Je wil na een lange werkdag graag lekker en gezond koken, maar wel snél? Met maximaal een halfuurtje (vaak zelfs minder) keukentijd zijn de tachtig... [naar artikel]
Zit er wat sleur in je keuken en verlang je al naar vakantie? Dan helpen deze recepten van foodblogster Manon Van Aerschot om de blues te verdrijven. [naar artikel]
Weet jij – alweer – niet wat te koken dit weekend? En heb je deze keer écht geen zin om frieten te halen of pizza te laten leveren? Dan redden wij je met veel plezier uit de nood, door drie recepten uit ‘Framily Food’ van Sandra Bekkari te delen. Als je nog inspiratie wil, hebben […] Het bericht Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Framily Food’ van Sandra Bekkari + win 5 exemplaren verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
“Geen tijd, te druk,....na tien boeken heeft keukenprinses Sandra Bekkari al heel wat smoesjes gehoord waarom we niet gezond koken. Maar met haar nieuw boek ‘Fast Food’ wil ze daar definitief verandering in brengen. Met 80 recepten, die gemiddeld een halfuurtje in beslag nemen én de afwas tot het minimum beperken, wil ze alle stereotypen rond gezonde voeding doorbreken. Om goed van start te gaan, deelt ze alvast haar vijf favoriete recepten. [naar artikel]
Een variatie op de Tiktokhype ‘pesto eggs’, een gezonde cheesecake die je zonder schaamte als ontbijt kan eten of geglazuurde zalm uit de oven? Quick & easy recepten, van brunch tot drankjes, die iedereen kan maken, in geen tijd. [naar artikel]
Na haar Nooit meer diëten- en Fast food-reeksen komt bestsellerauteur en voedingsdeskundige Sandra Bekkari met een nieuw concept: Framily food. Roep vrienden en familie alvast aan tafel. Met deze gezonde comfortfood scoor je sowieso! [naar artikel]
Begin jij ook spontaan te watertanden bij al die mooi gestylede, smakelijke foto’s van de lekkerste gerechten op Instagram? Wij schoven aan tafel bij vier ‘food-influencers’ die vertellen over hun passie voor koken en bakken. Voor een keer delen ze ook één van hun favoriete recepten buiten het internet. [naar artikel]
FOOD, het Europese programma dat het doel heeft evenwichtige voeding tijdens de werkdag te promoten, heeft onlangs zijn allereerste site met... [naar artikel]
Steffi Vertriest is foodblogster, Njam!-gezicht en auteur van de kookboekenreeks De Gezonde Goesting. Maar ze is ookin de ban van thee en ging zelf mee theeblaadjes plukken in de velden in Azië. Als theesommelier proefde en keurde ze theesoorten uit China en Nepal voor haar nieuwe biologische theelijn Ambar. [naar artikel]
Food Emotions in Hamont brengt een apart afhaalconcept. Je kan er in de takeaway-foodbar Bonnetti’s terecht voor de lekkerste streetfoodgerechtjes om thuis van te smullen. [naar artikel]
Easy does it op drukke weekdagen. En wat is er in de herfst heerlijker dan een nostalgische ovenschotel? Chef-kok en foodie Wim Ballieu (39) deelt met ons de lekkerste herfstrecepten uit zijn nieuwste boek ‘Nog meer ovenschotels’. Stevige en lekkere kost, zonder te veel poespas. Hij deelt meteen ook het basisrecept erbij voor een smeuïge aardappelpuree. Is het al etenstijd? [naar artikel]
De vraag ‘wat eten we vandaag’ is ongetwijfeld de meest gestelde vraag in elk huishouden. Geen zin om daar volgende week weer je hoofd over te breken? Dan snelt gezonde ‘fast food’-schrijfster Sandra Bekkari ter hulp met een weekmenu van 5 recepten die niet alleen gezond maar ook nog eens goedkoop zijn. Budgetkoken was nog nooit zo leuk én makkelijk. [naar artikel]
Pasen in het vooruitzicht, maar nog geen inspiratie voor de paasbrunch? Dankzij deze vijf recepten van Sandra Bekkari uit haar boek ‘Fast Food 3' tover je probleemloos een smakelijke én gezonde brunch op tafel. In de plaats van de typische wortelcake of asperges met een gekookt eitje kiest ze onder andere voor gevulde appels, bodemloze quiche en vooral: voor eindeloos eetgenot. Smakelijk! [naar artikel]
Vegetarische recepten voor drukke werkdagen en relaxte weekenden: die hebben Luise Vindahl en David Frenkiel gebundeld in het tweede kookboek op basis van hun foodblog The Green Kitchen. [naar artikel]
Het is vandaag Internationale Pizzadag! Om deze heerlijke dag te vieren zetten we onze favoriete NINAkookt-recepten nog eens op een rij. [naar artikel]
Het is vandaag Internationale Pizzadag! Om deze heerlijke dag te vieren zetten we onze favoriete NINAkookt-recepten nog eens op een rij. [naar artikel]
Vandaag vieren we Internationale Sushi Dag. Zin om er zelf eens mee aan de slag te gaan? Dit zijn alvast onze 3 favoriete recepten. Smakelijk! [naar artikel]
Pasen in het vooruitzicht, maar nog geen inspiratie voor de paasbrunch? Dankzij deze vijf recepten van Sandra Bekkari uit haar boek ‘Fast Food 3' tover je probleemloos een smakelijke én gezonde brunch op tafel. In de plaats van de typische wortelcake of asperges met een gekookt eitje kiest ze onder andere voor gevulde appels, bodemloze quiche en vooral: voor eindeloos eetgenot. Smakelijk! [naar artikel]
Fast food, daar is Sandra Bekkari een expert in. Van de gezonde soort wel, want ze brengt al voor de derde keer een boek uit vol supersnelle receptjes die ook nog eens goed voor ons zijn. [naar artikel]
Vorige week blies Laurence Bemelmans dertig kaarsjes uit. Dat vierde ze niet met taart, maar met croques en een Aziatische avond. Het illustreert perfect haar levensstijl: eten wat haar gelukkig maakt. Ze geniet gezond op haar blog As Cooked By Ginger en nu ook in haar boek ‘Comfort Food Zonder Schuldgevoel’. Mooi meegenomen: haar recepten zijn toegankelijk. Zo ook haar puree met zalmkroketjes en spinazieroomsaus, bladerdeegtaartje met witloof en bosbes en zoetaardappelburgers met dille-komkommer. “Ik hanteer zo weinig mogelijk regeltjes.” [naar artikel]
Als voorgerecht, tussendoortje of gezonde lunch, met een bord soep zit je zelden verkeerd. Een volwaardige maaltijd in een mum van tijd, met een wrap of oer-Belgische ingrediënten: onze huischef Jeroen Meus toont je hoe. [naar artikel]
Vandaag is het World Nutella Day: de ideale dag om eens toe te geven aan het lekkerste broodbeleg. Wij zetten alvast onze favoriete receptjes voor... [naar artikel]
Van paddestoelburger tot zalmlasagne en ontbijtwrap: met tortilla’s kun je alle kanten uit in de keuken. Drie originele recepten uit het leuke kookboekje: ‘It’s a wrap’. [naar artikel]
Zomerse temperaturen en lekkere ijsjes, het is een match made in heaven. Helaas bevatten die lekkernijen vaak veel calorieën en verder weinig goeds voor je gezondheid. Maar wat als het beter kan? Met een paar ingrediënten kan je namelijk zowel lekkere als gezonde ijsjes maken. Dit zijn onze 5 favoriete recepten. [naar artikel]
Open VLD schiet met scherp op Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) omdat de kookapp en -website met gezonde recepten van de Vlaamse overheid 550.000 euro heeft gekost. Volgens Vlaams parlementslid Maurits Vande Reyde is dat te gek voor woorden. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.