Mechelen zet Eupen opzij nadat het meer dan één helft met tien verder moest

05/10/2019 - 19:55
"KV Mechelen heeft zich ferm herpakt na de forfaitnederlaag tegen Club Brugge. Malinwa won op bezoek bij Eupen met 0-2 nadat het meer dan één helft..."

1. Zelfs vijftig minuten met mannetje meer is niet genoeg voor Eupen: KV Mechelen wint aan de Kehrweg (05/10/2019 - Het Belang van Limburg)

KV Mechelen kan met een goed gevoel de interlandbreak in. Na de pandoering tegen Club Brugge (0-5) won het met 0-2 aan de Eupense Kehrweg. Een knappe overwinning aangezien Mechelen meer dan een helft met tien speelde na streng rood voor Swinkels. Door de zege komt KV naast AA Gent op een gedeelde derde plaats. Eupen blijft onderin aanmodderen. [naar artikel]

2. Matig Anderlecht klopt tien Mechelaars (26/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Echt overtuigend was het niet, maar Anderlecht heeft wel KV Mechelen opzij gezet op de twaalfde speeldag in de Jupiler Pro League. Dankzij een doelpunt van de onvermijdelijke Lukasz Teodorczyk en een discutabele penalty van Tielemans won paars-wit met 2-0. Davy Roef redde vroeg in de wedstrijd een penalty van KV Mechelen, dat kort voor rust met tien verder moest na rood voor Bjelica. [naar artikel]

3. LIVE. Mechelen moet meer dan een helft met z'n tienen verder na rood voor Swings (05/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 18u • Am Kehrweg • Eupen heeft zes punten • KV Mechelen heeft er vijftien [naar artikel]

4. Play-off 1 verder weg dan ooit voor Waasland Beveren na nederlaag in Eupen (26/12/2017 - Gazet van Antwerpen)

Eupen en Waasland-Beveren maakten er een mooie wedstrijd van maar het was lang wachten op doelpunten. Een kwartier voor het einde bleef Eupen met tien man achter nadat Nils Schouterden (onterecht) een tweede gele kaart kreeg, maar de Panda’s lieten het niet aan hun hart komen: in de 87ste minuut bezegelde invaller Raspentino het lot van de bezoekers. Eupen pakt zo een broodnodige zege, tevens de eerste sinds Claude Makélélé het roer overnam bij de rode lantaarn. Eupen komt tot op twee punten van KV Mechelen, Waasland-Beveren blijft voorlopig op de negende plek hangen. [naar artikel]

5. Tien Oostende-spelers onderuit tegen Eupen, Union zet Cercle Brugge opzij<B></B> (30/03/2019 - De Standaard)

Kortrijk en Moeskroen openden Play-off 2, later op de avond waren er nog drie matchen in de schaduw van de topper tussen Genk en Anderlecht. In groep A moest Oostende zijn meerdere erkennen in Eupen, in groep B kregen we al een eerste verrassing. [naar artikel]

6. Ook Eupen maakt kennis met gouden duo Amoura-Puertas: Brusselse goudhaantjes bezorgen Union opnieuw de volle buit (23/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Union heeft Eupen zaterdag vrij eenvoudig opzij gezet (1-2). Amoura en Puertas zorgden al snel voor een comfortabele voorsprong, al maakten de Brusselaars het zichzelf wel nog onnodig moeilijk door in de tweede helft de aansluitingstreffer te incasseren. Verder dan dat kwam Eupen echter niet, waardoor Union zijn straffe reeks nu al uitbreidt naar 37 op 39. [naar artikel]

7. LIVE. Mechelen zet Eupen ook na rust met z'n tienen opzij (05/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

&bull; Aftrap: 18u &bull; Am Kehrweg &bull; Eupen heeft zes punten &bull; KV Mechelen heeft er vijftien [naar artikel]

8. Charleroi zet zwak Eupen opzij en doet zaakje onderin (31/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Charleroi kan weer wat vrijer ademen dankzij een 1-0-zege tegen Eupen. De ploeg van Felice Mazzu springt weg uit de degradatiezone, terwijl Eupen zich verder zorgen moet maken. [naar artikel]

9. LIVE: Weinig opwinding in de tweede helft van Mechelen-Eupen (0-0) (10/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 20u Scheidsrechter: Jonathan Lardot Stadion: AFAS Stadion Mechelen zonder De Witte, El Messaoudi en Vitas. Geen Kon&eacute; bij Eupen. [naar artikel]

10. Lokeren zet Eupen eenvoudig opzij na de rust (26/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Lokeren heeft zaterdagavond met 3-0 gewonnen van Eupen. Na een evenwichtige eerste helft, hadden de mannen van Peter Maes in de tweede periode [naar artikel]

11. Jupiler Pro League – Eupen loopt in doelpuntenloze wedstrijd verder uit op Mechelen (27/01/2018 - Metro)

Zaterdagavond hebben KV Kortrijk en Eupen op de 24e speeldag van de Jupiler Pro League de punten gedeeld. De toeschouwers kregen geen doelpunten te zien in een wat grijze wedstrijd. Eupen diept zijn voorsprong op rode lantaarn KV Mechelen verder uit tot 2 punten. Eupen, dat bij winst 4 punten kon uitlopen op rode lantaarn […] [naar artikel]

12. Tien op twaalf voor KV Mechelen: een pegel van linksachter Foulon bezorgt Malinwa zege bij Eupen (04/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Tien op twaalf voor KV Mechelen in 2024. Een weliswaar matig Malinwa won op bezoek bij Eupen met 0-1 na een pegel van linksachter Daam Foulon. De kloof met Charleroi, de dertiende in de stand, bedraagt zo toch al acht punten. Dat mag eigenlijk niet meer misgaan met nog zes speeldagen voor de boeg. [naar artikel]

13. Kortrijk en Eupen houden elkaar in evenwicht (27/01/2018 - Het Belang van Limburg)

De match tussen Kortrijk en Eupen is geëindigd zoals het begon: met een 0-0 op het scorebord. KVK kon een sterke eerste helft niet verzilveren met een doelpunt. Eupen leek tevreden met een puntje, maar laat zo wel na de kloof met KV Mechelen echt uit te diepen. De Oostkantonners hebben nu twee punten voor op Mechelen, Kortrijk blijft hangen op drie punten van Play-off 1. [naar artikel]

14. Herbeleef hoe Club Brugge na betere tweede helft nog een punt uit de brand sleepte tegen Eupen (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref:&nbsp;Visser Stadion:&nbsp;Kehrwegstadion&nbsp; Eupen zit in vieze papieren na zeges Mechelen en Kortrijk Club Brugge kan verder uitlopen na gelijkspel Charleroi [naar artikel]

15. LIVEBLOG EUPEN-KV MECHELEN. Aftrap! Zet Malinwa goede flow verder Am Kehrweg? (04/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Eupen en KV Mechelen kijken elkaar in de ogen. Malinwa heeft onder Hasi de goeie flow te pakken, Eupen heeft de punten broodnodig in de strijd onderin. Volg het duel in onze liveblog! [naar artikel]

16. LIVE: Herbeleef hoe Club Brugge na betere tweede helft nog een punt uit de brand sleepte tegen Eupen (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

17. Tien spelers positief bij KV Mechelen, dat gaat vragen om competitieduel tegen Eupen uit te stellen (23/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Ook KV Mechelen zit met flinke coronazorgen. Bij de meest recente testronde bleken nog eens zeven spelers positief. Eerder deze week legden ook Bushiri, Peyre en Togui al een positieve test af, wat de teller op tien brengt. De competitiematch van morgen tegen Eupen is zo flink in gevaar - vanaf zeven besmettingen in de A-kern kan een ploeg uitstel aanvragen bij de Pro League. KV Mechelen is ook van plan om dat te doen. [naar artikel]

18. VIDEO: Antwerp zet Eupen opzij en doet tot laatste speeldag mee voor play-off 1 (03/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft met 2-0 gewonnen van Eupen. De doelpunten kwamen via Haroun en Limbombe. Antwerp was gretig in de eerste helft en dat loonde al na... [naar artikel]

19. ‘Ploeg van ’t stad’ RC Mechelen zet eeuwige rivaal KV Mechelen opzij: “Het niet cadeau gekregen” (05/03/2023 - Gazet van Antwerpen)

RC Mechelen moest heel diep gaan om KV Mechelen B opzij te zetten. En al zeker na de rode kaart van Sabri Hmouda kort voor de rust. Jens De Paepe besliste kort voor tijd de wedstrijd. “Ik ben blij met de overwinning, maar erg teleurgesteld omwille van de rode kaart”, zat Sabri Hmouda achteraf verveeld dat hij zijn teammaats nog voor de rust aan hun lot moest overlaten. [naar artikel]

20. LIVE. Houdt KV Mechelen zijn voorsprong vast in de tweede helft tegen Eupen? (07/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • AFAS Stadion • Mechelen verloor verrassend van Seraing, Eupen speelde twee keer gelijk [naar artikel]

21. Croky Cup – Mechelen en Oostende staan in halve finales ten koste van Kortrijk en Eupen (19/12/2018 - Metro)

KV Mechelen heeft woensdag in de kwartfinales van de Croky Cup met 3-0 van KV Kortrijk gewonnen en wordt zo de eerste tweedeklasser in tien jaar tijd die de halve finales haalt. Ook Oostende zit bij de laatste vier. De kustploeg schakelde Eupen uit met 0-1. Edin Cocalic, eigenlijk al een hele tijd op een […] Het bericht Croky Cup – Mechelen en Oostende staan in halve finales ten koste van Kortrijk en Eupen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

22. Verrassing in Beker van België: Eupen knokt zich voorbij KV Mechelen naar halve finales dankzij twee goals van Prevljak (22/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Eupen heeft zich geplaatst voor de halve finales van de Beker van België. Het won bij KV Mechelen met 1-3. Igor De Camargo scoorde in de eerste helft voor Malinwa maar net voor het uur maakte Julien Ngoy gelijk. Smail Prevljak zorgde tien minuten voor tijd voor de 1-2 en in de extra tijd nam hij met een tweede treffer alle twijfel weg: Eupen naar de halve finales. [naar artikel]

23. LIVE: Mechelen bibbert nadat Eupen drie keer scoorde in enkele minuten tijd (11/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

AFAS-stadion Scheidsrechter: Bram Van Driessche Match van de waarheid voor KV Mechelen Bonus van &eacute;&eacute;n doelpunt op Eupen [naar artikel]