Daniela fleurt helemaal op bij het zien van een schattige baby. Graag zou ze zelf later ook enkele kinderen willen. Maar of Mitchell ook zo'n [naar artikel]
De strijd tussen Laure en Charlotte & Daniela en Mitchell gaat verder. De tussenstand na het voorgerecht was in het voordeel van Madam P. Voor [naar artikel]
De volksjury heeft beslist: Mitchell en Daniela trekken samen met Leena & Yannick en Karel & Birger naar de zee om daar te gaan strijden in de [naar artikel]
In de gerestaureerde pastorie van Mechelen-Bovelingen openden Mitchell Merola en Daniela Sparanero het drieledige concept Table ‘O: een bistro, een B&B met vier kamers en een restaurant. [naar artikel]
In de finale van ‘Mijn Pop-uprestaurant’ hebben Daniela en Mitchell van Tabl’O alvast een reden tot vieren: Mitchell vroeg zijn vriendin ten huwelijk en ... ze zei ‘Ja’. [naar artikel]
Het Maasmechelse koppel Daniela Sparanero (25) en Mitchell Merola (27), bekend van hun deelname aan het VTM-programma ‘Mijn Pop-Up-restaurant’ in... [naar artikel]
Maasmechelaar Mitchell Merola (27) is getrouwd met zijn Daniela (25). Het koppel is bekend van hun deelname aan het VTM-programma ‘Mijn Pop-Uprestaurant. [naar artikel]
Wie nog eens wil genieten van de keuken bij Table’O in Mechelen-Bovelingen, zal snel moeten zijn. Eind februari gaat de deur van het gastronomisch restaurant van Mitchell en Daniela definitief dicht. [naar artikel]
Daniela en Mitchell kregen van de jury de commentaar dat hun interieur nog wat kaal was. Daar willen ze snel verandering in brengen. [naar artikel]
Ook bij Daniela en Mitchell loopt de eerste service niet van een leien dakje. Toch had Daniela dat graag anders gezien. [naar artikel]
Deze week draait ‘Mijn Pop-uprestaurant’ vooral rond de vraag wie de derde finalisten worden: Laure en Charlotte of het Maasmechelse koppel Mitchell Merola en Daniela Sparanero. Vorige week kregen zij eerst te horen dat ze de finale niet hadden gehaald, tot Evi Hanssen kwam met de boodschap dat er in Blankenberge plaats is voor drie. [naar artikel]
De koppels uit de reeks Blind Getrouwd kwamen dinsdag op bezoek bij restaurant Table'O van Mijn Pop-uprestaurant op VTM. Dit bracht Mitchell op het idee om zelf een keertje deel te nemen aan het programma, tot groot ongenoegen van Daniela. Evelien wist dan weer van de belofte die Mitchell eerder in het programma gemaakt had. Hij zou Daniela ten huwelijk vragen als ze de finale wonnen. [naar artikel]
Wie nog eens wil genieten van de keuken bij Table’O in Mechelen-Bovelingen, zal snel moeten zijn. Eind februari gaat de deur van het gastronomisch restaurant van Mitchell en Daniela definitief dicht. [naar artikel]
De vierde editie van ‘Mijn Pop-uprestaurant’ is gisteren van start gegaan met een ultieme selectieproef voor acht duo’s die hapjes maakten voor 170 mensen. De jury koos daarvan de beste zes. De beste leerlingen waren Maasmechelaars Mitchell Merola (24) en Daniela Sparanero (22). Toeval is dat niet: Mitchell is de enige kok van alle deelnemers. “We zien ‘Mijn Pop-uprestaurant’ als een testcase, want we dromen van een eigen zaak”, vertelt Daniela. [naar artikel]
"Als we de finale winnen, vraag ik je ten huwelijk" klonk het in de keuken van Table'O. Maar 'finale winnen of niet', Mitchell gaat op zijn knie [naar artikel]
Het Domein De Barrier in Houthalen-Helchteren, uitgebaat door de cateringtak Gustus van Philippe Bodson, krijgt binnenkort een nieuw toprestaurant. Vanaf 12 april opent er Imprévu, het nieuwe culinaire project van Mitchell Merola en Daniela Sparanero. U kent het jonge koppel wellicht van Table’O in Heers of het VTM-programma Mijn Pop-uprestaurant, waarvan ze in 2017 de finale verloren. [naar artikel]
Mitchell en Daniela hadden wat moeite om hun kunstconcept tot bij de gasten te krijgen. Maar daarvoor hebben ze een oplossing gevonden! Door [naar artikel]
Mitchell en Daniela worstelden van het begin met hun concept. Na eindeloze aanpassingen, hebben ze hun menu nogmaals volledig aangepast. Hopelijk [naar artikel]
Mitchell en Daniela werkten de hele nacht door aan hun nieuwe menu. Om toch een beetje te recupereren, beslissen ze die ochtend een uurtje langer [naar artikel]
Mitchell en Daniela zijn kostbare tijd kwijtgespeeld door het verkeer. Hierdoor moeten ze haastig nog alle voorbereidingen treffen. Alsof dat [naar artikel]
Ook Mitchell en Daniela hopen met hun nieuwe gerecht een finaleplaats te veroveren. Alleen over hun vleeskeuze zijn ze niet zo zeker. [naar artikel]
Soms komt het Italiaanse temperament van Mitchell & Daniela naar boven. En daar heeft Gert een paar vragen bij. [naar artikel]
Op één van de toplocaties in Limburg, De Barrier in Houthalen, opent vanavond met Imprévu een nieuw restaurant, de opvolger van Innesto. De verwachtingen zijn hooggespannen. Er wordt dan ook hoog gemikt. Innesto bezat een Michelin-ster en is inmiddels verhuisd naar Zonhoven. Het is aan kok Mitchell Merola, die de zaak samen met zijn partner Daniela gaat uitbaten, om dezelfde ambitie waar te maken. Het koppel, bekend van Mijn Restaurant, leerde de knepen van het vak in Table'0 in Heers en zet nu hun culinaire droom dus verder in Houthalen-Helchteren. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.