Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 May 2022
22:00 uur

5 tips om van je LinkedIn bedrijfspagina een klantenmagneet te maken

Express

09/06/2020 - 23:52

Als je zelfstandig zaakvoerder bent of je runt een eigen bedrijf, dan is het absoluut een must om een LinkedIn... The post 5 tips om van je LinkedIn bedrijfspagina een klantenmagneet te maken appeared first on Business AM.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. 5 essentiële tips om je LinkedIn-profiel te pimpen (08/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: 5 essentiële tips om je LinkedIn-profiel te pimpen Jobsite en sociaal mediaplatform LinkedIn kent bijna 500 miljoen gebruikers in 200 landen. Elke seconde melden twee nieuwe leden zich aan. Een professioneel profiel is cruciaal om opgemerkt te worden door recruiters op het platform. HR-bedrijf Walters People deelde vijf handige tips mee om de kwaliteit van je LinkedIn-profiel op te krikken. 1. Ga voor […] Lees dit artikel: 5 essentiële tips om je LinkedIn-profiel te pimpen
  [naar artikel]
 2. 7 tips om LinkedIn efficiënt te gebruiken in 2021 (04/01/2021 - Express)
  Heeft de coronacrisis uw carrière overhoop gegooid? Twee HR-experts tippen hoe je LinkedIn anno 2021 efficiënt kan gebruiken in de... The post 7 tips om LinkedIn efficiënt te gebruiken in 2021 appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 3. Rusland verbant LinkedIn (05/04/2019 - De Morgen)
  Russen kunnen geen gebruik meer maken van LinkedIn. De Russische overheid haalt de zakelijke netwerksite uit de lucht omdat LinkedIn de nieuwe privacywetgeving zou overtreden.
  [naar artikel]
 4. 10 tips om het meeste uit je Linkedin-profiel te halen (11/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  LinkedIn is een waardevol platform voor werknemers én (startende) ondernemers. Jezelf profileren, netwerken, relaties beheren, nieuw personeel...
  [naar artikel]
 5. Gepassioneerd, creatief, gespecialiseerd: dit zijn de 10 grootste LinkedIn-clichés (25/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Om je zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor werkgevers is het belangrijk om een uniek en interessant LinkedIn-profiel aan te maken. Helaas
  [naar artikel]
 6. Uw LinkedIn-profiel vertelt meer dan u denkt (21/12/2019 - Express)
  LinkedIn kan van elke gebruiker een ‘verrijkt profiel’ maken op basis van zijn of haar activiteit op het platform. Het carrièrenetwerk commercialiseert die schat aan gegevens als HR-consultant, ook bij Belgische bedrijven. De meeste gebruikers van LinkedIn posten hun cv en een foto op de carrièresite. Maar dat officiële profiel is maar de helft van […] The post Uw LinkedIn-profiel vertelt meer dan u denkt appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 7. China probeert staatsgeheimen te stelen via LinkedIn (15/02/2021 - Express)
  De Chinese inlichtingdienst probeert met behulp van de socialenetwerksite LinkedIn staatsgeheimen te stelen bij Britse militairen, veiligheidsagenten en ambtenaren. Dat schrijft de Britse krant The Times. Spionnen die werken voor de Chinese inlichtingsdienst maken op LinkedIn valse profielen aan om zo in contact te komen met hun doelwitten. Ze doen zich voor als bedrijven die […] The post China probeert staatsgeheimen te stelen via LinkedIn appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 8. Gegevens van 700 miljoen LinkedIn-gebruikers te koop (30/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Gegevens van 700 miljoen LinkedIn-gebruikers te koop Op een hackersforum heeft iemand gegevens van 700 miljoen LinkedIn-gebruikers te koop aangeboden. Volgens het bedrijf gaat het enkel om openbaar toegankelijke gegevens die geautomatiseerd afgehaald werden op LinkedIn en andere websites. LinkedIn, eigendom van Microsoft, kwam begin april al onder vuur te liggen na een gelijkaardig geval van “scraping” van gegevens van 500 miljoen […] Lees dit artikel: Gegevens van 700 miljoen LinkedIn-gebruikers te koop
  [naar artikel]
 9. LinkedIn erkent eindelijk Limburg (26/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Limburgers die tot voor kort een account aanmaakten op LinkedIn werden door de website in Luik of Antwerpen gesitueerd. Daar is nu verandering in gekomen: Limburgers wonen voortaan ook op LinkedIn in Limburg.
  [naar artikel]
 10. LinkedIn beschuldigd van in stand houden van monopolie (14/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Socialmediaplatform LinkedIn zou zijn enorme schat aan gebruikersgegevens en geavanceerde technologie gebruiken om een monopolie op de zakelijke socialmediamarkt in stand te houden. Dat komt naar voren in een rechtszaak die tegen het bedrijf is aangespannen in de Verenigde Staten. LinkedIn noemt de claims in een reactie ongegrond.
  [naar artikel]
 11. Gegevens van 700 miljoen LinkedIn-gebruikers te koop (30/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op een hackersforum heeft iemand gegevens van 700 miljoen LinkedIn-gebruikers te koop aangeboden. Volgens het bedrijf gaat het enkel om openbaar toegankelijke gegevens die geautomatiseerd afgehaald werden op LinkedIn en andere websites.
  [naar artikel]
 12. Gegevens van 700 miljoen LinkedIn-gebruikers te koop (30/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op een hackersforum heeft iemand gegevens van 700 miljoen LinkedIn-gebruikers te koop aangeboden. Volgens het bedrijf gaat het enkel om openbaar toegankelijke gegevens die geautomatiseerd afgehaald werden op LinkedIn en andere websites.
  [naar artikel]
 13. Bijna 1.000 banen op de helling bij netwerksite LinkedIn (21/07/2020 - Express)
  LinkedIn gaat 960 personeelsleden ontslaan, of ongeveer 6 procent van zijn personeel. De professionele netwerksite van Microsoft worstelt met de... The post Bijna 1.000 banen op de helling bij netwerksite LinkedIn appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 14. Chinezen ontkennen spionage via LinkedIn (11/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  China ontkent dat het via sociale media als LinkedIn inlichtingen probeert te vergaren in Duitsland. Het ministerie van Buitenlandse Zaken in...
  [naar artikel]
 15. Solliciteren kan je leren (16/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De leerlingen van 6 handel en 6 secretariaat-talen kregen een sollicitatietraining van Kitty Joosten en Mark Leeuw, recruiters bij Profcore. CV en motivatiebrief werden in de lessen Nederlands voorbereid en toegelicht tijdens een voorstelronde. Nuttige tips bij het opstellen van een cv een LinkedIn profiel kregen ze via website tools zoals Do you Buzz, Resume en Visualize. In de eerste interactieve ronde moesten de leerlingen zichzelf te googelen als bewustwording van de invloed van sociale media. Daarna maakten ze een LinkedIn-profiel aan om hun zakelijk netwerk open te trekken.
  [naar artikel]
 16. Sociaal platform LinkedIn houdt het voor bekeken in China (14/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  LinkedIn, het sociale platform dat gericht is op professionele contacten, trekt na toegenomen druk van de autoriteiten de stekker uit zijn Chinese versie. Het platform van de Amerikaanse technologiereus Microsoft is onder meer tegen de strengere wettelijke eisen van het land. LinkedIn was het laatste sociaal netwerk uit de Verenigde Staten dat actief was in China.
  [naar artikel]
 17. Microsoft dooft LinkedIn uit in China (15/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Microsoft dooft LinkedIn uit in China Microsoft heeft aangekondigd dat het LinkedIn zal uitschakelen in China. Hoewel het Amerikaanse techbedrijf niet uitweidde over de redenen achter zijn beslissing, lijken de redenen duidelijk genoeg: de controle over het Chinese internet gaat het bedrijf te ver. Maar niet zo ver dat het volledig zou vervreemden van de lokale ondernemersmarkt. In China zijn Twitter […] Lees dit artikel: Microsoft dooft LinkedIn uit in China
  [naar artikel]
 18. LinkedIn bezwijkt onder druk van autoriteiten en stopt in China (14/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  LinkedIn, de sociaalnetwerksite gericht op professionele contacten, trekt na toegenomen druk van de autoriteiten de stekker uit zijn Chinese versie. Het platform van de Amerikaanse technologiereus Microsoft wijst onder meer naar strengere wettelijke eisen. LinkedIn was het laatste online sociaal netwerk uit de Verenigde Staten dat actief was in China.
  [naar artikel]
 19. Mag je vreemden uitnodigen? En andere antwoorden op LinkedIn-vragen (23/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wanneer je het correct gebruikt, kan LinkedIn een ontzettend krachtig platform voor je professionele netwerk betekenen. Maar dan zijn er wel een
  [naar artikel]
 20. Politie waarschuwt voor enorme toename van oplichting via LinkedIn (20/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wie actief is op het sociale netwerk LinkedIn, doet er goed aan de hoeveelheid informatie die hij vrijgeeft te beperken. “Er is de laatste maanden...
  [naar artikel]
 21. Topman LinkedIn zet stap opzij (05/02/2020 - Express)
  Jeff Weiner stapt na elf jaar op als CEO van het sociale netwerk LinkedIn. Hij wordt vervangen door Ryan Roslansky, al jarenlang een van de belangrijkste managers in het bedrijf. Weiner, die uitvoerend voorzitter wordt, zegt in een blogpost dat hij er al langer aan dacht de dagelijkse leiding over te dragen en dat idee […] The post Topman LinkedIn zet stap opzij appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 22. LinkedIn geeft personeel week vrij om burn-out te vermijden (05/04/2021 - Express)
  Het personeel van de socialenetwerksite LinkedIn heeft zijn personeel een week vrij gegeven. Het bedrijf doet dat om te vermijden dat het personeel een burn-out krijgt. Het gaat om bijna 16.000 werknemers. RestUp!, dat is de naam die LinkedIn gegeven heeft aan de verlofregeling die het heeft uitgewerkt voor de 15.900 personeelsleden. Concreet betekent dit […] The post LinkedIn geeft personeel week vrij om burn-out te vermijden appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 23. Rusland blokkeert LinkedIn (17/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Rusland heeft de toegang tot sociaal netwerk LinkedIn geblokkeerd. Dat melden de Russische autoriteiten donderdag in Moskou.
  [naar artikel]
 24. Rusland blokkeert LinkedIn (17/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Rusland heeft vandaag de toegang tot sociaal netwerk LinkedIn geblokkeerd. Dat melden de Russische autoriteiten in Moskou. Een Moskouse
  [naar artikel]
 25. Vijf tips om een job te strikken via sociale media (13/01/2020 - Metro)
  Een nieuwe job zoek je steeds vaker online. Ook je socialemediakanalen mag je daarbij niet uit het oog verliezen. Rekruteringsexpert Hays verklapt vijf tips om jezelf digitaal op de kaart te zetten bij je toekomstige werkgever. 1. Geef een shout-out via LinkedIn LinkedIn is hét sociale medium bij uitstek om je professioneel te presenteren en een netwerk op te bouwen. Laat je netwerk via een shout-out weten dat je op zoek bent naar een baan. Een profiel met een uitgebreid cv en een groot netwerk springt ook sneller in het oog bij recruiters. Voeg een leuke persoonlijke introductie toe en geef een woordje uitleg bij iedere ervaring. 2. Spot vacatures op Facebook Door het volgen van de juiste groepen of bedrijfspagina’s op Facebook vind je tal van professionele weetjes en vacatures terug. Volg organisaties die je interessant lijken op de voet. Wees niet bang om je mening te delen in discussies, maar let op dat je iets relevants deelt. Het is dé perfecte manier om in het oog te springen van deze bedrijven of recruteerders. Gebruik je Facebook liever enkel voor je privéleven? Daar is niets mis mee, maar kijk dan zeker je privacy-instellingen na zodat potientiële werkgevers niets zien dat je niet met hen wilt delen. 3. #Zoektwerk op Twitter Richt je ook tot Twitter. Tweet interessante content mét de juiste hashtags voor de sector en laat zien wat je kan. Zo trek je de aandacht van professionals. Als je bovendien op Twitter de zoekopdracht #vacature, #bejobs, #careeracademy ingeeft, opent er een nieuwe wereld. Wie weet kom je zo enkele mooie opportuniteiten tegen. 4. Beeldig cv Als beelden of foto’s belangrijk zijn in je vakgebied, stel dan je online portfolio samen via Instagram of Pinterest. Heb je eerder een passie voor schrijven? Begin dan een blog via WordPress. Als je wilt opvallen, showcase jezelf dan op YouTube in een origineel video-cv. 5. Google jezelf Toekomstige werkgevers maken handig gebruik van de extra digitale dimensie bij het wervings- en selectieproces en durven een kandidaat wel eens te googlen. Kijk daarom na of je openbare digitale aanwezigheid wel het juiste imago uitstraalt. Google jezelf om oude profielen, gênante foto’s, uitgesproken religieuze of politieke tweets of andere uitspraken op te sporen en te deleten. Zo vergroot de kans dat je voor een gesprek uitgenodigd wordt. Het bericht Vijf tips om een job te strikken via sociale media verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 26. LinkedIn telt half miljard gebruikers (24/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het sociaal netwerk voor professionelen LinkedIn heeft de kaap van de 500 miljoen gebruikers doorbroken. Sinds zijn overname door informaticareus
  [naar artikel]
 27. LinkedIn stopt in China (15/10/2021 - De Tijd)
  08:49 LinkedIn vervelt in China noodgedwongen van sociaal medium - het laatste Amerikaanse in het land - tot een zuiver vacatureplatform. Volgens Microsoft, de eigenaar van het zakelijke netwerk, worden de ...
  [naar artikel]
 28. Reus Facebook valt dwerg Linkedin aan in jobmarkt (08/11/2016 - De Tijd)
  22:02 Op Facebook kunnen bedrijven voortaan vacatures prominent afficheren. Het is een rechtstreekse aanval op concurrent Linkedin, dat sinds kort in het Microsoftkamp zit.
  [naar artikel]
 29. Vergeet Facebook en LinkedIn: er valt meer te halen uit deze sociale netwerken (28/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Facebook, Instagram, misschien ook nog SnapChat, LinkedIn en Twitter: de apps van die social networks hebt u ongetwijfeld al op uw smartphone...
  [naar artikel]
 30. LinkedIn voor het eerst het meest door cybercriminelen geïmiteerde merk (06/05/2022 - Express)
  Check Point Research (CPR) waarschuwt LinkedIn-gebruikers extra uit te kijken voor verdachte e-mails schijnbaar afkomstig van het zakelijke netwerk. Het CPR Brand Phishing Report rangschikt merken die hackers het vaakst imuteren om mensen te verleiden hun persoonlijke gegevens te delen. LinkedIn staat voor het eerst bovenaan deze lijst, met 52 procent van alle phishing-aanvallen wereldwijd. […]
  [naar artikel]
 31. Te koop: gsm-nummers van LinkedIn-gebruikers (11/08/2020 - De Morgen)
  Van ondernemers tot muzikanten en politici. De onlinedienst Lusha lekt tegen betaling gsm-nummers van iedereen. En dat allemaal via de socialenetwerksite LinkedIn. ‘We zouden dit op Europees niveau moeten aanpakken.’
  [naar artikel]
 32. LinkedIn telt half miljard gebruikers (24/04/2017 - De Redactie)
  Sinds de overname door Microsoft enkele maanden geleden, blijft het aantal gebruikers stijgen, zo meldt LinkedIn-vicevoorzitter Aatif Awan in een blogpost.
  [naar artikel]
 33. Linkedin voegt onderwijspoot toe aan zijn netwerk (23/09/2016 - De Tijd)
  12:18 Het zakelijke sociale netwerk Linkedin werpt zich op de e-learningmarkt. Je kan er voortaan ook online cursussen volgen, naast het opbouwen van je professioneel netwerk.
  [naar artikel]
 34. Waarom nu ook LinkedIn voor de bijl gaat (07/04/2019 - De Morgen)
  Met Microsofts miljardenovername van LinkedIn wordt nu ook het grootste onafhankelijke sociaalnetwerkbedrijf een onderdeel van een van de vijf technologiemogols op de planeet. Is er dan geen enkel internetbedrijf, hoe succesvol ook, meer veilig voor zo'n overname?
  [naar artikel]
 35. Ook over uw LinkedIn-profiel is uw werkgever de baas (17/05/2018 - De Morgen)
  Een Nederlands bedrijf heeft een 42-jarige medewerker op staande voet ontslagen omdat hij herhaaldelijk weigerde een onjuist profiel op LinkedIn aan te passen. Volgens de rechter was het ontslag terecht. 
  [naar artikel]
 36. Linkedin neigt naar Facebook, maar dan zonder bagger (02/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Linkedin heeft de laatste jaren veel eigenschappen van Facebook en Twitter overgenomen, toch slaagt het netwerk erin om de toxische commentaren buiten te houden. Hoe is dat gelukt?
  [naar artikel]
 37. LinkedIn klopt Facebook op weg naar de beurs (06/04/2019 - De Morgen)
  LinkedIn liep al langer met plannen voor een beursgang rond, maar volgens waarnemers heeft de kapitaalinbreng van de Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs in concurrent Facebook de beslissing versneld.
  [naar artikel]
 38. LinkedIn maakt de meest gezochte skills van 2016 bekend (21/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  LinkedIn, wereldwijd het grootste netwerk voor professionals op het internet, maakt vandaag de ranglijst bekend van de door Belgische werkgevers
  [naar artikel]
 39. Facebook wil nu ook marktaandeel van LinkedIn afsnoepen (16/02/2017 - Express)
  Facebook lanceert een nieuwe dienst die sollicitanten toelaat direct op bedrijfsvacatures te reageren. Het sociale netwerk van Mark Zuckerberg gaat hiermee rechtstreeks in concurrentie met LinkedIn, dat eigendom is van Microsoft. In de VS en Canada is de zogenaamde ‘jobs’-tab al actief, Europa volgt binnenkort. Bedrijven kunnen zo’n ‘jobs’-tab aan hun Facebookprofiel toevoegen, waarna sollicitanten rechtstreeks op geposte vacatures kunnen reageren via een ‘reageer direct’-button. Facebook zegt vooral te willen inspelen op kleinere bedrijven, want vacatures voor management- en kaderfuncties zijn voornamelijk terug te vinden op LinkedIn.  “Bedrijven en mensen gebruiken Facebook al om vacatures te vinden en op te vullen, de nieuwe features die we introduceren maken dat enkel makkelijker,’ aldus het bedrijf in een online bericht. LinkedIn legt een grote focus op het cv van sollicitanten, iets dat laaggeschoolden kan afschrikken.  Facebook wil bedrijven ook laten betalen om bepaalde vacatures onder de aandacht van zijn gebruikers te brengen.  De vacatures verschijnen dan automatisch op de tijdlijn van vooraf ingestelde doelgroepen. The post Facebook wil nu ook marktaandeel van LinkedIn afsnoepen appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 40. Op LinkedIn kan je nu ook aanduiden dat je ‘thuisblijfouder’ bent (08/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De professionele netwerksite LinkedIn heeft opties toegevoegd die je kan aanduiden op je curriculum vitae. Zo kan je vanaf nu ‘thuisblijfmoeder’ of ‘thuisblijfvader’ selecteren als job, een waardevolle erkenning voor het onzichtbare werk dat een thuisblijfouder verricht.
  [naar artikel]
 41. Spotify en LinkedIn gaan Clubhouse achterna (31/03/2021 - De Tijd)
  22:04 De Zweedse muziekstreamdienst Spotify en het Amerikaanse sociale netwerk voor professionals LinkedIn werken aan sociale audio-apps. Spotify doet daarbij een overname.
  [naar artikel]
 42. Barmhartige passant plaatst opvallende oproep op LinkedIn: “Wie werk heeft voor deze dakloze man, contacteer me” (14/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Australische Luke Messer, een manager die in de mijnsector werkt, doet een opvallende oproep op LinkedIn. Hij is niet op zoek naar een nieuwe...
  [naar artikel]
 43. Barmhartige passant plaatst opvallende oproep op LinkedIn: “Wie werk heeft voor deze dakloze man, contacteer me dan” (14/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Australische Luke Messer, een manager die in de mijnsector werkt, doet een opvallende oproep op LinkedIn. Hij is niet op zoek naar een nieuwe...
  [naar artikel]
 44. LinkedIn populairder dan Instagram (10/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het professionele netwerk LinkedIn blijft fors groeien en is met ongeveer 3.750.000 Belgische gebruikers populairder dan Instagram. Toch blijkt Facebook zoals steeds de grootste sociaalnetwerksite in ons land. Dat blijkt uit cijfers van analysebureau NapoleonCat.
  [naar artikel]
 45. LinkedIn populairder dan Instagram (10/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het professionele netwerk LinkedIn blijft fors groeien en is met ongeveer 3.750.000 Belgische gebruikers populairder dan Instagram. Toch blijkt Facebook zoals steeds de grootste sociaalnetwerksite in ons land. Dat blijkt uit cijfers van analysebureau NapoleonCat.
  [naar artikel]
 46. LinkedIn-topman schenkt 5 miljoen aan goed doel als Trump belastingaangiften openbaar maakt (13/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De mede-oprichter van de website LinkedIn heeft beloofd 5 miljoen dollar (5,45 miljoen euro) aan een goed doel te schenken als de Republikeinse
  [naar artikel]
 47. Netwerksite LinkedIn haalt 1 miljoen Belgische leden (11/04/2019 - De Morgen)
  LinkedIn, de netwerksite voor professionele doeleinden, heeft in België de kaap van 1 miljoen leden gerond. Dat maakte het bedrijf zelf bekend. Wereldwijd hebben 120 miljoen netwerkers een profiel op de site.
  [naar artikel]
 48. Rechter beveelt blokkering LinkedIn in Rusland (10/11/2016 - Knack)
  Een Moskouse rechter heeft donderdag de blokkering bevolen van het sociaal netwerk LinkedIn in Rusland. De Russische autoriteiten beschuldigen het bedrijf ervan een controversiële wet te overtreden die het opslaan van persoonlijke gegevens oplegt in Rusland.
  [naar artikel]
 49. LinkedIn in België populairder dan Instagram, Facebook blijft grootste sociaal netwerk (10/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het professionele netwerk LinkedIn blijft fors groeien en is met ongeveer 3.750.000 Belgische gebruikers populairder dan Instagram. Toch blijkt...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy