Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 May 2022
22:46 uur

Twee inbraken op Thonissenlaan

Het Belang van Limburg

23/01/2020 - 15:55

Woensdagavond zijn op de Thonissenlaan twee inbraken vastgesteld: een in een appartement en een in een huis. Telkens werd de deur geforceerd. Er zijn elektronische apparaten, juwelen en geld weg.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Gaslek op Thonissenlaan (26/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer van Hasselt kreeg dinsdagvoormiddag een melding binnen van een gaslek op de Thonissenlaan. De omgeving werd daar afgesloten en de bevoegde diensten ingelicht om het lek te herstellen.
  [naar artikel]
 2. Twee inbraken en twee inbraakpogingen in centrum (22/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn afgelopen weekend twee inbraken en twee inbraakpogingen in het centrum gemeld. De inbraken gebeurden op de Gorsemweg en in de Zoutstraat. De buit zijn juwelen en cosmetica. De inbraakpoging werden in de Tichelrijstraat en op Brukskensweg vastgesteld. (mm)
  [naar artikel]
 3. Oproep tot waakzaamheid na inbraken (02/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Koning Leopoldlaan in Lommel zijn donderdag twee inbraken in huizen vastgesteld. De afgelopen dagen waren er nog meer inbraken in de stad. De politie roept op tot waakzaamheid.
  [naar artikel]
 4. Nog meer inbraken (24/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Dorpsstraat in Pelt is in vier kelders van een flatgebouw ingebroken. Ook in de Houtmolenstraat was er een inbraak in een ondergrondse stalling. Daar werden twee fietsen gestolen. De kans bestaat dat het nog gaat om inbraken van de dief die uit het ziekenhuis kon ontsnappen. Er waren maandag meerdere inbraken in die buurt.
  [naar artikel]
 5. Geen buit bij twee inbraken in Kwaadmechelen (05/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag zijn bij de politie twee inbraken in Kwaadmechelen gemeld: in de Nieuwstraat en in de Gerhoevenstraat. Telkens werd een ruit verbrijzeld om binnen te geraken en werden alle kamers doorzocht. Op het eerste gezicht lijkt er bij geen enkele van de inbraken iets te zijn meegenomen. 
  [naar artikel]
 6. Twee inbraken in Beringen (18/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen weekend zijn in de Kraaienboswijk twee inbraken gebeurd. De dieven forceerden telkens een raam. Wat er precies werd gestolen, moet uit een inventaris blijken. (mm)
  [naar artikel]
 7. Twee inbraken in Meldert (25/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagvoormiddag zijn bij de politie twee inbraken op de Meldertsebaan gemeld. Dieven drongen binnen in de lokalen van het ontmoetingscentrum en de chiro. Wat er werd gestolen is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 8. Twee inbraken (02/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  In het stadscentrum van Tongeren zijn twee inbraken gepleegd. In De Tieckenstraat forceerden de inbrekers de voordeur. Ze stalen er juwelen. Bij een inbraak in een huis in de Moerenstraat is de buit nog niet bekend.
  [naar artikel]
 9. Nog twee arrestaties in onderzoek naar inbraak bij Walter Grootaers (20/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De politie heeft deze week nog twee mensen opgepakt die verdacht worden van hun medewerking aan de bende die in heel land inbraken pleegde in residentiële wijken. De twee voorzagen de uitvoerders van de inbraken van gsm’s en simkaartjes.
  [naar artikel]
 10. Twee inbraken in Hoeselt (28/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn dinsdag twee inbraken in de Catsbeekstraat gemeld. Omdat de bewoners nog niet konden worden ondervraagd, is het onduidelijk wat er werd gestolen. De feiten werden door een buur ontdekt. (mm)
  [naar artikel]
 11. Twee inbraken in Heusden (19/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn vrijdagvoormiddag twee inbraken in Heusden gemeld: op de Oudstrijderslaan en in de Brugstraat. Wat er werd gestolen, is nog niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 12. Twee inbraken in Duras (10/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn donderdagavond twee inbraken in de Grote Vinnestraat in Duras gemeld. Op het eerste gezicht werd er niets gestolen. (mm)
  [naar artikel]
 13. Twee inbraken in Banneuxwijk (18/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Banneuxwijk zijn zondagavond twee inbraken vastgesteld, beiden op de Eksterlaan. Enkel in een woning werd er buitgemaakt, namelijk een som geld. (mm)
  [naar artikel]
 14. Twee inbraken in Winterslag (27/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn maandag twee inbraken in de Vennestraat in Winterslag gemeld. Er werd geld, een gsm, een tablet en een gouden halsketting buitgemaakt.
  [naar artikel]
 15. Twee inbraken in Hamont (17/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn zondagvoormiddag twee inbraken in huizen gemeld. Dat in de Erkstraat en op de Lozenweg in Hamont. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 16. Twee inbraken in appartementen in Genk (13/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn woensdagavond twee inbraken in appartementen gemeld: op de Europalaan en op de Dieplaan. De buit bestaat uit juwelen en geld. (mm)
  [naar artikel]
 17. Twee inbraken in Zepperen (07/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag zijn bij de politie twee inbraken in de Terwouwenstraat in Zepperen gemeld. De buit bestaat onder meer uit geld en een camera. (mm)
  [naar artikel]
 18. Twee inbraken in Tongeren (10/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagavond zijn in Tongeren twee inbraken vastgesteld: in de Sacramentstraat in het centrum en in de Waterstraat in Millen. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 19. Twee mannen in de cel voor 40 inbraken aan de Westkust (24/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Twee mannen zitten in de cel op verdenking van ongeveer 40 inbraken, vooral in kelders en ondergrondse garages. Dat meldt de politie van de zone...
  [naar artikel]
 20. Twee inbraken in Heeserbergen (24/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn maandagavond twee inbraken gemeld op Heeserbergen: in de Jan Frans Willemsstraat en de Frederik van Eedenstraat. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 21. Twee inbraken in Waardestraat (26/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Waardestraat zijn woensdagochtend twee inbraken vastgesteld. Uit een container is op het eerste gezicht niets gestolen. En ook in een gebouw namen de inbrekers niks mee.
  [naar artikel]
 22. Twee inbraken in Sint-Truiden (30/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn woensdag twee inbraken gemeld: in de Kortenbosstraat en de Schoolstraat. Enkel in de Schoolstraat werd iets gestolen: geld.  
  [naar artikel]
 23. Twee inbraken in Achel (12/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagavond zijn bij de politie twee inbraken in Achel gemeld. De feiten gebeurden op de Generaal Dempseylaan en de Schutterijstraat. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 24. Twee inbraken in appartementen in Alken (16/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Woensdagavond zijn bij de politie twee inbraken in de Stationsstraat gemeld. Rond 22 uur bleek dat dieven via een raam aan de achterkant een appartement waren binnengedrongen. Op het eerste gezicht werd daar niets gestolen.
  [naar artikel]
 25. Twee inbraken met buit vastgesteld (26/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Heusden-Zolder stelde maandag twee inbraken vast. Zowel in de Driesstraat als Rode Kruisstraat konden de daders het huis doorzoeken en onder meer fotocamera’s en geld stelen.
  [naar artikel]
 26. Twee inbraken op Industrieweg in Herk (20/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn vrijdagochtend twee inbraken op de Industrieweg gemeld. De dieven raakten telkens binnen in het gebouw. Op het eerste gezicht werd er wel geen buit gemaakt.
  [naar artikel]
 27. Twee inbraken in voertuigen in Sint-Truiden (27/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn dinsdagochtend twee inbraken in voertuigen gemeld: op de Oude Borgwormseweg en Brustem-Dorp. Uit de eerste lichte vrachtwagen werd werkmateriaal gestolen.
  [naar artikel]
 28. Twee inbraken in Kiewit (05/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag zijn bij de politie twee inbraken in Kiewit gemeld: in de Zwartvennestraat en de Zavelvennestraat. Op het eerste adres werd een raam geforceerd om dan de woning te doorzoeken. De buit bestaat uit geld en juwelen.
  [naar artikel]
 29. Twee inbraken op Boseind (31/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag even voor 1 uur zijn op Boseind twee inbraken vastgesteld. De feiten gebeurden op Ter Biest en op de Krekelweg. De woningen werden volledig doorzocht. Of er niets werd gestolen, is niet bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 30. Twee inbraken in Pelt (14/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Zondagavond zijn bij de politie twee inbraken gemeld. In de Distelstraat in Boseind (Neerpelt) en op de Jenverbeslaan in Holheide (Overpelt). Telkens werd braak op het raam gepleegd. De buit bestaat onder meer uit geld en juwelen. 
  [naar artikel]
 31. Twee inbraken ontdekt in Testelt (28/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Donderdagavond zijn twee inbraken ontdekt in de Leemstraat en de Nieuwe Mechelsebaan in Testelt. In beide woningen is de buit nog niet bekend. Op camerabeelden van een buurman waren twee verdachten te zien. De politie voert verder onderzoek.  
  [naar artikel]
 32. Zware brand op bovenste verdieping van flatgebouw op Thonissenlaan Hasselt (06/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  In een flatgebouw op de Thonissenlaan in Hasselt woedt een zware brand. Van op de bovenste verdieping stijgt een zwarte rookpluim op. Het vuur is rond het middaguur uitgebroken. De brandweer is met de grote middelen uitgerukt. Later meer.
  [naar artikel]
 33. Twee inbraken in Lozen (15/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag zijn bij de politie twee inbraken in Lozen gemeld. In de Spilstraat maakten de indringers juwelen buit. Uit het huis in de Leemskuilestraat is geld verdwenen. In de Schuttersstraat in het centrum werd nog een inbraakpoging vastgesteld. (mm)
  [naar artikel]
 34. Twee inbraken vastgesteld (05/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie stelden ze zondag twee inbraken in Gingelom vast. Het eerste feit gebeurde in de Bronstraat. De buit is niet bekend. Op Oude Katsei ging het om een woninginbraak, maar er is geen buit. (ppn)
  [naar artikel]
 35. Twee inbraken en inbraakpoging in Merem (05/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn donderdagochtend twee inbraken en een inbraakpoging in Merem gemeld. De inbraken gebeurden in de Kerfakkerstraat en Merem. In het eerste huis werd de deur van de veranda geforceerd. Op de Merem - waar ook de poging werd vastgesteld - werd een zijdeur geforceerd. De inbrekers namen onder meer een handtas mee. Die werd later op het terras teruggevonden. Het geld was uit de portefeuille genomen. (mm)
  [naar artikel]
 36. Twee inbraken op Kleine Hemmenweg (23/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Voorbije weekend werden op de Kleine Hemmenweg twee inbraken vastgesteld. Op een locatie lijkt niets gestolen en bij de tweede inbraak verdween een som geld.
  [naar artikel]
 37. Twee inbraken in Kerkom-Dorp (21/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie zijn donderdagochtend twee inbraken aan Kerkom-Dorp gemeld. Uit een loods verdween werkmateriaal. En bij een inbraak in een huis werden een schilderij en beelden buitgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 38. Twee inbraken in Maasmechelen (19/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagavond zijn bij de politie twee inbraken gemeld: op de Thomasboslaan en de Oude Baan. Op het eerste adres is het onduidelijk of er iets weg is. Bij de slachtoffers op de Oude Baan is geld verdwenen. (mm)
  [naar artikel]
 39. Twee inbraken in Koersel (22/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag zijn bij de politie twee inbraken in Koersel gemeld: op de Laan op Heusden en de Vitsenbosstraat. Telkens werd een raam geforceerd. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 40. Twee inbraken en inbraakpoging in Hasselt (28/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Maandag rond de middag zijn bij de politie twee inbraken en een inbraakpoging in een gebouw gemeld. De feiten gebeurden op de Luikersteenweg, de Genkersteenweg en het Stationsplein. Op dat laatste adres kregen ze de deur niet geforceerd. De buit bestaat uit geld. (mm)
  [naar artikel]
 41. Twee inbraken in Sint-Truiden (12/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Maandagochtend zijn in Sint-Truiden twee inbraken vastgesteld: op de Middenlaan en de Gorsemweg. De buit bestaat uit juwelen en een computer. (mm)
  [naar artikel]
 42. Twee inbraken in Kerkstraat in Viversel (18/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Kerkstraat in Viversel zijn twee inbraken gepleegd. De eerste werd vrijdag rond 21.50 uur ontdekt, de andere zaterdag omstreeks 8.30 uur. De buit is in beide gevallen onbekend. 
  [naar artikel]
 43. Inbraken (06/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  In de Vrankenschansweg in Zonhoven zijn maandagavond twee inbraken vastgesteld. In een huis werd het raam opengebroken. De inbrekers stalen juwelen. Bij de buren bestond de buit uit geld.
  [naar artikel]
 44. Twee inbraken in Bruinstraat in Zonhoven (10/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Dieven hebben bij twee woningen ingebroken in de Bruinstraat. Op de ene plaats stalen ze een generator uit een tuinhuis, op de andere plaats werd niets gestolen. De inbraken werden vrijdag vastgesteld.  
  [naar artikel]
 45. Zes inbraken in twee dagen tijd in Leuven (17/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  In Leuven zijn de voorbije twee dagen liefst zes inbraken gepleegd. Dat meldt de lokale politie vrijdag. Niet overal konden de inbrekers evenwel iets buitmaken.
  [naar artikel]
 46. Twee inbraken gemeld (15/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie kreeg maandag twee meldingen van inbraken binnen. In een huis op de 2e Carabinierslaan in Veldwezelt werd via het venster ingebroken. Uit een kast werden miniatuurwagentjes ontvreemd. Onbekenden drongen ook een caravan op een camping aan de Lepelvormweg binnen. Daar is de buit onbekend.
  [naar artikel]
 47. Twee inbraken in Lommel (15/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag zijn bij de politie twee inbraken gemeld. Op de Kerkhovensesteenweg drongen dieven binnen in een leegstaand pand. Of daar iets is verdwenen, was niet duidelijk. Inbrekers raakten ook binnen in en appartement in de Godfried Bomansstraat in het centrum. Ook hier was onduidelijk wat er weg was. (mm)
  [naar artikel]
 48. Twee inbraken in appartementsblok in Boekt (08/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  In een appartementsblok op de Meylandtlaan in Boekt zijn zondagochtend twee inbraken ontdekt. In het ene appartement werd geld gestolen, in het andere is de buit nog onbekend. Het labo kwam ter plaatse voor sporenonderzoek.  
  [naar artikel]
 49. Inbraken in twee voertuigen (30/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Sint-Truiden kreeg woensdag in de vroege ochtend twee meldingen van inbraken in voertuigen in de Metsterenweg. Uit de eerste wagen verdween kleingeld en sleutels. In het tweede voertuigen lagen geschenkpakketten die door de daders werden meegenomen. (ppn)
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy