Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

20 September 2021
09:31 uur

Peuter Liam al 24 jaar vermist, maar nu gaat zijn DNA in databank: “Zeg nooit ‘nooit’”

Het Laatste Nieuws

25/05/2020 - 12:06

Op de Internationale Dag van de Vermiste Kinderen vraagt Alain Remue van de Cel Vermiste Personen vandaag even stil te staan bij langlopende...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Peuter Liam al 24 jaar vermist, maar nu gaat zijn DNA-profiel in databank: “Zeg nooit ‘nooit’” (25/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Internationale Dag van de Vermiste Kinderen vraagt Alain Remue van de Cel Vermiste Personen vandaag even stil te staan bij langlopende...
  [naar artikel]
 2. Peuter Liam al 24 jaar vermist - “We proberen zijn DNA-profiel onder te brengen in de DNA-databank voor vermiste personen; zeg nooit, nooit” (25/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Internationale Dag van de Vermiste Kinderen vraagt Alain Remue van de Cel Vermiste Personen vandaag even stil te staan bij langlopende...
  [naar artikel]
 3. Moeder getuigt over verdwijning van haar 2-jarige zoon Liam: “Onzekerheid knaagt al 24 jaar” (25/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Maandag is het de internationale dag van de vermiste kinderen. 24 jaar geleden verdween de toen 2-jarige Liam Vanden Branden aan het Zennegat in Mechelen. Ondanks vele zoekacties en het verspreiden van verouderingsfoto’s kon de peuter nooit worden teruggevonden. Tot op vandaag blijft het onduidelijk wat er met Liam is gebeurd. “Het is heel hard om niet te weten wat er met je kind is gebeurd. Leeft hij nog? Is hij verdronken? Is hij meegenomen? Die onzekerheid knaagt al 24 jaar”, vertelt mama Danielle Huysmans.
  [naar artikel]
 4. 25 jaar geleden verdween Liam Vanden Branden: "De ouders hopen nog steeds dat Liam plots voor hun deur staat" (03/05/2021 - VRT NWS)
  Op 3 mei 1996 verdween de tweejarige peuter Liam Vanden Branden aan het Zennegat in Mechelen. Hij is het jongste kind dat nooit is teruggevonden door de Cel Vermiste Personen van de Federale Politie. "Voor ons is dat een professionele frustratie. Maar voor de ouders is dat een drama", vertelt speurder Alain Remue op Radio 2 Antwerpen.
  [naar artikel]
 5. Een jaar na geslaagde transplantatie: Studio 100-figuren verrassen peuter Liam in Plopsaland (07/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Liam De Koker (2,5) heeft de dag van zijn leven beleefd in Plopsaland De Panne. Vorig jaar onderging de peuter een stamcel-transplantatie nadat er...
  [naar artikel]
 6. COLD CASE. Al 25 jaar op zoek naar Liam Vanden Branden uit Mechelen (17/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In mei 1996 verdwijnt de 2-jarige Liam Vanden Branden uit het huis van zijn grootmoeder aan het Zennegat in Mechelen. De speurders vermoeden dat de peuter in het kanaal achter de tuin is gevallen, terwijl de ouders ervan overtuigd zijn dat hun zoontje is meegenomen. Het is de enige verdwijningszaak die nooit is opgelost sinds de oprichting van de Cel Vermiste Personen.
  [naar artikel]
 7. Een jaar na geslaagde stamcel-transplantatie: Studio 100-figuren verrassen peuter Liam in Plopsaland (07/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Liam De Koker (2,5) heeft de dag van zijn leven beleefd in Plopsaland De Panne. Vorig jaar onderging de peuter een stamcel-transplantatie nadat er...
  [naar artikel]
 8. Ouders zamelen geld in voor peuter die niet kan lachen: "Pijnlijk om zo'n vrolijk meisje nooit te zien glimlachen" (05/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Al drie jaar is ze, en toch heeft de Amerikaanse Addison nog nooit geglimlacht: daar is haar gezicht niet toe in staat. De peuter werd geboren met...
  [naar artikel]
 9. Zieke peuter Liam krijgt groot pak kaartjes bij thuiskomst (10/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Liam De Koker (1) is weer thuis in Aalst na zijn stamceltransplantatie. Voorlopig mag Liam geen contact hebben met zieke mensen, en moet hij
  [naar artikel]
 10. Het meisje van 10 dat schoolbus moest nemen, maar nooit werd teruggezien: 30 jaar geleden verdween Nathalie Geijsbregts (26/02/2021 - VRT NWS)
  Ze had vandaag 40 jaar moeten zijn, maar ze is intussen al 30 jaar vermist. Nathalie Geijsbregts verdween op 26 februari 1991 in het Vlaams-Brabantse Leefdaal. Ze stond er te wachten op de bus naar school, maar werd vermoedelijk ontvoerd. De voorbije decennia waren er verschillende sporen, maar dat leidde nooit tot een doorbraak. Nathalie werd nooit gevonden.
  [naar artikel]
 11. Stamceltransplantatie Liam goed verlopen (17/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Aalsterse peuter Liam De Koker (1) heeft de stamceltransplantatie goed doorstaan. Liam verblijft al sinds 4 december in het UZ Gent, waar hij
  [naar artikel]
 12. “Dit vergeef ik hem nooit”: Noel Gallagher breekt definitief met broer Liam na 10 jaar oorlog (05/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De vete tussen de broers Liam (46) en Noel Gallagher (52) blijft duren. Noel laat weten niet van plan te zijn zich ooit nog te verzoenen met zijn...
  [naar artikel]
 13. Buurjongen rijdt peuter dood: "Dit is nooit mijn bedoeling geweest” (04/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  turnhout“Alles gebeurde op een seconde tijd. Dit is nooit mijn bedoeling geweest”. De 20-jarige J.M., de chauffeur die zaterdag de peuter Laura (1,5) doodreed in Turnhout, reageerde gisteren aangeslagen in een boodschap op sociale media. De ouders van het meisje zijn niet alleen zijn buren, ze zijn ook nog eens familie.
  [naar artikel]
 14. Liam, de enige verdwijning die de Cel Vermiste Personen niet kon oplossen: "Uiteraard kleeft dat aan mij" (03/05/2018 - VRT NWS)
  Het is vandaag exact 22 jaar geleden dat de toen 2-jarige Liam Vanden Branden verdween in Mechelen. Het gaat om de enige verdwijningszaak die nooit opgelost is geraakt sinds de oprichting van de Cel Vermiste Personen. "Uiteraard zit ik daar nog mee", zegt Alain Remue, het hoofd van de Cel. 
  [naar artikel]
 15. Moeder verdwenen Liam is blij voor ouders van Nicky: “Je ziet dat het kan, zelfs na 20 jaar” (24/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Hopen dat er ooit een antwoord op hun vragen komt: dat doen de ouders van de verdwenen Mechelse peuter Liam Vanden Branden nog elke dag. Ook al is het al 22 jaar geleden. De doorbraak in Nederland geeft weer hoop.
  [naar artikel]
 16. Laatste hoop om te weten wat er met Liam Vanden Branden is gebeurd, 25 jaar nadat hij als peuter verdween (02/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  25 jaar is het al geleden dat aan het Zennegat in Mechelen de tweejarige Liam Vanden Branden verdween. Verdronken of meegenomen: niemand weet wat er die 3de mei 1996 exact gebeurd is. Zijn DNA-profiel lijkt nog de enige hoop.
  [naar artikel]
 17. Elfjarige Pim uit Landen vermist: ging bij vriendje spelen, maar is daar nooit aangekomen (01/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Politie en parket zijn op zoek naar Pim Verstraeten (11) uit Landen, die sinds zondag vermist is. De jongen ging zondag rond 14.30 uur bij een vriendje spelen, maar is daar nooit aangekomen. Hij werd gisteravond voor het laatst gezien in de Attenhovenstraat, en is samen met zijn vader Johannes Verstraeten.
  [naar artikel]
 18. Vrouw die 42 jaar vermist is, duikt op in bejaardenhome (26/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ze werd door haar man afgezet bij een doktersafspraak en keerde nooit meer terug. De vrouw uit New York was sinds 1975 vermist, maar werd afgelopen...
  [naar artikel]
 19. Vader gaat werken maar vergeet zijn tweeling in broeierig hete wagen: “Hij zal het zichzelf nooit kunnen vergeven” (29/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik zal dit verlies nooit kunnen verwerken. Maar ik weet ook dat hij die fout altijd met zich zal blijven meedragen, hij zal het zichzelf nooit...
  [naar artikel]
 20. Liam Payne worstelde met mentale problemen: "Ik had nooit op het podium mogen gaan staan" (22/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In een interview met The Sun heeft Liam Payne zich laten ontvallen dat hij zware tijden kende, toen hij in de boyband One Direction zat. Hij kon de...
  [naar artikel]
 21. “We proberen Liams DNA-profiel onder te brengen in de DNA-databank voor vermiste personen; zeg nooit, nooit” (25/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Internationale Dag van de Vermiste Kinderen vraagt Alain Remue van de Cel Vermiste Personen vandaag even stil te staan bij langlopende...
  [naar artikel]
 22. Om deze reden knapte Liam Hemsworth uiteindelijk af op Miley Cyrus (23/10/2019 - Metro)
  Tot voor kort was het onduidelijk waarom Miley Cyrus en Liam Hemsworth er dan toch voor gekozen hebben om uit elkaar te gaan. Vrienden van Liam beweren nu te weten waarom hij zonder haar verder wilde. Begin augustus scheidde Miley Cyrus (26) van haar echtgenoot Liam Hemsworth (29). Ze waren amper acht maanden getrouwd na een knipperlichtrelatie van tien jaar. Intussen hebben ze allebei opnieuw de liefde gevonden. Miley begon enkele weken geleden een relatie met zanger Cody Simpson (22), terwijl Liam gelinkt wordt aan actrice Maddison Brown (22). Nooit serieus Volgens vrienden van Liam was Miley voor hem te uitbundig. Een ‘wild child’, zeg maar. “Ze amuseerden zich wel samen, vooral in bed eigenlijk. Maar eens hij over ernstige dingen wou praten, knapte hij op haar af. Omdat Miley nooit serieus kan zijn. Daarom is hun huwelijk uiteindelijk ook ontploft, lezen we in TV Familie. Liam ergerde zich naar verluidt ook aan het feit dat Miley van alles een drama maakte en voortdurend wilde opvallen. Dezelfde golflengte Zijn nieuwe vriendin, Maddison Brown, is op dat gebied de tegenpool van Miley, en daar zouden haar Australische roots voor tussen kunnen zitten. “Maddison is véél meer Liams ding. Hoewel ze jonger is dan Miley is ze een rustiger meisje. Ernstiger ook. En heel ambitieus als actrice. Dat heeft ze gemeen met Liam. Ze hebben ook hetzelfde gevoel voor humor en zijn allebei een beetje een huismus. Geen van beiden is een echt fuifnummer dat graag nachtenlang in discotheken hangt. Liever gaan ze surfen of hiken in de natuur. Aussies hebben een andere mentaliteit dan Amerikanen. Ze zijn ze heel los en relaxed, maar ook erg nuchter en gedreven. Echt, die twee zitten op dezelfde gol?engte. Dat was tussen Liam en Miley nooit echt het geval”, klinkt het. Lees ook : Miley Cyrus trapt na naar ex-man Liam Hemsworth Het bericht Om deze reden knapte Liam Hemsworth uiteindelijk af op Miley Cyrus verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 23. "Zeg nooit nooit, maar wat ik nú zeg, is wél nooit: 'Ik ga nooit kunnen spelen voor Club Brugge of Standard'" (22/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  We hebben nog altijd het beste niet gezien van Youri Tielemans. Maar de flitsen van wereldklasse die we de voorbije jaren mochten bewonderen,
  [naar artikel]
 24. "Zeg nooit nooit, maar wat ik nú zeg, is wél nooit: 'Ik ga nooit kunnen spelen voor Club Brugge of Standard'" (22/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  We hebben nog altijd het beste niet gezien van Youri Tielemans. Maar de flitsen van wereldklasse die we de voorbije jaren mochten bewonderen,
  [naar artikel]
 25. Reuzenkat Jules vermist: huisdier is bijna duizend euro waard (14/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Wie heeft Jules gezien? Een imposante huiskat van net geen jaar oud, van het speciale ras ‘Maine Coon’. “Jules is vandaag exact een week vermist”, zegt baasje Margot. “Normaal gezien komt hij nooit buiten, maar nu moet hij ontsnapt zijn.”
  [naar artikel]
 26. Papa Jurgen (37) ziet na zoontje Kai (2) ook broertje Liam geboren worden op Kerstmis: “Ook mijn grootvader was al een kerstkindje” (26/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ooit haatte hij Kerstmis, maar nu kan 25 december nooit meer stuk voor Jurgen Christiaens (37). Zijn vrouw Rita Deksne (30) beviel vrijdag van hun zoontje Liam, nadat broertje Kai twee jaar eerder ook al als kerstkindje werd geboren. “Ik was niet bijgelovig, maar het begint nu toch”, lacht de trotse papa, die ooit uitgerekend was voor... 25 december.
  [naar artikel]
 27. VIDEO. Stamceltransplantatie bij kleine Liam (1) gelukt, komende dagen en weken cruciaal (16/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Liam De Koker, het jongetje van anderhalf jaar uit Aalst dat lijdt aan een zeldzame bloed- en beenmergziekte, is vrijdag met succes geopereerd in het UZ in Gent. De ouders van Liam verloren eerder al een dochtertje aan dezelfde ziekte. Een stamceltransplantatie was de enige redding voor Liam, maar genezen is hij zeker nog niet.
  [naar artikel]
 28. Peuter schrikt zich rot na griezelige verrassing van ijsbeer (21/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Of een wild dier al dan niet opgesloten zit, zijn instincten zal het nooit kwijtraken. De beelden gemaakt in een dierentuin in de Amerikaanse staat Missouri maken dat eens te meer duidelijk. Toen een peuter van dichtbij wilde kennismaken met een ijsbeer, dacht de grote ijsbeer zijn slag te kunnen slaan. Aanvankelijk lijkt het alsof de beer vriendjes wil worden met de peuter, totdat het dier plotseling zijn enorme muil opent om het kind te bijten. Door de dikke laag glas natuurlijk een onmogelijke opdracht, maar desondanks blijft het een angstaanjagend moment voor de peuter. Gelukkig kan de moeder al snel wat troostende woorden bezorgen om het gehuil te stoppen.
  [naar artikel]
 29. Zoveel kost uw kind en kindergeld dekt nooit de rekening (09/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een peuter van 2 kost minimum 242 euro per jaar. Als dat kind 8 is, loopt die kostprijs op tot bijna 400 euro en op 15 jaar kost een zoon of dochter al 526 euro. Dat blijkt uit de scriptie waarmee Sascha Vermeylen in de prijzen viel. Haar voornaamste conclusie: zowel de oude kinderbijslag als het nieuwe Groeipakket dekken nooit de kosten. “Nu ik dit allemaal weet, wil ik in het bijzonder mijn ouders bedanken.”
  [naar artikel]
 30. Nog nooit zoveel Lotto-winnaars, nog nooit zo weinig winst (10/01/2020 - Express)
  We speelden vorig jaar in totaal voor meer dan 1,44 miljard euro op producten van de Nationale Loterij, zoals EuroMillions, Lotto en krasbiljetten. Over het hele jaar zetten we gemiddeld 225 euro in. Het aantal winnaars lag nog nooit zo hoog, maar hun totale winst daalde. Dat is toeval, zei CEO Jannie Haek vrijdag tijdens […] The post Nog nooit zoveel Lotto-winnaars, nog nooit zo weinig winst appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 31. Nog nooit zo veel doden en vermisten na boottocht vanuit Libië (04/07/2018 - De Morgen)
  De oversteek vanuit Libië is nog nooit zo gevaarlijk geweest als vandaag, en het aantal migranten dat dit jaar op de Middellandse Zee om het leven is gekomen of vermist wordt, ligt 40 procent hoger gedacht.  
  [naar artikel]
 32. Mondmasker in de klas voor kinderen jonger dan twaalf? ‘Zeg nooit nooit’ (16/11/2020 - De Morgen)
  Vandaag gaan de scholen opnieuw open. Een berekend risico, volgens experts en politici. Maar wat als de besmettingscijfers opnieuw stijgen? Worden mondmaskers in de basisschool dan verplicht? ‘Zeg nooit nooit.’
  [naar artikel]
 33. Première nieuwe film met Liam Neeson afgelast wegens racismerel (06/02/2019 - VRT NWS)
  Acteur Liam Neeson raakt in nauwe schoentjes door een controversieel interview. In "The Independent" vertelde hij over zijn wraakgevoelens jegens zwarten, nadat een goede vriendin was verkracht. Het gaat over een voorval van 40 jaar geleden. Zijn openhartigheid dreigt Liam Neeson zuur op te breken.
  [naar artikel]
 34. WTF. Zo oud was Miley Cyrus toen ze voor het eerst seks had (19/08/2020 - Metro)
  Miley Cyrus was pas elf jaar oud toen ze voor het eerst seks had, én dan nog meteen een trio met twee meisjes. Haar eerste keer met een man was op haar zestiende met haar latere echtgenoot Liam Hemsworth. Dat vertelt ze in de podcast ‘Call Her Daddy’. De zangeres heeft in het verleden zowel relaties met jongens als met meisjes gehad. Zelfs op jonge leeftijd al. “Toen ik elf of twaalf jaar oud was, vertelden mijn vriendinnen me wat ze uitspookten met jongens. Ik snapte dat niet, dus zorgde ik ervoor dat mijn vriendinnen iets met mij begonnen. De eerste keer dat ik iets deed, was met twee meisjes”, vertelt ze. Liam Hemsworth “Ik voelde me aangetrokken tot meisjes láng voor ik me aangetrokken voelde tot jongens. De eerste keer dat ik met een jongen naar bed ging was op mijn zestiende. Maar hey, ik ben achteraf wel met die jongen getrouwd, dus dat is wel straf”, vervolgt ze. Daarvoor deed ze wel dingen met mannen, maar ging ze nooit all the way. Al heeft ze dat nooit tegen Liam gezegd. Om niet “suf” over te komen, maakte ze hem wijs dat ze geen maagd meer was. Liam en Miley waren tien jaar samen en trouwden in 2018. Na enkele maanden vroegen ze echter de scheiding al aan. Lees ook: Miley Cyrus: “Godsdiensten zijn veel dodelijker dan het coronavirus” Het bericht WTF. Zo oud was Miley Cyrus toen ze voor het eerst seks had verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 35. Vlaamse DNA-databank wil langs anonimiteit heen Yannick Verberckmoes (04/04/2019 - De Morgen)
  Donorkinderen kunnen vanaf volgend jaar via een Vlaamse databank achterhalen wie hun biologische ouders zijn. Maar gaat Vlaanderen zo niet in tegen de wet, die de anonimiteit van spermadonoren verzekert?
  [naar artikel]
 36. Vlaamse DNA-databank wil langs anonimiteit heen Yannick Verberckmoes (27/10/2017 - De Morgen)
  Donorkinderen kunnen vanaf volgend jaar via een Vlaamse databank achterhalen wie hun biologische ouders zijn. Maar gaat Vlaanderen zo niet in tegen de wet, die de anonimiteit van spermadonoren verzekert?
  [naar artikel]
 37. Miley Cyrus over haar huwelijk met Liam Hemsworth: “Gevallen voor zijn persoon, niet voor zijn geslacht” (22/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op 23 december trouwde Miley Cyrus (26) met haar vriend Liam Hemsworth (29). Cyrus stak nooit onder stoelen of banken dat ze zichzelf als een queer...
  [naar artikel]
 38. Emmanuel André: “Ik heb nooit ontslag genomen, want ik had nooit een contract. Ik ben zelfs nooit betaald” (25/07/2020 - Het Nieuwsblad)
  In La Dernière Heure zegt klinisch bioloog dat hij nooit betaald is geweest voor zijn werk als de Franstalige woordvoerder en als coördinator van de contactracers.
  [naar artikel]
 39. Man staat terecht voor 48 jaar oude moord op peuter. Kort na feiten bekende hij, maar politie geloofde hem niet (07/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bijna een halve eeuw duurde het, maar het zou kunnen dat een nooit opgehelderd moordmysterie in Australië eindelijk een ontknoping krijgt. Cheryl...
  [naar artikel]
 40. Nog nooit zoveel producten teruggeroepen: “Toch was ons voedsel nog nooit zo veilig” (16/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  BrusselHet Federaal Voedselagentschap heeft dit jaar al 94 keer een product uit de rekken laten nemen omdat er een gevaar was voor de volksgezondheid. Dat cijfer lag nog nooit zo hoog. “Het geeft je als consument een onbehaaglijk gevoel”, zeg professor Voeding en Gezondheid Theo Niewold (KULeuven). “Maar toch: het is een teken dat er veel meer gecontroleerd wordt. Ons eten was nog nooit zo veilig.”
  [naar artikel]
 41. Eigenaar van boerderij waar Julen stierf: “Ik had nooit gedacht dat er een kind in zou passen” (06/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De eigenaar van de boerderij waar de 2-jarige Spaanse peuter Julen overleed door een val in een diepe put zal zichzelf nooit vergeven dat hij het...
  [naar artikel]
 42. België maakt databank met roofkunst uit WO II (03/08/2019 - De Tijd)
  01:04 België gaat nog dit jaar alle kunstwerken in onze musea die mogelijk door de Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn gestolen, bundelen in een databank.
  [naar artikel]
 43. Eindelijk geld voor DNA-databank (23/05/2018 - Metro)
  De Cel Vermiste Personen gaat honderden onopgeloste verdwijningszaken van de laatste 10 jaar heropenen. “Nu de nieuwe DNA-databank eindelijk operationeel wordt, komen we mogelijk tot een doorbraak in dossiers, waarbij we het spoor compleet bijster waren”, klinkt het vandaag in Het Laatste Nieuws. Als de politie vandaag een lichaam vindt, kan men het DNA daarvan niet automatisch vergelijken met alle personen die als vermist zijn opgegeven. Daar komt nu verandering in. Justitieminister Koen Geens (CD&V) heeft bij de begrotingsbesprekingen geld vrijgemaakt om de DNA-databank Vermiste Personen – die al een jaar klaar moest zijn – tegen de zomer operationeel te maken. “Dan zullen we het DNA van elke vermiste of zijn familie kunnen vergelijken met alle gevonden lichamen”, zegt Katty Doms, rechercheur bij de Cel Vermiste Personen van de federale politie, in de krant. De dienst heropent daarom zo’n 300 onopgeloste verdwijningszaken van de laatste 10 jaar. “Voor elk dossier gaan we systematisch na of er nog DNA van de vermisten is. In tweede instantie zal gewerkt worden met DNA van familieleden.” bron: Belga Het bericht Eindelijk geld voor DNA-databank verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. DNA van inbraak komt in nationale databank (10/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Ons land krijgt een nationale databank voor sporen en DNA die gevonden zijn na inbraken. Nu heeft alleen Antwerpen zo'n databank, maar voortaan
  [naar artikel]
 45. Kerkhofblues (01/11/2017 - VRT NWS)
  Van Dievel kijkt elke week met zijn eigenzinnige blik naar kleine en grote actua. Hij gaat  nooit een kerkhof voorbij zonder een kort bezoek, maar nooit met Allerheiligen of Allerzielen.
  [naar artikel]
 46. Man staat terecht voor 48 jaar oude moord op peuter. Kort na feiten bekende hij, maar politie geloofde hem niet. Nu pleit hij onschuldig (07/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bijna een halve eeuw duurde het, maar het zou kunnen dat een nooit opgehelderd moordmysterie in Australië eindelijk een ontknoping krijgt. Cheryl...
  [naar artikel]
 47. Wéér peuter gestikt in babybel: "Laat kinderen nooit eten en spelen" (18/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Houd altijd toezicht als peuters eten." Dat zegt kinderlongarts Elke De Wachter (UZ Brussel). Vorige week vrijdag stierf een peuter van 2,5
  [naar artikel]
 48. Wéér peuter (2,5) gestikt in Babybel: "Laat kinderen nooit eten en spelen" (18/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Houd altijd toezicht als peuters eten." Dat zegt kinderlongarts Elke De Wachter (UZ Brussel). Vorige week vrijdag stierf een peuter van 2,5
  [naar artikel]
 49. Taalscholen voor baby's strijken neer in België (08/09/2017 - Knack)
  We zijn nooit te oud om te leren. Maar blijkbaar ook nooit te jong. Vroeger leerden wij onze eerste woorden Engels rond twaalf jaar, vandaag kan het al vanaf één jaar.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.