Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 May 2022
21:43 uur

Twee dodelijke ongevallen op Boomsesteenweg op één ochtend: bromfietser en vrouw op elektrische step komen om het leven

VRT NWS

31/07/2020 - 11:05

Op de Boomsesteenweg zijn vrijdagochtend twee ongevallen gebeurd met dodelijke afloop. In Aartselaar overleed een bromfietser nadat hij werd aangereden door een auto. In Wilrijk kwam een vrouw op een elektrische step onder een vrachtwagen terecht.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Eerste dodelijk ongeval met elektrische step in Spanje: vrouw (40) overleeft aanrijding niet (30/10/2018 - De Morgen)
  Een aanrijding in Barcelona waarbij een vrouw levensgevaarlijke verwondingen opliep en twee weken later overleed, is het eerste dodelijke ongeval met een elektrische step in Spanje. De vrouw overleed vorige dinsdag in het ziekenhuis. Dodelijke ongevallen met elektronische steps zijn in Europa vooralsnog uiterst zeldzaam.
  [naar artikel]
 2. Twee ongevallen met elektrische step in Mechelen op één dag (20/07/2021 - VRT NWS)
  In Mechelen zijn gisteren twee ongevallen gebeurd waarbij een elektrische step betrokken was. Daarbij raakten twee mensen lichtgewond. Een bestuurder van een elektrische step die bij één van de ongevallen betrokken was, had te veel gedronken.
  [naar artikel]
 3. ‘Eerste dodelijke ongeval’ met elektrische step in België (13/05/2019 - De Morgen)
  In Brussel is vorige maand een 41-jarige man om het leven gekomen na een ongeval met een elektrische step. Het gaat wellicht om het eerste dodelijke ongeval met een elektrische step ooit in ons land.
  [naar artikel]
 4. In twee jaar dubbel zo veel ongevallen met elektrische fietsen (23/07/2018 - De Morgen)
  Het aantal ongevallen met elektrische fietsen is de afgelopen twee jaar verdubbeld en het aantal dodelijke slachtoffers steeg ook enorm. In 2017 werden 977 ongevallen genoteerd, waarvan 22 met fatale afloop. In 2015: 515 ongevallen en 14 doden, in 2016: 742 ongevallen en 13 doden.
  [naar artikel]
 5. Vrouw op elektrische step gegrepen door vrachtwagen: slachtoffer overlijdt ter plaatse (31/07/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een 45-jarige vrouw is vrijdag om het leven gekomen na een ongeval in Wilrijk. De vrouw werd op de Boomsesteenweg gegrepen door een vrachtwagen die richting A12 reed.
  [naar artikel]
 6. Crashtest met elektrische step: “ 95% kans op dodelijke afloop” (14/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Brussel is vorige maand een 41-jarige man om het leven gekomen na een ongeval met een elektrische step, waarschijnlijk het eerste dodelijk...
  [naar artikel]
 7. Eerste dodelijke verkeersongeval met elektrische step in Zweden (31/05/2019 - Metro)
  Een 27-jarige man is met zijn elektrische step verongelukt in de Zweedse stad Helsingborg. De e-steprijder botste op een personenwagen op een kruispunt, zo meldt de politiewoordvoerder van Helsinborg aan DPA. Het gaat om het eerste dodelijke verkeersongeval met een e-step in het Scandinavische land. Dergelijke e-steps rijden ook daar steeds meer rond in grote steden. Vaak gaat het om deelsteps die gehuurd worden. Nog maar vorige woensdag hadden artsen van een ziekenhuis in Hamburg een oproep gelanceerd naar mensen die met een elektrische step rijden om een helm te dragen. Het risico op een zwaar ongeval met een elektrische step is “zeer groot”. Bron: Belga   Het bericht Eerste dodelijke verkeersongeval met elektrische step in Zweden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. Twee ongevallen in Genk (07/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een auto en bromfietser botsten donderdag om 9 uur op het kruispunt Hoogstraat-Stationsstraat in Genk. Een man (39) uit Bilzen was gewond. Dezelfde ochtend gebeurde een tweede ongeval, ditmaal op de Hoevenzavellaan tussen een bromfietser en automobilist. Een vrouw (44) uit Genk was gewond.
  [naar artikel]
 9. Dodelijke ongevallen en opgedreven exemplaren die ruim 100 km/uur gaan: hoe gevaarlijk zijn e-steps? (14/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  Dodelijke ongevallen met e-steps, opgedreven exemplaren … De elektrische step is razend populair, maar niet zonder gevaar. “Vanaf 30 km/u is er een grote kans op overlijden.”
  [naar artikel]
 10. Twee gewonden bij ongeval met elektrische step in Hasselt (10/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de Koningin Astridlaan in Hasselt gebeurde zondag om 14 uur een botsing tussen een bromfietser en bestuurder van een elektrische step. Zowel Tom H. (22) uit Hasselt als Khalid S. (27) uit Hasselt raakten daarbij lichtgewond.
  [naar artikel]
 11. Eerste dodelijke ongeval met elektrische step (13/05/2019 - De Tijd)
  18:16 In Brussel is vorige maand een 41-jarige man om het leven gekomen na een ongeval met een elektrische step, waarbij geen andere personen of voertuigen betrokken waren. Dat bevestigt het Brusselse parke...
  [naar artikel]
 12. Twee doden bij serie van zware ongevallen op de E17: autotransport in lichterlaaie (29/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij een reeks ongevallen op de E17 zijn minstens twee dodelijke slachtoffers gevallen. Dat meldt de brandweer van Sint-Niklaas. In Haasdonk is een vrachtwagen met elektrische auto’s betrokken, de chauffeur kwam om het leven en het voertuig is aan het uitbranden. De brandweer is massaal aanwezig.
  [naar artikel]
 13. Twee doden bij serie van zware ongevallen op de E17: autotransport in lichterlaaie (29/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een reeks ongevallen op de E17 zijn minstens twee dodelijke slachtoffers gevallen. Dat meldt de brandweer van Sint-Niklaas. In Haasdonk is een vrachtwagen met elektrische auto’s betrokken, de chauffeur kwam om het leven en het voertuig is aan het uitbranden. De brandweer is massaal aanwezig.
  [naar artikel]
 14. Bromfietsers zwaargewond na twee ongevallen (30/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Boomsesteenweg in Wilrijk is een bromfietster (35) vrijdag zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een bestelwagen. Ook op het Kiel raakte een bromfietser zwaargewond na een ongeval.
  [naar artikel]
 15. Eerste dodelijke verkeersongeval met elektrische step in Zweden (31/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een 27-jarige man is met zijn elektrische step verongelukt in de Zweedse stad Helsingborg. De e-steprijder botste op een personenwagen op een...
  [naar artikel]
 16. Parijs dreigt met verbod elektrische huursteps na dodelijke incidenten (30/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De stad Parijs dreigt met een verbod op het gebruik van elektrische huursteps na een aantal dodelijke incidenten waarbij sinds 2019 drie mensen om het leven kwamen. Eerder deze maand bezweek een 32-jarige Italiaanse vrouw die werd aangereden tijdens een wandeling langs de Seine. De bestuurder van de step, een verpleegster, ging er met haar passagier vandoor en kon pas zaterdag na een tien dagen durend onderzoek worden opgepakt.
  [naar artikel]
 17. Dodelijk vluchtmisdrijf met elektrische step in Parijs: voetgangster (31) overlijdt, bestuurster en passagiere rijden verder (21/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een aanrijding met een elektrische step heeft in Parijs het leven gekost aan een jonge Italiaanse (31). De onbekende vrouw die de step bestuurde en haar passagiere reden na het ongeval verder. Politie en parket onderzoeken het vluchtmisdrijf.
  [naar artikel]
 18. Meer ongevallen met speed pedelecs, elektrische fietsen en elektrische steps (08/02/2019 - Metro)
  Het aantal ongevallen met speed pedelecs, elektrische fietsen en elektrische steps, waarbij minstens één bestuurder van een dergelijk vervoersmiddel gewond raakte, lag in de eerste helft van 2018 op jaarbasis beduidend hoger dan in 2017. Dat blijkt uit het antwoord van minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem op een schriftelijke vraag van Jean-Jacques Flahaux (MR). In 2017 werden in totaal 980 ongevallen met een elektrische fiets geregistreerd, maar alleen al in de eerste helft van 2018 liep dat aantal op tot 606. Voor een speed pedelec, die elektrisch wordt ondersteund tot 45 km/uur, was dat respectievelijk 15 en 27 en voor een gemotoriseerd voortbewegingstoestel, zoals een elektrische step, respectievelijk 9 en 10. bron: Belga Het bericht Meer ongevallen met speed pedelecs, elektrische fietsen en elektrische steps verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. Meer dan 1.000 ongevallen met een e-step vorig jaar: deze verzekeringen dekken je in (21/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De e-step is haast niet meer uit het stadsbeeld weg te denken. Hoewel de wendbare tweewielers bijdragen tot de mobiliteit, brengen ze ook bepaalde risico’s met zich mee. Vorig jaar werden er meer dan 1.000 ongevallen met een e-step geregistreerd. Verkeersinstituut Vias denkt dat het reële aantal zelfs hoger ligt. Spaargids.be zoekt uit welke verzekeringen je bij een ongeval met een elektrische step kan aanspreken.
  [naar artikel]
 20. Twee dodelijke ongevallen in Henegouwen (31/07/2018 - VRT NWS)
  Bij een verkeersongeval in het Henegouwse Gozée is een vrouw van 92 jaar om het leven gekomen. En In Boussu-lez-Walcourt is maandagavond een motorrijder om het leven gekomen. 
  [naar artikel]
 21. Na ‘eerste’ dodelijke ongeval: hoe veilig zijn elektrische steps? (13/05/2019 - De Morgen)
  Naar alle waarschijnlijkheid is in België het eerste dodelijke slachtoffer met een elektrische step gevallen. In Antwerpen en Brussel zijn elektrische deelsteps niet weg te slaan uit het straatbeeld. Heel wat mensen kopen de tweewielers ook als alternatief vervoermiddel. Maar hoe veilig zijn elektrische steps?
  [naar artikel]
 22. Eerste dodelijk ongeval met elektrische step in Spanje: vrouw (40) overleeft aanrijding niet (30/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een aanrijding in Barcelona waarbij een vrouw levensgevaarlijke verwondingen opliep en twee weken later overleed, is het eerste dodelijke ongeval...
  [naar artikel]
 23. Bromfietser (35) enkele maanden arbeidsongeschikt na aanrijding op Boomsesteenweg (02/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een 35-jarige man is dinsdagvoormiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Boomsesteenweg in Wilrijk.
  [naar artikel]
 24. Dodelijk ongeval met elektrische step in Brussel (13/05/2019 - VRT NWS)
  In Brussel is vorige maand een 41-jarige man om het leven gekomen na een ongeval met een elektrische step. Dat bevestigt het Brusselse parket. Het gaat naar alle waarschijnlijkheid om het eerste dodelijk ongeval met een dergelijke elektrische step.
  [naar artikel]
 25. Dodelijk ongeval met elektrische step in Brussel (13/05/2019 - De Standaard)
  In Brussel is vorige maand een 41-jarige man om het leven gekomen na een ongeval met een elektrische step. Dat meldt Bruzz en bevestigt het Brusselse parket aan De Standaard. Het gaat naar alle waarschijnlijkheid om het eerste dodelijk ongeval met een dergelijke elektrische step in Brussel.
  [naar artikel]
 26. Drie beenbreuken voor DJ F.R.A.N.K. na ongeval met elektrische step: “Mijn vrouw zei nog: ‘Dat is levensgevaarlijk!’” (19/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  De bekende DJ F.R.A.N.K. uit Schoten (Antwerpen) is donderdag gerepatrieerd nadat hij in Spanje een horrorcrash met een elektrische step had meegemaakt.
  [naar artikel]
 27. Dodelijk ongeval elektrische step: Debaets onderzoekt verplichte helmdracht (13/05/2019 - Metro)
  Brussels staatssecretariaat voor Verkeersveiligheid Bianca Debaets (CD&V) laat onderzoeken of de verplichte helmdracht voor elektrische steps ingevoerd kan worden. Dat heeft ze vandaag laten weten, na het nieuws over het dodelijk ongeval met een elektrische step. In Brussel is het niet verplicht om een helm te dragen op een fiets, maar ook niet op een elektrische step of een monowheel, twee nieuwe en populaire vervoersmiddelen in de stad. Na het dodelijk ongeval wil staatssecretaris Debaets laten onderzoeken of de helmdracht verplicht kan worden voor die laatste twee vervoersmiddelen. “Dit soort ongevallen hebben minder ernstige gevolgen als steppers een helm zouden dragen. Ik laat onderzoeken of de verplichte helmdracht voor steps ingevoerd kan worden. Ik ben pro”, zegt ze op Twitter. Vorige maand was in Brussel een 41-jarige man om het leven gekomen na een ongeval met een elektrische step, zo maakte het Brusselse parket vandaag bekend. Het gaat naar alle waarschijnlijkheid om het eerste dodelijk ongeval met een dergelijke elektrische step. Het ongeval gebeurde in de nacht van 16 op 17 april op de Haachtsesteenweg in Haren. Daar werd rond 0.30 uur een 41-jarige man zwaargewond aangetroffen op een bankje, met de step aan zijn voeten. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij op 18 april aan zijn verwondingen overleed. Er waren geen derden betrokken bij het ongeval. bron: Belga Het bericht Dodelijk ongeval elektrische step: Debaets onderzoekt verplichte helmdracht verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 28. Na ‘eerste’ dodelijke ongeval: hoe veilig zijn deelsteps? (13/05/2019 - De Morgen)
  Naar alle waarschijnlijkheid is in België het eerste dodelijke slachtoffer met een elektrische step gevallen. In Antwerpen en Brussel zijn elektrische deelsteps niet weg te slaan uit het straatbeeld. Heel wat mensen kopen de tweewielers ook als alternatief vervoermiddel. Maar hoe veilig zijn elektrische steps?
  [naar artikel]
 29. Zware ongevallen, overlast en overal gedropt: elektrische steps bezorgen steden kopzorgen (15/12/2021 - De Morgen)
  Bij de introductie heetten ze ‘duurzaam en vlot’, maar de elektrische (deel)step bezorgt heel wat beleidsmakers kopzorgen. De overlast is één zaak, het stijgend aantal ongevallen een andere. De grote vraag: wat doe je eraan?
  [naar artikel]
 30. Tienduizenden op straat na dodelijke ongevallen in illegale mijn: 'Wij vragen alleen maar om eten' (08/01/2018 - Knack)
  Na twee dodelijke ongevallen op korte tijd, wordt in het oosten van Marokko op grote schaal geprotesteerd tegen de gang van zaken in de illegale mijnen. Tienduizenden mensen komen er op straat om een verbetering van de economische situatie in de regio te eisen.
  [naar artikel]
 31. Nu ook elektrische deelsteps in Brussel (18/09/2018 - VRT NWS)
  Wie zich in Brussel wil verplaatsen, kan dat vanaf vandaag doen op elektrische deelsteps. Het Amerikaanse bedrijfje "Bird" biedt sinds vandaag 100 elektrische deelsteps aan. Elke ochtend zijn ze op vaste plaatsen te vinden, maar de gebruiker mag de step na gebruik achterlaten waar hij wil in de stad. Met een volledig opgeladen elektrische step kan 20 kilometer worden afgelegd, tegen een snelheid van maximaal 25 kilometer per uur. 
  [naar artikel]
 32. Leerlingen basisschool De Step bedenken product dat blinden veiliger maakt in het verkeer (18/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Elektrische auto's zijn amper hoorbaar, wat het voor blinden erg moeilijk maakt om te weten dat ze eraan komen. Op die manier ontstaan vaak ongevallen. De leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar van basisschool De Step in Beringen hebben nu een Super Sonic Beugel ontworpen die het leven van blinden gemakkelijker moet maken. De beugel heeft twee sensoren en een camera die de afstand tot de auto meten en de blinde waarschuwt. Voorlopig bestaat de superbeugel alleen nog maar in legoblokjes, maar daar hopen ze snel verandering in te brengen.
  [naar artikel]
 33. Twee doden in één jaar tijd met elektrische steps, meer regelgeving is nodig zegt Vlaamse Stichting Verkeerskunde (15/11/2021 - VRT NWS)
  Vorig jaar gebeurden er 206 ongevallen met elektrische steps op de weg in Vlaanderen en daarbij vielen twee doden. Dat schrijft het Nieuwsblad. Bij 130 van de 206 ongevallen, kwam een step tegen of onder een auto terecht. Er waren ook veel aanrijdingen met fietsers en voetgangers. De Vlaamse Stichting Verkeerskunde raadt aan om een helm te dragen en een opleiding te volgen om zulke steps veilig te gebruiken en is ook voorstander van minimumleeftijd van 16 jaar.
  [naar artikel]
 34. Vrouw (27) op elektrische step wordt aangereden door auto (13/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Vlaamsekaai in Antwerpen is vrijdagochtend een 27-jarige vrouw lichtgewond geraakt. Ze reed op een elektrische step en werd geraakt door een auto.
  [naar artikel]
 35. Dodelijk ongeval met elektrische step in Sint-Jans-Molenbeek (07/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  Bij een botsing donderdagochtend tussen een auto en een elektrische step in Sint-Jans-Molenbeek is de bestuurder van de step om het leven gekomen. Dat meldt Bruzz en het bericht is vrijdag bevestigd door een woordvoerder van de politie Brussel-West.
  [naar artikel]
 36. Kaakchirurg waarschuwt voor ongevallen met elektrische steps: "Zo’n val is een uppercut" (19/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Kaakchirurgen zien steeds meer slachtoffers die gevallen zijn met een elektrische step. In één val kan je zo je kaak, kaakgewrichten en je tanden breken. Christophe De Foer is kaakchirurg in de ziekenhuizen Sint-Augustinus en Jan Palfijn, en moet sinds twee jaar meer en meer mensen behandelen die op hun gezicht gevallen zijn met de step. Er moet iets gebeuren, zegt hij. Want dit kan niet blijven duren.
  [naar artikel]
 37. Nieuwe regels e-steps: vanaf 16 jaar en niet meer op de stoep (17/03/2022 - De Morgen)
  Wie jonger is dan 16 mag niet meer met de elektrische step op de openbare weg rijden. Dat staat in het nieuw verkeersreglement van de Vlaamse en de federale regering dat Het Laatste Nieuws kon inkijken. Er gebeuren te veel ongevallen met zware letsels en dus komen er strengere verkeersregels. Zo wordt het verboden om met de step op het voetpad te rijden en om een passagier mee te nemen.
  [naar artikel]
 38. Twee gewonden bij botsing tussen elektrische step en fiets (25/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een fietser en een elektrische step zijn maandag rond 16.45 uur gebotst op de Centuurlaan in Waterschei. De jongen (14) en man (42) uit Genk raakten gewond.
  [naar artikel]
 39. Dranghekken aan station Antwerpen-Berchem om vrachtwagens weg te houden na 2 dodelijke ongevallen (09/11/2021 - VRT NWS)
  De politie van Antwerpen heeft dranghekken gezet op het plein voor het station van Antwerpen-Berchem, waar de afgelopen dagen twee dodelijke ongevallen zijn gebeurd met voetgangers en vrachtwagens. Of er meer structurele maatregelen komen, is nog niet bekend.
  [naar artikel]
 40. Drie zware verkeersincidenten dit weekend: twee dodelijke slachtoffers, jongeman verliest arm (11/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een verkeersongeval in Grote-Brogel bij Peer is zaterdagochtend een automobilist om het leven gekomen. De dodelijke klap gebeurde rond 1 uur op het kruispunt van de Lillerbaan met de Martensstraat. Ook in Aat en Courcelles vonden er nog twee zware ongevallen plaats.
  [naar artikel]
 41. Vrouw in levensgevaar na botsing op Boomsesteenweg in Wilrijk (11/08/2020 - Het Nieuwsblad)
  In het Antwerpse district Wilrijk is dinsdagmiddag een 68-jarige vrouw levensgevaarlijk gewond geraakt bij een aanrijding tussen een auto en een bestelwagen op de Boomsesteenweg. Dat zegt de Antwerpse lokale politie. Ook twee andere betrokkenen raakten gewond.
  [naar artikel]
 42. Twee ongevallen in Alken (03/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de Steenweg in Alken zijn woensdag een bromfietser en een auto gebotst. De 43-jarige bromfietser Bart V. uit Alken werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 43. Dodelijk ongeval met elektrische step in Brussel (13/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Brussel is vorige maand een 41-jarige man om het leven gekomen na een ongeval met een elektrische step. Dat bevestigt het Brusselse parket...
  [naar artikel]
 44. Eerste dodelijk ongeval met elektrische deelstep in Brussel (13/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  In Brussel is een maand geleden een 41-jarige man om het leven gekomen na een ongeval met een elektrische step. Dat bevestigt het Brusselse parket. Het gaat naar alle waarschijnlijkheid om het eerste dodelijk ongeval met een dergelijke elektrische step.
  [naar artikel]
 45. Eerste dodelijk ongeval met elektrische deelstep in Brussel (13/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Brussel is een maand geleden een 41-jarige man om het leven gekomen na een ongeval met een elektrische step. Dat bevestigt het Brusselse parket. Het gaat naar alle waarschijnlijkheid om het eerste dodelijk ongeval met een dergelijke elektrische step.
  [naar artikel]
 46. Eerste dodelijk ongeval met elektrische deelstep in Brussel (13/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In Brussel is een maand geleden een 41-jarige man om het leven gekomen na een ongeval met een elektrische step. Dat bevestigt het Brusselse parket. Het gaat naar alle waarschijnlijkheid om het eerste dodelijk ongeval met een dergelijke elektrische step.
  [naar artikel]
 47. Twee doden bij verschillende ongevallen op E34 (04/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Op de E34 gebeurden woensdag verschillende ongevallen. Daarbij vielen twee dodelijke slachtoffers te betreuren. Ter hoogte van Oelegem overleed een vrachtwagenchauffeur toen hij inreed op een andere vrachtwagen. In de staart van die file reed een bestelwagen in op een andere vrachtwagen, ook met dodelijke afloop.
  [naar artikel]
 48. Papa (38) van twee komt om na val met elektrische step (07/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De 38-jarige Siegfried Smeyers uit Antwerpen is zondagochtend rond 4u met zijn elektrische step ongelukkig ten val gekomen toen hij in Vorst (Laakdal) op weg was naar zijn familie. De papa van twee overleed ter plaatse.
  [naar artikel]
 49. Twee dodelijke ongevallen aan Antwerpen-Berchem werden veroorzaakt door vrachtwagens van zelfde leverancier (09/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De twee dodelijke ongevallen op het plein voor het treinstation Antwerpen-Berchem zijn allebei veroorzaakt door een vrachtwagen van dezelfde firma die leverde aan broodjeszaak Panos. Vorige zaterdag en maandag kwamen twee vrouwen om toen ze op het Burgemeester Edgard Ryckaertsplein werden aangereden door een vrachtwagen die achteruit reed. Het is verboden om op het plein te rijden, zegt de Antwerpse politie, die dinsdagochtend dranghekken plaatste. Een van de twee slachtoffers was een 18-jarig meisje uit Viersel (Zandhoven), het andere is een 55-jarige vrouw uit Borgerhout.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy