Zin om eens niet te koken? Wij verzamelen de adresjes van de Maasmechelse horecazaken bij jou in de buurt waar je gerechten kan afhalen of aan huis laten leveren. [naar artikel]
Vier op de 10 horecazaken hebben last van klanten die urenlang surfen via de gratis wifi die wordt aangeboden, maar ondertussen amper iets eten of drinken. Dat zegt het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ), op basis van een enquête bij 468 horecazaken. Het NSZ ziet een oplossing in de ‘pay per minute’- formule, waarbij cafés hun klanten laten betalen voor de tijd die ze er doorbrengen, en niet voor hun consumpties. [naar artikel]
Niet investeren in een lege doos, maar in een glazen doos. Dat is wat de Maasmechelse bakker Philip Fastré doet. Hij stelt zijn bakkerij The Bakery open voor z'n klanten die het volledige bakproces achter grote ramen kunnen volgen. Een investering van enkele miljoenen, maar nodig om z'n passie te delen en de klanten een unieke ervaring te schenken klinkt het bij Fastré. [naar artikel]
De helft van de horecazaken kreeg vorig jaar af te rekenen met klanten die vertrekken zonder te betalen. Bij een kwart gebeurt het zelfs... [naar artikel]
Vier op de 10 horecazaken hebben last van klanten die urenlang surfen via de gratis wifi die wordt aangeboden, maar ondertussen amper iets eten of drinken. Dat zegt het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ), op basis van een enquête bij 468 horecazaken. Het NSZ ziet een oplossing in de ‘pay per minute’- formule, waarbij cafés hun klanten laten betalen voor de tijd die ze er doorbrengen, en niet voor hun consumpties. [naar artikel]
Ook in deze moeilijke tijden laten de Hamse handels- en horecazaken hun klanten niet in de steek. Op www.ham.be/kooplokaal vind je een overzicht van handels- en horecazaken die online verkoop, take-away of thuisbezorging aanbieden. [naar artikel]
Drie horecazaken in Oostende leggen in het weekend om 16 uur even het werk neer. Een korte waterpauze moet ervoor zorgen dat de klanten meer respect voor de horeca tonen. "Sommigen zijn echt ongemanierd", klinkt het bij Patrick Slegers, uitbater van brasserie Pica Pica. [naar artikel]
De helft van de horecazaken kreeg vorig jaar af te rekenen met klanten die vertrekken zonder te betalen. Bij een kwart gebeurt het zelfs maandelijks. Dat blijkt uit cijfers van het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen, waarover De Zondag bericht. [naar artikel]
Vier op de 10 horecazaken hebben last van klanten die urenlang surfen via de gratis wifi die wordt aangeboden, maar ondertussen amper iets eten [naar artikel]
9 op de 10 horecazaken krijgen wel eens te maken met stelende klanten. Dat blijkt uit een rondvraag van het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen [naar artikel]
In Brussel sluiten verschillende horecazaken tijdelijke de deuren, vooral in het centrum van de stad. Er komen nog amper klanten, de toeristen blijven weg en er zijn ook geen nieuwjaarsrecepties. “De omzet is zo laag dat het geen zin heeft om je zaak open te doen”, zegt Marc Van Muylders, ondervoorzitter van Horeca Brussel. [naar artikel]
Door de stijgende coronacijfers verstrengt burgemeester Bart De Wever (N-VA) de coronamaatregelen in Antwerpen. Zo moeten horecazaken contactgegevens van klanten bijhouden. [naar artikel]
De helft van de horecazaken kreeg vorig jaar af te rekenen met tafelschuimers, klanten die vertrekken zonder te betalen. Bij een kwart gebeurt het zelfs maandelijks. Dat blijkt uit cijfers van het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen, die in De Zondag staan. [naar artikel]
Een groot stuk slagroomtaart of een lekkere Limburgse vlaai bij de koffie: op veel werkplaatsen trakteren collega’s elkaar regelmatig op zoetigheid. Maar volgens een bekende Britse voedingsexperte is dat not done. Je collega’s trakteren op taart zou namelijk gelijkstaan aan je collega’s trakteren op een sigaret. Waarom maakt ze zo’n vergelijking? [naar artikel]
Wegens de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus zijn de horecazaken gesloten. Om die periode te overbruggen bieden heel wat horecazaken in Herk-de-Stad de mogelijkheid om gerechten of bereidingen af te halen. [naar artikel]
De Luikse politie zal horecazaken die al op 1 mei hun terrassen heropenen, beboeten, net zoals de klanten die hun bubbel niet respecteren. Die boodschap heeft de procureur des Konings dinsdag naar de korpschefs van de provincie Luik gestuurd. De politie moet zich aan die boodschap houden. [naar artikel]
Hoewel het van de Nationale Veiligheidsraad mag, zal toch 1 op de 5 horecazaken maandag de deuren gesloten houden. Dat blijkt uit een rondvraag van het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) bij 1.800 horecazaken, zo staat te lezen in De Zondag. [naar artikel]
Anderhalve meter afstand bewaren tussen klanten, hoe lukt dat in de praktijk? De uitbaatster van een café in het Duitse dorp Schwerin heeft alvast... [naar artikel]
De stad Mechelen steunt horecazaken bij het aankopen van warmtedekens om op terrasstoelen te leggen. Ze kosten 90 euro per stuk en de stad betaalt de helft. Door corona willen meer klanten ook nu nog op het terras gaan zitten. De warmtedekens verwarmen met infrarood en zijn volgens het stadsbestuur duurzamer dan terrasverwarmers. [naar artikel]
De helft van de horecazaken kreeg vorig jaar af te rekenen met klanten die vertrekken zonder te betalen. Bij een kwart gebeurt het zelfs maandelijks. Dat blijkt uit cijfers van het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen, waarover De Zondag bericht. “Vorig jaar werd 51% van de horecazaken minstens één keer geconfronteerd met een geval van tafelschuimerij. […] Het bericht Eén op twee horecazaken heeft last van tafelschuimers verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Meer dan de helft van de horecazaken is nog steeds niet volledig in orde met het naleven van de coronaregels. Dat blijkt uit cijfers van de FOD Volksgezondheid. Van de 3.936 gecontroleerde horecazaken was veertig procent niet conform. Bij 1.128 gecontroleerde horecazaken was er geen (correct werkende) CO2-meter. [naar artikel]
In Kortrijk heeft de politie gisteren 4 horecazaken gesloten, omdat ze zich niet aan de coronaregels hielden. Ook in Oostduinkerke werd er een restaurant gesloten. Dat werd beslist na de besmetting van een medewerker en enkele klanten. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.