Cercle Brugge lijkt de situatie nu stilaan hopeloos. De Bruggelingen tellen na 24 speeldagen elf punten, negen minder dan de voorlaatste, Waasland-Beveren, dat zondag nog naar Zulte Waregem trekt. Eupen (26 ptn) en Oostende (21 ptn) lijken helemaal gered.
  [naar artikel]
 11. Rits redt Club in extremis van puntenverlies tegen Waasland-Beveren (15/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Club Brugge is zaterdag in eigen huis pas in extremis met 2-1 voorbij Waasland-Beveren geraakt op de 26e speeldag van de Jupiler Pro League. De voorsprong op eerste achtervolger Gent bedraagt zo negen punten. Als Cercle Brugge later op de avond wint van Sint-Truiden, nadert het tot drie punten van de 15e plaats van Beveren.
  [naar artikel]
 12. VIDEO. Geen winnaar op de Freethiel: Waasland-Beveren en Cercle Brugge houden elkaar in evenwicht, opnieuw belangrijke rol voor de videoref (19/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zes zijn er zeven. Waasland-Beveren loopt dankzij een puntendeling tegen Cercle Brugge een punt uit op rode lantaarn Lokeren. Het springt over...
  [naar artikel]
 13. Jupiler Pro League – Oostende verzekert zich na draw tegen Waasland-Beveren van behoud, Kortrijk klopt Cercle (02/03/2019 - Metro)
  KV Oostende heeft zaterdag op de 28e speeldag van de Jupiler Pro League 1-1 gelijkgespeeld tegen Waasland-Beveren. De kustploeg is door de draw gered, Waasland-Beveren moet voor het behoud nog even geduld oefenen. Kortrijk klopte Cercle Brugge met 2-1 en mag op papier nog dromen van play-off 1. Oostende en Waasland-Beveren hielden mekaar de eerste periode in de tang. Boonen raakte voor de thuisploeg vroeg de paal. Andrijasevic kreeg op slag van rusten de beste kans voor de bezoekers, maar de Kroaat knalde tegen de lat. Fashion Sakala (60.) brak vroeg in de tweede periode de ban voor Oostende. Waasland-Beveren kwam echter snel gelijk, toen de bal na geharrewar via Oostende-verdediger Nicolas Lombaerts (69.) in doel verdween. De Sutter leek de thuisploeg een handvol tellen later weer op voorsprong te brengen, maar de videoref keurde de treffer af voor buitenspel. Goals bleven nadien uit. Benjamin Delacourt (10.) bracht Cercle bij Kortrijk vroeg op voorsprong. De thuisploeg ging op zoek naar de gelijkmaker, maar vond geen gaatje in de Brugse afweer. In het slot kreeg KVK dan toch loon naar werken, via Felipe Avenatti (80.). Diezelfde Avenatti (89.) draaide nadien de rollen helemaal om met de 2-1. In de stand is Oostende (27 ptn) veertiende, voor rode lantaarn Lokeren (17 ptn) en Waasland-Beveren (26 ptn). KVO is gered, en voor Waasland-Beveren is de degradatie eigenlijk enkel nog mathematisch mogelijk. Cercle Brugge (28 ptn) is dertiende. Kortijk (40 ptn) staat op plaats acht en heeft in theorie nog kans op PO 1. bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – Oostende verzekert zich na draw tegen Waasland-Beveren van behoud, Kortrijk klopt Cercle verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. Matchen van KV Mechelen, Waasland-Beveren én Moeskroen uitgesteld op basis van Covid-19-protocol van Pro League (23/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Al zeker drie Jupiler Pro League-matchen van komend weekend zijn uitgesteld. Het gaat om Charleroi-Waasland-Beveren, Cercle Brugge-Moeskroen en Eupen - KV Mechelen. Waasland-Beveren, Moeskroen en KV Mechelen worden getroffen een golf coronabesmettingen en de drie ploegen vroegen daarom op basis van het gezondheidsprotocol uitstel aan.
  [naar artikel]
 15. Waasland-Beveren geeft zege tegen Cercle Brugge nog uit handen na bizarre rode kaart (19/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De wedstrijd tussen Waasland-Beveren en Cercle Brugge leverde geen winnaar op. Lange tijd zag het ernaar uit dat de Waaslanders hun derde thuisoverwinning van het seizoen zouden pakken, maar de VAR besliste daar anders over. Cercle Brugge pakte een punt na een strafschop en een strenge rode kaart voor Milan Massop.
  [naar artikel]
 16. Waasland-Beveren geeft zege tegen Cercle Brugge nog uit handen na bizarre rode kaart (19/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  De wedstrijd tussen Waasland-Beveren en Cercle Brugge leverde geen winnaar op. Lange tijd zag het ernaar uit dat de Waaslanders hun derde thuisoverwinning van het seizoen zouden pakken, maar de VAR besliste daar anders over. Cercle Brugge pakte een punt na een strafschop en een strenge rode kaart voor Milan Massop.
  [naar artikel]
 17. Jupiler Pro League – Kortrijk sluit groepsfase af in stijl (18/05/2019 - Metro)
  Op de slotspeeldag in groep B van Play-off 2 hebben Kortrijk, Waasland-Beveren en Zulte Waregem nog eens kunnen vieren. Poulewinnaar Kortrijk won met 4-0 van Cercle Brugge, Waasland-Beveren haalde het met 2-4 op Moeskroen en Zulte Waregem triomfeerde in eigen huis tegen revelatie Union (2-1). Kortrijk had tegen Cercle Brugge al snel zijn schaapjes op het droge dankzij een intikker van Ezekiel (18.). In de slotfase diepten Lepoint (71.), Chevalier (77.) en D’Haene (88.) de thuisvoorsprong nog uit. Kortrijk sluit de groepsfase in Play-off 2 af met 24/30. Het verloor slechts twee maal – telkens tegen Union – en lijkt klaar voor de finale, woensdag in eigen huis tegen Charleroi. Moeskroen en Waasland-Beveren leverden in een spektakelstuk op Le Canonnier vijf doelpunten af. Voor rust toonden Awoniyi (34., 1-0) en Badibanga (38., 1-1) zich koelbloedig. Na de pauze bracht Jubitana (66.) de bezoekers op voorsprong, maar opnieuw Awoniyi (72.) trok Moeskroen op gelijke hoogte. Het laatste woord was toch weer voor Waasland-Beveren. Forte (77.) en Ampomah (90.+4) bezorgden Waasland-Beveren een vierde zege in Play-off 2. In Zulte Waregem-Union vielen de hoogtepunten vooral voor rust te noteren. Sylla (31.) en Faik (33.) brachten de thuisploeg op drie minuten tijd op een dubbele voorsprong. De tegentreffer vanop de stip van Selemanie (37.) bracht geen zoden meer aan de dijk. Kortrijk sluit groep B af als leider met 24/30. Enkel Union bleef in het spoor van de Kerels met 20 punten. Verderop volgen Zulte Waregem (13), Waasland-Beveren (13), Moeskroen (8) en Cercle Brugge (7). Bron: Belga   Het bericht Jupiler Pro League – Kortrijk sluit groepsfase af in stijl verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 18. Jupiler Pro League – Kortrijk sluit groepsfase af in stijl (17/05/2019 - Metro)
  Op de slotspeeldag in groep B van Play-off 2 hebben Kortrijk, Waasland-Beveren en Zulte Waregem nog eens kunnen vieren. Poulewinnaar Kortrijk won met 4-0 van Cercle Brugge, Waasland-Beveren haalde het met 2-4 op Moeskroen en Zulte Waregem triomfeerde in eigen huis tegen revelatie Union (2-1). Kortrijk had tegen Cercle Brugge al snel zijn schaapjes op het droge dankzij een intikker van Ezekiel (18.). In de slotfase diepten Lepoint (71.), Chevalier (77.) en D’Haene (88.) de thuisvoorsprong nog uit. Kortrijk sluit de groepsfase in Play-off 2 af met 24/30. Het verloor slechts twee maal – telkens tegen Union – en lijkt klaar voor de finale, woensdag in eigen huis tegen Charleroi. Moeskroen en Waasland-Beveren leverden in een spektakelstuk op Le Canonnier vijf doelpunten af. Voor rust toonden Awoniyi (34., 1-0) en Badibanga (38., 1-1) zich koelbloedig. Na de pauze bracht Jubitana (66.) de bezoekers op voorsprong, maar opnieuw Awoniyi (72.) trok Moeskroen op gelijke hoogte. Het laatste woord was toch weer voor Waasland-Beveren. Forte (77.) en Ampomah (90.+4) bezorgden Waasland-Beveren een vierde zege in Play-off 2. In Zulte Waregem-Union vielen de hoogtepunten vooral voor rust te noteren. Sylla (31.) en Faik (33.) brachten de thuisploeg op drie minuten tijd op een dubbele voorsprong. De tegentreffer vanop de stip van Selemanie (37.) bracht geen zoden meer aan de dijk. Kortrijk sluit groep B af als leider met 24/30. Enkel Union bleef in het spoor van de Kerels met 20 punten. Verderop volgen Zulte Waregem (13), Waasland-Beveren (13), Moeskroen (8) en Cercle Brugge (7). bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – Kortrijk sluit groepsfase af in stijl verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. LIVE (20u). Waasland-Beveren gaat op zoek naar zege tegen Cercle Brugge (19/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  • 22ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Stadion: Freethiel • Waasland-Beveren staat veertiende, Cercle is elfde
  [naar artikel]
 20. LIVE. Waasland-Beveren gaat op zoek naar zege tegen Cercle Brugge (19/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  • 22ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Stadion: Freethiel • Waasland-Beveren staat veertiende, Cercle is elfde
  [naar artikel]
 21. Jupiler Pro League – KV Mechelen wint ondanks vroege uitsluiting met 0-2 in Eupen (05/10/2019 - Metro)
  KV Mechelen heeft zaterdagavond op de tiende speeldag in de Jupiler Pro League met 0-2 gewonnen op het veld van degradatiekandidaat Eupen. Met de rust in zicht moest KVM al met een man minder voort na een rode kaart voor Arjan Swinkels. Een terechte uitsluiting voor de Nederlander, na een trap in de maag van Danijel Milicevic. De bezoekers waren echter niet aangeslagen, want enkele minuten later maakte Jordi Vanlerberghe er met een afgeweken bal 0-1 van. Dat was ook de ruststand aan de Kehrweg, halverwege de tweede helft maakte de ingevallen William Togui er op aangeven van Nikola Storm 0-2 van. De Ivoriaan stond echter randje buitenspel, pas na een minutenlange analyse van de beelden keurde de VAR het doelpunt goed. Met de 0-2 zege in de Oostkantons herpakte de Bekerwinnaar zich knap na de 0-5 pandoering van vorig weekend in eigen huis tegen competitieleider Club Brugge. Met zeventien punten klimmen de Mechelaars voorlopig zelfs naar een met AA Gent gedeelde derde plaats, al hebben de Gentenaars momenteel wel twee wedstrijden minder op de teller. Eupen blijft met zes punten op de op twee na laatste plaats hangen en ziet met Waasland-Beveren (4 punten) en Cercle Brugge (3) de kelder van het klassement zaterdagavond nog in actie komen. Waasland-Beveren ontvangt op de Freethiel KV Oostende, terwijl Cercle op bezoek gaat bij Zulte Waregem. KV Kortrijk tegen STVV is het laatste duel van zaterdagavond. bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – KV Mechelen wint ondanks vroege uitsluiting met 0-2 in Eupen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. KV Kortrijk officieel in degradatiegevaar: “Geen paniek, er zakt er maar één” (09/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het was een zwarte dag voor KV Kortrijk: niet enkel Waasland-Beveren wint (uiteraard), ook Cercle Brugge, wat maakt dat de hekkensluiter dichterbij...
  [naar artikel]
 23. Nieuwkomer Pavlovic bevrijdt Cercle Brugge tegen KV Kortrijk, Waasland-Beveren pakt rode lantaarn (23/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Cercle Brugge heeft een gouden driepunter beet. Het versloeg Kortrijk met 1-2. De derbywinst is meteen ook de eerste in twee maanden en genoeg om over Waasland-Beveren te wippen in het klassement. Monaco-huurling en nieuwkomer Strahinja Pavlovic kroop in de rol van matchwinnaar.
  [naar artikel]
 24. Jupiler Pro League – RSC Anderlecht zet met 3-0 zege tegen Waasland-Beveren punt achter rampjaar (29/12/2018 - Metro)
  RSC Anderlecht heeft een belabberd 2018 toch nog met een positieve noot kunnen afsluiten. Voor het eerst sinds 11 november kon paars-wit nog eens winnen. Waasland-Beveren ging in het Constant Vanden Stockstadion met 3-0 voor de bijl. Bij de rust was het 1-0. Landry Dimata opende de score in de 9e minuut. Sebastiaan Bornauw (51e) verdubbelde de voorsprong met zijn allereerste doelpunt als profvoetballer en in blessuretijd scoorde Dimata zijn tweede van de avond, zijn dertiende van het seizoen. In de stand wipt Anderlecht over Sint-Truiden naar de vijfde plaats. Waasland-Beveren blijft op twee na laatste. Racing Genk is na 21 speeldagen leider met 48 punten, voor Club Brugge (41), Antwerp (38), Standard (36), Anderlecht (34), Sint-Truiden (33), AA Gent (31), Charleroi (30), Kortrijk (28), Eupen en Cercle Brugge (25), Oostende (23), Zulte Waregem en Waasland-Beveren (20), Moeskroen (17) en Lokeren (14). Het kampioenschap hervat op vrijdag 18 januari. . Bron: Belga   Het bericht Jupiler Pro League – RSC Anderlecht zet met 3-0 zege tegen Waasland-Beveren punt achter rampjaar verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. Jupiler Pro League – RSC Anderlecht zet met 3-0 zege tegen Waasland-Beveren punt achter rampjaar (27/12/2018 - Metro)
  RSC Anderlecht heeft een belabberd 2018 toch nog met een positieve noot kunnen afsluiten. Voor het eerst sinds 11 november kon paars-wit nog eens winnen. Waasland-Beveren ging in het Constant Vanden Stockstadion met 3-0 voor de bijl. Bij de rust was het 1-0. Landry Dimata opende de score in de 9e minuut. Sebastiaan Bornauw (51e) verdubbelde de voorsprong met zijn allereerste doelpunt als profvoetballer en in blessuretijd scoorde Dimata zijn tweede van de avond, zijn dertiende van het seizoen. In de stand wipt Anderlecht over Sint-Truiden naar de vijfde plaats. Waasland-Beveren blijft op twee na laatste. Racing Genk is na 21 speeldagen leider met 48 punten, voor Club Brugge (41), Antwerp (38), Standard (36), Anderlecht (34), Sint-Truiden (33), AA Gent (31), Charleroi (30), Kortrijk (28), Eupen en Cercle Brugge (25), Oostende (23), Zulte Waregem en Waasland-Beveren (20), Moeskroen (17) en Lokeren (14). Het kampioenschap hervat op vrijdag 18 januari. . bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – RSC Anderlecht zet met 3-0 zege tegen Waasland-Beveren punt achter rampjaar verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 26. Jupiler Pro League – Lokeren gaat onderuit in Eupen, Waasland-Beveren en Cercle Brugge spelen gelijk (19/01/2019 - Metro)
  Rode lantaarn Sporting Lokeren heeft zaterdagavond een slechte zaak gedaan in de degradatiestrijd. De ploeg van Trond Sollied verloor met 4-1 op het veld van Eupen. Door het verlies blijft Lokeren de rode lantaarn in 1A op drie punten van Moeskroen, de nummer 15 die zondagavond KV Oostende ontvangt. Eupen komt naast Kortrijk op een gedeelde negende plek. Eupen stond al na 5 minuten 1-0 voor via Mamadou Fall. Hij kopte een voorzet van Keita voorbij doelman De Wolf, die zijn interceptie bij het uitkomen miste. Vier minuten voor de pauze verdubbelde Yuta Toyokawa de voorsprong voor de Panda’s. Na de koffie ging Eupen op zijn elan door. Siebe Blondelle diepte met twee goals in drie minuten (59. & 62.) de marge verder uit. Aanwinst Jakub Reznicek (65.) milderde voor Lokeren maar dichter kwam de hekkensluiter niet. Waasland-Beveren deelde de punten met Cercle Brugge. In een kansarme eerste helft kon alleen Cercle een paar keer dreigen, maar doelman Roef stond bij de schaarse pogingen van de Vereniging pal. De tweede helft was vijf minuten oud toen de thuisaanhang mocht vieren. Johanna Omolo verschalkte zijn eigen doelman en zette Waasland-Beveren zo op 1-0. Cercle ging op zoek naar de gelijkmaker maar Bruno trof de paal. In minuut 70 viel de 1-1 toch. Scheidsrechter Put legde de bal na tussenkomst van de VAR op de stip en sloot thuisspeler Milan Massop uit. Irvin Cardona faalde niet vanaf elf meter. In het klassement neemt Waasland-Beveren (21 ptn) iets meer afstand van Lokeren. Het verschil is nu zeven punten. Cercle blijft elfde met 26 punten. bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – Lokeren gaat onderuit in Eupen, Waasland-Beveren en Cercle Brugge spelen gelijk verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 27. Bekijk hier de hoogtepunten van de zaterdagavondmatchen in de Jupiler Pro League (23/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vier matchen in de Jupiler Pro League vandaag. Standard pakte in de vooravond in extremis de zege tegen Eupen, Waasland-Beveren en Cercle hielden...
  [naar artikel]
 28. Kelderkraker tussen Waasland-Beveren en Cercle levert geen winnaar op: “Onze beste helft van het seizoen” (23/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Beetje voorspelbaar, toch? Zowel Waasland-Beveren als Cercle Brugge konden vanavond een gouden zaak doen onderin, maar, zoals zo vaak, eindigt zo’n...
  [naar artikel]
 29. Jupiler Pro League – Oostende dient KV Mechelen eerste nederlaag toe (24/08/2019 - Metro)
  Na drie zeges en een gelijkspel heeft KV Mechelen zaterdag op de vijfde speeldag de eerste nederlaag van het seizoen geleden. Op het veld van Oostende ging het met 2-1 onderuit. Bij de rust was het nog 0-0. Fashion Sakala (66e) en Kevin Vandendriessche (78e) scoorden voor Oostende, William Togui (69e) voor Mechelen. Sint-Truiden en Zulte Waregem hielden het bij een 0-0 gelijkspel. Eerder op de dag won Cercle Brugge met 1-0 van Waasland-Beveren en vrijdag opende landskampioen Racing Genk de speeldag met een 1-0 zege tegen RSC Anderlecht. Zondag staan nog Standard-Kortrijk en Moeskroen-Eupen op het programma. Antwerp-AA Gent en Charleroi-Club Brugge werden met het oog op de Europese kwalificatiewedstrijden uitgesteld. Mechelen miste de kans om alleen op kop te komen. Met 10 punten deelt het de leidersplaats nog altijd met Club Brugge. Standard, Antwerp, Genk en Oostende volgen met 9 punten. Gent heeft op de zevende plaats 7 punten, net als Kortrijk, Moeskroen en Zulte Waregem. Charleroi is met 5 punten elfde, voor Sint-Truiden (4), Cercle Brugge (3), Anderlecht en Eupen (2). Waasland-Beveren sluit de rijen met 1 punt. . bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – Oostende dient KV Mechelen eerste nederlaag toe verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Jupiler Pro League – Oostende dient KV Mechelen eerste nederlaag toe (25/08/2019 - Metro)
  Na drie zeges en een gelijkspel heeft KV Mechelen zaterdag op de vijfde speeldag de eerste nederlaag van het seizoen geleden. Op het veld van Oostende ging het met 2-1 onderuit. Bij de rust was het nog 0-0. Fashion Sakala (66e) en Kevin Vandendriessche (78e) scoorden voor Oostende, William Togui (69e) voor Mechelen. Sint-Truiden en Zulte Waregem hielden het bij een 0-0 gelijkspel. Eerder op de dag won Cercle Brugge met 1-0 van Waasland-Beveren en vrijdag opende landskampioen Racing Genk de speeldag met een 1-0 zege tegen RSC Anderlecht. Zondag staan nog Standard-Kortrijk en Moeskroen-Eupen op het programma. Antwerp-AA Gent en Charleroi-Club Brugge werden met het oog op de Europese kwalificatiewedstrijden uitgesteld. Mechelen miste de kans om alleen op kop te komen. Met 10 punten deelt het de leidersplaats nog altijd met Club Brugge. Standard, Antwerp, Genk en Oostende volgen met 9 punten. Gent heeft op de zevende plaats 7 punten, net als Kortrijk, Moeskroen en Zulte Waregem. Charleroi is met 5 punten elfde, voor Sint-Truiden (4), Cercle Brugge (3), Anderlecht en Eupen (2). Waasland-Beveren sluit de rijen met 1 punt. . Bron: Belga   Het bericht Jupiler Pro League – Oostende dient KV Mechelen eerste nederlaag toe verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 31. Geen winnaar op de Freethiel: Waasland-Beveren en Cercle Brugge houden elkaar in evenwicht, opnieuw belangrijke rol voor de videoref (19/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Waasland-Beveren en Cercle Brugge hebben elkaar in evenwicht gehouden op de Freethiel. Het werd 1-1 nadat Omolo zijn eigen doelman verschalkte en...
  [naar artikel]
 32. LIVE. Als Cercle wint van OHL ontloopt het al zeker rechtstreekse degradatie (10/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  • 33ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 16u15 • Jan Breydel • Als Cercle wint en Moeskroen en Waasland-Beveren doen dat niet, blijft ‘De Vereniging’ in 1A
  [naar artikel]
 33. LIVE. Frey trapt Waasland-Beveren op voorsprong in Eupen (07/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  • Twaalfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Kehrweg • Eupen - Waasland-Beveren
  [naar artikel]
 34. Waasland-Beveren wint derde thuismatch op rij na matige pot tegen Cercle (11/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een eindeseizoenswedstrijd. Voor de eer. Maak er wat leuk van, jongens. Toch? Helaas. Waasland-Beveren - Cercle Brugge had weinig om het lijf. De...
  [naar artikel]
 35. Waasland-Beveren kan tegen Eupen nog eens winnen en speelt rode lantaarn door aan Cercle (17/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Waasland-Beveren is de rode lantaarn kwijt aan Cercle Brugge. Het won de inhaalwedstrijd tegen Eupen met het kleinste verschil, met dank aan Michael Frey. ‘t Is de eerste zege voor de Waaslanders sinds 13 december.
  [naar artikel]
 36. De hoogtepunten van de zaterdagmatchen in de Jupiler Pro League (15/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vier matchen vanavond in de Jupiler Pro League. Club Brugge won niet zonder moeite met 2-1 tegen Waasland-Beveren, Cercle haalde het met 0-1 bij...
  [naar artikel]
 37. VIDEO. Waasland-Beveren wint derde thuismatch op rij na matige pot tegen Cercle (11/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een eindeseizoenswedstrijd. Voor de eer. Maak er wat leuk van, jongens. Toch? Helaas. Waasland-Beveren - Cercle Brugge had weinig om het lijf. De...
  [naar artikel]
 38. JUPILER PRO LEAGUE. Westerlo opnieuw zwaar onderuit, KV Mechelen wint zonder hoofdcoach (10/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  KV Mechelen won op de zesde speeldag in de Jupiler Pro League zonder hoofdcoach van STVV en KV Kortrijk diende rode lantaarn Westerlo een nieuwe (zware) nederlaag toe, waardoor beide ploegen voorlopig evenveel punten tellen als leider Charleroi dat zondag wel nog in actie komt in Anderlecht. Later vandaag kan Zulte Waregem wel nog alleen leider worden als het wint in Moeskroen, eerder won Eupen al van Oostende en ging Club Brugge onderuit bij Waasland-Beveren.
  [naar artikel]
 39. JUPILER PRO LEAGUE. Westerlo opnieuw zwaar onderuit, KV Mechelen wint zonder hoofdcoach (10/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  KV Mechelen won op de zesde speeldag in de Jupiler Pro League zonder hoofdcoach van STVV en KV Kortrijk diende rode lantaarn Westerlo een nieuwe (zware) nederlaag toe, waardoor beide ploegen voorlopig evenveel punten tellen als leider Charleroi dat zondag wel nog in actie komt in Anderlecht. Later vandaag kan Zulte Waregem wel nog alleen leider worden als het wint in Moeskroen, eerder won Eupen al van Oostende en ging Club Brugge onderuit bij Waasland-Beveren.
  [naar artikel]
 40. Jupiler Pro League – Sven Kums bezorgt AA Gent zege in Luik (27/12/2019 - Metro)
  Op de 21e speeldag in de hoogste nationale afdeling is AA Gent donderdagavond met 0-1 gaan winnen op het veld van Standard Luik. Sven Kums besliste een matige partij zeven minuten voor tijd met een prachtig afstandsschot. Van buiten de zestien trapte hij de bal strak in de kruising. De driepunter brengt Gent voorlopig op de tweede plaats, tien punten achter Club Brugge en één punt voor Antwerp, dat vrijdag nog RSC Anderlecht ontvangt. Standard blijft vijfde. Eerder op tweede kerstdag hielden Genk (2-1 tegen Eupen), Kortrijk (1-0 tegen Cercle Brugge), Waasland-Beveren (1-0) tegen Sint-Truiden en Club Brugge (4-0 tegen Zulte Waregem) de drie punten thuis en ging KV Mechelen met 1-2 winnen bij Moeskroen. Naast Antwerp-Anderlecht (20u30), staat vrijdagavond ook nog Charleroi-Oostende (18u00) op het programma. In de stand gaat Brugge, dat nog een inhaalmatch tegen Charleroi te goed heeft, met 49 punten Gent (39), Antwerp (38), Charleroi (36), Standard (35), KV Mechelen (34), Zulte Waregem en Genk (31), Moeskroen (27), Anderlecht (26), Sint-Truiden (23), Kortrijk (22), Eupen (19), Oostende (18), Waasland-Beveren (17) en Cercle Brugge voor. . Bron: Belga   Het bericht Jupiler Pro League – Sven Kums bezorgt AA Gent zege in Luik verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. Jupiler Pro League – Sven Kums bezorgt AA Gent zege in Luik (26/12/2019 - Metro)
  Op de 21e speeldag in de hoogste nationale afdeling is AA Gent donderdagavond met 0-1 gaan winnen op het veld van Standard Luik. Sven Kums besliste een matige partij zeven minuten voor tijd met een prachtig afstandsschot. Van buiten de zestien trapte hij de bal strak in de kruising. De driepunter brengt Gent voorlopig op de tweede plaats, tien punten achter Club Brugge en één punt voor Antwerp, dat vrijdag nog RSC Anderlecht ontvangt. Standard blijft vijfde. Eerder op tweede kerstdag hielden Genk (2-1 tegen Eupen), Kortrijk (1-0 tegen Cercle Brugge), Waasland-Beveren (1-0) tegen Sint-Truiden en Club Brugge (4-0 tegen Zulte Waregem) de drie punten thuis en ging KV Mechelen met 1-2 winnen bij Moeskroen. Naast Antwerp-Anderlecht (20u30), staat vrijdagavond ook nog Charleroi-Oostende (18u00) op het programma. In de stand gaat Brugge, dat nog een inhaalmatch tegen Charleroi te goed heeft, met 49 punten Gent (39), Antwerp (38), Charleroi (36), Standard (35), KV Mechelen (34), Zulte Waregem en Genk (31), Moeskroen (27), Anderlecht (26), Sint-Truiden (23), Kortrijk (22), Eupen (19), Oostende (18), Waasland-Beveren (17) en Cercle Brugge voor. . bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – Sven Kums bezorgt AA Gent zege in Luik verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 42. Cercle haalt broodnodige punten op in Kortrijk en geeft rode lantaarn door aan Waasland-Beveren (23/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Cercle Brugge heeft na een 1 op 30 eindelijk nog eens kunnen winnen. Groen-zwart won op verplaatsing bij een gehavend Kortrijk met 1-2. Met ook de zege van Moeskroen tegen STVV plooit de accordeon onderaan weer dicht. Cercle geeft de rode lantaarn in het klassement nu wel door aan Waasland-Beveren.
  [naar artikel]
 43. Jupiler Pro League – Waasland-Beveren stelt vrijdagochtend opvolger van Custovic voor (29/08/2019 - Metro)
  Waasland-Beveren zal vrijdagochtend (om 8u30) de opvolger van de ontslagen Adnan Custovic voorstellen. Dat heeft de club laten weten. Een naam is niet bekend. Na vijf speeldagen was het eerste trainersontslag in de Jupiler Pro League een feit. Waasland-Beveren meldde afgelopen maandag dat het de samenwerking met Custovic beëindigde. De 41-jarige Bosniër moet boeten voor de slechte seizoensstart. Na een 1 op 15 heeft de Oost-Vlaamse club de rode lantaarn in handen. Een 1-0 nederlaag op het veld van Cercle Brugge deed Custovic zaterdag de das om. Custovic, ex-speler van Moeskroen, AA Gent en Germinal-Beerschot, kwam in november aan het roer te staan bij Waasland-Beveren. Het seizoen voordien had hij zijn trainersdebuut gemaakt bij KV Oostende. Hij wist Waasland-Beveren in 1A te houden, maar nu dreigen nieuwe degradatiezorgen. bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – Waasland-Beveren stelt vrijdagochtend opvolger van Custovic voor verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. Cercle wint spektakelmatch tegen Waasland-Beveren dankzij goal in slotminuut (13/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  De wedstrijd tussen Cercle Brugge en Waasland-Beveren stond bol van de bewogen spelfases. Vijf doelpunten, twee strafschoppen, een laattijdig ingrijpen van de VAR en twee rode kaarten. Er was wel wat te beleven voor de aanwezige supporters. Uiteindelijk haalde Cercle het met 3-2.
  [naar artikel]
 45. Jupiler Pro League – Antwerp rekent vlot af met Waasland-Beveren en springt naar voorlopige 2e stek (06/12/2019 - Metro)
  Antwerp heeft vrijdag op de achttiende speeldag van de Jupiler Pro League de volle buit veroverd op het veld van Waasland-Beveren. The Great Old won met 0-4 en springt in de stand naar een voorlopige tweede stek. Waasland-Beveren blijft vijftiende. Een doelpunt van de onvermijdelijke Lamkel Zé (20.) maakte een einde aan de studieronde en bracht Antwerp voor. Waasland-Beveren moest reageren, maar het waren de bezoekers die dicht bij de 0-2 kwamen. Doelman Pirard hield zijn ploeg echter recht. Even na halfweg verdubbelde Antwerp dan toch de score. Lamkel Zé (60.), weer hij, geraakte in twee keer voorbij Pirard. De partij was gespeeld. Na een overtreding van Koita zette Dieumerci Mbokani (86.) op strafschop de 0-3 op het bord. Invaller Zinho Gano (90.+2) diepte nog uit tot 0-4. In de stand stijgt Antwerp voorlopig naar de tweede stek met 34 punten, achter leider Club Brugge (39 ptn). Standard (33 ptn) en AA Gent (32 ptn) volgen, maar zij komen nog in actie. Waasland-Beveren blijft vijftiende met elf punten. Alleen Cercle Brugge doet slechter met acht punten. Zaterdag staan vier wedstrijden van de achttiende speeldag op het programma. KV Mechelen ontvangt KV Kortrijk, terwijl AA Gent het in de Ghelamco Arena opneemt tegen Zulte Waregem. KRC Genk trekt naar hekkensluiter Cercle Brugge en Club Brugge stapt de bus op naar Sint-Truiden. Zondag moet Standard naar Moeskroen en speelt Anderlecht gastheer voor Charleroi. Eupen en KV oostende sluiten zondagavond speeldag achttien aan de Kehrweg af. bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – Antwerp rekent vlot af met Waasland-Beveren en springt naar voorlopige 2e stek verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 46. Jupiler Pro League – Charleroi verslaat Moeskroen in Henegouwse derby (01/09/2018 - Metro)
  Op de zesde speeldag in de hoogste nationale voetbalafdeling heeft Charleroi zaterdag in een Henegouwse derby met 3-1 de maat genomen van Moeskroen. Bij de rust stond de thuisploeg 2-0 voor. Jeremy Perbet opende de score op het halfuur. Acht minuten later werd de voorsprong verdubbeld door Adama Niane, vrijdag pas overgekomen van de Franse tweedeklasser Troyes. Meteen na de rust werd het 3-0 door een own-goal van Mergim Vojvoda. Frantzdy Pierrot milderde in de 74e minuut tot 3-1. Charlerois opvallendste aankoop Massimo Bruno mocht in de 61e minuut zijn debuut maken. Eerder op de dag leed Standard een 2-1 nederlaag op het veld van Eupen en boekten Lokeren en Sint-Truiden 1-0 zeges tegen Waasland-Beveren en Oostende. Vrijdag al ging Zulte Waregem op eigen terrein met 2-5 de boot in tegen leider Club Brugge. Zondag staan nog RSC Anderlecht-Antwerp (14u30), Cercle Brugge-AA Gent (18u00) en Kortrijk-Genk (20u00) op het programma. In de stand gaat Club Brugge met 16 punten aan de leiding, voor Genk (13), Anderlecht (12), Luik en Antwerp (11), Gent (10), Oostende (9), Cercle Brugge (8), Sint-Truiden (7), Charleroi en Eupen (6), Zulte Waregem (5), Kortrijk en Lokeren (4), Waasland-Beveren (3) en Moeskroen (0). . bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – Charleroi verslaat Moeskroen in Henegouwse derby verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. Door corona geplaagd Eupen vangt bot bij Pro League: duel tegen Cercle Brugge vindt plaats (14/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Pro League heeft het verzoek van AS Eupen afgewezen om de wedstrijd van de 22e speeldag in de Jupiler Pro League thuis tegen Cercle Brugge van zondag (16 uur) uit te stellen. Dat hebben de Panda’s vrijdag gemeld. Eerder vrijdag liet Eupen weten vlak voor de hervatting van de Jupiler Pro League na de winterstop met een stevige uitbraak van het coronavirus te kampen. Maar liefst veertien spelers en twee stafleden testten bij de club uit de Oostkantons positief.
  [naar artikel]
 48. LIVE (20u). Waasland-Beveren ontvangt KV Kortrijk, wie wint het pleit? (23/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  • 27ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Freethiel • Waasland-Beveren lijkt met 8 punten voorsprong op Lokeren gered
  [naar artikel]
 49. LIVE. Waasland-Beveren ontvangt KV Kortrijk, wie wint het pleit? (23/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  • 27ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Freethiel • Waasland-Beveren lijkt met 8 punten voorsprong op Lokeren gered
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy