Kan jouw keuken een opruimbeurt gebruiken, of heb je geen zin om naar de winkel te gaan? Met deze recepten ga je creatief aan de slag met de ingrediënten uit je koel- én voorraadkast. [naar artikel]
Witte chocolade is een calorie- en suikerbom, maar o zo lekker in desserts. Wendy en Dominique demonstreerden in ‘Mijn Keuken, Mijn Restaurant’ de... [naar artikel]
Wat doe je in hemelsnaam met die overdaad aan paaseieren? In deze taart zit chocolade, chocolade en nog eens chocolade. ‘Good food based on your mood’, dat is de ondertitel van De keuken van Sou, het eerste boek van foodblogger Soumia Aattaoui. Het maken van deze taart vraagt geduld en liefde, maar je bent wel een halve kilo paaseieren lichter. [naar artikel]
De Sint durft al eens langs te komen met heel wat mandarijntjes, chocolade en speculaas. Heb je nog heel wat over en weet je niet wat ermee aan te vangen? Dan bestaan er enkele gerechtjes waar je die restjes makkelijk in kunt verwerken. Zo is die tocht door de schoorsteen met al dat lekkers niet voor niets geweest. [naar artikel]
Pure chocolade is goed ingeburgerd in onze dagelijkse ‘gezonde’ keuken en zou gezond zijn, of op z’n minst gezonder dan melkchocolade of de witte... [naar artikel]
Pure chocolade is goed ingeburgerd in onze dagelijkse ‘gezonde’ keuken en zou gezond zijn, of op z’n minst gezonder dan melkchocolade of de witte... [naar artikel]
Voor Jo is de keuken meer dan de plek waar ze met restjes de lekkerste gerechten bereidt. Ze stekt er ook jonge planten, etaleert er oude foto’s en... [naar artikel]
Halenaren die graag willen weten hoe ze restjes van voeding nog nuttig kunnen gebruiken, kunnen daarvoor morgen, woensdag 1 november, terecht in Diest. Daar staat van 9 tot 12 uur de Foodtruck van de intercommunale Limburg.net. [naar artikel]
Staat een dag zonder chocolade voor jou gelijk aan een slechte dag? Dan hebben we goed nieuws. Het is vandaag ‘Wereld Chocolade dag’, een dag... [naar artikel]
Bij chocolade denk je meestal niet automatisch aan ‘gezond’, al wordt dat over pure chocolade wel vaak gezegd. Klopt dat ook, of is dat een fabel? “Hoe puurder de chocolade, hoe meer cacao erin verwerkt zit”, vertellen meester-patissier Hidde De Brabander en chocolade-expert Marika van Santvoort. [naar artikel]
Ze vielen u aan onze Belgische kust zeker op: de struiken met een massa oranje bessen dicht op de takken. Het is duindoorn. Sterrenchefs gebruiken ze graag in hun keuken. Bessen die in de duinen blijven liggen en vergisten, kunnen vogels wel eens dronken voeren. [naar artikel]
Kies voor een warme en rustieke kerstboom en maak je eigen versiering met restjes wol. [naar artikel]
Foodblogster Jennifer Schleber (37) van EmptyTheFridge.be heeft de oplossing gevonden voor de overschotjes van je feestmaaltijd. Een hartige broodpudding, quiche of empanadas kunnen je restjes opwaarderen tot een volwaardig maal. [naar artikel]
We kunnen allemaal wel een souschef in de keuken gebruiken, toch? Deze apps helpen jou bij het klaarmaken van jouw culinaire hoogstandjes. [naar artikel]
Is jouw goede voornemen van dit jaar ook om geen voedsel te verspillen? Wij helpen jou daarbij met deze slimme bewaartips voor restjes! [naar artikel]
Waar we chocolade vroeger helemaal moesten mijden als we iet of wat gezond wouden eten, klinkt er nu een heel ander liedje: een blokje chocolade [naar artikel]
Een kookboekentest over een bakboek zonder te koken of te bakken, de Ketnetstempel en de beloftevolle woorden move over, Snickers? De zonen zijn al moeilijker de keuken in te lokken geweest. Pinda’s kraken, chocolade breken en met de bodem van een steelpan de pinda’s kapotslaan. Die laatste uitdaging hoeven ze zelfs niet aan te gaan, ze vinden het breken al even satisfying met hun kinderdeegrol. [naar artikel]
Over de plus- en minpunten van chocolade zijn al ettelijke liters inkt gevloeid, maar nu zijn Amerikaanse onderzoekers nog met een nieuwe bevinding op de proppen gekomen: chocolade helpt tegen de stress. Maar opgelet, dat geldt enkel voor donkere chocolade. [naar artikel]
Pasen dat is chocolade, chocolade en nog eens chocolade. En misschien wil je daar ook nog graag een gebakje een hele taart bij. De mooiste creaties van Belgische chocolatiers en bekende merken op een rij. [naar artikel]
Barry Callebaut start maandag met de opruiming van enkele honderden ton chocolade die de chocoladefabrikant niet meer kan gebruiken na de ontdekking van een salmonellabacterie in een fabriek. Dat zegt woordvoerder Korneel Warlop. [naar artikel]
Chocolade, wie er mee wil koken moet technisch scherp staan. Maar de ideale chocolade, voor koekjes bijvoorbeeld, dat vraagt een... The post Tesla-ingenieur het perfecte stukje chocolade appeared first on Business AM. [naar artikel]
Voor Jo is de keuken meer dan de plek waar ze met restjes de lekkerste gerechten bereidt. Ze stekt er ook jonge planten, etaleert er oude foto’s en... [naar artikel]
Met restjes uit de koelkast kan je alle kanten uit: een soepje, een slaatje of een tortilla. Voor dit laatste recept nemen we nog wat extra [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.