De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Onthaalouder Saartje mist haar opvangkindjes

Het Belang van Limburg

01/05/2020 - 14:32

Onthaalouder Saartje Ferdinand uit Nieuwerkerken werkt voor Ferm Kinderopvang. Ze is beschikbaar om opvang te voorzien voor kinderen van ouders die buitenshuis moeten werken. Momenteel zijn er geen kinderen aanwezig in de opvang. Saartje mist haar opvangkinderen!


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Onthaalouder Kristien mist haar opvangkindjes (01/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Opvangkindjes ontvangen dagelijks berichtjes van hun onthaalouder.
  [naar artikel]
 2. Onthaalouder Elke uit Opitter gaat met opvangkindjes naar boerderij (17/07/2023 - Het Belang van Limburg)
  Onthaalouder Elke uit Opitter trok met haar opvangkindjes naar de boerderij. Kim, de mama van een van de opvangkindjes, is boerendochter. Zij nodigde Elke en haar opvangkindjes uit voor een boederijbezoek. “Op dit moment heb ik veel kindjes rond de leeftijd van twee jaar in de opvang. Het leek me dus een leuk idee om met hen de boerderij te bezoeken”, zegt onthaalouder Elke. In de dagen voordien lazen de opvangkindjes boekjes over de boerderij en zongen ze liedjes over de dieren.
  [naar artikel]
 3. Onthaalmoeder Kim nodigt al haar opvangkindjes uit voor reünie (03/07/2023 - Het Belang van Limburg)
  Al 15 jaar lang stelt onthaalouder Kim Wouters haar hart en huis open voor haar onthaalkindjes. Om die mijlpaal te vieren, organiseerde ze een reünie. Alle kindjes die ze door de jaren heen verzorgd had, werden uitgenodigd voor een dag vol plezier, herinneringen en dankbaarheid.
  [naar artikel]
 4. Onthaalouder Wendy heeft van haar haar hobby haar beroep gemaakt (24/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Onthaalouder Wendy in Houthalen geniet elke dag van haar job als onthaalouder.
  [naar artikel]
 5. Ferm Kinderopvang knutselt rond Pasen (28/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de kinderopvang van Ferm in Nieuwerkerken knutselde onthaalouder Saartje met haar kinderen leuke paasgeschenkjes. Melkpotten werden omgetoverd tot fleurige bloempotten waarin een paasbloemetje werd geplant.
  [naar artikel]
 6. Saartje Vandendriessche onthult 'haarfetisj' op Joe (09/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Saartje Vandendriessche houdt van behaarde mannen. Ze noemt het zelfs een haarfetisj. Dat bekende Saartje aan Luk Alloo op Joe. Naast haar zijn
  [naar artikel]
 7. Saartje Vandendriessche onthult 'haarfetisj' op Joe (09/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Saartje Vandendriessche houdt van behaarde mannen. Ze noemt het zelfs een haarfetisj. Dat bekende Saartje aan Luk Alloo op Joe. Naast haar zijn
  [naar artikel]
 8. Onthaalouder Anne Haest in de bloemetjes gezet (19/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Onthaalouder Anne Haest uit Houthalen werkt bijna 20 jaar als onthaalouder bij Ferm Kinderopvang. Op maandag 12 oktober, de Dag van de Onthaalouder, werd Anna dan ook in de bloemetjes gezet, net als alle andere onthaalouders.
  [naar artikel]
 9. Onthaalouder Estelle deelt haar passie met dochter Robbin (22/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Onthaalouder Estelle Ummels uit Moelingen werkt reeds sinds 2013 als onthaalouder. Ze is aangesloten bij Ferm Kinderopvang. Ze doet opvang voor baby’s en peuters. Sinds juni 2020 werkt ze samen met haar dochter Robbin. De opvang vindt plaats in de gezinswoning.
  [naar artikel]
 10. Onthaalouder Carine viert 30 jaar onthaalouderschap en 135ste opvangkindje in Heusden-Zolder (21/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Carine Elsen maakte 30 jaar geleden een carrièreswitch. Ze werkte als zorgkundige maar kon haar voorliefde om onthaalouder te worden niet bedwingen. “Steeds wanneer ik ’s ochtends mijn dochter naar de onthaalouder bracht, werd ik getriggerd om dit zelf te gaan doen”, zegt Carine.
  [naar artikel]
 11. Saartje Vandendriessche over de dood van haar ex-vriend: “Ik had het gevoel dat ik gefaald had” (19/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vanmorgen was Saartje Vandendriessche te gast in ‘De Rotonde’ op Radio 2. Ze praatte in het programma voor het eerst over de zelfdoding van haar...
  [naar artikel]
 12. Achter de schermen van ‘Saartje in het bos’: “De looks konden Saartje al snel gestolen worden” (07/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dat Saartje Vandendriessche van geen kleintje vervaard is, weten we al langer. In het VRT-programma ‘Op de man af’ ging ze menigmaal in competitie met een mannelijke tegenstander. Muurklimmen, formatiespringen, een berg af schaatsen en over rotsen springen, geen uitdaging was haar te wild of te veel. Hoeft het dan te verbazen dat diezelfde Saartje voor twintig dagen het bos in trekt voor een heuse survivaltocht mét een camera in haar kielzog? Hoegenaamd niet. Hoe die overlevingstocht is verlopen, is dezer weken te zien in ‘Saar in het bos’.
  [naar artikel]
 13. Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan: won of verloor Saartje van die 7 alfamannetjes? (14/02/2018 - VRT NWS)
  Na zeven weken van bikkelharde duels met het andere geslacht heeft Saartje Vandendriessche eervol verloren in het Eén-programma "Op de man af".  Saartje versus 7 alfamannen werd uiteindelijk 3 - 4. We overlopen met haar in dit artikel nog eens de uitdagingen. Wie bleek haar meest gevreesde tegenstander? Wat was fysiek en mentaal de zwaarste proef? Wat heeft ze over het mannelijke ras en misschien zichzelf bijgeleerd?  
  [naar artikel]
 14. Saartje over haar zus Ianthe Tavernier: "Ik heb al gedacht: zusje, je gaat nú een pak friet eten" (07/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  'De Buurtpolitie'-actrice Ianthe Tavernier (29) is een single die de focus op haar carrière legt, haar zus Saartje (35) combineert haar werk als...
  [naar artikel]
 15. Saartje Vandendriessche heeft bovenmenselijk contact met hond Lasse: “Ik droomde dat hij aan het stikken was” (31/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Presentatrice Saartje Vandendriessche praat deze week in Planet Lolo over haar band met hond Lasse. De twee voelen elkaar perfect aan. Saartje heeft zelfs al bovenmenselijk contact gehad met Lasse toen ze hem in de koffer van de auto vergeten was. Saartje had een droom dat haar hond aan het stikken was. “Plots word ik wakker en realiseer me dat Lasse nog in de koffer zit. Ik ben in mijn blootje op straat gelopen om hem eruit te halen.”
  [naar artikel]
 16. Ex-vriend Saartje Vandendriessche plots overleden (27/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Saartje Vandendriessche (43) is geconfronteerd met een overlijden in haar nabije omgeving. Haar ex-vriend, Thomas Verschueren, is op 31-jarige...
  [naar artikel]
 17. Ex-vriend Saartje Vandendriessche is plots overleden (28/11/2018 - Metro)
  Thomas Verschueren, de ex-vriend van presentatrice Saartje Vandendriessche, is onverwachts overleden. “Wij wensen haar sterkte en tijd om dit te verwerken”, klinkt het bij VRT.  De twee zouden ongeveer een jaar uit elkaar zijn maar hadden volgens hun omgeving nog regelmatig contact. “Thomas is mijn maatje, mijn grootste supporter, net als mijn dochter”, vertelde Saartje eind januari nog in Story. VRT laat weten dat ze meeleven met het verlies van haar ex-vriend en wensen de presentatrice veel sterkte toe. “Saartje vraagt om haar niet te contacteren met vragen voor interviews. We dringen er net als haar ten zeerste op aan om haar privacy en van alle betrokken dierbaren te respecteren”, klinkt het.   View this post on Instagram   ‘Into the sea’ ‘You and me’ #zeetje #oostduinkerke #lopenindeduinen @saracino.be @thomas.verschueren A post shared by Saartje Vandendriessche (@saartjevddriessche) on Mar 31, 2017 at 8:49am PDT Lees ook : Saartje Vandendriessche: “Ik een beest in bed? Dat heb ik niet gezegd” Het bericht Ex-vriend Saartje Vandendriessche is plots overleden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 18. Saartje Vandendriessche: “Ik ben een beest in bed: krachtig en met power” (24/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Presentatrice en actrice Saartje Vandendriessche heeft haar ziel blootgelegd in het bed van James Cooke. Tijdens ‘Bedgeheimen’ in ‘Gert Late Night’ vroeg hij haar onder meer of ze ooit lesbische gevoelens heeft gehad.
  [naar artikel]
 19. Saartje Vandendriessche: “Ik ben een beest in bed: krachtig en met power” (24/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Presentatrice en actrice Saartje Vandendriessche heeft haar ziel blootgelegd in het bed van James Cooke. Tijdens ‘Bedgeheimen’ in ‘Gert Late Night’ vroeg hij haar onder meer of ze ooit lesbische gevoelens heeft gehad.
  [naar artikel]
 20. Temptation-Saartje laat 'down under' tattoo opfleuren (06/02/2017 - De Morgen)
  Saartje Polomé (20), verleidster in Temptation Island, heeft vanmiddag haar veelbesproken tattoo 'down under' laten verfraaien. Toen ze 16 was, liet ze al 'Don't Stop' vereeuwigen op haar venusheuvel. Vandaag kwamen daar twee pistolen bij, met nog wat tierlantijntjes rond.
  [naar artikel]
 21. Saartje Vandendriessche praat voor het eerst over de dood van haar ex-vriend: “Ik had het gevoel dat ik gefaald had” (19/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vanmorgen was Saartje Vandendriessche te gast in ‘De Rotonde’ op Radio 2. Ze praatte in het programma voor het eerst over de zelfdoding van haar...
  [naar artikel]
 22. Ex-vriend Saartje Vandendriessche plots overleden (27/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Saartje Vandendriessche (44) is geconfronteerd met een plots overlijden in haar nabije omgeving. Het gaat om haar ex-vriend, de 31-jarige Thomas Verschueren uit Mechelen. VRT laat weten erg mee te leven met het verlies.
  [naar artikel]
 23. Saartje Vandendriessche onthult waarop ze valt bij mannen (09/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Wat moet een man hebben? Die vraag kreeg Saartje Vandendriessche voorgeschoteld bij Luc Allo op radiozender Joe. En daar bekende ze dat ze valt op mannen met haar. "Ik vind dat essentieel, noem het een fetisj." En voor de rest moet de ideale man voor Saartje Vandendriessche humor, kennis en intelligentie hebben. En liefst moet hij ook nog eens gespierd zijn. "Kracht, wat sterkte." Saartje was samen met strafpleiter Jef Vermassen te gast in 'Alloo op zondag', elke zondag op Joe tussen 10u en 12u.
  [naar artikel]
 24. Onthaalouder Tine knutselt met haar kindjes (12/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op Moederdag worden alle mama’s verwend worden door hun kindjes. Ook onthaalouder Tine Severens, die sinds september 2013 aangesloten is bij Ferm Kinderopvang in Beverst, kwam creatief uit de hoek.
  [naar artikel]
 25. Nele en Saartje Vandendriessche: ‘Saartje blijft doorduwen tot ze een ‘ja’ krijgt’ (13/03/2021 - De Morgen)
  De oudste timmerde in de jaren 70 en 80 als actrice een tv- en podium­carrière bij elkaar. Ze werd het grote voorbeeld van de jongste, die binnenkort aan de opnamen van een nieuw tv-programma begint. Nele (71) en Saartje (45) Vandendriessche, tante en nicht.
  [naar artikel]
 26. Nele en Saartje Vandendriessche: ‘Saartje blijft doorduwen tot ze een ‘ja’ krijgt’ (13/03/2021 - De Morgen)
  De oudste timmerde in de jaren 70 en 80 als actrice een tv- en podium­carrière bij elkaar. Ze werd het grote voorbeeld van de jongste, die binnenkort aan de opnamen van een nieuw tv-programma begint. Nele (71) en Saartje (45) Vandendriessche, tante en nicht.
  [naar artikel]
 27. Baby nog steeds in kritieke toestand na incident in Malle: “Onthaalouder reageerde heel professioneel met reanimatie” (25/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het Antwerpse parket gaat niet uit van strafbare feiten in de kinderopvang in Malle waarbij een 11 maanden oude baby gisteren in kritieke toestand werd afgevoerd. De onthaalouder treft bovendien geen enkele schuld, zo blijkt. Toen het kindje niet meer ademde, heeft de onthaalouder ‘op professionele wijze reanimatie toegepast’. Burgemeester Sanne Van Looy (N-VA) uit haar medeleven.
  [naar artikel]
 28. Baby nog steeds in kritieke toestand na incident in Malle: “Onthaalouder reageerde heel professioneel met reanimatie” (25/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het Antwerpse parket gaat niet uit van strafbare feiten in de kinderopvang in Malle waarbij een 11 maanden oude baby gisteren in kritieke toestand werd afgevoerd. De onthaalouder treft bovendien geen enkele schuld, zo blijkt. Toen het kindje niet meer ademde, heeft de onthaalouder ‘op professionele wijze reanimatie toegepast’. Burgemeester Sanne Van Looy (N-VA) uit haar medeleven.
  [naar artikel]
 29. Temptation-Saartje laat 'down under' tattoo opfleuren (06/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Saartje Polomé (20), verleidster in Temptation Island, heeft vanmiddag haar veelbesproken tattoo 'down under' laten verfraaien. Toen ze 16 was,
  [naar artikel]
 30. Baby van elf maanden zwaar verwond bij onthaalouder (24/11/2022 - De Standaard)
  Een kind is donderdagnamiddag zwaargewond geraakt bij een onthaalouder in Malle. De opvang is tijdelijk geschorst, in afwachting van de resultaten van het onderzoek.
  [naar artikel]
 31. Onthaalouder Nancy stuurt valentijnspost naar grootouders (15/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Ook de onthaalouders van Ferm kinderopvang vierden dit jaar Valentijn, al was dat dit jaar een pak moeilijker door het coronavirus. Onthaalouder Nancy Wijnands van groepsopvang Boemeltreintje in Mopertingen vond daar iets op: zij maakte knutselwerkjes met haar kinderen en stuurde die gewoon op via de post.
  [naar artikel]
 32. De bedgeheimen van Saartje Vandendriessche: “Ik ben wel een beest in bed, ja. Er wordt nogal wat gezweet” (24/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Presentatrice Saartje Vandendriessche (43) is een hele week te gast op de boot van Gert en James. Bij James in bed vertelde ze over acteren, haar...
  [naar artikel]
 33. Saartje Vandendriessche in tranen: "Ik ben zó hard verschoten" (03/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In haar nieuwe programma 'Op de man af' neemt Saartje Vandendriessche het elke week op tegen een bekende man in onderlinge opdrachten. In de eerste...
  [naar artikel]
 34. Saartje Vandendriessche: "Falen is ook leren. Als ik verlies, gun ik de ander de overwinning" (20/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Saartje Vandendriessche (42) is terug. In haar eigen programma 'Op de man af' daagt ze zeven mannen fysiek uit. Eén van hen is Vlaanderens stoerste...
  [naar artikel]
 35. Ook Saartje Vandendriessche (47) ontslagen door VRT (01/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Presentatrice en actrice Saartje Vandendriessche (47) is, net als haar collega Geena Lisa Peeters (50), ontslagen door de VRT. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Vandendriessche werkte jarenlang als omroepster en maakte ook enkele programma’s waaronder Op de man af en Saar in het bos. Haar ontslag kadert in een transformatieplan bij de openbare omroep.
  [naar artikel]
 36. Vanavond zit Saartje Vandendriessche voor de tweede keer in ‘De Slimste Mens’: “Ik heb al voor hetere vuren gestaan” (12/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  11 jaar geleden overleefde ze drie afleveringen, en nu zal ze haar persoonlijke record proberen te verbeteren. Vanavond neemt Saartje...
  [naar artikel]
 37. Saartje Vandendriessche viel ooit samen met haar tantes een exhibitionist aan (25/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In het Joe-programma ‘Speeltijd’ keert Ann Van Elsen (41) elke week met een bekend persoon terug naar de klas (middelbaar of lagere school) om samen de fijne momenten uit de tienerjaren te herbeleven. Deze week is Saartje Vandendriessche (46) aan de beurt. Zij vertelt wat meer over haar dochter Millie, haar acteerdromen en over haar geloof in de liefde. “Ik heb er terug zin in”, klinkt het overtuigend.
  [naar artikel]
 38. 40 maanden cel voor onthaalouder die baby'tje schedelbreuk bezorgde (25/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een 40-jarige mannelijke onthaalouder uit Ternat is vandaag door de correctionele rechtbank veroordeeld tot een gevangenisstraf van 40 maanden,...
  [naar artikel]
 39. Saartje Vandendriessche heeft nieuwe vriend (06/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Presentatrice Saartje Vandendriessche (41) is weer verliefd. Haar nieuwe vriend is Thomas Verschueren (29), die in de marketing werkt en ook comanager is van een foodtruck voor croque-monsieurs.
  [naar artikel]
 40. “Wrokgevoelens? Geen sprake van”: jaar na haar afscheid van VRT gaat het Saartje Vandendriessche voor de wind (16/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Er is bijna een jaar verstreken sinds de wegen scheidden tussen Saartje Vandendriessche (48) en de VRT, maar om werk zit ze allesbehalve verlegen. Ze heeft een vast plekje aan de tafel van Gert Verhulst, presenteert haar eigen talkshow en vond zichzelf opnieuw uit als physical coach.
  [naar artikel]
 41. “Wrokgevoelens? Geen sprake van”: jaar na haar afscheid van VRT gaat het Saartje Vandendriessche voor de wind (16/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Er is bijna een jaar verstreken sinds de wegen scheidden tussen Saartje Vandendriessche (48) en de VRT, maar om werk zit ze allesbehalve verlegen. Ze heeft een vast plekje aan de tafel van Gert Verhulst, presenteert haar eigen talkshow en vond zichzelf opnieuw uit als physical coach.
  [naar artikel]
 42. Boze onthaalouder uit Ternat bezorgt baby'tje schedelbreuk (04/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het parket Halle-Vilvoorde heeft vandaag een celstraf van 40 maanden gevorderd tegen een 40-jarige mannelijke onthaalouder uit Ternat. De man had...
  [naar artikel]
 43. Jan Van Looveren en Saartje Vandendriessche: "Mannen die hun spierballen laten zien, wil ik het hardst kloppen" (20/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Saartje Vandendriessche (42) is terug. In haar eigen programma 'Op de man af' daagt ze zeven mannen fysiek uit. Eén van hen is Vlaanderens stoerste...
  [naar artikel]
 44. Saartje Vandendriessche aan haar dochter: "Is mama een goeie chauffeur?" (02/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Morgen start op één het nieuwe programma 'Op de man af'. Daarin neemt Saartje Vandendriessche het elke week op tegen een andere BV in een reeks...
  [naar artikel]
 45. Gênant moment tijdens de loopproef van Saartje in ‘De Container Cup’: "Waarom gebeurt dit met mij?” (21/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Saartje Vandendriessche begon zeer goed aan de loopproef in ‘De Container Cup’. Halverwege begon echter haar broek af te zakken. En dat ging niet...
  [naar artikel]
 46. Saartje Vandendriessche loopt breuk op in skatepark (08/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Saartje Vandendriessche (42) heeft een breuk in de pols opgelopen tijdens de opnames van haar Eén-programma Op de Man Af. Ze was zich aan het voorbereiden op Crashed Ice, een extreme sport waarbij je aan hoge snelheid met een bende andere gekken van een berg af schaatst en over een rots springt.
  [naar artikel]
 47. Week van de Onthaalouder wordt week vol dierenplezier (26/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de groepsopvang Kidiboel van Ferm Kinderopvang genoten kindjes en onthaalouders van een beestig leuke week van de onthaalouder.
  [naar artikel]
 48. Onthaalouder Sonja van Ferm Kinderopvang vangt 100ste kindje op (20/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Sonja Paulus uit Velm begon 17 jaar geleden als onthaalouder bij Ferm Kinderopvang, toen nog bekend als Landelijke Kinderopvang. Sonja werd onthaalouder omdat ze een groot hart voor kinderen heeft. Annika Wiame mocht toen als allereerste kindje de opvang van Sonja ontdekken. Intussen zijn we 17 jaar later en is Annika dus 17 jaar. Nu vangt ze Hannu Arnauts op, haar 100ste kindje. Trots poseert Sonja met Annika en Hannu.
  [naar artikel]
 49. Parket over kinderopvang Malle: “Onthaalouder reageerde net heel scherp” (25/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Er zijn geen strafbare feiten gepleegd bij de onthaalouder in Malle waar gisterenavond een baby in kritieke toestand werd afgevoerd. De onthaalouder reageerde net heel adequaat en scherp. De baby is wel nog in zeer kritieke toestand. Dat meldt het parket van Antwerpen.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy