Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 January 2022
22:38 uur

Rijwoning volledig verwoest door uitslaande brand

Het Belang van Limburg

08/02/2020 - 21:52

Zaterdag omstreeks 18.30 uur is een uitslaande brand uitgebroken in een rijwoning in de Lepelstraat in Sint-Truiden. De 76-jarige alleenstaande bewoonster werd met ademhalingsproblemen afgevoerd naar het ziekenhuis. Twee katten bleven in de brand.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Uitslaande brand verwoest winkel in Gent (25/11/2019 - Metro)
  In de Dampoortstraat in Gent is een winkel zondagavond verwoest door een uitslaande brand. Dat berichten Het Laatste Nieuws en de VRT. Kort voor middernacht brak de brand uit op het gelijkvloers van een Afrikaanse winkel. De brand sloeg uit naar de andere verdiepingen en het pand is volgens de brandweer van Gent bijna volledig uitgebrand. Daardoor is er instortingsgevaar. Zowel het gebouw waar de brand ontstond als twee huizen ernaast zijn onbewoonbaar. Bewoners van de aangrenzende huizen zijn geëvacueerd. Er zijn geen gewonden. bron: Belga Het bericht Uitslaande brand verwoest winkel in Gent verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 2. Uitslaande brand in rijwoning zorgt voor felle rookontwikkeling (03/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Steenweg op Oosthoven in Turnhout woedt een brand in een oudere rijwoning. Het gaat om een uitslaande woningbrand.
  [naar artikel]
 3. Zware uitslaande brand verwoest logementsloods voor seizoensarbeiders (18/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Zepperen bij Sint-Truiden heeft maandagnacht een zware uitslaande brand een loods waar seizoensarbeiders verblijven volledig verwoest. Omstreeks 2 uur brak brand uit vooraan in het gebouw.
  [naar artikel]
 4. Uitslaande brand verwoest woning in Ninove (09/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een woning in de Nijverheidslaan, in wijk 'de blokken', is deze voormiddag volledig uitgebrand. De aanpalende rijwoning kon gevrijwaard worden.
  [naar artikel]
 5. Uitslaande brand verwoest woning (29/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een hevige brand heeft dinsdagochtend een volledige rijwoning in de as gelegd in de Herderstraat in Brustem.
  [naar artikel]
 6. Uitslaande brand verwoest rijwoning in Sint-Truiden (29/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Zondagnamiddag omstreeks 13 uur brak een hevige brand uit in een kleine rijwoning in de Plantenstraat in Sint-Truiden. In de woning, die onbewoonbaar is, woonden twee gezinnen. Kwaad opzet is uitgesloten zegt Dirk Odeurs, sectorcommandant van de Hulpverleningszone Zuidwest Limburg.
  [naar artikel]
 7. Uitslaande brand verwoest rijwoning in Assebroek: bewoner wordt net op tijd verwittigd door buren (31/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de Sint-Kruisstraat in Assebroek heeft zondagavond een zware brand gewoed in een rijwoning. De bewoner zat nietsvermoedend in de zetel, toen het vuur uitbrak. Hij werd net op tijd verwittigd door buren.
  [naar artikel]
 8. Chalet in Balen volledig verwoest door brand (19/04/2020 - VRT NWS)
  Rond 12.30 uur is brand uitgebroken in een chalet aan de Molderloopstraat in Balen. Toen de brandweer aankwam, ging het al om een uitslaande brand met veel rookontwikkeling. Het gebouw is door de brand helemaal verwoest, het tuinhuis bleef gespaard.
  [naar artikel]
 9. Brand verwoest huis in Beveren-aan-de-IJzer (21/09/2020 - VRT NWS)
  Maandagmorgen vroeg heeft een uitslaande brand een rijwoning in de Hondschootestraat in Beveren aan-de-IJzer bij Alveringem helemaal verwoest. Een bewoner uit de straat die omstreeks half 2 thuiskwam, zag rook uit het huis komen en sloeg alarm.
  [naar artikel]
 10. Woning in Munkzwalm volledig verwoest na uitslaande brand (03/03/2020 - VRT NWS)
  Een woning in Munkzwalm bij Zwalm is volledig vernield na een hevige brand. Bij de brand vielen geen gewonden maar het huis is verwoest.
  [naar artikel]
 11. Uitslaande brand verwoest woning in Galmaarden (15/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een woning in de Winterkeer is deze nacht compleet verwoest door een uitslaande brand. Het vuur werd kort na 1.30 uur opgemerkt waarna ploegen
  [naar artikel]
 12. Rijwoning compleet verwoest na uitslaande brand: “Vlammen sloegen plots uit het dakvenster” (18/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een uitslaande brand heeft woensdagochtend een woning vernield aan het Rodeveld in Muizen (Mechelen). Een aanpalende studio en woning liepen eveneens schade op. Drie mensen die teveel rook hadden ingeademd werden voor een medische check-up naar het ziekenhuis overgebracht. Voorlopig is het nog niet duidelijk wat de brand heeft veroorzaakt.
  [naar artikel]
 13. Hevige brand verwoest rijwoning in Leopoldsburg (21/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Generaal de Krahestraat in Leopoldsburg heeft maandag rond de middag een hevige brand gewoed. Een rijwoning is volledig onbewoonbaar, en ook de aanpalende panden liepen schade op. Er werd een perimeter ingesteld.
  [naar artikel]
 14. Gezin dakloos na uitslaande brand (29/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een uitslaande brand heeft zaterdagmiddag een appartement in de Stationsstraat in Landen volledig verwoest. Voor de alleenstaande moeder met haar kind werd een noodwoning voorzien.
  [naar artikel]
 15. Uitslaande brand verwoest huis in Wezemaal (09/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Door een hevige uitslaande brand in een huis aan de Steenweg op Nieuwrode in Wezemaal vannacht volledig in vlammen opgegaan. De bewoonster raakte...
  [naar artikel]
 16. Rijwoning volledig onder het roet en onbewoonbaar na uitslaande brand in Sint-Truiden (29/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  Zondag rond 13.00 uur brak een brand uit in een rijwoning in de Plantenstraat in Sint-Truiden. Daarbij vielen geen gewonden, maar de woning is wel onbewoonbaar verklaard.
  [naar artikel]
 17. Hondje sterft in uitslaande brand (01/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  Woensdag ontstond er om 21.10 uur een brand in een rijwoning in de Molenstraat. Brandweerpost Zottegem werd bij aankomst geconfronteerd met een uitslaande brand. Al vrij snel kreeg de brandweer de brand onder controle.
  [naar artikel]
 18. Uitslaande brand verwoest huis in Melveren (11/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Senselberg in Melveren is zondagochtend rond 1.30 uur een huis volledig verwoest door een brand. Ook een bijgebouw ging in de vlammen op.
  [naar artikel]
 19. Uitslaande brand verwoest sauna (05/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een uitslaande brand in het Oost-Vlaamse Denderhoutem heeft vannacht een sauna volledig vernield. Kort voor 22 uur hoorden enkele bewoners uit de
  [naar artikel]
 20. Boerderij in Balen verwoest na uitslaande brand (05/04/2020 - VRT NWS)
  In Balen is een boerderij verwoest na een uitslaande brand. De bewoners, een ouder echtpaar, waren thuis, maar raakten niet gewond. Vermoedelijk is de brand begonnen aan de schouwmantel op zolder.
  [naar artikel]
 21. VIDEO. Woning volledig verwoest door uitslaande brand in Meeuwen (09/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Deze morgen omstreeks 5 uur heeft er een uitslaande brand gewoed in de Kortestraat in Meeuwen. De bewoners werden gewekt door de rook. Door de windstoten werd het vuur aangewakkerd en sloegen de vlammen snel door het dak. De bewoners konden zich zelf in veiligheid brengen en worden opgevangen door vrienden en familie.
  [naar artikel]
 22. Uitslaande brand verwoest winkel in Gent (25/11/2019 - De Standaard)
  In de Dampoortstraat in Gent is een winkel zondagavond verwoest door een uitslaande brand. Dat berichten Het Laatste Nieuws en de VRT.
  [naar artikel]
 23. VIDEO. Woning vernield na uitslaande brand, aanpalende woning zwaar beschadigd (24/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  Bij een brand aan de Torhoutsestraat in Ruddervoorde bij het West-Vlaamse Oostkamp is dinsdagochtend een woning volledig verwoest. De brandweer kon niet vermijden dat de uitslaande brand oversloeg op een aanpalende woning.
  [naar artikel]
 24. Uitslaande brand verwoest loods van bouwbedrijf in Beerzel (01/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een bouwbedrijf op de Heiststeenweg in Beerzel (Putte) is op nieuwjaarsdag een uitslaande brand uitgebroken in een loods. Die ging volledig verloren, maar er vielen geen slachtoffers. Door de rookontwikkeling werd aan de inwoners gevraagd om ramen en deuren dicht te houden.
  [naar artikel]
 25. Uitslaande brand verwoest woning (07/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een uitslaande brand heeft dinsdag rond 21.30 uur een woning in de Kerkhofstraat in ’s-Gravenvoeren verwoest. In een mum van tijd stonden het dak en ook de gelijkvloerse verdieping in lichterlaaie. De bewoners, een gezin met kinderen, konden via een ladder veilig van de bovenverdieping naar buiten.
  [naar artikel]
 26. Campingcafetaria verwoest door zware brand (13/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het cafetariagebouw van een camping in Londerzeel is verwoest door een uitslaande brand. De brandweer kon het gebouw niet meer redden.
  [naar artikel]
 27. Woning in Nazareth volledig verwoest door brand (04/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de Mantelstraat in Nazareth is een woning vanochtend volledig in de as gelegd door een uitslaande brand. De brandweer werd opgeroepen rond 7...
  [naar artikel]
 28. Uitslaande brand verwoest studio in Zonhoven: geen gewonden (07/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een uitslaande brand heeft woensdagmorgen rond 3.30 uur een studio verwoest op de Genkerbaan in Zonhoven. De bewoner raakte tijdig buiten, net als de andere mensen in het gebouw.
  [naar artikel]
 29. Uitslaande brand verwoest Mechelse woning in mum van tijd (07/06/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een uitslaande brand heeft maandagmiddag een woning in de Jubellaan in Mechelen compleet verwoest. In een mum van tijd stond heel het huis in lichterlaaie. De bewoonster en haar dochter konden zich gelukkig tijdig in veiligheid brengen.
  [naar artikel]
 30. Uitslaande brand verwoest levenswerk van meubelmaker (05/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een uitslaande brand heeft maandagavond de woning van Michel Beatse (75) op de Reenheide in Arendonk verwoest. “Wat een trieste start van het jaar”, zegt de meubelmaker op rust. “Zelf mijn levenswerk weer opbouwen, zie ik niet meer zitten.”
  [naar artikel]
 31. Boerderij compleet vernield door zware brand (17/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Voor onderzoek naar de brand in de Keekstraat in Kinrooi is het labo van de gerechtelijke politie stalen gaan nemen. Dinsdagavond had daar een uitslaande brand het woongedeelte van een oude boerderij volledig verwoest.
  [naar artikel]
 32. Zware brand legt woning in de as, niemand gewond (06/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een rijwoning in de Poekelaan te Beveren-Leie werd afgelopen nacht volledig verwoest door een zware brand. Ook de zolderverdieping van de aanpalende woning liep schade op.
  [naar artikel]
 33. Uitslaande brand verwoest leegstaand huis in Wellen (23/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een zware brand heeft maandagavond een huis in de Beursstraat in Wellen totaal verwoest. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen meters hoog boven het dak uit. het huis is nagenoeg volledig uitgebrand.
  [naar artikel]
 34. Uitslaande brand verwoest bowling Champion in Zonhoven (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een uitslaande brand heeft in de nacht van zaterdag op zondag de bowling Champion in Zonhoven volledig in de as gelegd. Niemand raakte gewond.
  [naar artikel]
 35. Woning verwoest door brand, hondje blijft in vlammen (04/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In de Sint-Jan-Berchmansstraat in Mechelen is een rijwoning verwoest door een hevige brand. De bewoner kon ontkomen, zijn hondje bleef in de vlammen.
  [naar artikel]
 36. Rijhuis totaal verwoest door brand: twee honden omgekomen (07/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een zware uitslaande brand in het Oud Begijnhof in Niel is zaterdagmorgen een woning totaal verwoest. De bewoonster van het huis was niet thuis toen de brand uitbrak. Haar twee hondjes zijn in de brand gebleven.
  [naar artikel]
 37. VIDEO. Villa verwoest door uitslaande brand (02/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Bij een uitslaande brand is donderdagavond een achterbouw van een leegstaande villa in de Gaverstraat in Overboelare in vlammen opgegaan. De brand ontstond rond 21 uur. Enkele buurtbewoners verwittigden de hulpdiensten, nadat ze ontploffingen hadden gehoord. Die bleken afkomstig van gasflessen.
  [naar artikel]
 38. Appartement vernield door uitslaande brand in Zellik: hele gebouw ontruimd en veel rookschade (08/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  In het Breughelpark in de Vlaams-Brabantse gemeente Zellik is maandagochtend een appartement volledig verwoest door een uitslaande brand. De schade bleef niet beperkt tot dat appartement: ook op andere verdiepingen is er rook- en waterschade. Het hele gebouw werd ontruimd.
  [naar artikel]
 39. Rijwoning helemaal onder het roet na uitslaande brand in Sint-Truiden (29/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Rond 13.00 uur vandaag brak een brand uit in een rijwoning in de Plantenstraat in Sint-Truiden. Daarbij vielen geen gewonden, maar de woning is wel...
  [naar artikel]
 40. Woning onbewoonbaar door uitslaande brand in Heers (09/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Bekstraat in Gutsenhoven is afgelopen nacht om 2.30 een woning volledig verwoest door een brand. De bewoners konden zich tijdig in veiligheid brengen bij de overburen die de hulpdiensten verwittigden.
  [naar artikel]
 41. Cafetaria camping verwoest door zware brand (13/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het cafetariagebouw van een camping in Londerzeel is verwoest door een uitslaande brand. De brandweer kon het gebouw niet meer redden.
  [naar artikel]
 42. Appartementsblok in Tongeren onbewoonbaar door uitslaande brand: “Ik ben alles kwijt” (21/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een uitslaande brand heeft zondagochtend een flatgebouw aan de Romeinse Kassei in Tongeren verwoest. Het vuur brak rond 6 uur uit in het appartement op de bovenste verdieping. De vlammen sloegen door het dak.
  [naar artikel]
 43. Kringloopwinkel van Zedelgem volledig verwoest door uitslaande brand (30/09/2017 - VRT NWS)
  Een zware brand heeft vrijdagavond het volledige gebouw van Kringloopwinkel 't Rad in Zedelgem in de as gelegd.  
  [naar artikel]
 44. Woning verwoest door brand in Mechelen, hondje blijft in vlammen (04/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  In de Sint-Jan-Berchmansstraat in Mechelen is een rijwoning verwoest door een hevige brand. De bewoner kon ontkomen, zijn hondje bleef in de vlammen.
  [naar artikel]
 45. Gezin met twee kinderen ontsnapt net op tijd uit brandende rijwoning (19/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Een zware brand heeft zondagmorgen een rijwoning aan de Sluizenkaai compleet verwoest. Als bij wonder raakte niemand gewond. Het huis is onbewoonbaar.
  [naar artikel]
 46. Twee woningen onbewoonbaar na uitslaande brand in Tongeren (13/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een uitslaande brand heeft maandagmorgen twee aanpalende woningen aan de Kastanjewal in Tongeren verwoest. De politie moest de omliggende straten in het centrum van Tongeren afsluiten zodat de brandweer de uitslaande brand in de moeilijk bereikbare huizen kon blussen.
  [naar artikel]
 47. Uitslaande brand verwoest landbouwloods in Overijse (09/02/2021 - VRT NWS)
  In Overijse heeft een uitslaande brand een landbouwloods vernield. Er zaten ook 120 schapen in, maar die werden door de brandweer bijna allemaal gered. Eén dier heeft de brand niet overleefd.
  [naar artikel]
 48. VIDEO. Zware brand verwoest loods en woning in Alken (26/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Lindestraat in Alken heeft een uitslaande brand maandagochtend omstreeks 4 uur een loods volledig in de as gelegd. Ook de woning die aansloot op de loods werd verwoest. Het is nog niet duidelijk wat in de loods lag opgeslagen, maar vermoedelijk gaat het om houtopslag.
  [naar artikel]
 49. Rijwoning in Tongeren helemaal uitgebrand, bewoner naar ziekenhuis (08/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagmorgen is aan de Sint-Truidersteenweg een rijwoning vernield door een uitslaande brand. De bewoner werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.