Meteen mee in 5 minuten

13/08/2019 - 11:31
"Vandaag gaan de onderhandelingen voor een Vlaamse regering van start. Operalegende Plácido Domingo wordt aangeklaagd voor seksueel wangedrag en onze kroost praat opnieuw vaker Hollands. Dit en zoveel meer in dit handig overzicht van het nieuws van de dag."

1. Meteen zijn stempel gedrukt: Luis Suárez scoort meteen twee keer bij debuut voor Atlético Madrid (27/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Wat een binnenkomer. Amper 15 minuten had Luis Suárez nodig om zijn eerste voor Atlético Madrid tegen de touwen te jagen. Enkele minuten later... [naar artikel]

2. Arthur Vermeeren zit meteen op de bank voor Atletico Madrid tegen Valencia, gunt Simeone hem meteen minuten? (28/01/2024 - Sporza)

3. Meteen mee in drie minuten: wat je deze week moet lezen (28/08/2016 - De Morgen)

Toots Thielemans is niet meer onder ons. In Italië beefde de aarde, met dramatische gevolgen. We doen de deur van de festivalzomer (bijna) dicht en het boerkinidebat woedde in alle hevigheid. Dit is wat u moet onthouden van de voorbije week. [naar artikel]

4. Meteen insmeren of 20 minuten wachten om vitamine D te tanken? ‘Het belangrijkste is dat je niet verbrandt’ (14/06/2021 - De Morgen)

Als je buiten de zon opzoekt, kun je dan best meteen zonnecrème smeren of wacht je 20 minuten, zodat je lichaam eerst voldoende vitamine D kan bijtanken? Dermatologe Lieve Brochez van het UZ Gent en haar collega endocrinoloog Guy T’Sjoen hebben hierover enigszins een andere visie en delen die graag met u. ‘Vitamine D wordt vaak misbruikt als argument om te lang in de zon te blijven en dat is natuurlijk niet verstandig’, zegt T’Sjoen. [naar artikel]

5. Meteen insmeren of 20 minuten wachten? "Vitamine D is geen excuus om te lang in de zon te blijven” (14/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Als je buiten de zon opzoekt, kun je dan best meteen zonnecrème smeren of wacht je 20 minuten zodat je lichaam eerst voldoende vitamine D kan bijtanken? Dermatologe Lieve Brochez van het UZ Gent en haar collega endocrinoloog Guy T’Sjoen hebben hierover enigszins een andere visie en delen die graag met u. “Vitamine D wordt vaak misbruikt als argument om te lang in de zon te blijven en dat is natuurlijk niet verstandig”, zegt T’Sjoen. [naar artikel]

6. Amazon-werknemer ligt 20 minuten tussen rekken na hartaanval, collega’s moeten meteen na overlijden weer aan de slag (20/10/2019 - Het Belang van Limburg)

Er is opnieuw forse kritiek op de manier waarop Amazon met haar personeel omgaat. Toen een werknemer begin september een hartaanval kreeg tussen de rekken in een Amazon-warenhuis, duurde het 20 minuten voor iemand hem vond en kregen zijn collega’s meteen na zijn overlijden te horen dat ze moesten voortwerken. “Geen tijd voor decompressie”, zegt een van hen. [naar artikel]

7. Defour dicteert meteen de wet (09/04/2019 - De Morgen)

Steven Defour (26) heeft bij zijn debuut meteen bewezen dat hij een meerwaarde is voor de landskampioen. De Rode Duivel dirigeerde het elftal en bracht rust aan de bal. Tien minuten voor tijd kreeg hij een applauswissel. [naar artikel]

8. LIVE. De Ketelaere vijf minuten na rust en meteen na 0-2 gewisseld, Giroud breidt voorsprong nog wat uit (25/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Maksimirstadion (21u) • Ref: Szymon Marciniak (POL) • Chelsea leidt poule met 7 punten, voor Salzburg (6), AC Milan en Zagreb (elk 4) • Krijgen Origi en De Ketelaere minuten? [naar artikel]

9. 5, 10, 15 minuten? Laat gezichtsmaskers niet langer dan nodig op je gezicht (16/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

15 minuten, 20 minuten, 5 minuten? Gezichtsmaskers, dé manier om een instant babyvelletje te krijgen. Er staat op de bijsluiter van deze handige... [naar artikel]

10. “Zeg me dat hij oké is. Alsjeblieft. Zeg het mij”: F1-collega’s van Grosjean beleven bange minuten wanneer ze vuurzee zien (01/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

De vreselijke crash van Romain Grosjean greep ook de andere Formule 1-rijders naar de keel. Toen zij meteen na het incident naar de pit reden, doorstonden ze in hun wagen angstige en vooral lange minuten. “Dit was een stevig accident... F*uck, f*uck, f*uck. Om wie gaat het?” [naar artikel]

11. Zulte Waregem veegt de vloer aan met Eupen (29/07/2017 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem nam meteen het initiatief in handen en creëerde meteen twee uitstekende kansen. Na negentien minuten kreeg Eupen echter een [naar artikel]

12. DH Jeuk slaat Munsterbilzen binnen tien minuten KO (25/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Met twee doelpunten binnen tien minuten sloeg DH Jeuk (tweede provinciale A) meteen een beslissende kloof tegen Munsterbilzen. Verder dan de 1-2 kwam de thuisploeg niet meer. [naar artikel]

13. Meteen mee in 5 minuten: dit is het nieuws van de ochtend (05/06/2019 - De Morgen)

Intro [naar artikel]

14. Vlaming kijkt gemiddeld 2 uur 50 minuten televisie per dag (10/04/2018 - VRT NWS)

De Vlaming heeft in 2017 gemiddeld 170 minuten (2 uur en 50 minuten) televisie per dag gekeken. Dat blijkt uit CIM-cijfers, naar aanleiding van het rapport dat Eurodata TV voorstelde op de televisiebeurs in Cannes. In vergelijking met 2016 wordt er 3 minuten minder televisie gekeken. Vooral live kijken neemt af: van 152 minuten per dag in 2016 tot 142 minuten vorig jaar. [naar artikel]

15. Tom Pidcock domineert meteen bij rentree op mountainbike en wint met drie minuten voorsprong (02/05/2021 - Het Belang van Limburg)

De Brit Tom Pidcock (Ineos Grenadiers) heeft zondag zijn eerste wedstrijd op de mountainbike van dit jaar gedomineerd. Hij had in het Zwitserse Leukerbad meer dan drie minuten voorsprong op de rest. [naar artikel]

16. Na debuut gisteren pakt De Ketelaere in nieuwe oefenmatch meteen uit met hattrick in 45 minuten (07/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Veel stelt het niet voor, maar de kop is eraf. Nadat Charles De Ketelaere gisteren zijn eerste 15 minuten speelde in het shirt van AC Milan in een oefenmatch bij derdeklasser Vicenza, was hij deze ochtend goed voor een hattrick. Tegen Pergolettese, een andere club uit de Serie C, scoorde hij in de 45 minuten die hij kreeg vanop de stip, met het hoofd en ook eentje met links. Milan won die match, gespeeld achter gesloten deuren, met 5-0. [naar artikel]

17. Luca Brecel meteen out op Shoot Out (20/02/2020 - Het Belang van Limburg)

De Shoot Out duurde amper acht minuten voor Luca Brecel. Hij verloor in de eerste ronde met 52-7 van drievoudig wereldkampioen Mark Williams, die alle profijt puurde uit een risicovolle openingspot. In de Shoot Out bedraagt de maximale wedstrijdduur één frame of tien minuten. [naar artikel]

18. Meteen zijn stempel gedrukt: Luis Suárez scoort twee keer bij debuut voor Atlético Madrid (27/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

19. Football Talk. Kort debuut voor Mirallas: uitgesloten na 28 minuten - Seraing op kop in 1B (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een debuut van 28 minuten. Kevin Mirallas mocht bij zijn eerste match voor Gaziantep in Turkije al voor het halfuur gaan douchen. Eerst geel, vervolgens een tweede gele kaart twee minuten later. Twee keer voor licht duw- en trekwerk met zijn tegenstander. Volgend weekend zit hij meteen een schorsingsdag uit. Mirallas (33) tekende pas begin oktober in Turkije. Hij kreeg geen nieuw contract bij Antwerp. [naar artikel]

20. <B>Ianis Hagi meteen held bij Rangers</B> (05/02/2020 - Het Belang van Limburg)

Ianis Hagi heeft zich bij zijn eerste basisplek meteen in de harten van de Rangers-supporters gespeeld. De Genk-huurling maakte vijf minuten voor affluiten de winning goal tegen Hibernian. [naar artikel]

21. “Voelde meteen dat ik niet mezelf was”: Vermeeren blikt terug op eerste minuten bij Atlético (03/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Arthur Vermeeren speelde bij z’n debuut voor Atlético Madrid één helft. Maakt hij minuten in de Madrileense clash tegen Real? Volg het in onderstaande liveblog. [naar artikel]

22. Na 15 minuten was het overleg al afgelopen: zo’n 280 jobs bedreigd door hervorming bij Delhaize (15/03/2023 - Het Nieuwsblad)

Amper vijftien minuten hebben de vakbonden het volgehouden. Toen de directie van Delhaize gisteren op een overleg liet weten dat ze vasthoudt aan het plan om de 128 supermarkten in eigen beheer te verzelfstandigen, stapten de bonden meteen misnoegd op. De impasse tussen beide partijen lijkt compleet. [naar artikel]

23. Tom Pidcock rijdt iedereen op minuten tijdens eerste mountainbikerace van het seizoen (02/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Tom Pidcock heeft meteen zijn eerste mountainbikerace van het seizoen gewonnen. En hoe. De 21-jarige Brit reed iedereen op minuten. Wat kan hij niet? [naar artikel]

24. Van Uytvanck onderuit in Fed Cup, België meteen op achterstand tegen Rusland (22/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Alison Van Uytvanck (WTA 132) heeft zaterdag in de Russische hoofdstad Moskou het openingsduel in de Fed Cup-ontmoeting tussen België en favoriet Rusland in de barrages om promotie naar Wereldgroep I tegen Elena Vesnina (WTA 15) in twee sets verloren. Na 1 uur en 20 minuten minuten stond er 6-3 en 6-4 op de tabellen. [naar artikel]

25. Deze Crocs waren in tien minuten uitverkocht (06/11/2018 - Het Belang van Limburg)

Heel wat sterren sluiten contracten af met merken zoals Nike en adidas, maar met Crocs? Nee, daar lijkt niet meteen iedereen voor te staan springen. Op Post Malone na dan. Die lanceerde samen met het Amerikaanse bedrijf een limited edition paartje dat in nog geen tien minuten was uitverkocht. [naar artikel]