De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Daarom wil niet iedereen terug naar ‘het normale leven’

Metro

15/05/2020 - 08:01

De coronamaatregelen worden steeds soepeler en heel wat mensen kijken ernaar uit om na de quarantaine terug een pintje te gaan drinken op café of terug gezellig op kantoor te werken. Maar niet iedereen wil dat alles terug normaal wordt, het boezemt ze zelfs angst in. Deze mensen hebben namelijk last van ‘terugkeerangst’.  Het is […] Het bericht Daarom wil niet iedereen terug naar ‘het normale leven’ verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. De Block: ‘Misschien nooit meer terug naar normale leven’ (10/05/2020 - Express)
  Hoewel er maandag een belangrijke versoepeling van de coronamaatregelen komt, ‘moeten we beseffen dat we ons normale leven misschien nooit... The post De Block: ‘Misschien nooit meer terug naar normale leven’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 2. Ben Weyts: “In juni moeten we maximaal terug naar het normale leven” (11/04/2021 - Het Nieuwsblad)
  Eens alle kwetsbare mensen - de 65-plussers en de mensen met onderliggende aandoeningen - eind mei gevaccineerd zijn, moeten we maximaal terug naar het normale leven. Dat zegt minister van Onderwijs Ben Weyts in een interview met De Zondag. Na de paasvakantie moeten de scholen ook open gaan volgens de minister.
  [naar artikel]
 3. Maggie De Block: “We krijgen ons normale leven misschien nooit meer terug” (10/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na acht weken lockdown en daags voordat de winkels opnieuw opengaan, dromen veel mensen van het normale leven, "maar we moeten beseffen dat we dat...
  [naar artikel]
 4. Maggie De Block: “Krijgen ons normale leven misschien nooit meer terug” (10/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  Na acht weken lockdown en daags voordat de winkels opnieuw opengaan, dromen veel mensen van het normale leven, “maar we moeten beseffen dat we dat normale leven misschien nooit meer zullen hebben”. Daarvoor heeft minister van Volksgezondheid en Sociale Zaken Maggie De Block (Open Vld) zondag gewaarschuwd in De Zevende Dag.
  [naar artikel]
 5. Maggie De Block: “Krijgen ons normale leven misschien nooit meer terug” (10/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Na acht weken lockdown en daags voordat de winkels opnieuw opengaan, dromen veel mensen van het normale leven, “maar we moeten beseffen dat we dat normale leven misschien nooit meer zullen hebben”. Daarvoor heeft minister van Volksgezondheid en Sociale Zaken Maggie De Block (Open Vld) zondag gewaarschuwd in De Zevende Dag.
  [naar artikel]
 6. Zeven maanden na zijn hartaanval begint Christian Eriksen aan een nieuw hoofdstuk: ‘Ik wil terug naar mijn normale leven. Ik ben een voetballer’ (01/02/2022 - De Morgen)
  Hij wil zijn normale leven terug. In Londen hoopt Christian Eriksen (29) weer voetballer te worden, 233 dagen na zijn hartaanval op het veld. Hij droomt weer groots: via een onverwachte omweg wil hij straks mee vliegen naar het WK in Qatar. Zijn parachute moet hem behoeden voor het noodlot.
  [naar artikel]
 7. DISCUSSIE. Hoe ga jij de coronawinter doorbrengen? (19/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Acht op de tien Belgen geloven niet meer in de kansen op een normale eindejaarsperiode. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van onze krant. Experts bevestigen die vrees. “Het ziet ernaar uit dat we pas in het begin van het ­nieuwe jaar naar het normale leven terug­keren”, klinkt het.
  [naar artikel]
 8. Winkels open in maart, pubs pas in mei: zo wil Johnson in kleine stapjes terug naar het normale leven (17/02/2021 - De Morgen)
  De Britten moeten, ondanks het grote vaccinatiesucces, nog 5 maanden wachten tot het normale leven een beetje is teruggekeerd. Dat blijkt uit de ‘roadmap’ die de regering-Johnson heeft laten lekken aan de Engelse pers. Tot die tijd zal de economie met kleine stapjes worden heropend.
  [naar artikel]
 9. Re-anxiety: hoe omgaan met de angst om terug te keren in de samenleving? (20/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Re-anxiety: hoe omgaan met de angst om terug te keren in de samenleving? In stroomversnelling mogen we plots weer terrassen, met tien mensen afspreken in de buitenlucht, naar de kapper en shoppen zonder te reserveren. Maar niet iedereen is er klaar voor om zomaar  opnieuw de draad op te pikken van wat ons een dik jaar ontnomen werd. Re-anxiety heet het, de angst om terug ‘het normale leven […] Lees dit artikel: Re-anxiety: hoe omgaan met de angst om terug te keren in de samenleving?
  [naar artikel]
 10. Langzaam terug naar het normale leven: gooit de deltavariant nog roet in het eten? (18/06/2021 - De Morgen)
  Eind deze maand mag u langer en met meer mensen op café, mag u thuis tot acht mensen ontvangen, en gaat het samenscholingsverbod op de schop. Alweer een hele stap dichter bij het normale leven. En dat terwijl de adviesgroep GEMS zulke verregaande versoepelingen had afgeraden, nu blijkt dat de deltavariant begin juli al dominant zal worden.
  [naar artikel]
 11. Wereldgezondheidsorganisatie waarschuwt voor een te snelle terugkeer naar het normale leven (06/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Wereldgezondheidsorganisatie waarschuwt voor een te snelle terugkeer naar het normale leven Mike Ryan, expert noodsituaties bij de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), heeft maandag tijdens een persconferentie gewaarschuwd dat sommige landen te snel willen terugkeren naar een normale situatie. Hij verwees daarbij onder meer naar de opkomst van de deltavariant van het coronavirus in verschillende gebieden. Volgens Ryan is het nog te vroeg om te kunnen spreken van een […] Lees dit artikel: Wereldgezondheidsorganisatie waarschuwt voor een te snelle terugkeer naar het normale leven
  [naar artikel]
 12. 'Tijden veranderen, de problemen niet' (05/04/2019 - De Morgen)
  Van de hele wereld is de straat hem het liefst. 'Waarom zou je naar Siberië gaan, als je ook hier kan fotograferen', vraagt Herman Selleslags (75). Toch trok hij met Pascal Verbeken mee naar Polen. In het spoor van wie honderd jaar geleden daar wegtrok. Via Antwerpen, naar Amerika. 'Iedereen vindt het leven dat hij leidt, het normale leven.'
  [naar artikel]
 13. Bang om na de lockdown terug naar het normale leven te moeten? Psycholoog Sam Neefs over ‘exitangst’ (15/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sommigen kunnen niet wachten om na de lockdown opnieuw op café te gaan en reizen te maken. Anderen worden angstig bij het idee dat ze ooit terug...
  [naar artikel]
 14. Daar is de bingonammiddag terug: woonzorgcentra hervatten stilaan "het normale leven" (08/02/2021 - VRT NWS)
  In sommige woonzorgcentra is de tweede vaccinatieronde al achter de rug. Daar hernemen ze voorzichtig het normale leven, met groepsactiviteiten zoals samen zingen of een spelletje bingo spelen. Maar de waakzaamheid blijft hoog.
  [naar artikel]
 15. We hebben kerst al opgegeven, zijn voor verplichte vaccinatie en laten café niet vallen: zo denkt de Vlaming over de coronawinter (19/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Acht op de tien Belgen geloven niet meer in de kansen op een normale eindejaarsperiode. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van onze krant. Experts bevestigen die vrees. “Het ziet ernaar uit dat we pas in het begin van het ­nieuwe jaar naar het normale leven terug­keren”, zegt biostatisticus Geert Molenberghs.
  [naar artikel]
 16. We hebben hoop op kerstfeest met vrienden en familie al opgegeven, ook experts zijn pessimistisch (19/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  Acht op de tien Belgen geloven niet meer in de kansen op een normale eindejaarsperiode. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van onze krant. Experts bevestigen die vrees. “Het ziet ernaar uit dat we pas in het begin van het ­nieuwe jaar naar het normale leven terug­keren”, zegt biostatisticus Geert Molenberghs.
  [naar artikel]
 17. De belangrijkste race ter wereld: het coronavaccin vinden en tot bij iedereen krijgen (06/05/2020 - De Morgen)
  Een vaccin is de enige weg terug naar het normale leven. Wereldleiders, Madonna, de prins van Monaco en de koning van Jordanië hebben samen 7,4 miljard euro neergeteld voor de koortsachtige zoektocht. Minstens tachtig kandidaat-vaccins zijn al in de running. Waar staan we?
  [naar artikel]
 18. Waarom maakt de geleidelijke terugkeer naar het "normale" leven ons ook onzeker en bang?  (11/05/2020 - VRT NWS)
  Na weken van quarantaine snakken we naar meer vrijheid, maar nu we geleidelijk stappen in die richting zetten, maakt het velen van ons ook wat onzeker, en soms zelfs bang. Komt het normale leven, zoals we het kenden voor de coronatijden, helemaal terug? Willen we dat wel? Is het wel normaal dat die terugkeer ons wat angst inboezemt? Wees gerust: dat is heel normaal. We kunnen er ons wel tegen wapenen.
  [naar artikel]
 19. Het normale leven begint niet op 6 april (20/03/2020 - De Tijd)
  17:13 De quarantainemaatregelen lopen tot 5 april, maar ook daarna zullen nog minstens weken beperkende maatregelen nodig zijn. ‘Het normale leven hervatten zit er niet meteen in.’
  [naar artikel]
 20. Hoe Italië binnen enkele maanden het normale leven zal terugbrengen via ‘Covid-vrije’ treinen (12/03/2021 - Express)
  Italië heeft ambitieuze plannen om op een hoog tempo de pre-corona-manier van leven terug te brengen. Volgend maand al zou het toerisme in eigen land terug op gang moeten komen via de eerste treinen in Europa die volledig vrij van het virus zullen zijn. Als het proefproject een succes blijkt, hoopt Italië later ook sneller […] The post Hoe Italië binnen enkele maanden het normale leven zal terugbrengen via ‘Covid-vrije’ treinen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 21. “Als we DAT doen, dan hebben we een normale zomer mét festivals” (10/12/2020 - Metro)
  Begin januari start ons land met het vaccineren tegen het coronavirus. De bedoeling is dat 70 procent van de bevolking tegen eind 2021 ingeënt is, maar is dat wel nodig om terug naar het ‘normale leven’ te gaan? Professor Jeroen van der Hilst denkt van niet. Vanaf 5 januari begint ons land aan de vaccinatiecampagne tegen het coronavirus. Eerst worden de bewoners en het personeel van woonzorgcentra ingeënt, vanaf februari volgen de 65-plussers, de risicopatiënten tussen 45 en 65 jaar en personen met een essentieel beroep. Nadien krijgt de rest van de bevolking de kans om het vaccin te laten zetten. De overheid hoopt om uiteindelijk 70 procent van de bevolking te vaccineren zodat het virus geen kans meer krijgt om zich te verspreiden. Enkel risicogroepen vaccineren Professor Jeroen van der Hilst, internist-infectioloog van het Jessa Ziekenhuis in Hasselt, vindt dat te veel van het goede. “Om terug naar het normale leven te gaan, hoeft niet iedereen gevaccineerd te zijn. Het is misschien beter om juist niet iedereen te vaccineren”, vertelt hij in Het Nieuwsblad. Hij pleit ervoor om enkel de risicogroepen te vaccineren. Dat komt dus neer op mensen van boven de 60 jaar en personen met risicofactoren. “Het is duidelijk dat het coronavirus niet iedereen even hard treft en vooral toeslaat bij mensen op oudere leeftijd en met onderliggende aandoeningen. De Covid-patiënten in de ziekenhuizen – en dan vooral die op intensieve zorg – zijn vrijwel uitsluitend mensen van boven de 60 jaar en personen met risicofactoren. Een kleine minderheid behoort niet tot deze groepen. Van alle mensen die aan corona zijn overleden, is zelfs 98 procent boven de 60 jaar. Waarom zouden we niet gewoon enkel deze risicogroepen vaccineren, in plaats van de hele bevolking?”, klinkt het. Festivals weer mogelijk Volgens hem zou dat voldoende moeten zijn om volgend jaar een normale zomer te beleven. “Als we in januari starten met vaccineren, kunnen alle risicopatiënten tegen het late voorjaar ingeënt zijn, zodat we dan al opnieuw naar ons normale leven zouden kunnen. Op die manier geven we mensen perspectief en zouden bijvoorbeeld ook festivals perfect in de zomer kunnen plaatsvinden”, besluit hij. Lees ook: Mensen met DEZE aandoeningen passen best op om zich te vaccineren tegen corona Het bericht “Als we DAT doen, dan hebben we een normale zomer mét festivals” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. Het cijfer dat iedereen nu in de gaten houdt: de Belgische besmettingsgraad (11/05/2020 - De Morgen)
  Met de heropening van de winkels keert vanaf vandaag het normale leven een beetje terug. Eén cijfer bepaalt hoe dit verder gaat. Dat is het reproductiegetal, ook wel de R0 genoemd. Het getal geeft aan hoe snel het coronavirus zich verspreidt, de besmettingsgraad. Aan de hand daarvan bepalen de experts of de maatregelen verder versoepeld kunnen worden, of dat het nodig is om een stap terug te doen.
  [naar artikel]
 23. Minister De Block kijkt naar de toekomst: “Beste scenario is dat corona seizoensgriep wordt” (23/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  De minister van Volksgezondheid, Maggie De Block (Open VLD), merkt een groot enthousiasme om weer naar het normale leven terug te keren. “Dat is begrijpelijk”, zegt ze. “Maar ik ben heel bezorgd, als arts en als minister. Het virus is nog steeds aan zijn reis rond de wereld bezig.” Ze roept iedereen op voorzichtig te blijven, hoezeer de maatregelen ook beginnen door te wegen.
  [naar artikel]
 24. Gratis bier, cannabis of geld: hoe vaccintwijfelaars in de wereld worden overtuigd (14/05/2021 - VRT NWS)
  De vaccinatiecampagnes in de wereld verlopen aan verschillende snelheden, toch hebben alle landen hetzelfde doel: zo snel mogelijk de drempel van groepsimmuniteit behalen om zo terug te keren naar het "normale leven". Maar niet iedereen staat te springen om een prik. Wie zijn deze vaccintwijfelaars en wat doen de verschillende landen om hen toch te overtuigen van het vaccin?
  [naar artikel]
 25. Reuzenloop verkent met 750 lopers ook wijken Eilandje en Dam en stuk van Deurne (20/06/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De negende editie van de Reuzenloop zit er op. Dit weekend verkenden 750 deelnemers tijdens een sunsetrun zaterdag en een breakfastrun zondag niet alleen de straten van Borgerhout, maar ook Deurne, het Eilandje en den Dam. Competitie speelde geen rol, plezier en beweging stonden centraal en iedereen was enthousiast. “Het normale leven komt eindelijk weer terug.”
  [naar artikel]
 26. Ozonconcentraties terug naar normale waarden dit weekend (26/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf morgen wordt het gevoelig minder warm, waardoor de ozonconcentraties zullen evolueren naar normale waarden voor de tijd van het jaar. Er...
  [naar artikel]
 27. Plots is het overal weer druk, en niet iedereen voelt zich daar goed bij (21/09/2021 - De Morgen)
  We hebben zo verlangd naar dat ‘normale leven’ en toch is het voor velen opnieuw hard wennen. Die volle pendeltrein naar het drukbevolkte kantoor zorgt voor stress. Hoe gaan we het best weer om met drukte?
  [naar artikel]
 28. De race naar het vaccin heeft mogelijk geen finish (06/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een vaccin is de enige weg terug naar het normale leven. Madonna, de prins van Monaco, de koning van Jordanië en tal van andere wereldleiders...
  [naar artikel]
 29. 5 tips om stressbestendiger te worden op het werk (27/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het economische leven in ons land gaat stilaan weer zijn gewone gangetje. Terug naar het normale werkritme dus, en de stress die daar soms mee...
  [naar artikel]
 30. Brussels Airlines zet stap naar het normale leven, maar dat komt voor experts te vroeg: “Ik zou niet vliegen zonder” (03/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  Wie vliegt met Brussels Airlines moet vanaf 3?mei geen mondmasker meer dragen aan boord. De maatschappij wil een nieuwe stap richting het ‘normale’ reizen zetten. Volgens experten komt die stap een tikje te vroeg. “Iedereen zit heel dicht opeen. Ik zou niet vliegen zonder mondmasker”, zegt professor Bert Blocken (KU Leuven/TU Eindhoven), gespecialiseerd in ventilatie.
  [naar artikel]
 31. Brussels Airlines zet stap naar het normale leven, maar dat komt voor experts te vroeg: “Ik zou niet vliegen zonder” (03/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Wie vliegt met Brussels Airlines moet vanaf 3?mei geen mondmasker meer dragen aan boord. De maatschappij wil een nieuwe stap richting het ‘normale’ reizen zetten. Volgens experten komt die stap een tikje te vroeg. “Iedereen zit heel dicht opeen. Ik zou niet vliegen zonder mondmasker”, zegt professor Bert Blocken (KU Leuven/TU Eindhoven), gespecialiseerd in ventilatie.
  [naar artikel]
 32. “Sneltesten zijn niet dé oplossing om het normale leven te kunnen heropstarten” (22/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Snelle antigeentesten zijn niet dé oplossing om het normale leven opnieuw op te kunnen starten, maar ze kunnen net zoals de vaccinaties daarbij helpen. Dat verklaarde professor klinische biologie Herman Goossens, die de taskforce testing voorzit, tijdens een vragenronde met journalisten.
  [naar artikel]
 33. Gaan de mondmaskers verdwijnen in september? ‘Alle virologen kijken wederom naar het Verenigd Koninkrijk’ (17/06/2021 - De Morgen)
  Kunnen we op 1 september terug naar het normale leven, zoals Vlaams minister-president Jan Jambon ambieert? Marc Van Ranst sluit het niet uit, al zijn er nog belangrijke werkpunten. ‘We moeten CO2-meters blijven gebruiken.’
  [naar artikel]
 34. Brussels Airlines zet stap naar het normale leven, maar dat komt voor experts te vroeg: “Ik zou niet vliegen zonder” (03/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Wie vliegt met Brussels Airlines moet vanaf 3?mei geen mondmasker meer dragen aan boord. De maatschappij wil een nieuwe stap richting het “normale” reizen zetten. Volgens experten komt die stap een tikje te vroeg. “Iedereen zit heel dicht opeen. Ik zou niet vliegen zonder mondmasker”, zegt professor Bert Blocken (KU Leuven/TU Eindhoven), gespecialiseerd in ventilatie.
  [naar artikel]
 35. Met 70 procent gevaccineerden is het rijk der vrijheid nog niet bereikt (18/02/2021 - De Morgen)
  Al maanden horen we de boodschap: zodra 70 procent van de bevolking gevaccineerd is, bereiken we groepsimmuniteit en kunnen we het normale leven hervatten. Maar klopt dat nog steeds? ‘Als we het normale leven willen hervatten, moeten we eerder op 90 procent mikken’, zegt microbioloog Hans-Willem Snoeck.
  [naar artikel]
 36. Gentse musea vallen terug op 60 procent van normale bezoekersaantallen (28/09/2020 - Het Nieuwsblad)
  In Gent heeft het toerisme de voorbije zomer zwaar geleden onder de uitzonderlijke omstandigheden door de coronacrisis. De stedelijke musea vallen gemiddeld terug op ongeveer 60 procent van het ‘normale’ aantal bezoekers. Dat blijkt uit een antwoord van schepen Sami Souguir (Open Vld) op een vraag van gemeenteraadslid Mieke Bouve (Open Vld). Vooral het Gravensteen krijgt klappen en kreeg amper een kwart van het normale bezoekersaantal over de vloer.
  [naar artikel]
 37. Indiaas Hooggerechtshof beveelt "terugkeer naar normale leven" in Kasjmir (16/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In India moet de federale regering stappen ondernemen om tot een "een terugkeer van het normale leven" te komen in Indiaas Kasjmir. Dat heeft het...
  [naar artikel]
 38. Steven Van Herreweghe verscheurt zijn ‘De slimste mens’-oorkonde: “Ik wil bij de domme massa horen” (10/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Steven Van Herreweghe werd in 2007 De slimste mens ter wereld en kreeg toen de prestigieuze oorkonde van Erik Van Looy. Maar een jaar lang te boek staan als De slimste mens vond hij naar eigen zeggen “verschrikkelijk”. Daarom wil hij terug naar zijn normale leven en dat kan alleen door zijn oorkonde te verscheuren
  [naar artikel]
 39. Steven Van Herreweghe verscheurt zijn ‘De slimste mens’-oorkonde: “Ik wil bij de domme massa horen” (10/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Steven Van Herreweghe werd in 2007 De slimste mens ter wereld en kreeg toen de prestigieuze oorkonde van Erik Van Looy. Maar een jaar lang te boek staan als De slimste mens vond hij naar eigen zeggen “verschrikkelijk”. Daarom wil hij terug naar zijn normale leven en dat kan alleen door zijn oorkonde te verscheuren
  [naar artikel]
 40. BEKIJK - Normale leven keert stilaan terug, op spoedafdeling vertaalt zich dat in meer opnames (12/09/2021 - VRT NWS)
  Nu steeds meer coronamaatregelen wegvallen, keert het gewone leven terug. En ook de negatieve of gevaarlijke aspecten daarvan worden weer meer zichtbaar. Bij de noodcentrales op het nummer 112 komen opvallend meer oproepen binnen. Vooral het aantal meldingen van alcohol-intoxicatie stijgt fors.
  [naar artikel]
 41. Zo ben je beter gewapend tegen stress op het werk (27/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het economische leven in ons land gaat stilaan weer zijn gewone gangetje. Terug naar het normale werkritme dus, en de stress die daar soms mee...
  [naar artikel]
 42. Iedereen terug naar school in september, tweede golf of niet (23/06/2020 - Express)
  Alle leerlingen gaan in september terug naar school. Dat staat in de tekst die de onderwijsinstellingen dinsdagnamiddag aan hun achterban... The post Iedereen terug naar school in september, tweede golf of niet appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 43. ‘Het effect van de horeca binnen zal wel meevallen, met dit weer zitten de meeste mensen toch buiten’ (17/06/2021 - De Morgen)
  Kunnen we op 1 september terug naar het normale leven, zoals Vlaams minister-president Jan Jambon ambieert? Marc Van Ranst sluit het niet uit, al zijn er nog belangrijke werkpunten. ‘We moeten CO2-meters blijven gebruiken.’
  [naar artikel]
 44. Terug naar normaal: dit kunnen we verwachten voor festivals, reizen en sport (18/02/2021 - De Morgen)
  Die ene droomreis, die veelbelovende sportzomer, die barbecue waar we al maanden naar uitkijken. De start van de lokale vaccinatiecentra doet ons dromen van de terugkeer naar het normale leven. Maar wat mogen we de komende maanden verwachten?
  [naar artikel]
 45. Terug naar normaal: dit kunnen we verwachten voor festivals, reizen en sport (19/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Die ene droomreis, die veelbelovende sportzomer, die barbecue waar we al maanden naar uitkijken. De start van de lokale vaccinatiecentra doet ons dromen van de terugkeer naar het normale leven. Maar wat mogen we de komende maanden verwachten?
  [naar artikel]
 46. Herman Goossens: “Sneltesten zijn niet dé oplossing om het normale leven te kunnen heropstarten” (22/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Snelle antigeentesten zijn niet dé oplossing om het normale leven opnieuw op te kunnen starten, maar ze kunnen net zoals de vaccinaties daarbij helpen. Dat verklaarde professor klinische biologie Herman Goossens, die de taskforce testing voorzit, tijdens een vragenronde met journalisten.
  [naar artikel]
 47. Herman Goossens: 'Sneltesten zijn niet dé oplossing om het normale leven te kunnen heropstarten' (22/12/2020 - Knack)
  Snelle antigeentesten zijn niet dé oplossing om het normale leven opnieuw op te kunnen starten, maar ze kunnen net zoals de vaccinaties daarbij helpen. Dat verklaarde professor klinische biologie Herman Goossens, die de taskforce testing voorzit, tijdens een vragenronde met journalisten.
  [naar artikel]
 48. Herman Goossens: ‘Sneltesten zijn niet dé oplossing om het normale leven te kunnen heropstarten’ (22/12/2020 - De Standaard)
  Snelle antigeentesten zijn niet dé oplossing om het normale leven opnieuw op te kunnen starten, maar ze kunnen net zoals de vaccinaties daarbij helpen. Dat verklaarde professor klinische biologie Herman Goossens, die de taskforce testing voorzit, tijdens een vragenronde met journalisten.
  [naar artikel]
 49. Teruggekeerde Belg in Odesa: "Ik geloof niet in nucleaire dreiging Poetin” (27/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Robin Ramaekers is in Odesa, aan de Oekraïense kant van het front. Het normale leven begint terug te keren, maar angst overheerst nog steeds. Daar sprak hij met een Belg die net terug in Odesa is komen wonen. Hij woont er al tien jaar, maar was genoodzaakt om een half jaar te vluchten naar Roemenië met zijn vrouw en dochter.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy