De Boechoutse orthomoleculaire arts Rudy Proesmans is ervan overtuigd dat gezonde voeding even belangrijk is als het dragen van een mondmasker in... [naar artikel]
Dit is ze, de fonkelnieuwe keuken van foodie Sandra Bekkari (44). Hier zal ze vanaf maandag 28 augustus elke weekdag gezonde en lekkere gerechten [naar artikel]
Sandra Bekkari hoeven we niet meer voor te stellen. Lang voor ze Vlaanderen veroverde met haar open keuken en lekkere en gezonde gerechten, groeide... [naar artikel]
Vier tot zes weken, zo lang duurt het voor je een gezonde voeding en levensstijl van je huid kan aflezen. In haar nieuwe boek geeft Sandra Bekkari... [naar artikel]
Ben jij ook zo’n Sandra Bekkari fan? Goed nieuws, want vanaf nu vind je al haar recepten ook terug onder een icoontje op je smartphone. Vandaag lanceerde de tv-chef namelijk haar eigen app: De recepten van Sandra. Van Nooit meer Diëten 1 tot Family Food. In haar nieuwe app deelt voedingsdeskundige Sandra Bekkari meer dan […] Het bericht Sandra Bekkari bundelt haar culinair oeuvre in een app: De recepten van Sandra verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Nu de temperaturen weer ietsje lager zijn is het soep- en stoofpotjesweer volop aangebroken. Onze HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman kozen daarom voor het weekmenu deze week herfstige klassiekers die ze voorzien van een eigen twist. Voor amper 18,60 euro kook je voor vier personen vijf gerechten. Aan tafel! [naar artikel]
Elke dag een maaltijd op tafel toveren: het is niet altijd even evident. Gelukkig voorzien onze 3 HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman elke week voldoende inspiratie om niet voor de zoveelste keer met de handen in het haar te zitten. Voor amper 23 euro tover je deze smakelijke gerechten op tafel. Snel klaar, betaalbaar én lekker? Dat klinkt als een succesrecept. [naar artikel]
Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]
Op fietsvakantie, een zonovergoten daguitstap naar het strand of een tripje naar de natuurcamping: bij heerlijk onthaasten hoort ook lekker eten én koken. Maar het mag iets specialer zijn dan wat je thuis klaarmaakt. Daarom verklapt voedingsdeskundige en foodie Sandra Bekkari een paar van haar easy-peasy favorieten voor op reis. [naar artikel]
Wat ligt er altijd in de koelkast van Sandra Bekkari? Ananas. “Ik eet al jaren een schijf verse ananas in de ochtend. Is de ananas op, dan start de ochtend minder goed”, lacht Sandra. De gezonde levensstijl van de auteur van kookboekenreeksen weerspiegelt zich in haar koelkast: veel lokaal fruit, groenten, lekkere smaakmakers, en wist je dat je noten ook beter in de koelkast bewaart? [naar artikel]
Samen tijd doorbrengen tijdens de feestdagen, dat kan ook in de keuken. In Scandinavië is het zelfs een echte feesttraditie: alle genodigden koken gezellig mee. Sandra Bekkari maakte daarom met haar hele gezin een heerlijk feestmenu klaar: een frisse cocktail en 4 makkelijke en kindvriendelijke gerechten waarmee je sowieso scoort. Als kers op de taart geeft Sandra nog enkele handige tips om zelfs de pubers mee aan de slag te krijgen in de keuken. [naar artikel]
Op fietsvakantie, een zonovergoten daguitstap naar het strand of een tripje naar de natuurcamping: bij heerlijk onthaasten hoort ook lekker eten én koken. Maar het mag iets specialer zijn dan wat je thuis klaarmaakt. Daarom verklapt voedingsdeskundige en foodie Sandra Bekkari een paar van haar easy-peasy favorieten voor op reis. [naar artikel]
Pascale Naessens en Sandra Bekkari zijn allebei foodies die gezonder eten promoten. Bekkari heeft de 'Sana'-methode ontwikkelt, Naessens is [naar artikel]
Schrijver Marcel Proust beantwoordde ze ooit in een vriendenboekje, nu geeft De Morgen er een eigenzinnige draai aan. Vierentwintig directe vragen, evenveel openhartige antwoorden. Deze week: voedingsdeskundige Sandra Bekkari (48). Wie is zij in het diepst van haar gedachten? [naar artikel]
De zomer is dan wel voorbij, maar heel wat heerlijke seizoensproducten zijn nog op hun best. Courgetten, zongerijpte tomaten, blauwe bessen... ze barsten van vitamines én van smaak. Dankzij deze 5 recepten van onze 3 gloednieuwe HLN-chefs tover je de komende week makkelijke en betaalbare gerechten op tafel die je helpen om het zomergevoel nog even vast te houden. [naar artikel]
Vandaag was voedingsdeskundige Sandra Bekkari, die dit najaar een dagelijks programma krijgt bij VTM, te gast bij het Joe-avondspitsduo Raf Van [naar artikel]
“Eten mag niet saai zijn” is het motto van HLN-chef Sandra Bekkari. Daarom tilt ze haar gerechten telkens weer met kruiden tot een hoger niveau. Maar om met specerijen het gerecht te creëren waar je van droomt, moet je een paar trucjes kennen. Wat wil je níét op de ingrediëntenlijst lezen? Hoe haal je nog meer aroma uit een kruid? En wanneer verliezen kruiden hun smaak? Bekkari deelt haar beste tips. [naar artikel]
Maandag maakte Vlaanderen ook op tv kennis met Sandra Bekkari, de bekende diëtiste die faam verwierf met haar boekenreeks ‘Nooit meer diëten’. Vanaf deze week is ze - als opvolgster van Sofie Dumont - dagelijks te zien op VTM in ‘Open Keuken’. [naar artikel]
Meneer Sandra Bekkari. Dat Peter Craeymeersch (52) zo wordt genoemd, omdat Sandra (45) tot vorige week de huiskokkin van VTM was en bestseller na... [naar artikel]
Dankzij de ‘Start Gezond’-challenge van HLN Eten en Sandra Bekkari maak jij kans op een exclusieve brunch met de HLN-chef op zondag 22 januari. Beantwoord de wedstrijdvraag, schrijf je in voor de nieuwsbrief, en wie weet stel jij binnenkort al je gezondheidsvragen aan Sandra. [naar artikel]
Van heerlijk lenteweer kunnen we voorlopig nog niet spreken. Maar met deze koolhydraatarme, mediterraanse auberginelasagne van Sandra Bekkari breng je wél zonnige vibes naar je keuken. Gezonde, zuiderse comfortfood? We love it! [naar artikel]
Voorlopige komen er geen nieuwe afleveringen van Open Keuken, het dagelijkse VTM-programma rond gezonde voeding. Voedingsdeskundige Sandra Bekkari last een televisiepauze in. [naar artikel]
Samen tijd doorbrengen tijdens de feestdagen, dat kan ook in de keuken. In Scandinavië is het zelfs een echte feesttraditie: alle genodigden koken gezellig mee. Sandra Bekkari maakte daarom met haar hele gezin een heerlijk feestmenu klaar: een frisse cocktail en 4 makkelijke en kindvriendelijke gerechten waarmee je sowieso scoort. Als kers op de taart geeft Sandra nog enkele handige tips om zelfs de pubers mee aan de slag te krijgen in de keuken. [naar artikel]
Conform de nieuwe voedseldriehoek proberen wij minder koolhydraten en meer groenten op ons bord te krijgen. NINA's huischef Sandra Bekkari helpt [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.