Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

20 May 2022
10:24 uur

Twee inbraken in voertuigen in Sint-Truiden

Het Belang van Limburg

27/08/2019 - 19:04

Bij de politie zijn dinsdagochtend twee inbraken in voertuigen gemeld: op de Oude Borgwormseweg en Brustem-Dorp. Uit de eerste lichte vrachtwagen werd werkmateriaal gestolen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Inbraken in twee voertuigen (30/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Sint-Truiden kreeg woensdag in de vroege ochtend twee meldingen van inbraken in voertuigen in de Metsterenweg. Uit de eerste wagen verdween kleingeld en sleutels. In het tweede voertuigen lagen geschenkpakketten die door de daders werden meegenomen. (ppn)
  [naar artikel]
 2. Twee inbraken in Sint-Truiden (12/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Maandagochtend zijn in Sint-Truiden twee inbraken vastgesteld: op de Middenlaan en de Gorsemweg. De buit bestaat uit juwelen en een computer. (mm)
  [naar artikel]
 3. Twee inbraken gemeld in Sint-Truiden (02/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Sint-Truiden ontving dinsdagochtend twee meldingen van inbraken in woningen. Zowel op de Groot-Gelmenlaan als in de Houtstraat konden onbekenden een inbraak plegen. Op de eerste locatie is er geen buit en bij de tweede locatie is de omvang nog niet bekend.
  [naar artikel]
 4. Inbraken (22/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  In een winkel in de Viaductstraat in Sint-Truiden zijn zaterdag rookwaren gestolen. In een horecazaak in de Diesterstraat in Sint-Truiden is ingebroken. De buit is niet bekend. Zondag is ingebroken in een garagebox in de Houtstraat in Sint-Truiden. De buit is niet gekend. Maandag zijn twee inbraakpogingen vastgesteld in Sint-Truiden. In de Leopold II-laan en in de Velmerlaan in Sint-Truiden.
  [naar artikel]
 5. Politie zoekt getuigen van zes inbraken in auto’s in Sint-Truiden (28/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  In Sint-Truiden is in de nacht van maandag op dinsdag in zes voertuigen ingebroken. De dieven sloegen ene ruit in en stalen gsm’s, geld en een gps.
  [naar artikel]
 6. Twee ongevallen in Sint-Truiden (03/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Haspengouwlaan in Sint-Truiden zijn zondagnamiddag twee voertuigen gebotst. Bij dat ongeval rond 16 uur raakte de 37-jarige S.M. uit Sint-Truiden gewond.
  [naar artikel]
 7. Twee inbraken in centrum van Sint-Truiden (15/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  In het centrum van Sint-Truiden zijn donderdagnamiddag twee inbraken vastgesteld: in de Gazometerstraat en de Ziekerenweg. Waarschijnlijk werden de indringers op het eerste adres verrast en sloegen ze zonder buit op de vlucht. De buit om het tweede adres moet uit een inventaris blijken. (mm)
  [naar artikel]
 8. Twee gewonden bij kop-staartbotsing in Sint-Truiden (14/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij een ongeval tussen drie voertuigen in Sint-Truiden zijn dinsdagnamiddag twee personen gewond geraakt. Het ging om de 20-jarige S.P. en de 48-jarige S.B., beiden uit Sint-Truiden.
  [naar artikel]
 9. 48-jarige gewond na ongeval in Sint-Truiden (16/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Rellestraat in Sint-Truiden zijn woensdag rond 7.45 uur twee voertuigen gebotst. Een van de voertuigen kwam tegen een verlichtingspaal terecht. Een Hasselaar (48) raakte gewond.
  [naar artikel]
 10. Twee inbraken in Sint-Truiden (14/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Frederic de Renesselaan in Sint-Truiden is woensdag een inbraak vastgesteld in een tuinhuis. Fietsen en een grasmaaier werden gestolen.
  [naar artikel]
 11. Inbraken in Sint-Truiden (08/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Sint-Truiden werden vrijdag en zondag inbraken gepleegd.
  [naar artikel]
 12. Politie waarschuwt voor verdachte situaties na reeks inbraken in voertuigen (21/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie is op zoek naar getuigen van een resem inbraken in vooral bestelwagens in Sint-Truiden. Afgelopen weekend werden er vijf geteld. De buit bestaat meestal uit werkmateriaal.
  [naar artikel]
 13. Twee auto’s botsen in Sint-Truiden (14/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij een botsing tussen twee voertuigen op de expresweg N80 in Sint-Truiden is de 18-jarige J.S. uit Gingelom gewond geraakt.
  [naar artikel]
 14. Twee ongevallen op dinsdagavond in Sint-Truiden (07/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij een botsing tussen twee voertuigen op de Naamsesteenweg in Sint-Truiden is dinsdag rond 17.15 uur de 63-jarige V.J. uit Gingelom gewond geraakt.
  [naar artikel]
 15. Drie inbraken en inbraakpoging in Sint-Truiden (17/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn zondag drie inbraken en een inbraakpoging in Sint-Truiden gemeld. Op de Hasseltsesteenweg verdwenen drank en voedsel. Bij een inbraak op de Vrijheidslaan in Wilderen werden juwelen buitgemaakt. Wat er uit een huis in de Sint-Kristinastraat in Zepperen weg is, was niet meteen duidelijk. Op de Wildebamp bleef het bij een inbraakpoging.
  [naar artikel]
 16. Drie inbraken in Sint-Truiden (20/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Sint-Truiden stelde zaterdag twee inbraken vast. Op de Tiensesteenweg werd onder meer geld uit een gebouw gestolen. Dat werd om 10.40 uur vastgesteld. Bij een inbraak op Engelbamp, gemeld om 20.20 uur, verdwenen juwelen. Maandag volgde nog een melding van een inbraak. Dieven doorzochten een tuinhuis op de Zoutleeuwsesteenweg en stalen werkmateriaal. De melding kwam om 12 uur binnen.
  [naar artikel]
 17. Roemeense kruimeldief krijgt 18 maanden cel voor inbraken in Sint-Truiden (08/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een 39-jarige Roemeen is dinsdag in Hasselt veroordeeld tot 18 maanden cel voor het plegen van vijf inbraken en een diefstal in Sint-Truiden. In september en oktober sloeg de man toe.  
  [naar artikel]
 18. Twee inbraken in Sint-Truiden (12/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagnamiddag is in de Rijschoolstraat een inbraak vastgesteld. De daders namen onder andere een gasketel mee. Nog in het centrum van Sint-Truiden, aan de Nieuwpoort, werd ook ingebroken. Daar is op het eerste gezicht niets verdwenen. (mm)
  [naar artikel]
 19. Inbraken (26/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Kleindekkerstraat in Sint-Truiden is zondag ingebroken in een huis. Er werd geld gestolen. Maandag zijn twee fietsen gestolen in de Plantenstraat in Sint-Truiden.
  [naar artikel]
 20. Vier inbraken in Sint-Truiden (26/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Sint-Truiden stelde zaterdag vier inbraken vast. In de Korenbloemstraat werd een hogedrukreiniger uit een garage gestolen, op de Vliegveldlaan verdween geld uit een huis en bij een gelijkaardige woninginbraak in Trudobron namen de daders juwelen mee. Enkel op de Vliegveldlaan dropen de inbrekers zonder buit af.
  [naar artikel]
 21. Twee inbraken in Sint-Truiden (30/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn woensdag twee inbraken gemeld: in de Kortenbosstraat en de Schoolstraat. Enkel in de Schoolstraat werd iets gestolen: geld.  
  [naar artikel]
 22. Twee gewonden bij ongeval in Sint-Truiden (28/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op de Naamsesteenweg zijn vrijdag rond 7.45 uur twee voertuigen gebotst. Een 21-jarige uit Herk-de-Stad en 39-jarige uit Sint-Truiden raakten gewond.  
  [naar artikel]
 23. Man uit Sint-Truiden riskeert 1 jaar en 20 maanden cel voor brandstofdiefstallen (08/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een man van Oost-Europese origine uit Sint-Truiden riskeert 1 jaar en 20 maanden cel in twee dossiers van diefstallen. Eentje ging over brandstofdiefstallen met misbruik van tankkaarten van vrachtwagens. Het tweede luik ging over het plegen van inbraken in bedrijven, waaronder een BMW-garage in Sint-Truiden. Twee kompanen riskeren vijftien en zes maanden cel. De man, die de zwaarste straf riskeert, zit nog in hechtenis.
  [naar artikel]
 24. Resem inbraken in voertuigen in Munsterbilzen (28/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn zaterdagochtend een reeks inbraken in voertuigen gemeld. De feiten gebeurden op de Biesenweg, de Munsterbilzenstraat en de Waterstraat. In totaal is er zaterdagnamiddag aangifte gedaan van vijf pogingen en twee effectieve diefstallen uit voertuigen. Wat er werd meegenomen, is niet bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 25. Twee inbraken en inbraakpoging in Sint-Truiden (11/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de René Lambrechsstraat in Nieuw Sint-Truiden is zaterdagochtend een inbraak in een huis vastgesteld. Er werden juwelen meegenomen. Diezelfde ochtend werd ook nog een inbraak op de Luikersteenweg bij de politie gemeld. Daar is multimedia verdwenen. Zaterdag in de loop van de voormiddag werd er nog een inbraakpoging op de Grevensmolenweg in Nieuw Sint-Truiden gemeld.
  [naar artikel]
 26. Twee inbraken in Sint-Truiden (19/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Donderdagnamiddag is bij de politie een inbraak in een gebouw in de Minderbroedersstraat gemeld. Op het eerste gezicht is er niets verdwenen. De avond nadien was ingebroken in een gebouw op de Grevensmolenweg in Nieuw Sint-Truiden. Daar werd geld buitgemaakt.
  [naar artikel]
 27. Bestuurder gewond bij ongeval in Sint-Truiden (03/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij een aanrijding tussen twee voertuigen is maandag rond 11 uur de 58-jarge D.J. uit Sint-Truiden gewond geraakt.
  [naar artikel]
 28. Twee inbraken in Niel-bij-Sint-Truiden (23/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Fonteinstraat in Niel-bij-Sint-Truiden is zaterdag een inbraak in een tuinhuis vastgesteld. Op het eerste gezicht is er niets verdwenen. Op de Ambachtsweg - in dezelfde deelgemeente - werd ’s avonds nog een woninginbraak ontdekt. Daar zijn geld en kleding weg.
  [naar artikel]
 29. Twee inbraken in Sint-Truiden (24/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij een inbraak in de Bermenstraat - tussen Kerkom-bij-Sint-Truiden en Aalst - zijn juwelen gestolen. De feiten werden zaterdagavond vastgesteld. Op de Oude Borgwormseweg in Aalst werd zondag in de namiddag ook nog in een huis ingebroken. Wat er is verdwenen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 30. Inbraken in Sint-Truiden (06/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij een inbraak in de Montenakenweg in Sint-Truiden verdween zondagochtend een voertuig. In de Gorsemweg werd een dag later ingebroken. Daar was de buit gereedschap. (ppn)
  [naar artikel]
 31. Inbraken in Sint-Truiden (10/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie van Sint-Truiden kwamen woensdag twee inbraakmeldingen binnen. De eerste melding was om 7 uur en kwam van mensen uit Schurhovenveld. Daar hadden onbekenden in een gebouw ingebroken en onder meer geld gestolen. De tweede melding was om 9.50 uur en ging om een inbraak in een huis. De buit is nog niet bekend. (ppn)
  [naar artikel]
 32. Nederlands duo verdacht van 11 inbraken in voertuigen (19/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De raadkamer in Turnhout heeft vrijdag de aanhouding bevestigd van twee mannen uit Den Haag. Ze worden intussen verdacht van elf inbraken in voertuigen.
  [naar artikel]
 33. Twee gewonden na ongeval in Nieuwerkerken (15/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Twee voertuigen zijn dinsdag rond 17.15 uur gebotst in de Tegelrijstraat. Een van de voertuigen ging over de kop en botste tegen een lantaarnpaal. Een man (24) uit Sint-Truiden en een vrouw (69) uit Herk-de-Stad raakten gewond.
  [naar artikel]
 34. Twee inbraken en inbraakpoging in Sint-Truiden (26/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Donderdagochtend is bij de politie een inbraakpoging in een huis op Ordingen-Dorp gemeld. De dieven raakten niet binnen. Woensdag in de late namiddag waren ook al twee inbraken in de Spaansebrugstraat vastgesteld. Wat daar werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 35. VIDEO. Sint-Truiden kampt met inbrakengolf in auto’s: al 15 autoruiten verbrijzeld (21/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Er is een golf van auto-inbraken in Sint-Truiden. Deze maand zijn er al 15 autoruiten verbrijzeld, en zijn de daders met handtassen, autopapieren en gsm’s aan de haal gegaan. De politie spreekt van een ware plaag. Toch is er gisteren een verdachte opgepakt. Onderzoek moet nu uitwijzen aan welke auto-inbraken de man gelinkt kan worden.
  [naar artikel]
 36. Gewonde bij botsing tussen drie auto's op Steenweg op Sint-Truiden (16/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Steenweg op Sint-Truiden, ter hoogte van de Wezerenstraat, is het zondag rond 15.45 uur tot een aanrijding tussen drie voertuigen gekomen. Bij het ongeval raakt een 43-jarige man gewond. De voertuigen liepen vrij zware schade op.
  [naar artikel]
 37. Thuisverplegende van Wit Geel Kruis betrokken bij ongeval (07/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag om 23uur botsten twee voertuigen op het kruispunt van de Rellestraat en de Expresweg (N80) in Sint-Truiden. Beide bestuurders M.S. (19) uit Zoutleeuw en D.L. (25) uit Sint-Truiden beweerden dat ze groen licht hadden en daarom zijn doorgereden. De klap was vrij heftig waarbij enkele verkeersborden en een verkeerslicht werden omvergereden. De beide voertuigen dienden getakeld te worden. De beide bestuurders kwamen er met lichte verwondingen van af. Foto Jozef Croughs
  [naar artikel]
 38. Vier slachtoffers bij hevige klap op expresweg in Sint-Truiden (30/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij een ongeval op de expresweg (N80) in Sint-Truiden zijn maandag om 16.30 u vier gewonden gevallen. Aan de verkeerslichten bij de afslag Ordingen botsten twee voertuigen. De inzittenden van de auto moesten worden bevrijd.
  [naar artikel]
 39. “Criminaliteit stopt blijkbaar aan de grens” (11/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Politiezone Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken geeft niet dagelijks, wel maandelijks cijfers vrij over inbraken in de zone. Dat antwoordde korpschef Steve Provost op de vraag van de Truiense N-VA-fractieleider Jelle Engelbosch waarom er amper berichten over inbraken in Sint-Truiden in de media verschijnen. “Criminaliteit stopt toch niet aan de grenzen van onze politiezone?”, zegt Engelbosch.
  [naar artikel]
 40. Inbraken (10/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  In een gebouw in de Tiensesteenweg in Sint-Truiden is een inbraakpoging vastgesteld. De politie kreeg zondag rond 23 uur melding. De daders geraakten niet binnen. In een huis in de Tichelrijlaan in Sint-Truiden is maandagmorgen ingebroken. De buit is niet gekend.
  [naar artikel]
 41. Twee ongevallen in Sint-Truiden (30/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bromfietser J.C. (19) uit Sint-Truiden raakte zaterdag om 17.20 uur gewond bij een aanrijding tegen auto op de Tongersesteenweg in Sint-Truiden.
  [naar artikel]
 42. Twee brandjes gesticht in oud slachthuis van Sint-Truiden (30/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer van Sint-Truiden rukte donderdag rond 19 uur uit voor twee kleine brandhaarden in het oude slachthuis van Sint-Truiden. Wellicht krakers stichtten de vuurtjes.
  [naar artikel]
 43. Twee voertuigen belanden in de gracht na botsing in Alken (09/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de Hasseltsesteenweg in Alken, net op de grens met Sint-Truiden, zijn zaterdagmiddag twee voertuigen gebotst en in de gracht beland. Eén bestuurster raakte lichtgewond.
  [naar artikel]
 44. Jonge bestuurster gekneld in wagen na ongeval in Sint-Truiden (21/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Maandagmorgen omstreeks 5 uur raakte de 23-jarige B.V. uit Sint-Truiden gewond bij een ongeval. Om een nog onduidelijke reden raakte haar wagen in Melveren-centrum, vlakbij Asster, van de weg en ramde daarbij nog twee geparkeerde voertuigen.
  [naar artikel]
 45. Twintiger gewond bij botsing in Sint-Truiden (11/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bij een aanrijding aan de verkeerslichten op de Luikersteenweg (N3) en de Vliegveldlaan in Sint-Truiden raakte de 27-jarige T.R. uit Alken lichtgewond. Het slachtoffer reed met zijn wagen van de parking van het benzinestation af en wilde de Luikersteenweg oprijden. De bestuurder had vermoedelijk de lichte vrachtwagen te laat of niet opgemerkt en de twee voertuigen botsten tegen elkaar.
  [naar artikel]
 46. Gevatte serie-inbreker sloeg mogelijk in Sint-Truiden toe (19/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie heeft het voorbije weekend een man (47) uit Kampenhout ingerekend in de buurt van de Turnhoutsebaan in Diest. Hij wordt verdacht van verschillende pogingen en effectieve inbraken in auto’s, een woning en een handelszaak in Diest en Sint-Truiden.
  [naar artikel]
 47. Inbraken (18/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Dieven hebben proberen inbreken in een garage in de Houtstraat in Sint-Truiden. Ze slaagden niet in dat opzet. Op een werf in Schurhovenveld in Sint-Truiden zijn meerdere materialen gestolen. Donderdagmiddag is een inbraak gemeld in een gebouw in de Breendonkstraat. De daders zijn weg met kleding en reinigingsproducten.
  [naar artikel]
 48. Verdachte van 37 opgepakt voor vernielingen in centrum Sint-Truiden (21/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken heeft met Pasen een 37-jarige man opgepakt op verdenking van de beschadiging van voertuigen.
  [naar artikel]
 49. Drie inbraken gemeld in Sint-Truiden (05/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Sint-Truiden registreerde donderdagochtend drie inbraakmeldingen. In de Luikerstraat bleef het bij een poging om een gebouw binnen te dringen terwijl op de Luikersteenweg koper van een werf werd gestolen. In de Gippershovenstraat ging het om een woninginbraak. De buit is nog niet bekend.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy