Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 May 2022
13:32 uur

Club Brugge-voorzitter Vincent Mannaert en CEO Bart Verhaeghe verhoord over facturen aan spelersmakelaar Veljkovic

De Morgen

04/10/2019 - 19:13

Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe zijn verhoord in het onderzoek naar het voetbalschandaal door de gerechtelijke politie in Hasselt. De twee moesten volgens VRT Nieuws uitleg geven over bepaalde facturen die vroeger zijn betaald aan spelersmakelaar Dejan Veljkovic.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert verhoord in het onderzoek naar voetbalschandaal (04/10/2019 - VRT NWS)
  Bart Verhaeghe, voorzitter van voetbalclub Club Brugge, en Vincent Mannaert, clubmanager, zijn vandaag verhoord in het onderzoek naar het voetbalschandaal. Alle clubs die ooit zaken hebben gedaan met spelersmakelaar Dejan Veljkovic passeren de revue. Het zou onder meer gaan om voetbalclubs KSC Lokeren, KV Mechelen en Racing Genk.
  [naar artikel]
 2. Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe verhoord over facturen aan Veljkovic (04/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe zijn verhoord in het onderzoek naar het voetbalschandaal door de gerechtelijke politie in Hasselt. De twee...
  [naar artikel]
 3. Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe verhoord door gerechtelijke politie over bepaalde facturen aan Veljkovic (04/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe zijn verhoord in het onderzoek naar het voetbalschandaal door de gerechtelijke politie in Hasselt. De twee...
  [naar artikel]
 4. Verhaeghe en Mannaert ondervraagd in onderzoek naar voetbalschandaal (04/10/2019 - De Tijd)
  19:21 De voorzitter en manager van Club Brugge werden vrijdagochtend verhoord door de gerechtelijke politie over zaken die Club Brugge deed met spelersmakelaar Dejan Veljkovic.
  [naar artikel]
 5. Straks miljoenen cashen: Verhaeghe en Mannaert doen gouden deal bij beursgang Club Brugge (03/03/2021 - Express)
  Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert, het sterke duo van Club Brugge, hebben uitzicht op tientallen miljoenen euro’s als ze bij de aangekondigde beursgang een deel van hun belang in de club verkopen. Dat blijkt uit een financiële doorlichting door Business AM. Vooral manager Vincent Mannaert doet daarbij een gouden zaak, want voor zover bekend stak […] The post Straks miljoenen cashen: Verhaeghe en Mannaert doen gouden deal bij beursgang Club Brugge appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 6. Topmannen van Club Brugge ondervraagd in dossier Propere Handen (04/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert, respectievelijk voorzitter en CEO van CLub Brugge, zijn vandaag verhoord in het dossier Propere Handen. Dat meldt VRT NWS en wordt aan onze redactie bevestigd.
  [naar artikel]
 7. Mannaert: “Er komt nog een defensieve middenvelder. Maar Wanyama niet enige piste” (29/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ook bij het bestuur van Club Brugge werd de CL-loting op gejuich onthaald. CEO Vincent Mannaert en voorzitter Bart Verhaeghe reageerden vanuit...
  [naar artikel]
 8. Hoe Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert samen 75 miljoen euro kunnen cashen, maar Club Brugge daar geen cent armer van wordt (17/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De beursgang van Club Brugge moet zo’n 75 miljoen opleveren. Dat geld gaat naar de verkopende aandeelhouders: Bart Verhaeghe, Vincent Mannaert en bestuurders Jan Boone en Peter Vanhecke. En toch zal het blauw-zwart geen cent armer maken. Integendeel - het moet op termijn nog meer investeerders naar Brugge lokken.
  [naar artikel]
 9. INTERVIEW. Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert geloven niet meer in huidig model van ons profvoetbal: “Club wil vooruit” (03/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zij spreken zelden. Maar áls zij spreken, is het met open vizier. Bart Verhaeghe (55) en Vincent Mannaert (45) blijven (on)geduldig wachten op het...
  [naar artikel]
 10. Club Brugge bevestigt dat het naar de beurs wil: “Historische stap om verder te groeien” (03/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Club Brugge heeft woensdagochtend zijn intentie om naar de beurs te gaan officieel bevestigd. “Dit is een historische stap voor heel Club Brugge”, zegt voorzitter Bart Verhaeghe op de website van de club. Blauw-zwart geeft aan dat er geen nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven, het gaat om de verkoop van bestaande aandelen die nu in handen zijn van Bart Verhaeghe, Vincent Mannaert, Jan Boone en Peter Vanhecke. Zij zullen met hun investeringsvehikel Grizzly Sports NV wel de grootste aandeelhouder blijven.
  [naar artikel]
 11. Het rommelt alweer bij Club Brugge (13/04/2019 - De Morgen)
  De 3-4-nederlaag tegen Zulte Waregem heeft bij Club Brugge ook naast het veld wonden geslagen. Vincent Mannaert wilde tijdens de rust de spelers de les lezen in de kleedkamer, maar coach Juan Carlos Garrido stuurde de manager wandelen. Enkel voorzitter Bart Verhaeghe mocht - na de match - een donderpreek houden.
  [naar artikel]
 12. Bart Verhaeghe niet mals voor voorgangers: "Brugge was de passie kwijt. De mensen die er zaten, waren niet meer fier op de club" (11/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het heeft even geduurd, maar het lijkt er sterk op dat Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert na enkele jaren in de woestijn de Brugse trein op de
  [naar artikel]
 13. Hoe Bart Verhaeghe en co voor 75 miljoen aandelen kunnen verkopen, maar Club Brugge daar geen cent armer van wordt (17/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De beursgang van Club Brugge moet zo’n 75 miljoen opleveren. Dat geld gaat naar de verkopende aandeelhouders: Bart Verhaeghe, Vincent Mannaert en bestuurders Jan Boone en Peter Vanhecke. En toch zal het blauw-zwart geen cent armer maken. Integendeel, het moet op termijn nog meer investeerders naar Brugge lokken.
  [naar artikel]
 14. De onwaarschijnlijke weg van vzw naar beursgenoteerd (25/02/2021 - De Tijd)
  01:00 Het sportieve en commerciële powerhouse Club Brugge is volledig opgetrokken door Bart Verhaeghe. Hij zette samen met luitenant Vincent Mannaert in tien jaar een vliegwiel onder de club met als einddoe...
  [naar artikel]
 15. Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe: "Ik hoop dat het goedkomt met Anderlecht" (14/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bart Verhaeghe (54) is de trotse voorzitter van Club Brugge. De ondernemer loodste de club van zijn hart naar de hoogste trede van het Belgische voetbal. “Club heeft de rol van marktleider van Anderlecht overgenomen”, wordt overal geroepen. Verhaeghe lacht ingehouden fier, maar hoedt zich ervoor blasé over te komen. “We zijn nog lang niet klaar.”
  [naar artikel]
 16. Werkvoetbal ruimt plaats voor FC Brujas (12/04/2019 - De Morgen)
  Tegen Oostende tekende Michel Preud'homme voor een primeur: nooit eerder kwam Club Brugge met vijf Latijns-Amerikanen aan de aftrap in de competitie. Een bewuste strategie sinds de komst van voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert.
  [naar artikel]
 17. Marc Degryse interviewt Vincent Mannaert: Club Brugge wil nú knopen doorhakken (lees: BeNe-Liga) (10/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Brugge is klaar voor ‘De Koninklijke’. Vincent Mannaert en Club Brugge merken hoe Real Madrid de revolutie van het internationale voetbal ontketent...
  [naar artikel]
 18. AA Gent-manager Michel Louwagie vandaag verhoord (16/10/2019 - Metro)
  AA Gent-manager Michel Louwagie wordt vandaag in Hasselt door de federale gerechtelijke politie verhoord. Dat melden verschillende media en het nieuws wordt bevestigd door het federaal parket. Het verhoor vindt plaats in het kader van het onderzoek naar fraude met transfers in het Belgische voetbal. Of Louwagie als getuige of als mogelijke verdachte wordt verhoord, wordt niet verduidelijkt. Eerder werden al verschillende toplui van andere voetbalclubs en de KBVB ondervraagd. In het onderzoek, dat de bijnaam ‘Propere Handen’ of ‘Operatie Zero’ kreeg en net een jaar geleden losbarstte, zijn al 23 mensen in verdenking gesteld. Het luik matchfixing is al een tijdje volledig afgerond. Daarnaast is er het onderzoek naar financiële fraude, dat enerzijds rond makelaar Dejan Veljkovic draait en anderzijds rond spelersmakelaar Mogi Bayat. Het luik Vejkovic zit in een eindfase, terwijl er in het luik Bayat nog zeven tot acht maanden werk nodig zullen zijn, zo meldde het federaal parket vorige week. In dat onderzoek naar financieel gesjoemel bij verschillende transfers hebben de speurders al heel wat toplui van verschillende clubs en de Belgische voetbalbond ondervraagd. Zo passeerden de voorbije maanden François De Keersmaecker en Steven Martens, respectievelijk ex-voorzitter en ex-CEO van de Belgische voetbalbond, al de revue, net als oud-bondscoach en oud-Club Brugge-trainer Georges Leekens. Twee weken geleden was het de beurt aan Club-voorzitter Bart Verhaeghe en algemeen manager Vincent Mannaert. Ook de toplui van andere clubs die zaken deden met Veljkovic en Bayat zullen naar alle waarschijnlijk nog op de rooster gelegd worden. bron: Belga Het bericht AA Gent-manager Michel Louwagie vandaag verhoord verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. Club Brugge-directeur Vincent Mannaert krijgt boete en drie maanden rijverbod na rijden met 2,44 promille in bloed (01/06/2021 - De Standaard)
  Vincent Mannaert, algemeen directeur van Club Brugge, is dinsdagmorgen voor de politierechtbank verschenen. Hij werd op 26 augustus vorig jaar in Oostende betrapt met 2,44 promille alcohol in zijn bloed. Mannaert kwam zich persoonlijk excuseren, maar de rechter was hard. ‘De wet geldt ook voor de mensen van Club Brugge.’
  [naar artikel]
 20. Club-voorzitter Bart Verhaeghe ziet complot: “Dit is ridicuul, is hier meer aan de hand?” (06/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De kraker tussen Club Brugge en Anderlecht zal niet snel vergeten worden. Paars-wit won met 1-2 en nadert tot op twee punten van de leider. De videoref speelde (alweer) een hoofdrol en daar had Club-voorzitter Bart Verhaeghe zijn mening over.
  [naar artikel]
 21. Club-voorzitter Bart Verhaeghe ziet complot: “Dit is ridicuul, is hier meer aan de hand?” (06/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  De kraker tussen Club Brugge en Anderlecht zal niet snel vergeten worden. Paars-wit won met 1-2 en nadert tot op twee punten van de leider. De videoref speelde (alweer) een hoofdrol en daar had Club-voorzitter Bart Verhaeghe zijn mening over.
  [naar artikel]
 22. Lokeren-fans reageren met hilarische spandoeken op vrijspraak Bart Verhaeghe (22/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe kon eerder deze week opgelucht ademhalen. Verhaeghe kreeg geen stadionverbod opgelegd in de zaak van
  [naar artikel]
 23. Bart Verhaeghe: 'Club Brugge is zuiver' (10/10/2018 - De Tijd)
  11:49 'Wij hebben niets te verbergen, alles is zuiver', zegt Club Brugge-voorzitter en -eigenaar Bart Verhaeghe in een reactie op het grootschalig onderzoek naar matchfixing en financiële misstanden in het ...
  [naar artikel]
 24. Voorzitter Bart Verhaeghe sneert naar de concurrentie: “Club Brugge is een machine en die bouw je niet door een sportief directeur te kopen” (16/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vijf titels in zeven jaar, de derde op een rij. Voorzitter Bart Verhaeghe glom van trots in de catacomben op de Bosuil. “Club Brugge is een instituut geworden”
  [naar artikel]
 25. Bart Verhaeghe casht bij beursgang Club Brugge (26/02/2021 - De Tijd)
  01:00 Bart Verhaeghe, de voorzitter van Club Brugge, grijpt de beursgang van zijn club aan om een deel van zijn aandelen te verzilveren. Dat vernam De Tijd van meerdere bronnen.
  [naar artikel]
 26. Verhaeghe: "En nu de nul uitwissen in de Champions League" (14/05/2018 - Sporza)
  Een tweede titel in drie jaar tijd voor voorzitter Bart Verhaeghe en general manager Vincent Mannaert. "En die doet nog meer deugd dan de eerste", klinkt het.
  [naar artikel]
 27. Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe stapt op bij voetbalbond: “Mijn werk is af” (07/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Na zes jaar als lid van het Uitvoeren Comité en drie jaar als ondervoorzitter stapt Bart Verhaeghe (54) onverwacht op als bestuurder van de Belgische voetbalbond. De voorzitter van Club Brugge wil zich nu volledig toeleggen op zijn club en zijn zakelijke activiteiten naast het voetbal.
  [naar artikel]
 28. Geen stadionverbod voor Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe in agressiezaak tegen steward (13/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bart Verhaeghe, de voorzitter van Club Brugge, krijgt geen stadionverbod in de zaak van agressie tegenover een steward twee jaar geleden in
  [naar artikel]
 29. Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe: ‘Wij besturen net zo goed als Ajax’ (18/01/2020 - De Morgen)
  Bart Verhaeghe maakte in 2011 zijn intrede in het Belgisch voetbal. Intussen is Club Brugge een topclub dat statuut waard en staat de voetbalbond onder zijn toezicht als een gezond huis. ‘Ik panikeer niet zo snel.’
  [naar artikel]
 30. Club-voorzitter Bart Verhaeghe: “Wie volgend jaar kampioen wil worden, zal van ons moeten winnen” (16/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Bart Verhaeghe grijpt met Club Brugge naast een tweede opeenvolgende landstitel. Dat is na vanavond zeker. De ondernemer toonde zich na de...
  [naar artikel]
 31. VIDEO. Club-voorzitter Bart Verhaeghe: “Wie volgend jaar kampioen wil worden, zal van ons moeten winnen” (17/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Bart Verhaeghe grijpt met Club Brugge naast een tweede opeenvolgende landstitel. Dat is na vanavond zeker. De ondernemer toonde zich na de...
  [naar artikel]
 32. Voorzitter Bart Verhaeghe kijkt na nieuwe titel met Club Brugge alweer vooruit: “We gaan de kern nog versterken” (17/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Club Brugge heeft zondagnamiddag zijn zestiende titel in de Belgische hoogste klasse gevierd tijdens een heuse kampioenenshow. Wegens de coronacrisis werd het een ietwat atypisch en origineel feest, dat de Club-fans online konden volgen. Voorzitter Bart Verhaeghe was duidelijk fier op de 16de landstitel van de club, maar keek alweer ambitieus vooruit.
  [naar artikel]
 33. Club-voorzitter Bart Verhaeghe straks in VISTA!: "Winnen in Anderlecht is geen doel op zich" (30/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Opvallende centrale gast in VISTA!, de voetbaltalkshow van Het Laatste Nieuws en Proximus Sports: Bart Verhaeghe. De voorzitter van Club Brugge...
  [naar artikel]
 34. Ex-beloftentrainer klaagt Club Brugge aan voor pesterijen (05/04/2019 - De Morgen)
  De herstructurering van Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert in Brugge verloopt niet helemaal vlekkeloos. Nicky Keirsmaekers (33), tot voor kort beloftentrainer bij blauw-zwart, pikt het niet dat hij ontslagen wordt en sleept Club voor de rechtbank wegens pesterijen. Brugge dient op zijn beurt een klacht in tegen Keirsmaekers wegens smaad.
  [naar artikel]
 35. Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe kreeg 550.000 euro na transfer Thomas Meunier: “In volledige transparantie” (28/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Franstalige kranten van SudPresse pakten gisteren uit met een passage uit de veel­besproken ­Football Leaks. Daaruit bleek dat Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe in 2014 via een eigen bedrijf in Luxemburg Thomas Meunier voor 1,5 miljoen euro definitief kocht en hem negen maanden later weer doorverkocht aan Club Brugge voor 2,05 miljoen euro. Met een meerwaarde van 550.000 euro, dus.
  [naar artikel]
 36. Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe kreeg 550.000 euro na transfer Thomas Meunier: “In volledige transparantie” (28/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Franstalige kranten van SudPresse pakten gisteren uit met een passage uit de veel­besproken ­Football Leaks. Daaruit bleek dat Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe in 2014 via een eigen bedrijf in Luxemburg Thomas Meunier voor 1,5 miljoen euro definitief kocht en hem negen maanden later weer doorverkocht aan Club Brugge voor 2,05 miljoen euro. Met een meerwaarde van 550.000 euro, dus.
  [naar artikel]
 37. Club Brugge-manager Vincent Mannaert weer veroordeeld voor dronken rijden: na duizenden euro's boete en rijverboden nu ook alcoholslot (12/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vincent Mannaert (47), algemeen manager van Club Brugge, is voor de vijfde keer veroordeeld door de politierechtbank. Deze keer mocht Mannaert zich verantwoorden voor plegen van vluchtmisdrijf eind 2019 waarbij hij ook dronken achter het stuur zat. De manager beweert individueel te werken aan zijn probleem, maar bij werkgever Club Brugge blijft het angstvallig stil.
  [naar artikel]
 38. Club Brugge-manager Vincent Mannaert zit niet stil na titelviering : "Groep heeft opfrisbeurt nodig" (15/05/2018 - De Morgen)
  Het duurde tot 9 uur vooraleer Vincent Mannaert terug onder de levenden was. Na een wilde feestnacht blikt de CEO van Club alweer vooruit naar volgend seizoen. Eerste doel: de sterkhouders in Brugge houden.
  [naar artikel]
 39. Hoe Bart Verhaeghe de vzw van Club Brugge vakkundig leeggehaald heeft (05/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Club Brugge Foundation vzw verkocht één jaar geleden 6,14 procent van de aandelen die het had in de NV Club Brugge voor 923.041 euro aan een investeringsvennootschap van Bart Verhaeghe. Nu zouden deze bij de beursgang 24,56 miljoen euro kunnen opleveren. Van een mooi rendement gesproken.
  [naar artikel]
 40. Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe mag na moeilijk seizoen toch vieren: “Dit bewijst hoe sterk wij zijn” (15/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe heeft zondagmiddag na een derde titel op rij voor blauw-zwart voor het eerst sinds lang nog eens gesproken. De sterke man van de Bruggelingen verklaarde voor de camera’s van Eleven Sports het succes van Club aan de hand van de professionele werking van “het instituut, want dat zijn we geworden”.
  [naar artikel]
 41. Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe mag na moeilijk seizoen toch vieren: “Dit bewijst hoe sterk wij zijn” (15/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe heeft zondagmiddag na een derde titel op rij voor blauw-zwart voor het eerst sinds lang nog eens gesproken. De sterke man van de Bruggelingen verklaarde voor de camera’s van Eleven Sports het succes van Club aan de hand van de professionele werking van “het instituut, want dat zijn we geworden”.
  [naar artikel]
 42. Ex-Club Brugge-trainer Ivan Leko wordt ondervraagd in voetbalschandaal (27/06/2019 - VRT NWS)
  In het onderzoek naar fraude in het Belgisch voetbal, moet de voormalige trainer van Club Brugge Ivan Leko voor de onderzoeksrechter in Hasselt verschijnen. Het is al de tweede keer dat hij verhoord wordt in dat onderzoek. Sinds eergisteren zijn al meerdere mensen verhoord. Die verhoren komen er nadat verschillende mensen geconfronteerd worden met de verklaringen van spelersmakelaar Dejan Veljkovic, die spijtoptant is geworden in de zaak.
  [naar artikel]
 43. Vincent Mannaert over komst Alfred Schreuder naar Club Brugge: “We hopen dat hij de derde titel op rij kan binnenhalen” (04/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Algemeen manager van Club Brugge Vincent Mannaert, ook aanwezig op stage in Marbella, besprak dinsdagochtend de komst van Alfred Schreuder.
  [naar artikel]
 44. Vincent Mannaert is nog altijd geen kampioen met Club Brugge: “Het liefst van al hadden wij de resterende wedstrijden en de bekerfinale gespeeld” (27/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Club Brugge werd door vriend en vijand al gefeliciteerd met een zestiende titel maar is nog altijd niet officieel kampioen van het seizoen 2019-2020. Club-manager Vincent Mannaert hoopt op nieuws deze week. “De overheid moet snel duidelijkheid geven.”
  [naar artikel]
 45. Club Brugge-voorzitter over halvering punten: “Mijn sporthart bloedt daarover” (21/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe besefte na de titel dat Club Brugge incontournable is geworden in de titelstrijd, maar haalde toch nog eens uit naar de play-offs. “Niet normaal”, noemde hij het systeem.
  [naar artikel]
 46. Club-voorzitter Verhaeghe: “We zijn bezig met een andere locatie voor de bouw van ons nieuw stadion” (12/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe heeft een nieuwe locatie op het oog om binnenkort een stadion te bouwen. Dat vertelde hij in het...
  [naar artikel]
 47. Voorzitter Verhaeghe blijft achter Club-coach staan: "Wij nemen Leko in bescherming" (10/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Wij hebben niets te verbergen, alles is zuiver", zegt Club Brugge-voorzitter en -eigenaar Bart Verhaeghe bij De Tijd in een reactie op het...
  [naar artikel]
 48. Club-voorzitter Verhaeghe ziet twee valkuilen voor Coucke: "De club is onsterfelijk, de eigenaar is sterfelijk" (23/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bart Verhaeghe werd vijf jaar geleden eigenaar van Club Brugge. Hoe reageerde de voorzitter van blauw-zwart toen Marc Coucke rivaal Anderlecht...
  [naar artikel]
 49. Club Brugge-manager Vincent Mannaert verschijnt voor rechter na nachtelijk uitstapje met 2,44 promille in bloed: “Heb mijn verantwoordelijkheid genomen” (01/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vincent Mannaert, algemeen manager van Club Brugge, moest zich dinsdagochtend verantwoorden voor de politierechtbank. In augustus vorig jaar werd hij door de politie van de snelweg gehaald in Oostende met 2,44 promille alcohol in z'n bloed. Hij verkeerde bovendien in staat van herhaling. “Ik heb mijn verantwoordelijkheid opgenomen. Het schuldbesef is zeker aanwezig”, zegt Mannaert.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy