De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

'Kinderslavernij bij garenproductie in India' (rapport)

Knack

21/12/2016 - 23:06

Ook bij de productie van garen voor kleding van westerse merken worden kinderen gebruikt. Nieuw onderzoek door de Landelijke India Werkgroep (LIW) wijst uit dat in meer dan 90 procent van de spinnerijen in Zuid-India kinderslavernij voorkomt.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP KNACK

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. 'Ook kinderslavernij bij garenproductie in India' (rapport) (21/12/2016 - Knack)
  Ook bij de productie van garen voor kleding van westerse merken worden kinderen gebruikt. Nieuw onderzoek door de Landelijke India Werkgroep (LIW) wijst uit dat in meer dan 90 procent van de spinnerijen in Zuid-India kinderslavernij voorkomt.
  [naar artikel]
 2. 90 procent van Indisch garen gemaakt door kindslaven (22/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bij de productie van garen voor kleding van westerse merken worden kinderen gebruikt. Nieuw onderzoek door de Landelijke India Werkgroep (LIW) wijst uit dat in meer dan 90 procent van de spinnerijen in Zuid-India kinderslavernij voorkomt.
  [naar artikel]
 3. Kinderlevens in ruil voor kleding: onderzoek laakt slavernij in kledingindustrie (22/12/2016 - De Redactie)
  Meer dan 30 procent van onze kleding is besmet met slavernij. Dat blijkt uit een onderzoek van de Nederlandse ngo Landelijke India Werkgroep. Zij stellen vast dat in meer dan 90 % van de spinnerijen in Zuid-India kinderslavernij voorkomt.
  [naar artikel]
 4. India blijft wereldwijd lijstaanvoerder in bewuste afsluiting internet (29/04/2022 - Express)
  In India werd het internet vorig jaar 106 keer geblokkeerd of verbroken. Daarmee blijft het land voor het vierde jaar op rij wereldwijd lijstaanvoerder in de verstoring van de online communicatie. Dat is de conclusie van een rapport van de organisatie Access Now. Het rapport merkt op dat vorig jaar het internet wereldwijd in totaal […]
  [naar artikel]
 5. Meisjes tussen 7 en 18 jaar misbruikt in opvangcentrum in India (28/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In een opvangtehuis in Muzaffarpur, in het oosten van India, zijn 34 meisjes seksueel misbruikt. Dat blijkt uit een medisch rapport dat de politie...
  [naar artikel]
 6. Vierendertig meisjes misbruikt in opvangcentrum in India (28/07/2018 - Knack)
  In een opvangtehuis in Muzaffarpur, in het oosten van India, zijn 34 meisjes seksueel misbruikt. Dat blijkt uit een medisch rapport dat de politie heeft ontvangen, zo melden de autoriteiten zaterdag.
  [naar artikel]
 7. India creëerde vorig jaar elke week een nieuwe dollarmiljardair (05/04/2021 - Express)
  India telde eind vorig jaar 177 dollarmiljardairs. Daarmee werd de Indiase populatie superrijken op één jaar tijd met 55 individuen uitgebreid. Dat blijkt uit een rapport van analist Hurun. Alleen China en de Verenigde Staten tellen momenteel nog meer miljardairs dan India. Wanneer ook miljardairs met een Indiase origine in het buitenland worden meegeteld, komt […] The post India creëerde vorig jaar elke week een nieuwe dollarmiljardair appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 8. India krijgt binnen enkele jaren nog meer honger naar olie dan China (10/01/2020 - Express)
  Tegen het midden van dit decennium zal India een grotere verbruiker van olie worden dan China. Dat blijkt uit een rapport van het International Energy Agency (IEA). India zal de volgende jaren belangrijke investeringen in nieuwe raffinaderijen aankondigen. Drie jaar geleden haalde de Indiase vraag naar olie een niveau van 4,4 miljoen vaten per dag. […] The post India krijgt binnen enkele jaren nog meer honger naar olie dan China appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 9. 'Duizenden kinderen in India elke dag verkracht' (13/04/2019 - De Morgen)
  Elke dag worden in India duizenden kinderen verkracht. Human Rights Watch legde getuigenissen vast in een nieuw rapport. Ook op het politiebureau zijn slachtoffers niet veilig.
  [naar artikel]
 10. Vier nieuwe soorten minikikkers ontdekt in India (21/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In India zijn vier nieuwe soorten minikikkertjes ontdekt. Dat staat te lezen in een rapport, dat vandaag gepubliceerd werd in het
  [naar artikel]
 11. India telt weer minder tijgers: recordaantal van 126 tijgers gestorven in 2021 (30/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In India zijn dit jaar 126 tijgers, een met uitsterven bedreigde diersoort, om het leven gekomen. Dat is het hoogste cijfer sinds de National Tiger Conservation Authority (NTCA) van India in 2012 met de tellingen begon. India huisvest ongeveer driekwart van alle tijgers ter wereld.
  [naar artikel]
 12. Luchtpersoneel Air India moet “leve India" roepen na elke mededeling (05/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Luchtvaartmaatschappij Air India heeft opdracht gegeven om alle omroepmededelingen tijdens vluchten af te sluiten met de woorden “Jai Hind”,...
  [naar artikel]
 13. Cricketfans in India slaan tv's stuk na nederlaag tegen aartstrivaal (19/06/2017 - Sporza)
  Pakistan heeft aartsrivaal India verslagen in de finale van de Champions Trophy. Dat leidde tot grote vreugdetaferelen in eigen land. In India was de verslagenheid groot.
  [naar artikel]
 14. India bombardeert terreurkamp in Pakistan (26/02/2019 - VRT NWS)
  India heeft met gevechtsvliegtuigen bombardementen uitgevoerd boven Pakistan. Volgens India viseerden ze Pakistaanse terreurkampen. Pakistan bevestigt dat Indiase vliegtuigen het luchtruim geschonden hebben ter hoogte van Kashmir, maar zegt dat er geen doden of gewonden zijn gevallen. Volgens India ging het om een “preventieve aanval”.
  [naar artikel]
 15. India bombardeert trainingskamp voor islamisten in India (26/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  India heeft vandaag naar eigen zeggen in de vroege uurtjes op door Pakistan gecontroleerd gebied in Kasjmir een “preventieve aanval” uitgevoerd op...
  [naar artikel]
 16. Dure energie legt deel Belgische industrie plat (02/09/2022 - De Tijd)
  19:03 Verschillende industriële bedrijven verminderen hun productie wegens de hoge energieprijzen. Het textielbedrijf Sioen legt een deel van de garenproductie stil. Ook het chemiebedrijf Arlanxeo en de gla...
  [naar artikel]
 17. India woest op Snapchat (17/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Snapchat ligt zwaar onder vuur in India. Volgens een oud-werknemer heeft topman Evan Spiegel ooit gezegd dat India te arm was voor de app.
  [naar artikel]
 18. Huawei niet uitgesloten van 5G in miljoenenmarkt India (02/01/2020 - Express)
  Huawei mag meedingen in de 5G-strijd in India. Bijzonder goed nieuws voor het Chinese telecombedrijf, want na China is het land de tweede grootste internetmarkt ter wereld. ‘We hebben besloten dat alle spelers in India 5G mogen testen’, liet Ravi Shankar Prasa op maandag optekenen, minister van Communicatie en Technologie van India. Na de beslissing […] The post Huawei niet uitgesloten van 5G in miljoenenmarkt India appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 19. Twee derde van de steden met de grootste luchtvervuiling ligt in India (25/02/2020 - Express)
  14 van de 20 meest vervuilde steden op de planeet liggen in India. De situatie in verschillende grote Chinese steden is de laatste jaren verbeterd. Dat plijkt uit een nieuw rapport dat microscopisch fijn stof wereldwijd meet. Verschillende Chinese steden hebben hun luchtkwaliteit dramatisch verbeterd de laatste jaren. Indiase metropolen blijven de meest vervuilde ter […] The post Twee derde van de steden met de grootste luchtvervuiling ligt in India appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 20. Herkse zanger wil doorbreken in India met liedje in Punjabi (04/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Onder de artiestennaam Young Jazz wil Jaskaran Sandhu uit Herk-de-Stad India veroveren. Een doorbraak in India ziet de 19-jarige student zelfs maar als een opstapje, zijn doel is om de harten van Indiërs wereldwijd te veroveren. Al vijf jaar maakt hij muziek, normaal gezien in het Engels maar om zijn doorbraak in India vooruit te helpen, doet hij het nu in het Punjabi. Die taal wordt in Noord-India gesproken.
  [naar artikel]
 21. Dit zijn de 50 meest vervuilde steden ter wereld. In België krijgt Oostrozebeke slechtste rapport (05/03/2019 - De Morgen)
  De 50 meest vervuilende steden ter wereld liggen op drie na allemaal in dezelfde twee landen. Dat blijkt uit een nieuw rapport van Greenpeace en AirVisual, een bedrijf dat metingen van de luchtkwaliteit uitvoert. Grote boosdoeners zijn India en China.
  [naar artikel]
 22. India zal in 2023 het dichtstbevolkte land ter wereld zijn: op weg naar een demografische bom? (14/11/2022 - Express)
  De bevolking van India groeit nog steeds en zal volgend jaar groter zijn dan die van China. De bevolkingsgroei in de rijkste regio’s van India neemt echter geleidelijk af. In sommige gebieden is er zelfs sprake van een bevolkingskrimp. Demografische en klimaatvraagstukken De feiten: India telt momenteel meer dan 1,39 miljard burgers en is daarmee […]
  [naar artikel]
 23. Goed nieuws voor tijgers: aantal in India is met bijna een derde gestegen in vier jaar tijd (29/07/2019 - VRT NWS)
  Volgens een officieel rapport is de populatie van tijgers in het wild de voorbije vier jaar fors gestegen. In India zouden er nu bijna 3.000 van die dieren rondlopen en het is het land met de meeste tijgers. De voorbije jaren worden er forse inspanningen geleverd om die diersoort voor uitsterven te behoeden.
  [naar artikel]
 24. ‘Bouw van 600 steenkoolcentrales in Azië brengt klimaatdoelstellingen in gevaar’ (rapport) (30/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: ‘Bouw van 600 steenkoolcentrales in Azië brengt klimaatdoelstellingen in gevaar’ (rapport) China, India, Indonesië, Japan en Vietnam hebben plannen om in de komende jaren samen meer dan 600 nieuwe steenkoolcentrales te bouwen. Daarmee brengen ze het behalen van de klimaatdoelstellingen in gevaar, schrijft de denktank Carbon Tracker woensdag in een rapport. De nieuwe steenkoolcentrales zijn goed voor zowat 300 gigawatt aan energie, het equivalent van de […] Lees dit artikel: ‘Bouw van 600 steenkoolcentrales in Azië brengt klimaatdoelstellingen in gevaar’ (rapport)
  [naar artikel]
 25. Red Lions zien op WK hockey af tegen vinnig India, maar slepen alsnog punt uit de brand (02/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op het WK hockey in India hebben de Red Lions 2-2 gelijkgespeeld tegen gastland India. De Belgische hockeymannen speelde een uitstekende eerste helft en bekroonden die al vroeg met een strafcorner. Na de pauze nam India de match in handen en in het derde quarter volgde de verdiende gelijkmaker, eveneens op strafcorner. In het laatste kwart stoomden de Indiërs door en Simranjeet scoorde de 2-1. India leek op weg naar de winst en een optie op de groepswinst, maar in de slotfase kwamen de Belgen nog langszij: 2-2. India heeft wel de beste papieren voor de groepswinst en rechtstreekse kwalificatie.
  [naar artikel]
 26. India kondigt versoepelingen van coronamaatregelen aan (07/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: India kondigt versoepelingen van coronamaatregelen aan India kondigt vandaag in onder meer zijn hoofdstad New Delhi versoepelingen van coronamaatregelen aan. Dat melden Reuters en de Volkskrant. De westelijke deelstaat Maharashtra, de rijkste van India, heeft tijdens de tweede golf de meeste besmettingen opgelopen en is van plan deze week te beginnen met een versoepeling van de in april opgelegde strenge lockdown. […] Lees dit artikel: India kondigt versoepelingen van coronamaatregelen aan
  [naar artikel]
 27. "India wil groot belang Air India verkopen" (28/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Indiase overheid wil een meerderheidsbelang in de nationale luchtvaartmaatschappij Air India verkopen aan een strategische partner. Dat meldde
  [naar artikel]
 28. Met Filip en Mathilde op staatsbezoek naar India, in vijf vragen (05/11/2017 - VRT NWS)
  Ons koningspaar is op staatsbezoek naar India. Iets over 8 uur vertrok het regeringsvliegtuig, een Airbus A330, van op Melsbroek naar New Delhi. Met aan boord een delegatie van 174 deelnemers, inclusief onze ploeg. Wat gaan Filip en Mathilde doen in India? Wie mag er mee? Mag je er gaan en staan waar je wil? En waarom India?
  [naar artikel]
 29. India is het nieuwe internetslagveld (01/06/2017 - Express)
  India telde vorig jaar al 355 miljoen internetgebruikers. Dat betekende een stijging met 40 procent tegenover het jaar voordien. Dat blijkt uit een rapport van consulent Mary Meeker. Daarmee is India de tweede grootste internet-markt van de hele wereld geworden. Alleen China telt nog een grotere online populatie. Anderzijds moet volgens het rapport worden opgemerkt dat het medium in India nog altijd slechts een penetratie van amper 27 procent heeft. Er is dan ook nog een bijzonder grote groeimarge, al zal het volgens Mary Meeker nog geruime tijd vergen vooraleer zelfs nog maar een penetratie van 50 procent kan worden bereikt. “Het internet verandert de manier waarop de Indiase bevolking leeft,” benadrukt Mary Meeker. Mobiel Inmiddels is 72 procent van de Indiase online bevolking jonger dan vijfendertig jaar. Meer dan 35 procent bevindt zich in de leeftijdsgroep tussen vijftien en vierentwintig jaar. Verder werd vastgesteld dat ongeveer 80 procent van de Indiase internet-trafieken op smartphones verlopen, tegenover een wereldwijd gemiddelde van 50 procent. Tevens werd gemeld dat 45 procent van de mobiele tijd wordt besteed aan entertainment, gevolgd door zoekopdrachten en sociale media (34 procent). De onderzoekers konden ook optekenen dat in India 46 procent van de online populatie vooral op lokale talen beroep doet. De sterke groei van de Indiase mobiele sector is volgens het rapport vooral te danken aan de dalende datakosten die voortvloeien uit de verhoogde concurrentie, die ook voor een betere toegankelijkheid zorgt. Er wordt aan toegevoegd dat India voor een aantal grote internetbedrijven dan ook een bijzonder aantrekkelijk gebied is om hun gebruikersgroep verder uit te breiden en hun inkomsten op te drijven. Inmiddels besteden Indiase mediagebruikers gemiddeld 28 uur per week aan mobiele platformen, tegenover slechts vier uur aan televisie en twee uur aan gedrukte media. India is na China wereldwijd bovendien de grootste markt voor Android-smartphones. (mah) The post India is het nieuwe internetslagveld appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 30. IOC wil voorlopig geen sportevenementen meer in India (22/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) wil voorlopig geen grote sportevenementen in India laten plaatsvinden. Het IOC neemt aanvragen van India om evenementen te organiseren niet in behandeling en heeft de internationale sportbonden opgeroepen om geen wedstrijden in het land te houden. Aanleiding daarvoor is de weigering van India om twee pistoolschutters uit Pakistan toe te laten tot de wereldbeker in New Delhi.
  [naar artikel]
 31. Demografisch keerpunt: India heeft volgend jaar meer inwoners dan China (12/07/2022 - Express)
  Volgend jaar laat de aarde op demografisch vlak een opmerkelijke keerpunt optekenen. China zal dan in aantallen niet langer meer de grootste bevolking van de wereld hebben. Het land zal in de loop van volgend jaar door India worden ingehaald. Dat blijkt uit een rapport van de Verenigde Naties, waaruit blijkt dat beide Aziatische landen […]
  [naar artikel]
 32. Balta legt garenproductie stil door hoge grondstof- en energieprijzen (06/07/2022 - De Tijd)
  10:09 De hoge energie- en grondstofprijzen spelen de tapijtproducent Balta parten. Het bedrijf legt de garenafdeling acht weken stil, meldt De Standaard.
  [naar artikel]
 33. V.G. Siddhartha, de man die het aan thee verknochte India aan de koffie kreeg, dood teruggevonden in rivier (02/08/2019 - De Morgen)
  V.G. Siddhartha was de man die het aan thee verknochte India aan de koffie wist te krijgen. Zijn keten Café Coffee Day is in India even alomtegenwoordig als Starbucks hier. Maandag verdween hij in Zuid-India. Woensdag werd zijn lichaam gevonden in een rivier.
  [naar artikel]
 34. India viert 75 jaar onafhankelijkheid: premier Modi roept op om India "vooruit te laten gaan" (15/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ter gelegenheid van de 75ste verjaardag van de onafhankelijkheid van India heeft premier Narendra Modi de patriottische gevoelens aangezwengeld. Hij riep op om India “vooruit te laten gaan” op het pad richting een geavanceerd industrieel land.
  [naar artikel]
 35. Red Lions houden voorsprong niet vast tegen India: “Die laatste acht minuten waren het enige minpunt” - Sterke Panthers voorbij India (11/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Red Lions en India hielden elkaar in het eerste van twee onderlinge duels na een zeer genietbare wedstrijd in evenwicht. In het laatste kwart zagen de olympische kampioen een 3-1-voorsprong teloorgaan: 3-3. In de shoot-outs haalde India een extra punt binnen.
  [naar artikel]
 36. Huiszoekingen bij bierbrouwers AB InBev, Carlsberg en Kingfisher in India (11/10/2018 - VRT NWS)
  In India is het gerecht binnengevallen in de kantoren van de Leuvense bierbrouwer AB InBev. Dat gebeurde ook bij Carlsberg en United Breweries. De drie bedrijven zouden in India illegale prijsafspraken hebben gemaakt.
  [naar artikel]
 37. Force India showt VJM10 met opvallende bult (22/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Force India is de vierde renstal in het rijtje Formule 1-teams dat de auto, de VJM10, aan de wereld toont. Sauber en Renault gingen Force India
  [naar artikel]
 38. Wat schuilt er achter het grote geld van de Hockey India League? (24/01/2017 - Sporza)
  Terwijl China de geldbeugel opentrekt in het voetbal, doet India momenteel hetzelfde in het hockey. Wat moet u weten van de Hockey India League?
  [naar artikel]
 39. President Obama roept in India op tot dialoog met aartsvijand Pakistan (13/04/2019 - De Morgen)
  Obama’s bezoek aan India legde het Amerikaanse zakenleven alvast geen windeieren. De VS sloten al voor zo’n 10 miljard dollar aan handelsovereenkomsten met India, goed voor zo’n 50.000 nieuwe jobs in Amerika.
  [naar artikel]
 40. De Verenigde Staten geven materiaal aan India om coronavaccin te produceren (26/04/2021 - Express)
  Het aantal besmettingen in India blijft zienderogen toenemen. Daarom gaan de Verenigde Staten (VS) materiaal aan India bezorgen om de productie van vaccins een boost te geven. India heeft voor de vijfde dag op rij het record van de meeste nieuwe coronabesmettingen gebroken. Zo zijn er de afgelopen 24 uur in 352.991 nieuwe besmettingen bijgekomen. […] Lees dit artikel: De Verenigde Staten geven materiaal aan India om coronavaccin te produceren
  [naar artikel]
 41. OUT OF INDIA (14/04/2019 - De Morgen)
  India viert dezer dagen de zeventigste verjaardag van zijn onafhankelijkheid. Maar wat miljoenen moslims, sikhs en hindoes in de zomer van 1947 meemaakten, tart elke verbeelding. Zes ooggetuigen van de moordpartijen ten tijde van de 'partition', de opdeling van Brits-Indië in de landen India en Pakistan, doen hun onvoorstelbare verhaal.
  [naar artikel]
 42. OUT OF INDIA (26/08/2017 - De Morgen)
  India viert dezer dagen de zeventigste verjaardag van zijn onafhankelijkheid. Maar wat miljoenen moslims, sikhs en hindoes in de zomer van 1947 meemaakten, tart elke verbeelding. Zes ooggetuigen van de moordpartijen ten tijde van de 'partition', de opdeling van Brits-Indië in de landen India en Pakistan, doen hun onvoorstelbare verhaal.
  [naar artikel]
 43. Het verontrustende VS-rapport over de Delta-variant: “Zo besmettelijk als waterpokken, zelfs via de gevaccineerden” (30/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Het verontrustende VS-rapport over de Delta-variant: “Zo besmettelijk als waterpokken, zelfs via de gevaccineerden” De Delta-variant van het coronavirus – die voor het eerst in India opdook – baart de gezondheidsautoriteiten over de hele wereld nu al enkele maanden zorgen. Deze keer zijn het de Verenigde Staten die op het punt staan alarm te slaan. Een verontrustend rapport van het Amerikaanse Centrum voor Ziektebestrijding (CDC) is uitgelekt. De Washington […] Lees dit artikel: Het verontrustende VS-rapport over de Delta-variant: “Zo besmettelijk als waterpokken, zelfs via de gevaccineerden”
  [naar artikel]
 44. Gegevens van 4,5 miljoen passagiers van Air India gestolen (22/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Gegevens van 4,5 miljoen passagiers van Air India gestolen Hackers zijn erin geslaagd om de persoonsgegevens van maar liefst 4,5 miljoen passagiers van Air India te pakken te krijgen. Dat heeft de Indiase luchtvaartmaatschappij vrijdag bevestigd. Het gaat onder meer om de namen, bankkaartnummers en paspoortgegevens van de slachtoffers. Air India zegt bezig te zijn de getroffen servers te beveiligen, en doet een beroep […] Lees dit artikel: Gegevens van 4,5 miljoen passagiers van Air India gestolen
  [naar artikel]
 45. India gaat toch weer suiker exporteren, nadat pakhuizen worstelen met de toenemende voorraden van de zoetstof (29/06/2022 - Express)
  India overweegt zijn voorraden ruwe suiker, die het heeft opgespaard sinds eind mei, alsnog te gaan verschepen. Vorige maand beperkte het land zijn export tot 10 miljoen ton per jaar, in een poging om de stijging van de binnenlandse prijzen te voorkomen. Volgens de All India Sugar Trade Association is India, na Brazilië, de grootste […]
  [naar artikel]
 46. Aantal coronadoden in India is opgelopen tot meer dan 200.000 (28/04/2021 - Express)
  In India is afgelopen woensdag de kaap van 200.000 coronadoden gerond. Het land kampt nog altijd met een gebrek aan zuurstof, medisch materiaal en zorgpersoneel. Het ministerie van Volksgezondheid in India heeft woensdag 3.293 coronadoden geteld. Daarmee komt het totaal sinds de start van de gezondheidscrisis uit op 201.187. Volgens experts is dat een onderschatting. […] Lees dit artikel: Aantal coronadoden in India is opgelopen tot meer dan 200.000
  [naar artikel]
 47. Water als oorlogswapen tussen Pakistan en India (19/04/2019 - De Tijd)
  08:18 Tussen de aartsrivalen India en Pakistan dreigt opnieuw een crisis. Volgens Pakistan schendt India de waterverdragen door dammen te bouwen in rivieren die beide landen delen. Als antwoord bouwt Pakist...
  [naar artikel]
 48. Amerikanen zien India als illegaal doorvoerland Russische olie (13/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  India wordt gebruikt als illegaal doorvoerland voor Russische olieproducten. Dat denken Amerikaanse autoriteiten die hierover hun zorgen hebben geuit aan India.
  [naar artikel]
 49. Dodelijk jaar voor de tijger in India: recordaantal van 126 tijgers gestorven in 2021 (30/12/2021 - VRT NWS)
  In India zijn 126 tijgers, een met uitsterven bedreigde diersoort, om het leven gekomen in 2021. Dat is het hoogste cijfer sinds de National Tiger Conservation Authority (NTCA) van India in 2012 met de tellingen begon.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy