De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Satirisch programma ‘Zondag met Lubach’ steekt de draak met ons land: “België is gewoon stuk”

Het Laatste Nieuws

09/03/2020 - 00:38

Het satirische programma ‘Zondag met Lubach’ heeft gisterenavond aandacht besteed aan ons land. Presentator Arjen Lubach greep de aanslepende...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Satirisch programma ‘Zondag met Lubach’ steekt de draak met ons land: ‘België is gewoon stuk’ (09/03/2020 - De Morgen)
  Ons land was gisteravond kop van Jut in het satirische Nederlandse programma Zondag met Lubach. ‘Ik maak me grote zorgen over onze zuiderburen’, begon presentator Arjen Lubach, waarna hij de aanslepende regeringsvorming aangreep om stevig de draak te steken met België.
  [naar artikel]
 2. De federale formatie, de zaak-Delphine Boël en het Nederlands van Elio Di Dupo: Arjen Lubach haalt België door de mangel (08/03/2020 - VRT NWS)
  In Nederland heeft het satirische programma "Zondag met Lubach" met gastheer Arjen Lubach een uitzending aan België gewijd. Daarin steekt hij de draak met de aanslepende federale formatie, maar ook met het Nederlands van oud-premier Elio Di Rupo (PS), de flater van oud-premier Yves Leterme (CD&V) die ooit de Marseillaise in plaats van de Brabançonne zong en de vele regeringen in ons land. Tegelijk draagt hij een opmerkelijke oplossing voor alle problemen aan.
  [naar artikel]
 3. Nederland lacht met België: "Op uur meer medailles dan zij in 94 jaar" (13/02/2018 - Sporza)
  In "Zondag met Lubach" steekt presentator Arjen Lubach de draak met de Belgen. "Zelfs het Romeinse Rijk staat boven ze op de medaillespiegel."
  [naar artikel]
 4. Arjen Lubach stopt met ‘Zondag met Lubach’ (19/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Presentator, theatermaker en schrijver Arjen Lubach gaat stoppen met zijn Zondag met Lubach (ZML). Dat kondigt hij aan in zijn boek Stoorzender, dat woensdag verschijnt. Een belangrijke reden voor zijn besluit is dat Lubach op het hoogtepunt met het programma wil stoppen.
  [naar artikel]
 5. Nederlands satirisch programma steekt de draak met Vlaamse frustratie bij dominante Mathieu van der Poel (11/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Nederlandse televisie werd afgelopen weekend een nieuw satirisch sportprogramma ‘Makkelijk Scoren’ gelanceerd. Eén van de onderwerpen was de dominantie van Nederlander Mathieu van der Poel, de koning van de afgelopen winter.
  [naar artikel]
 6. Nederlands satirisch programma steekt de draak met Vlaamse frustratie bij dominante Mathieu van der Poel (11/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Nederlandse televisie werd afgelopen weekend een nieuw satirisch sportprogramma ‘Makkelijk Scoren’ gelanceerd. Eén van de onderwerpen was de dominantie van Nederlander Mathieu van der Poel, de koning van de afgelopen winter.
  [naar artikel]
 7. Nederlandse ‘Zondag Met Lubach’ steekt de draak met België: “het slaat nergens op” (09/03/2020 - Metro)
  Gaat België voor een nieuw wereldrecord “om ter langst zonder federale regering”? Het zou goed kunnen. In het satirische programma ‘Zondag Met Lubach’ werd België gisteren op scherpe wijze door de mangel gehaald. Presentator Arjen Lubach heeft ook een originele oplossing voor de Belgische impasse. Dat het huidige wereldrecord voor de langst aanslepende regeringsonderhandelingen op de naam van ons eigen Belgenland staat, wekt bij de meeste landgenoten geen lachsalvo’s meer op. Bij onze noorderburen is dat oude nieuws én het feit dat we goed op weg zijn om ons eigen wereldrecord opnieuw te verbreken aanleiding voor een klein kwartiertje lachen met de door te veel frietvet en wafeldeeg vastgelopen Belgische machine. Waargebeurde comedyklassiekers als ‘Yves Leterme zingt het foute volkslied’, het sappige Frans-Italiaanse accent van Di Rupo en de Delphine Boël-saga passeren in het populaire ‘Zondag met Lubach’ allemaal de revue. Reacties De Nederlandse krant AD schreef dat het filmpje “een gevoelige snaar raakte bij onze zuiderburen.” De reacties op de Facebook-pagina van HLN tonen immers aan dat vele lezers het eens zijn met Lubach, maar tegelijk een dubbel gevoel overhouden aan zijn analyse. Het is een beetje lachen om niet te huilen, luidt de conclusie van menig Belgisch kijker. Anderen merken op dat vele Nederlanders het nochtans goed vertoeven vinden bij de zuiderburen: een degelijk uitgebouwde gezondheidszorg is iets waar de kaas-, klompen- en tulpenliefhebbers enkel van kunnen dromen. En de Belgen die genoeg hebben van de verdeel-en-heersstrategieën en trouw blijven zweren aan onze wapenspreuk? Die bestaan ook nog. Lees ook: Nederland wil net als België meer diversiteit in straatnamen Het bericht Nederlandse ‘Zondag Met Lubach’ steekt de draak met België: “het slaat nergens op” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. Einde ‘Zondag met Lubach’ in zicht: vijf virale momenten op een rijtje (19/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Dit najaar is ‘Zondag met Lubach’ nog gewoon op het kleine scherm te bekijken, maar Arjen Lubach (40) kondigde wel aan dat het einde van zijn...
  [naar artikel]
 9. Honderdste aflevering voor Nederlandse satire ‘Zondag met Lubach’ (19/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het Nederlandse satirische VPRO-programma ‘Zondag met Lubach’, dat ook in ons land graag bekeken wordt via YouTube, is toe aan zijn honderdste...
  [naar artikel]
 10. Komiek Arjen Lubach neemt internet beet met 'Westeros', een "spin-off van Game of Thrones" (04/09/2017 - De Morgen)
  Het Nederlandse satirische programma Zondag met Lubach heeft het nieuwe seizoen afgetrapt met een anoniem viraal filmpje. Presentator Arjen Lubach openbaarde deze middag dat zijn Zondag met Lubach achter de wereldwijde viral van Game of Thrones zat, die de afgelopen dagen op internet vele miljoenen keren werd gedeeld.
  [naar artikel]
 11. Lachen met Van der Poel en De Vlaeminck: Nederlands satireprogramma steekt in vijf grappige minuten de draak met veldrijden (11/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In een nieuw Nederlands satirisch sportprogramma steken drie presentatoren de draak met het veldrijden. De dominantie van Mathieu van der Poel...
  [naar artikel]
 12. "You've got Trump Towers, we've got Lee Towers": Arjen Lubach verwelkomt Trump (23/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De makers van het satirische tv-programma 'Zondag met Lubach' stellen hun land Nederland met een heerlijk fimpje alvast even voor aan de nieuwe
  [naar artikel]
 13. ‘Zondag met Lubach’ gaat nog een seizoen door, met dank aan corona (23/10/2020 - De Morgen)
  Goed nieuws voor fans van Zondag met Lubach. Er komt volgend voorjaar dan toch nog één extra seizoen van het populaire VPRO-programma. Dat laat de redactie weten.
  [naar artikel]
 14. Komiek Arjen Lubach scoort met cynische kerstparodie (23/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe gaan de feestdagen er dit jaar uitzien als er maar weinig mensen op bezoek mogen komen en iedereen afstand moet houden? De Nederlandse komiek Arjen Lubach van tv-programma Zondag met Lubach heeft wel een idee hoe we nog dat echte kerstgevoel krijgen: met een zelfgemaakte kerstreclame.
  [naar artikel]
 15. België heeft van Nederland niets te leren, meneer Lubach (11/03/2020 - De Morgen)
  Frederik De Backer zet deze week de blik op oneindig. Vandaag: Zondag met Lubach op NPO3.
  [naar artikel]
 16. Arjen Lubach gaat stoppen met succesprogramma ‘Zondag met Lubach’ (19/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse presentator, theatermaker en schrijver Arjen Lubach gaat stoppen met zijn succesprogramma ‘Zondag met Lubach’. Dat kondigt hij aan...
  [naar artikel]
 17. Nederlands filmpje steekt op heerlijke wijze de draak met Donald Trump (24/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een filmpje uit de satirische latenightshow van Arjen Lubach, een Nederlandse schrijver, cabaretier en tv-presentator, gaat in sneltempo de wereld rond.
  [naar artikel]
 18. Om het grappigst: elk land maakt zijn eigen Trump-video, en nu heeft ook België er een (03/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Nederland startte de hype met het virale ‘America First, The Netherlands Second’-filmpje in het programma Zondag met Lubach. Meteen volgde ook een Duitse variant, een Deense... en sinds gisteren heeft ook ons land een versie dankzij ‘De Ideale Wereld’.
  [naar artikel]
 19. Nederlandse talkshowhost Arjan Lubach scoort samen met Merol een coronahit (14/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het is weer raak voor de makers van het Nederlandse satirische programma ‘Zondag met Lubach’. Nadat de poging van honderd BN’ers om een coronalied...
  [naar artikel]
 20. Gaat echt iedereen wandelen? Sara Leemans (30) schetst satirisch portret van 3 typische Vlamingen: “Steve en Kaat wandelen niet, ze ‘haaijken’” (29/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ steekt de draak met de hippe bewoners van en rond de Brusselse Dansaertstraat. En elke week pleegt ze een satirisch stukje over de Vlaming in NINA. Het thema van deze week: hoe beleeft de fermette-Vlaming, de doorsnee Vlaming en de Dansaertvlaming zijn nu zo geliefde wandelweekend?
  [naar artikel]
 21. Komiek Arjen Lubach neemt internet beet met 'Westeros', een "spin-off van Game of Thrones" (04/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Nederlandse satirische programma Zondag met Lubach heeft het nieuwe seizoen afgetrapt met een anoniem viraal filmpje. Presentator Arjen
  [naar artikel]
 22. Sara Leemans schetst satirisch portret van 3 typische Vlamingen en hun technologiegebruik. “Thuis begint Steve elke zin met ‘hey Google’” (22/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ steekt online de draak met de hippe bewoners van en rond de Brusselse Dansaertstraat. Voor NINA pleegt ze elke week een satirisch stukje over de Vlaming in drie typische gedaantes. Het thema deze week: hoe gaan de fermette-Vlaming, de doorsnee Vlaming en de Dansaertvlaming om met technologie?
  [naar artikel]
 23. Nederlands populairste satiricus is terug op tv (13/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Fans van de betere satire kunnen vanaf zondag weer terecht bij Arjen Lubach (39). Na een jaar afwezigheid maakt die op de Nederlandse tv z’n rentree met kijkcijferhit ‘Zondag Met Lubach’.
  [naar artikel]
 24. Satirische lockdownlessen van de Dansaert-Vlamingen: “Wa gaan z’ons nog afpakken? Vitaya?” (14/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ steekt de draak met de hippe bewoners van en rond de Brusselse Dansaertstraat. Elke week brengt ze een satirisch stukje over de Vlaming in NINA. Thema deze week: lockdownlessen.
  [naar artikel]
 25. Duits satirisch magazine drijft de spot met Erdogan (en zijn penis) (29/07/2016 - De Redactie)
  Het Duitse satirische tijdschrift Titanic pakt uit met een opmerkelijke voorpagina die de draak steekt met de Turkse president Recep Tayyip Erdogan. Vooral zijn penis moet het ontgelden.
  [naar artikel]
 26. VIDEO. Nederland stelt zich voor aan Trump in zijn eigen woorden (23/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Nu Donald Trump officieel de Amerikaanse president is, beseffen ze in Nederland dat ze hem best te vriend houden. Daarom heeft het satirische programma ‘Zondag met Lubach’ een introductievideo gemaakt voor Trump. “Op een manier die hem wellicht het meest zal aanspreken”, aldus presentator Arjen Lubach.
  [naar artikel]
 27. VIDEO. Nederland stelt zich voor aan Trump in zijn eigen woorden (23/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Nu Donald Trump officieel de Amerikaanse president is, beseffen ze in Nederland dat ze hem best te vriend houden. Daarom heeft het satirische programma ‘Zondag met Lubach’ een introductievideo gemaakt voor Trump. “Op een manier die hem wellicht het meest zal aanspreken”, aldus presentator Arjen Lubach.
  [naar artikel]
 28. Piqué steekt nog maar eens de draak met Spaanse ploegmakkers van Real Madrid met opvallend initiatief (22/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Gerard Piqué steekt maar al te graag de draak met spelers van Real Madrid. Dat leerde het verleden ons al, maar de verdediger van Barcelona kwam...
  [naar artikel]
 29. Zo doen Vlamingen aan solden shoppen volgens de satirische Sara Leemans: “We maken er een familiedagje langs de A12 van’” (16/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ steekt de draak met de hippe bewoners van en rond de Brusselse Dansaertstraat. Elke week pleegt ze een satirisch stukje over de Vlaming in NINA. Het thema deze week: de koopjes!
  [naar artikel]
 30. Ex-schepen Erik Block (CD&V) steekt de draak met volgers Van Grieken en Francken: “Jullie zullen allemaal in de sloot belanden” (16/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De vrienden van Erik Block kregen ook dit jaar een opvallende kaart met nieuwjaarswensen. Met zijn bewerkt Bruegel-schilderij steekt de voormalige CD&V-schepen de draak met Theo Francken (N-VA), Tom Van Grieken (Vlaams Belang) en hun vele ‘blinde’ volgelingen.
  [naar artikel]
 31. "You've got Trump Towers, we've got Lee Towers": Nederland verwelkomt Trump (23/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De makers van het satirische tv-programma 'Zondag met Lubach' stellen hun land Nederland met een heerlijk fimpje alvast even voor aan de nieuwe
  [naar artikel]
 32. Prins Laurent steekt de draak met zichzelf: “Ik moet naar trouw van William en Kate... euhm, Laura en William” (06/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Prins Laurent (58) steekt in een homevideo de draak met zichzelf. Hij doet alsof hij uitgenodigd is op het huwelijk van de Britse prins William en Kate Middleton. En hij hint erop dat hij intussen met een inktvis kan praten.
  [naar artikel]
 33. Hans Teeuwen steekt de draak met Dotan: "De trilling in mijn stem is geacteerd" (17/04/2018 - VRT NWS)
  In navolging van de video van Dotan waarin hij zijn trollenleger op sociale media toegeeft, heeft Hans Teeuwen een eigen "excuusvideo" gemaakt. Daarin steekt de Nederlandse komiek flink de draak met de Nederlandse singer-songwriter.
  [naar artikel]
 34. Arjen Lubach gaat viraal met referendum in Rusland: “Willen jullie geannexeerd worden door Nederland?” (22/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse presentator Arjen Lubach gaat viraal met een opvallend stukje televisie uit zijn succesprogramma ‘De Avondshow met Arjen Lubach’. Doodleuk een referendum in een ander land organiseren? Als Poetin dat kan, kan Nederland dat ook! En dus organiseert Lubach ook even een referendum in Rusland; of ze daar niet door Nederland geannexeerd willen worden? Rusland behoort eigenlijk altijd al toe aan de Nederlanders. Ja toch?
  [naar artikel]
 35. Nederlandse voetbalmascotte steekt de draak met klimaatactivisten en lijmt zich vast aan tafel uit ‘protest’ tegen slechte prestatie (29/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de Nederlandse tweede klasse ging Almere City gisteravond met een 0-2-achterstand de rust in tegen leider Heracles. Het sein voor Ally de Aap, de mascotte, om iets te ondernemen om z’n ploeg wat aan te vuren. Hij vond er niets beter op dan een tafel het veld op te smijten en zich eraan vast te lijmen. Een meer dan vette knipoog naar klimaatactivist Jelle De Graaf, die zich eerder deze week live in het RTL 4-programma Jinek ook aan de tafel vastlijmde. Na de wedstrijd stak Ally op Twitter nog wat meer de draak met de klimaatactivist: “Als je nog lessen nodig hebt in ‘Impactful Activism’, Jelle, dan hoor ik van je, goed? Kun je Jinek gewoon met rust laten tijdens het programma. Dat is voor iedereen beter ook.”
  [naar artikel]
 36. Zo vieren Vlamingen kerst, volgens Sara Leemans: “Met haar pinterestboard in aanslag bestelt ze het nodige online bij Bol” (06/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ steekt de draak met de hippe bewoners van en rond de Brusselse Dansaertstraat. Elke week pleegt ze een satirisch stukje over de Vlaming in NINA. Thema deze week: Jingle Bells. Hoe bereidt de fermette-Vlaming, de doorsnee Vlaming en de Dansaertvlaming zich voor op de kerstperiode?
  [naar artikel]
 37. Tobback steekt de draak met Eandis-brief Staatsveiligheid: "Komedie" (26/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Louis Tobback heeft deze avond tijdens de Leuvense gemeenteraad de draak gestoken met de brief waarmee een aantal ministers vandaag werden
  [naar artikel]
 38. Zo brengen politici hun vaccinatiecentra in orde, volgens satirisch Instagram account ‘Dansaertvlamingen’: “Discussies over de koffie in de ‘ontspanningsruimte’” (30/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ schrijft in NINA elke week satirische stukjes over álle Vlamingen. Ze steekt zowel de draak met de doorsnee-Vlaming als met de fermettebewoner en de inwijkelingen van hippe straten zoals de Brusselse Dansaertstraat. Een kwestie van onszelf wat te relativeren. Deze week: hoe bereiden onze Vlaamse politici de opstart van hun vaccinatiecentra voor?
  [naar artikel]
 39. "Stoppen op het hoogtepunt": Arjen Lubach kondigt einde van satirische show op Nederlandse tv aan (19/08/2020 - VRT NWS)
  De Nederlandse presentator Arjen Lubach gaat een punt zetten achter zijn populaire satirische talkshow "Zondag met Lubach" op de VPRO. Eerst start wel nog één seizoen in september, waarin hij de politiek in binnen- en buitenland door de mangel blijft halen. Dat vertelde hij in "De wereld vandaag" op Radio 1, tijdens een gesprek naar aanleiding van zijn nieuwe boek "Stoorzender".
  [naar artikel]
 40. “Da’s een nummer van The Radios stom kalf”: ‘De Ideale Wereld’ steekt de draak met comeback Soul Sister (17/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Jan Leyers (63) en Paul Michiels (73) brengen met Soulsister vrijdag een single uit, Something I need to know. Goed voor hun eerste nieuwe materiaal in dertien jaar. Dat was voor de Ideale Wereld het ideale moment om een satirisch filmpje te maken over de comeback van deze ‘muzikale dinosaurussen’.
  [naar artikel]
 41. Na Nederland dingt ook rest van Europa met hilarische promofilmpjes naar tweede plaats in Trumps hart (07/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het was hilarisch, het satirische filmpje dat het Nederlandse tv-programma Zondag met Lubach twee weken geleden lanceerde. De kern van de
  [naar artikel]
 42. VIDEO. ‘De Ideale Wereld’ steekt draak met ‘naïeve’ Joke Schauvliege (30/01/2019 - Metro)
  Het satirische Canvas-programma ‘De ideale wereld’ heeft een hilarische video gemaakt met Joke Schauvliege in de hoofdrol. Althans met haar kijk op de wereld. Zondagmiddag vond in Brussel de grootste Belgische Klimaatmars ooit plaats. Maar liefst 70.000 betogers trokken door de straten in de strijd tegen de opwarming van de aarde. De ‘Joke Schauvliege Kijk-Op-De-Wereld-Bril’ Het Canvas-programma ‘De ideale wereld’ monteerde enkele beelden uit die klimaatbetoging vanuit het perspectief van de veel te rooskleurige bril van Vlaams minister van Leefmilieu en Natuur Joke Schauvliege. En zo kwam de hilarische ‘Joke Schauvliege Kijk-Op-De-Wereld-Bril’ tot stand. Lees ook : Politie telt 70.000 betogers op grootste klimaatmars ooit Het bericht VIDEO. ‘De Ideale Wereld’ steekt draak met ‘naïeve’ Joke Schauvliege verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. 'De Ideale Wereld' steekt de draak met Schild & Vrienden (met wat hulp van Walter Grootaers) (07/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In het VRT-programma Pano werd het imago van de studentenbeweging Schild & Vrienden behoorlijk fel ingedeukt. "De schuldigen daarvoor zijn de...
  [naar artikel]
 44. Zo shoppen Vlamingen kerstcadeaus, volgens Sara Leemans: “Jozefien is trots dat ze alles bij lokale handelaars heeft gekocht” (13/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Cadeautjestijd! Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ steekt de draak met de hippe bewoners van en rond de Brusselse Dansaertstraat. Elke week pleegt ze een satirisch stukje over de Vlaming in NINA. Thema deze week: het cadeaugedrag van drie type Vlamingen. Hoe shoppen de fermette-Vlaming, de doorsnee Vlaming en de Dansaertvlaming pakjes voor onder de boom?
  [naar artikel]
 45. Beruchte Nederlandse talkshow steekt de draak met concurrent ‘Jinek’: plots duikt stripper op in het programma (17/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het Nederlandse praatprogramma ‘Jinek’ werd in korte tijd al drie keer verstoord door actievoerders. Terwijl presentatrice Eva Jinek daar woensdagavond een ernstige verklaring over gaf – “Dit mag niet gebeuren” – stak de concurrentie er de draak mee. In praatprogramma ‘Vandaag inside’ dook geen activist in geel hesje maar in witte lingerie op.
  [naar artikel]
 46. 'Dit is een programma met een bedoeling' (09/04/2019 - De Morgen)
  HEIMWEE. Elk jaar stuurt de Belgische overheid negenduizend asielzoekers terug naar hun land van herkomst. Stuk voor stuk mensen met een eigen verhaal. In 'Weg van België' reist Phara de Aguirre een aantal van hen achterna. "In een poging het plaatje compleet te maken en aan te tonen hoe complex de asielproblematiek wel is."
  [naar artikel]
 47. Wielerunie UCI steekt de draak met Astana: “Ze rijden weg van rekeningen, deadlines en verantwoordelijkheden” (28/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Ongezien. De Internationale wielerunie steekt in een meme de draak met de Kazachse wielerploeg Astana, die al het hele seizoen kampt met betalingsproblemen. Op het officiële account van de UCI is een renner van Astana te zien die wegrijdt van een peloton waarin renners met de naam “rekeningen”, “deadlines” en “verantwoordelijkheden” zitten.
  [naar artikel]
 48. Mysterieuze trailer van 'moderne' Game of Thrones blijkt stunt van Nederlandse tv-show (04/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Nederlandse satirische programma Zondag met Lubach heeft het nieuwe seizoen afgetrapt met een anoniem viraal filmpje. Presentator Arjen
  [naar artikel]
 49. Viraal 'The Netherlands Second' filmpje over Trump maakt kans op een internet-Oscar (13/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het filmpje 'Netherlands Second' uit het programma Zondag met Lubach is genomineerd voor een Webby Award. De satirische introductie van Nederland...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy