Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Foodbloggers presenteren hun favoriete zomergerecht: gnocchi met chorizo van The Messy Chef

15/07/2020 - 10:06
"Deze zomer gaan we op zoek naar de favoriete seizoensgerechten van acht Belgische foodbloggers. Zoet, hartig of gewoon verfrissend tijdens de hete temperaturen, het kan allemaal. Vandaag is Jelle Beeckman alias The Messy Chef aan de beurt en die schotelt gnocchi met tomaat, venkel, chorizo en armeluisparmezaan voor. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Foodbloggers presenteren hun favoriete zomergerecht: taart met rood fruit van Hap en Tap (08/07/2020 - Het Belang van Limburg)

Deze zomer gaan we op zoek naar de favoriete seizoensgerechten van acht Belgische foodbloggers. Zoet, hartig of gewoon verfrissend tijdens de hete temperaturen, het kan allemaal. Als eerste is Hap en Tap van Myriam Minne aan de beurt. Zij koos voor een makkelijk taartje met rood fruit. [naar artikel]


2. Foodbloggers presenteren hun favoriete zomergerecht: Thai beef salade van Koken op Hakken (19/08/2020 - Het Belang van Limburg)

Deze zomer gaan we op zoek naar de favoriete seizoensgerechten van acht Belgische foodbloggers. Zoet, hartig of gewoon verfrissend tijdens de hete temperaturen, het kan allemaal. Vandaag is Stephanie Bex van Koken op Hakken aan de beurt. Zij schotelt ons een Thaise salade voor met biefstuk en mango. [naar artikel]


3. Foodbloggers presenteren hun favoriete zomergerecht: gazpacho van Be Fit Be Awesome (29/07/2020 - Het Belang van Limburg)

Deze zomer gaan we op zoek naar de favoriete seizoensgerechten van acht Belgische foodbloggers. Zoet, hartig of gewoon verfrissend tijdens de hete temperaturen, het kan allemaal. Vandaag gaan we voor een frisse gazpacho van geroosterde paprika, wortel, komkommer en sinaasappel, de zomerse favoriet van Laura van Be Fit Be Awesome. [naar artikel]


4. Foodbloggers presenteren hun favoriete zomergerecht: kaastaart met aardbeien van Kokerellen (22/07/2020 - Het Belang van Limburg)

Deze zomer gaan we op zoek naar de favoriete seizoensgerechten van acht Belgische foodbloggers. Zoet, hartig of gewoon verfrissend tijdens de hete temperaturen, het kan allemaal. Vandaag is Ellen Van Gool van Kokerellen aan de beurt. Op het menu: een kaastaart met aardbeien waar je zelfs geen oven voor nodig hebt. [naar artikel]


5. Foodbloggers presenteren hun favoriete zomergerecht: hartige watermeloensalade van Karola’s Kitchen (26/08/2020 - Het Belang van Limburg)

Deze zomer gingen we op zoek naar de favoriete seizoensgerechten van acht Belgische foodbloggers. Zoet, hartig of gewoon verfrissend tijdens de hete temperaturen, het kon allemaal. De reeks afsluiten doen we met een knaller. Karolien Olaerts van Karola’s Kitchen presenteert haar hartige watermeloensalade. [naar artikel]


6. Foodbloggers presenteren hun favoriete zomergerecht: groene pastasalade met mozzarella en basilicum van As Cooked by Ginger (12/08/2020 - Het Belang van Limburg)

Deze zomer gaan we op zoek naar de favoriete seizoensgerechten van acht Belgische foodbloggers. Zoet, hartig of gewoon verfrissend tijdens de hete temperaturen, het kan allemaal. Laurence, de vrouw achter As Cooked by Ginger, gaat voor een klassieker: pastasalade. Maar wel eentje met groene erwtenpasta om het zo toch een eigen twist te geven. [naar artikel]


7. Foodbloggers presenteren hun favoriete zomergerecht: Turks brood met geroosterde varkenswang van BBQ Bastard (05/08/2020 - Het Belang van Limburg)

Deze zomer gaan we op zoek naar de favoriete seizoensgerechten van acht Belgische foodbloggers. Zoet, hartig of gewoon verfrissend tijdens de hete temperaturen, het kan allemaal. Dit keer steken we de barbecue aan voor het recept voor Turks brood met geroosterde varkenswang van Simon, alias de BBQ Bastard. [naar artikel]


8. Zijn favoriete katerontbijt en andere verrassende recepten van Messy Chef Jelle Beeckman (10/03/2022 - Het Belang van Limburg)

“Een beter excuus dan Het moet maar zo goed niet zijn is er niet om nog eens op te scheppen”, vindt Messy Chef Jelle Beeckman. En dus bedacht hij voor z’n derde kookboek nog eens 60 recepten die erom smeken om nog eens bij te vullen. [naar artikel]


9. De 7 favoriete eetadresjes van The Messy Chef: “Elke maand zetten ze hier een unieke biersoort in de kijker” (06/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Jelle Beeckman of ‘The Messy Chef’ kroop zelf een tijdje in de keuken van een foodtruck, maar wanneer hij zelf uit eten gaat, mag het zeker een echt restaurant zijn. Het liefst op zijn menu? Nieuwe dingen én comfort. “Elke keer als ik hier ga eten, leer ik nieuwe smaken kennen, wat heel boeiend is voor mij als chef”, klinkt het bij de 33-jarige foodblogger. Hij deelt zijn 7 favoriete eetadressen verspreid over Sijsele, Antwerpen, Gent, Beernem én een must visit in Amerika. [naar artikel]


10. The Messy Chef presenteert lekker normale recepten voor papa’s (12/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Nóg maar eens een kookboek? Ja, maar deze keer zonder goeroetips voor een gezonder leven. “Lekker normaal en abnormaal lekker”, zegt auteur Jelle Beeckman over zijn gerechten in The Messy Chef. [naar artikel]


11. Gepofte patat met lookboter, een ijsje met Werther’s Echte: simpele recepten van The Messy Chef (10/06/2021 - Het Belang van Limburg)

The Messy Chef (aka Jelle Beeckman) is liefhebber van ‘goei’ eten, en da’s nog wat anders dan gewoon maar goed. “Goei eten biedt je honderd procent comfort zonder schuldgevoel. Een lach en heel misschien een broeksknoopje dat openstaat.” Aanvallen maar? [naar artikel]


12. Chorizo in paella & 6 andere klassieke gerechten die we verkeerd klaarmaken (06/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Gisteren kreeg chef-kok Jamie Oliver kritiek over zich heen omdat hij in een klassieke Spaanse paëlla stukjes chorizo verwerkte. Heiligschennis, [naar artikel]


13. Heeft The Messy Chef écht het recept van de Kastart-saus ontrafeld? Wij deden de test (22/11/2023 - Het Nieuwsblad)

Ophef in spaghetti-land vorige week: Jelle Beeckman, The Messy Chef, beweerde dat hij het geheime recept van de populaire Kastart-saus van het gelijknamige restaurant in Onderbergen had gevonden. Dat wilde De Gentenaar wel eens testen en dus haalde horeca-journaliste Jill Dhondt haar schort boven … [naar artikel]


14. Makkelijk, verrassend en snel scoren aan tafel: het derde kookboek van ‘de Messy Chef’ (30/04/2022 - Het Belang van Limburg)

“Alle goeie dingen komen in drievoud”, zegt Jelle Beeckman ofwel The Messy Chef. Dus heeft hij een nieuw en derde kookboek uit. Met als baseline ‘Het moet maar zo goed niet zijn’. En gelijk heeft hij wel. [naar artikel]


15. Heeft ‘Messy Chef’ geheim van bekendste spaghettisaus van Gent ontrafeld? “De basis vond ik dankzij stukje augurk” (11/11/2023 - Gazet van Antwerpen)

De Kastart-saus, de spaghettisaus van het gelijknamige restaurant in Onderbergen: elke Gentenaar kent ze wel. Maar wat zit er juist in? Daarover doen allerlei verhalen de ronde en werd al menig discussie gevoerd. Jelle Beeckman alias The Messy Chef komt met een antwoord, maar of dat exact hetzelfde is als het origineel? [naar artikel]


16. “De klassieke pizza margherita is hier wat mij betreft een 10/10 waard”: de 7 favoriete eetadressen van HLN-chef Jelle Beeckman (15/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Vlaamse (HLN-)chef Jelle Beeckman (34) kennen we beter als ‘The Messy Chef’ en natuurlijk ook als bondgenoot uit het laatste seizoen van ‘De Verraders’. In zijn nieuwste boek ‘F*ck Granola’ maakt hij al duidelijk dat hij houdt van écht eten, maar waar schuift hij daarvoor het liefst aan tafel als hij zelf niet in de keuken staat? Hij deelt zijn 7 favoriete eetadressen. “Je kunt niet sterven zonder dit geproefd te hebben.” [naar artikel]


17. Hoe bereid je een betaalbare feestmaaltijd? The Messy Chef: "We willen vaak té feestelijk doen" (14/12/2023 - VRT NWS)

Een feestmaaltijd klaarmaken, hoeft niet altijd duur te zijn. Jelle Beeckman is The Messy Chef en geeft tips. "We willen vaak te hard het recept volgen. Durf ingrediënten te vervangen als het nu niet het seizoen is en ga voor een goedkoper alternatief." [naar artikel]


18. Geen calorieën tellen, maar gewoon genieten: 3 recepten uit het nieuwe kookboek ‘Goei eten’ van The Messy Chef (21/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Ooit begon Jelle Beeckman te koken als uitlaatklep tijdens het studeren. Nu kan hij zich een leven zonder niet meer voorstellen. “Ik kook gewoon waar ik goesting in heb, met goeie producten. Plezier hebben in de keuken is voor mij het belangrijkste. Mijn tweede boek heet ‘Goei eten’, wat zoveel betekent als comfortfood, met grote kommen en grote schalen op tafel.” Pure fun tussen de potten en pannen: maak kennis met The Messy Chef. [naar artikel]


19. “Messy Chef” Jelle Beeckman voert actie tegen legebrooddozen: “Kinderen schamen zich wanneer ze geen eten bij hebben"”  (07/09/2023 - VRT NWS)

Jelle Beeckman, die ook bekend is als “The Messy Chef”, voert actie om ervoor te zorgen dat de brooddozen van kinderen op school gevuld zijn met een gezonde lunch. Beeckman is naast kok ook al lang maatschappelijk werker op scholen en ziet schrijnende toestanden. In "Goeiemorgen Morgen!" op Radio 2 vertelt hij over het probleem en zijn engagement. "Kinderen doen alles om niet te moeten zeggen dat de brooddoos leeg is." [naar artikel]


20. Deze 3 juryleden selecteren De Leukste Zomerbar van het jaar: stem jouw favoriet nog één week lang tot in de finale (15/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Chef-kok Piet Huysentruyt, sommelier Sepideh Sedaghatnia en Instagramchef Jelle Beeckman (The Messy Chef) gaan samen met het grote publiek op zoek naar De Leukste Zomerbar van 2022. De driekoppige jury brengt de vijf finalisten een bezoekje en kiest de beste eruit. Nog tot 22 juli kan je jouw favoriete zomerbar de finale in stemmen via De Leukste Zomerbar-tool. Wat verwachten ze van de locatie? En wat zien ze graag op de kaart staan? We gingen alvast even langs om te horen. [naar artikel]


21. 3 exclusieve recepten vol comfortfood van The Messy Chef: “Haalbaar om te koken na een drukke werkdag of wanneer er volk langskomt” (16/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Hoe zou jij voor jezelf ‘goei eten’ omschrijven? Voor Jelle Beeckman, beter bekend als The Messy Chef, is dat duidelijk: “gerechten die erom vragen nog eens bij te scheppen, zelfs al zit je eigenlijk vol.” Wie door zijn derde boek langs recepten bladert zoals romige burrata meatballs en smoutebollen die je makkelijk maakt op basis van sandwiches weet dat hij die belofte ook waarmaakt. We stelden Jelle vier vragen over zijn ultieme comfortfoodrecepten én delen drie exclusieve recepten uit zijn nieuwste kookboek. [naar artikel]


22. “Te sappige groenten of sauzen zijn geen goed idee”: The Messy Chef legt uit hoe je de smakelijkste taco’s op tafel tovert voor vettige vrijdag (14/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

De basis van een eenvoudig recept in de keuken: taco’s. Een tortilla met een paar laagjes vulling en veel toppings, waarmee je makkelijk een groot gezelschap verleidt. “Maar het is minder simpel dan het lijkt”, lacht The Messy Chef Jelle Beeckman. “Als je er zelf aan begint, bots je snel op praktische vragen. Welke soort tortilla’s kies je? Wat moet er absoluut bij een taco aanwezig zijn en wat zéker niet? Hij deelt 4 ultieme tips, 2 exclusieve recepten én de 5 grootste tacozondes. [naar artikel]


23. Het beste uit Spanje: vispannetje met chorizo (11/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Dit Spaanse vispannetje met kabeljauw en chorizo is het hele jaar door lekker. De zachte smaak van de kabeljauw gaat trouwens perfect samen met [naar artikel]


24. RECEPT Salade met chorizo en avocado (18/06/2023 - Gezond.be)

Wil jij meer vegetarisch gaan eten? Ook wanneer je weinig ervaring hebt met de vegetarische keuken is deze uitdaging zeker haalbaar. Garden Gourmet deelt vijf gezonde recepten die je deze zomer helpen meer vegetarisch te eten. Vandaag: salade met chorizo en avocado. Benodigdheden Bereidingswijze Het bericht RECEPT Salade met chorizo en avocado verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]


25. "Verwijder de chorizo, met terroristen onderhandelen we niet" (04/10/2016 - De Redactie)

De Britse tv-kok Jamie Oliver heeft zich de woede van zowat heel Spanje op de hals gehaald met zijn eigen versie van paella. Die bevat chorizo en dat jaagt de Spanjaarden collectief de kast op. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!