Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

23 October 2021
23:38 uur

Terwijl de nieuwe iPhone 11 ontgoochelt, bouwt Apple een digitale kooi rond zijn klanten

De Morgen

10/09/2019 - 12:27

Vanavond om 19 uur onze tijd stelt Apple zijn nieuwe iPhone voor. Die zal qua design en functies haast niets verschillen van zijn voorgangers. Toch zullen veel Apple-gebruikers nooit overschakelen op een Samsung of Huawei. Niet uit vrije wil. Wel omdat ze meer dan ooit opgesloten raken in Apples ecosysteem.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Ook al stelt iPhone 11 teleur, Apple-klanten zitten in een digitale kooi (10/09/2019 - De Morgen)
  Vanavond om 19 uur onze tijd stelt Apple zijn nieuwe iPhone voor. Die zal qua design en functies haast niets verschillen van zijn voorgangers. Toch zullen veel Apple-gebruikers nooit overschakelen op een Samsung of Huawei. Niet uit vrije wil. Wel omdat ze meer dan ooit opgesloten raken in Apples ecosysteem.
  [naar artikel]
 2. Apple stelt nieuwe iPhone 13, Apple Watch 7 en iPad (Mini) voor. Dit was de presentatie (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hier is hij dan! Apple heeft op het grote Apple-event de nieuwe iPhone 13 voorgesteld. Het bedrijf stelde ook de paradepaardjes iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max voor in verschillende nieuwe kleuren. Daarnaast stelde Apple ook een nieuwe iPad en de nieuwe Apple Watch 7 voor. Herbeleef hieronder de presentatie.
  [naar artikel]
 3. Nu al patentgerommel rond nieuwe iPhone (12/04/2019 - De Morgen)
  Apple zal vandaag de langverwachte nieuwe versie van de iPhone lanceren. En nog voor de iPhone5 onthuld wordt, is er al een patentgeschil tussen Apple en concurrent Samsung.
  [naar artikel]
 4. Apple waarschuwt voor risico’s van Europese regels rond digitale handel (23/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Apple verzet zich tegen plannen van de Europese Unie voor nieuwe regels in de digitale handel. Het bedrijf waarschuwt voor negatieve gevolgen voor de consument. Zo heeft de iPhone-producent kritiek op het feit dat hij gedwongen zal worden om andere app stores op zijn producten toe te laten. Dat zou de veiligheid en privacy van gebruikers ernstig aantasten, zo betoogt Apple in een woensdag gepubliceerd document.
  [naar artikel]
 5. Apple bouwt met eigen chips brug tussen Mac en iPhone (23/06/2020 - De Tijd)
  22:00 De hardwaregigant Apple kondigde maandagavond aan over te schakelen naar Macs die draaien op eigen chips. iPhone-apps zullen daardoor ook beschikbaar zijn op de Mac.
  [naar artikel]
 6. ‘Apple werkt aan redesign voor nieuwe iPhone 12’ (14/04/2020 - Express)
  Apple houdt voor zijn iPhones al enkele jaren vast aan een redelijk gelijkaardig design. Daar zou met de nieuwe iPhone... The post ‘Apple werkt aan redesign voor nieuwe iPhone 12’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 7. Apple kondigt vier modellen van iPhone 12 en slimme speaker aan (13/10/2020 - De Morgen)
  Apple heeft zopas de vier modellen van de iPhone 12 aangekondigd. Het gaat om de iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Zoals verwacht kunnen de smartphones verbinden met het 5G-netwerk. Ook kondigde de techreus een nieuwe slimme speaker aan voor thuis.
  [naar artikel]
 8. Nieuwe iPhone zal 1.000 dollar kosten (11/09/2017 - De Tijd)
  09:56 De iPhone 8 wordt voor Apple een graadmeter voor de loyaliteit en koopkracht van zijn klanten.
  [naar artikel]
 9. Apple onthult nieuwe ‘goedkope’ iPhone (15/04/2020 - Express)
  Apple heeft woensdag een gloednieuwe en goedkope iPhone voorgesteld. Voor het eerst in de geschiedenis van het bedrijf gebeurde dat... The post Apple onthult nieuwe ‘goedkope’ iPhone appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 10. Apple lanceert nieuwste iPhones: "niet veel nieuws onder de zon" (12/09/2017 - VRT NWS)
  Apple heeft zopas de nieuwste versie zijn iPhone voorgesteld: de iPhone X. Ook de iPhone 7 en 7 Plus krijgen een upgrade, en met de nieuwe Apple Watch zal u voortaan kunnen bellen. De techwereld keek al maanden uit naar de presentatie van de nieuwste iPhone, maar echt vernieuwend is het toestel niet.
  [naar artikel]
 11. 1.000 dollar voor de nieuwe iPhone? (04/09/2017 - Express)
  De nieuwe iPhone van Apple, die door het bedrijf eerstdaags wordt gelanceerd, zal mogelijk tegen een basisprijs van duizend dollar op de markt worden gebracht. Dat hebben een aantal waarnemers gezegd naar aanleiding van de voorstelling van de nieuwe producten die Apple heeft aangekondigd en die op 12 september zal plaatshebben in het nieuwe hoofdkwartier van het concern in Cupertino. Het nieuwe apparaat vormt de elfde generatie van de smartphone van Apple en zal volgens de waarnemers een groot deel van de aandacht van de presentaties opeisen. Verder zouden mogelijk ook de nieuwe versies van de Apple Watch en de Apple TV worden voorgesteld. “Er blijven nog heel wat onbeantwoorde vragen rond de nieuwe productlancering van Apple,” betoogt de nieuwssite Investor’s Business Daily. “Vooral rond de prijs van de nieuwe iPhone blijft nog veel onduidelijk.” Gratis abonnementen “Sommige analisten maken gewag van een prijs van 999 dollar voor een basisversie,” benadrukt de nieuwssite. “Dat is 230 dollar meer dan de basisprijs die voor de iPhone 7 Plus werd aangerekend. In ruil zou de klant echter een breed pakket nieuwe technologieën krijgen aangeboden.” “Volgens sommige bronnen zou daarbij onder meer een gratis abonnement van één jaar op de streamingdienst Apple Music worden voorzien, terwijl iCloud tevens op een grotere opslagruimte zou kunnen rekenen.” “Eén jaar gratis diensten zou bij de klanten de hogere aankoopprijs moeten kunnen verantwoorden,” betoogt Mark Moskowitz, analist bij Barclays. “De services zouden als een korting worden gepromoot, terwijl de gebundelde services ook tot hogere omzetten kunnen leiden indien de consument na één jaar besluit zijn abonnementen te verlengen.” De nieuwe smartphone zou ook toepassingen op het gebied van onder meer gezichtsherkenning en augmented reality omvatten. Tevens wordt gewag gemaakt van draadloze oplaadmogelijkheden, naast onder meer een snellere processor, betere camera’s en andere technische verbeteringen. Volgens analisten kan de nieuwe smartphone wellicht heel wat klanten van Apple tot een upgrade motiveren. (mah) The post 1.000 dollar voor de nieuwe iPhone? appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 12. Apple introduceert nieuwe versies van iPhone 12: nu ook in miniversie (13/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Apple heeft gisteren een kwartet versies van de nieuwe iPhone 12 voorgesteld. Naast een reeks technische upgrades en een nieuwe look voor alle toestellen, springt vooral de opvallend compacte iPhone 12 mini in het oog.
  [naar artikel]
 13. Taiwanese toeleverancier iPhone bouwt fabriek in VS (15/05/2020 - Express)
  De Taiwanese maker van halfgeleiders TSMC – een grote toeleverancier van Apple – investeert 12 miljard dollar in een nieuwe... The post Taiwanese toeleverancier iPhone bouwt fabriek in VS appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 14. Aandeel Apple onder druk na bijgestelde verkoopverwachtingen iPhone X (26/12/2017 - Metro)
  Het aandeel van technologiegigant Apple staat dinsdag ruim 2,5 procent in het rood. Analisten hebben hun verwachtingen over de verkoop van het paradepaardje van Apple, de dure iPhone X, naar beneden bijgesteld. Een aantal analisten menen dat de vraag naar de nieuwste iPhone wat tegenvalt. De Aziatische zakenkrant Economic Daily News stelde zaterdag bovendien dat Apple verwacht dat het 30 miljoen toestellen van de iPhone X zal verkopen in het eerste kwartaal, terwijl eerder werd uitgegaan van 50 miljoen stuks. bron: Belga  
  [naar artikel]
 15. Apple lanceert "goedkope" iPhone: zal die even succesvol zijn als zijn voorganger? (16/04/2020 - VRT NWS)
  Apple heeft gisteren de "budgetvriendelijke" iPhone SE gelanceerd. Met het toestel wil de technologiereus mensen lokken die de iPhone 11 te duur vinden. De iPhone SE zal 489 euro kosten en is gebaseerd op de iPhone 8, een toestel van 3 jaar geleden. Het is al de tweede keer dat Apple een SE-model op de markt brengt.
  [naar artikel]
 16. Gerucht: Apple verlaagt beeldkwaliteit iPhone 12 Pro (25/08/2020 - Express)
  Er zijn nieuwe problemen opgedoken bij de productie van de iPhone 12 Pro (Max). Volgens een bekende analist slaagt Apple... The post Gerucht: Apple verlaagt beeldkwaliteit iPhone 12 Pro appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 17. Apple vs. Samsung: kunnen de nieuwe iPhones opboksen tegen Android-concurrenten? (11/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteren stelde Apple drie kersverse iPhones voor. De nieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max komen met enkele verbeteringen, zoals...
  [naar artikel]
 18. Apple verlaagt productie iPhone door chiptekort (13/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Apple verlaagt productie iPhone door chiptekort Apple is van plan de productie van de nieuwe iPhone 13 te verlagen vanwege de wereldwijde chiptekorten. Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van ingewijden. Apple zou de productie met wel 10 miljoen exemplaren willen verminderen. Apple zou in de laatste drie maanden van dit jaar 90 miljoen nieuwe iPhones hebben willen maken, maar heeft […] Lees dit artikel: Apple verlaagt productie iPhone door chiptekort
  [naar artikel]
 19. Apple presenteert drie nieuwe iPhones (12/09/2017 - Knack)
  Apple heeft dinsdag zijn nieuwe iPhones gepresenteerd. De reguliere smartphones heten iPhone 8 en 8 Plus. Daarnaast presenteerde Apple voor het eerst een derde toestel, de luxere iPhone X. Veel details van de toestellen waren al uitgelekt.
  [naar artikel]
 20. Virtueel Apple-event op 15 september: “Nog geen iPhone 12, enkel nieuwe Apple Watch en iPad Air verwacht” (09/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Traditioneel draait de geruchtenmolen over Apple rond deze tijd op volle toeren. De techgigant heeft nu duidelijkheid geschapen rond het aankomende...
  [naar artikel]
 21. Apple groeit fors dankzij verkoop van iPhone 8 en 8 Plus (02/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Apple heeft in het afgelopen vierde kwartaal zijn eigen omzetverwachtingen overtroffen. Dat was te danken aan sterke verkopen van de iPhone 8 en 8 Plus, die al in de periode verkrijgbaar waren. Het nieuwe topmodel iPhone X komt pas vrijdag op de markt en telt pas mee in het eerste kwartaal van het nieuwe boekjaar.
  [naar artikel]
 22. Apple lanceert een nieuwe Apple Watch en iPad, maar stelt nieuwe iPhone uit door coronacrisis (15/09/2020 - VRT NWS)
  Apple heeft zopas tijdens een bescheiden evenement de nieuwe Apple Watch en iPad voorgesteld. Daarnaast wil Apple verschillende abonnementen voor hun streaming- en gameplatform in één abonnement bundelen: Apple One. De nieuwe iPhone werd niet voorgesteld, omdat de productie van het toestel vertraging heeft opgelopen door de coronacrisis.
  [naar artikel]
 23. Gerucht: Apple stelt iPhone 13 voor op deze datum (17/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Gerucht: Apple stelt iPhone 13 voor op deze datum Het lijkt erop dat Apple de iPhone 13-serie zal voorstellen tijdens de derde week van september. Dat blijkt uit analyse van fabrikanten die voor Apple werken. In het nieuws: Het is de gerenommeerde website MacRumors die met de nieuwe informatie over de iPhone 13 naar buiten komt. Zij menen op basis van een beleggersnota van […] Lees dit artikel: Gerucht: Apple stelt iPhone 13 voor op deze datum
  [naar artikel]
 24. Apple noemt zijn digitale kredietkaart een gamechanger, maar is dat wel zo? (27/03/2019 - De Morgen)
  Veiliger, goedkoper, gebruiksvriendelijker en met respect voor de privacy voor klanten. Apple-baas Tim Cook spaarde de grote woorden niet toen hij op maandag de nieuwe digitale kredietkaart Apple Card voorstelde. Financiële experts zijn een stuk minder onder de indruk van Apples gamechanger.
  [naar artikel]
 25. Nieuwe iPhone wordt weer maatje kleiner (29/03/2019 - De Morgen)
  Apple heeft zijn nieuwe iPhone voorgesteld. De iPhone SE is 4 inch of ongeveer 10 centimeter groot en moet het kleinere en vooral ook goedkopere alternatief zijn voor de iPhone 6S en 6S Plus.
  [naar artikel]
 26. Medewerker Apple lekt details over "iPhone 8" (29/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een medewerker van Apple uit Israël is loslippig geweest aan Business Insider over de nieuwe iPhone die volgend jaar rond deze tijd aan de wereld
  [naar artikel]
 27. Apple lanceert nieuwe versie van iPad en iPad Mini (14/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Apple lanceert nieuwe versie van iPad en iPad Mini Apple heeft dinsdag via een virtueel live event heel wat nieuwe producten en diensten voorgesteld. Naast de langverwachte iPhone 13-serie kwam het bedrijf ook met een groot nieuws rond de iPad. In het nieuws: De meeste aandacht op het Apple Event ging uiteraard naar de iPhone 13, maar CEO Tim Cook begon zijn voorstelling met […] Lees dit artikel: Apple lanceert nieuwe versie van iPad en iPad Mini
  [naar artikel]
 28. Krijgt Apple zijn iPhone 8 van 1.000 dollar nog verkocht? (12/09/2017 - De Tijd)
  15:07 Is de iPhone 8, die Apple vandaag lanceert, te duur? Die vraag brandt op veel lippen. ‘De iPhone 8 is niet voor elke beurs, maar Apple bereikt met veel modellen een brede markt.’
  [naar artikel]
 29. Hier is hij dan! Apple stelt de nieuwe iPhone 13 voor. Dit zijn alle nieuwe producten (en zoveel zullen ze kosten) (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens een Apple Keynote hebben Apple-CEO Tim Cook en zijn medewerkers vandaag de nieuwste iPad, iPad Mini, Apple Watch en iPhone voorgesteld. Dat deden ze tijdens een wervelende virtuele presentatie waarin kleur, diversiteit en geweldige beeldkwaliteit centraal stonden.
  [naar artikel]
 30. Apple stapt met nieuwe iPhone 12 in 5G (13/10/2020 - De Tijd)
  20:19 Apple lanceerde dinsdagavond zijn twaalfde iPhone met 5G. Beleggers reageren niet enthousiast.
  [naar artikel]
 31. Apple kondigt vier modellen van iPhone 12 en slimme speaker aan (13/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Apple heeft zopas de vier modellen van de iPhone 12 aangekondigd. Het gaat om de iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max....
  [naar artikel]
 32. De iPhone 13, nieuwe Apple Watch en iPad: dit moet je weten over de nieuwe Apple-producten (14/09/2021 - De Morgen)
  Apple heeft op zijn jaarlijkse hoogmis in Cupertino de nieuwste iPhones voorgesteld. De iPhone 13 heeft een beter scherm, grotere batterij, snellere processor en betere camera’s dan zijn voorganger. Zoals verwacht kregen ook de Apple Watch en de iPad een update. Een overzicht.
  [naar artikel]
 33. Chiptekort dikt wachttijden iPhone 13 aan en Apple-aandelen dalen (13/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Chiptekort dikt wachttijden iPhone 13 aan en Apple-aandelen dalen Het duurt steeds langer voor een halfgeleider om van fabriek naar consument te gaan. Daardoor verlaagt Apple zijn geplande productiedoelstellingen voor iPhone 13 in 2021 met maar liefst 10 miljoen eenheden. Dat bevestigen bronnen aan Bloomberg.  Het bedrijf had verwacht 90 miljoen nieuwe iPhone-modellen te produceren in de laatste drie maanden van het jaar. Apple […] Lees dit artikel: Chiptekort dikt wachttijden iPhone 13 aan en Apple-aandelen dalen
  [naar artikel]
 34. Gerucht: Apple wil 'iPhone 9' halverwege april presenteren (03/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Apple zou zijn ‘iPhone 9' op of rond 15 april willen aankondigen. Het toestel zou rond 22 april beschikbaar zijn. Het gaat om de telefoon die wordt...
  [naar artikel]
 35. Apple beperkt verkoop nieuwe iPhone wegens terreur (31/10/2017 - De Tijd)
  15:04 Apple gaat de nieuwe iPhone X in ons land alleen verkopen aan wie er al één online bestelde. Het bedrijf wil lange wachtrijen aan zijn winkel vermijden omwille van de terreurdreiging.
  [naar artikel]
 36. Recordkwartaal Apple dankzij sterke vraag naar nieuwe iPhone (27/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Techbedrijf Apple heeft voor het eerst een omzet behaald van meer dan 100 miljard dollar (82,6 miljard euro) in één kwartaal. De onderneming profiteerde van sterke verkopen van de nieuwe iPhone-modellen in de feestdagenperiode. Meer mensen hadden op de iPhone 12 gewacht omdat dit de eerste iPhone was die gebruik kan maken van het 5G-netwerk.
  [naar artikel]
 37. Nieuwe iPhone 8 herkent baasje (10/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Technologiebedrijf Apple stelt morgen op een grote persconferentie in Californië zijn nieuwe producten voor. Alle ogen zijn gericht op de details van de iPhone 8, een smartphone die qua design drastisch zou veranderen. Digitale speurneuzen zijn er naar eigen zeggen in geslaagd om nu al een heleboel informatie over de nieuwe smartphone naar boven te spitten. Gebruikers zouden hun iPhone 8 kunnen ontgrendelen via gezichtsherkenning. Analisten vrezen dan weer dat de winkeldatum vertraagd zal worden door mogelijke productieproblemen.
  [naar artikel]
 38. Apple komt met nieuwe waarschuwing: houd je iPhone weg van je pacemaker (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Apple waarschuwt klanten dat iPhones storingen kunnen veroorzaken bij inwendige cardiologische apparatuur zoals pacemakers. Dat schrijft CNN dinsdag op basis van een recent bericht op de ondersteuningspagina van Apple, waarin het techbedrijf eerdere veiligheidsinfo van een toevoeging heeft voorzien.
  [naar artikel]
 39. Gerucht: Apple kondigt op 31 maart nieuwe, veel goedkopere iPhone aan (18/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Apple zou zijn volgende iPhone op dinsdag 31 maart willen presenteren en op vrijdag 3 april willen uitbrengen. Dat meldt een Duitse Apple-fansite....
  [naar artikel]
 40. Apple vertraagt oude iPhone-modellen (21/12/2017 - Metro)
  Apple heeft toegegeven dat het zijn oude iPhone-modellen moedwillig vertraagt. Officieel om de levensduur van de toestellen te verlengen, maar volgens critici om klanten aan te zetten sneller te kiezen voor een nieuw model. De bekentenis van Apple komt er na klachten van gebruikers, die vonden dat hun iPhone trager functioneerde met het ouder worden. Testen door een gespecialiseerde technologiewebsite bevestigden hun vermoedens, waarop ook Apple toegaf dat het de prestaties van oudere toestellen vertraagt. De bedoeling, luidt het officieel, “is om de levensduur van de toestellen te verlengen, omdat de batterij mettertijd minder goed functioneert”. Apple raadt klanten aan om de batterij te vervangen, maar dat kost geld aan de gebruiker. Bovendien zou het bedrijf daar meer open over moeten communiceren, menen critici. bron: Belga  
  [naar artikel]
 41. Apple vertraagt oude iPhone-modellen (21/12/2017 - Metro)
  Apple heeft toegegeven dat het zijn oude iPhone-modellen moedwillig vertraagt. Officieel om de levensduur van de toestellen te verlengen, maar volgens critici om klanten aan te zetten sneller te kiezen voor een nieuw model. De bekentenis van Apple komt er na klachten van gebruikers, die vonden dat hun iPhone trager functioneerde met het ouder worden. Testen door een gespecialiseerde technologiewebsite bevestigden hun vermoedens, waarop ook Apple toegaf dat het de prestaties van oudere toestellen vertraagt. De bedoeling, luidt het officieel, “is om de levensduur van de toestellen te verlengen, omdat de batterij mettertijd minder goed functioneert”. Apple raadt klanten aan om de batterij te vervangen, maar dat kost geld aan de gebruiker. Bovendien zou het bedrijf daar meer open over moeten communiceren, menen critici. bron: Belga  
  [naar artikel]
 42. Apple pakt flink uit: nieuwe iPhones en een nieuw paradepaardje (12/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Iedereen zat er vol spanning op te wachten, maar dinsdag was het eindelijk zover. In het Steve Jobs Theater in het gloednieuwe hoofdkantoor stelde Apple de nieuwste versies van ’s werelds meest besproken smartphone voor. De iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone X.
  [naar artikel]
 43. Apple pakt flink uit: nieuwe iPhones en een nieuw paradepaardje (12/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Iedereen zat er vol spanning op te wachten, maar dinsdag was het eindelijk zover. In het Steve Jobs Theater in het gloednieuwe hoofdkantoor stelde Apple de nieuwste versies van ’s werelds meest besproken smartphone voor. De iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone X.
  [naar artikel]
 44. Wat we al weten over de nieuwe iPhone 12 die Apple vanavond voorstelt (13/10/2020 - De Morgen)
  Vanavond om 19 uur stelt Apple naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe iPhones voor. Opnieuw virtueel, want u weet wel. Traditioneel lekt er op voorhand informatie uit over de kersverse toestellen, al kan Apple op de dag zelf nog altijd verrassend uit de hoek komen. Dit is wat iPhone-watchers verwachten.
  [naar artikel]
 45. Apple iPhone XR: vooral interessant voor wie de XS en XS Max te duur vindt (24/10/2018 - De Morgen)
  De XR is de goedkoopste nieuwe iPhone van Apple die dit jaar uitkwam. Hoe verhoudt hij zich tot de andere? Of tot de iPhones en Androidtoestellen die al op de markt zijn?
  [naar artikel]
 46. Apple maakt vervangen van iPhone-batterij goedkoper na klachten (29/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Apple maakt het vervangen van een batterij voor de iPhone 6 en latere modellen bijna een jaar lang fors goedkoper. Het technologiebedrijf reageert daarmee op de kritiek die ontstond nadat bekend was geraakt dat het oudere iPhone-modellen bewust vertraagt. Dat gebeurt officieel om de levensduur van de toestellen te verlengen, maar volgens critici wil Apple klanten zo aanzetten om sneller te kiezen voor een nieuw model.
  [naar artikel]
 47. Apple maakt vervangen van iPhone-batterij goedkoper na klachten (29/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Apple maakt het vervangen van een batterij voor de iPhone 6 en latere modellen bijna een jaar lang fors goedkoper. Het technologiebedrijf reageert daarmee op de kritiek die ontstond nadat bekend was geraakt dat het oudere iPhone-modellen bewust vertraagt. Dat gebeurt officieel om de levensduur van de toestellen te verlengen, maar volgens critici wil Apple klanten zo aanzetten om sneller te kiezen voor een nieuw model.
  [naar artikel]
 48. Apple maakt vervangen van iPhone-batterij goedkoper na klachten (29/12/2017 - VRT NWS)
  Apple maakt het vervangen van een batterij voor de iPhone 6 en latere modellen bijna een jaar lang fors goedkoper. Het technologiebedrijf reageert daarmee op de kritiek die ontstond nadat bekend was geraakt dat het oudere iPhone-modellen bewust vertraagt. Dat gebeurt officieel om de levensduur van de toestellen te verlengen, maar volgens critici wil Apple klanten zo aanzetten om sneller te kiezen voor een nieuw model.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.