Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

22 May 2022
04:02 uur

‘Familie’ herstart op 24 augustus, ‘Thuis’ een week later

Het Laatste Nieuws

12/08/2020 - 07:17

Eindelijk goed nieuws voor soapfans. Na een noodgedwongen coronapauze van vier maanden keren ‘Familie’ en ‘Thuis’ eind deze maand terug met nieuwe...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Na speeldata US Open nu ook die van Roland Garros bekend: tennisseizoen herstart in augustus (17/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Roland Garros vindt dit jaar plaats van 27 september tot 11 oktober, zo blijkt woensdag uit de nieuwe ATP- en WTA-kalenders. Het seizoen bij de vrouwen herstart op 3 augustus met het WTA-toernooi in het Siciliaanse Palermo, bij de mannen is de herstart voorzien op 14 augustus met het Citi Open in de Amerikaanse hoofdstad Washington.
  [naar artikel]
 2. Vermagerd, véél blonder of coupe te kort geknipt: herstart van ‘Thuis’ na corona verloopt niet zonder foutjes (03/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De soaploze maanden liggen achter de rug. Een week nadat ‘Familie’ op gang geschoten werd, is nu ook ‘Thuis’ van start gegaan met een stevige...
  [naar artikel]
 3. Deze week in ‘Familie’: Jonas staat voor een dilemma en Lars komt oog in oog te staan met zijn zoon (30/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het is duidelijk: de extra week die ‘Familie’ kreeg door een week voor de grote tv-herstart te beginnen, heeft voor een vliegende start gezorgd. De...
  [naar artikel]
 4. Dit zag je niet op tv in 'Thuis' en 'Familie' (10/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De soapfans beleefden een spannende week op tv met een ontspoord huwelijk in 'Thuis' en de gelekte affaire van Veronique in 'Familie'. Ook...
  [naar artikel]
 5. ‘Thuis’ wil 31 augustus terugkeren op tv: “We hebben het verlof van cast en crew ingekort” (19/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na de ploeg van ‘Familie’ zijn ze ook bij ‘Thuis’ weer volop aan de slag gegaan. In weekblad TV Familie reageren acteurs en actrices laaiend...
  [naar artikel]
 6. Nog voor een halfjaar scenario’s, maar bij ‘Thuis’ en ‘Familie’ hebben ze geen idéé hoe het verder moet (14/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Volgende week vrijdag, 24 april, vallen zo’n twee miljoen Vlamingen zonder hun dagelijkse soap. Wegens geen nieuwe opnamen door de ­coronacrisis stopt Eén met Thuis, VTM met Familie. Wat heeft de voorlopig laatste aflevering te bieden? En krijgt Simonneke straks corona? Thuis-brandmanager Hans Roggen en creative producer van Familie Wim Feyaerts lichten toe.
  [naar artikel]
 7. Broer van 'Thuis'-acteur speelt mee in 'Familie' (07/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De ene speelt in 'Familie', de andere in 'Thuis'. Ze zijn ook écht familie en deelden ooit dezelfde thuis. Het lijkt bijna te grappig om waar te...
  [naar artikel]
 8. Onverwachte zwangerschap, aanslag én een dode: het nieuwe jaar begint meer dan spannend in ‘Familie’ en ‘Thuis’ (30/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het wordt geen rustig eindejaar voor de Vlaamse soapliefhebber. Integendeel. Deze week wordt in 'Thuis' en 'Familie' wellicht de heftigste van het...
  [naar artikel]
 9. Nairo Quintana herstart seizoen begin augustus in Mont Ventoux Dénivelé Challenge (16/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nairo Quintana herstart zijn seizoen op 6 augustus met de Mont Ventoux Dénivelé Challenge, zo maakte zijn team Arkéa-Samsic donderdag bekend.
  [naar artikel]
 10. 'Familie' geeft eerste beelden van seizoensfinale vrij: stoppen van Stan slaan helemaal door (18/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  'Thuis' ging vorige week donderdag al de zomervakantie in, maar bij 'Familie' is het nog wachten tot volgende week vrijdag vooraleer we de...
  [naar artikel]
 11. De finale van Familie: stapt Véronique naar het altaar? En overleeft Stefanie haar ontvoering? (30/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Thuis kende vorige week vrijdag al zijn seizoensfinale, maar voor fans van Familie was deze week de spannendste van het jaar. De ontvoeringszaak
  [naar artikel]
 12. ‘Thuis’ en ‘Familie’ stoppen: hoe moet het nu verder? (14/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Volgende vrijdag vallen twee miljoen Vlamingen zonder Thuis en Familie, wegens geen nieuwe opnames meer door de coronacrisis. We vragen aan Thuis-brandmanager Hans Roggen en creative producer van Familie Wim Feyaerts hoe het nu verder moet.
  [naar artikel]
 13. FlixBus herstart netwerk in België (11/06/2020 - De Tijd)
  11:14 De langeafstandsbusvervoerder FlixBus herstart volgende week zijn diensten in België, Nederland en Frankrijk.
  [naar artikel]
 14. Opmerkelijk: actrice speelt tegelijk een rol in ‘Familie’ en in ‘Thuis’ (21/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Acteurs en actrices die bij de ene soap verdwijnen en even later bij de andere weer opduiken, dat zien we wel vaker. Maar iemand die op hetzelfde moment zowel in ‘Thuis’ als in ‘Familie’ een rol heeft, is vrij zonderling. Joke Sluydts (35) slaagde erin door donderdagavond op te duiken in ‘Familie’ op VTM, terwijl ze ook in ‘Thuis’ op Eén een actieve verhaallijn heeft.
  [naar artikel]
 15. Opmerkelijk: actrice speelt tegelijk een rol in ‘Familie’ en in ‘Thuis’ (21/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Acteurs en actrices die bij de ene soap verdwijnen en even later bij de andere weer opduiken, dat zien we wel vaker. Maar iemand die op hetzelfde moment zowel in ‘Thuis’ als in ‘Familie’ een rol heeft, is vrij zonderling. Joke Sluydts (35) slaagde erin door donderdagavond op te duiken in ‘Familie’ op VTM, terwijl ze ook in ‘Thuis’ op Eén een actieve verhaallijn heeft.
  [naar artikel]
 16. De herstart van zijn herstart: met Noémie en de honden dichtbij hoopt Carrasco op een nieuwe kans bij Atlético (11/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Eerst gevangen in een ­gouden kooi, daarna in de tijd. Met amper drie uur voetbal in zes maanden snakt Yannick Carrasco (26) naar de herstart van...
  [naar artikel]
 17. Belinda Voorspoels verdwijnt uit 'Thuis' en kiest voor een rol in 'Familie’: “Ik mag toch ook aan mezelf denken?” (06/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Van totaal onbekend naar glansrollen in 'Thuis' en 'Familie' op hetzelfde moment: Belinda Voorspoels (29) is de rijzende ster in soapland. Nadat ze de voorbije twee jaar in 'Thuis' te zien was als de pittige politie-inspecteur 'Sexy' Lexi stapt de actrice nu over naar 'Familie'. Deze week debuteert ze als de nieuwe 'love interest' van Benny, het personage van Roel Vanderstukken. “Deze kans kon ik niet laten liggen.”
  [naar artikel]
 18. “Is het ethisch verantwoord om gezonde voetballers te gaan testen?”: mogelijke herstart La Liga zorgt voor controverse (04/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Met het oog op een mogelijke herstart van La Liga worden de spelers getest op het coronavirus. Bedoeling is dat ze deze week al de trainingen...
  [naar artikel]
 19. Kabasele zet kritische Twitter-volger op zijn plaats: “Als ik het virus oploop bij mijn club, kan ik thuis mijn familie besmetten” (24/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Christian Kabasele heeft uitgehaald op Twitter. De 29-jarige Rode Duivel is de beschuldigingen dat Watford een herstart van de Premier League zou...
  [naar artikel]
 20. Premier League telt één week voor herstart één positief geval (10/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  De zevende coronatestronde bij de Premier League-teams, één week voor de herstart, heeft één positief resultaat opgeleverd. In totaal werden 1213 coronatesten uitgevoerd op spelers en stafleden. Het is niet bekend wie positief testte. De bewuste persoon zal de komende weken in isolatie moeten verblijven.
  [naar artikel]
 21. Belinda Voorspoels verdwijnt uit 'Thuis' en kiest voor 'Familie’: “Ik mag toch ook aan mezelf denken?” (06/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Van totaal onbekend naar glansrollen in 'Thuis' en 'Familie' op hetzelfde moment: Belinda Voorspoels (29) is de rijzende ster in soapland. Nadat ze de voorbije twee jaar in 'Thuis' te zien was als de pittige politie-inspecteur 'Sexy' Lexi stapt de actrice nu over naar 'Familie'. Deze week debuteert ze als de nieuwe 'love interest' van Benny (Roel Vanderstukken). Ze vertelt waarom ze de overstap maakte en wat haar personage in petto heeft. “Het is slechts de start van een leuke verhaallijn.”
  [naar artikel]
 22. Ook Julian Alaphilippe kijkt erg uit naar herstart wielerseizoen dat voor hem begint met Strade Bianche (14/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Julian Alaphilippe herneemt op 1 augustus na 4,5 maanden gedwongen coronapauze de competitie in de Strade Bianche. De Franse kopman van Deceuninck-Quick Step won vorig jaar de Toscaanse klassieker. Nadien volgen Milaan-Sanremo (8 augustus) - die hij ook won vorig jaar -, het Critérium du Dauphiné (12-16 augustus) en het Frans kampioenschap (23 augustus) op zijn programma. De Tour de France (29 augustus-20 september), waarin hij vorig jaar twee weken de gele trui droeg, is opnieuw het hoofddoel.
  [naar artikel]
 23. Uitzonderlijk: deze actrice is nu zowel in ‘Thuis’ als ‘Familie’ te zien (21/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Acteurs die tegelijkertijd in ‘Thuis’ als ‘Familie’ opduiken: dat gebeurt vrij zelden. Maar deze week slaagde één actrice daar toch in: Joke...
  [naar artikel]
 24. ‘Familie’-acteurs sturen de cast van ‘Thuis’ 25 verjaardagskussen (23/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Thuis’ blaast vandaag 25 kaarsjes uit, en dat is ook de cast en crew van ‘Familie’ niet ontgaan. Kürt Rogiers, Sandrine André, Caroline Maes, Jan Van den Bosch en vele anderen feliciteren hun ‘Thuis’-collega’s met 25 dikke, virtuele kussen.
  [naar artikel]
 25. Het is gebeurd: 'Thuis' en 'Familie' straks van scherm (28/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nog minstens tot 19 april 'in ons kot blijven': dat heeft ook gevolgen voor de soaps 'Thuis' en 'Familie', waarvan de opnames nu al twee weken...
  [naar artikel]
 26. Zo wenst “Thuis” de collega’s van “Familie” een gelukkige verjaardag (30/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De VTM-soap “Familie” blaast 25 kaarsjes uit. Reden genoeg voor de makers van de Eén-soap “Thuis” om een verjaardagsboodschap op Facebook te zetten. Een compilatie van enkele zinnen uit oude Thuis-afleveringen zorgt voor een grappige ode van de ene Vlaamse soap aan de andere.
  [naar artikel]
 27. Zo wenst “Thuis” de collega’s van “Familie” een gelukkige verjaardag (30/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  De VTM-soap “Familie” blaast 25 kaarsjes uit. Reden genoeg voor de makers van de Eén-soap “Thuis” om een verjaardagsboodschap op Facebook te zetten. Een compilatie van enkele zinnen uit oude Thuis-afleveringen zorgt voor een grappige ode van de ene Vlaamse soap aan de andere.
  [naar artikel]
 28. Afwezigheid van ‘Thuis’ en ‘Familie’ laat zich voelen in kijkcijfers (29/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Momenteel kunnen Eén en VTM geen nieuwe afleveringen uitzenden van ‘Thuis’ en ‘Familie’. Beide zenders zien die plek in hun zendschema met honderdduizenden kijkers terugvallen.
  [naar artikel]
 29. Actrice Patsy Van der Meeren vanaf deze week in ‘Familie’: “Maar mijn vaste job bij Colruyt ga ik niet opgeven” (17/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Hier hoor ik thuis!”, dacht Patsy Van der Meeren (42) toen ze de set van ‘Familie’ betrad, waarin ze vanaf deze week poetshulp Gloria speelt....
  [naar artikel]
 30. Een artistieke familie, een grappige lerares en zeemeerminnen: waan je in Denemarken met deze 3 tips (25/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Voer voor in je koffer, of net om je thuis mee op te sluiten: wij landen deze zomer elke week met een boeken-, een serie- en een podcasttip die je meeneemt naar een ander land op de bank. Of dat nu de achterbank is of gezellig thuis. Deze week voeren we je mee naar Denemarken.
  [naar artikel]
 31. Een gesprek met de familie van ‘De Mol’: “Die hoogtevrees van Axel was niet gespeeld. Thuis op een ladder klimmen is een uitdaging” (22/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Terwijl de kandidaten van ‘De mol’ in Vietnam proberen te achterhalen wie de saboteur in hun rangen is, zitten familie en partners thuis voor de tv...
  [naar artikel]
 32. Sandrine André waarschuwt ‘Familie’-kijkers: “Corona zal voor foutjes in de soap zorgen” (30/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het is niet echt ‘business as usual’ op de set van ‘Familie’. Sinds de herstart van de opnames na een coronapauze van bijna drie maanden gelden er...
  [naar artikel]
 33. June uit 'Familie' wordt Tania in 'Thuis' (11/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het is tijd voor een nieuwkomer in 'Thuis'. Katrien De Becker, die we vooral kennen als June uit 'Familie', zal vanaf woensdag te zien zijn in de...
  [naar artikel]
 34. VTM censureert verwijzing naar ‘Thuis’, concurrent van ‘Familie’ (16/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Medialaan, moederbedrijf van VTM, heeft een reclamespot ­laten censureren waarin de naam van de Eén-soap ‘Thuis’ valt. Daar waar de rivaal van ‘Familie’ wordt vernoemd, is een biep te horen.
  [naar artikel]
 35. VTM censureert verwijzing naar ‘Thuis’, concurrent van ‘Familie’ (16/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Medialaan, moederbedrijf van VTM, heeft een reclamespot ­laten censureren waarin de naam van de Eén-soap ‘Thuis’ valt. Daar waar de rivaal van ‘Familie’ wordt vernoemd, is een biep te horen.
  [naar artikel]
 36. Ex-‘Familie’-acteur Guillaume Devos steunt Leah Thys na overlijden van echtgenoot: “Corona maakt haar rouwproces er niet makkelijker op” (22/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Leah Thys (75) herstelt thuis van corona. Tot vorige week lag ze in het ziekenhuis. Het venijnige virus ontnam de ‘Thuis’-actrice ook haar grote liefde. Jos De Man (88) overleed begin deze maand en werd vorige week begraven. Vriend des huizes en ex-’Familie’-acteur Guillaume Devos (39) vertelt hoe Leah zich kranig houdt in deze barre tijden. “Ze krijgt nog steeds zuurstof toegediend.”
  [naar artikel]
 37. Deze week in ‘Familie’: Lars heeft een kind, maar weet het niet en Quinten grijpt weer naar de fles (19/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De realiteit van de corona-lockdown heeft de gebeurtenissen in de VTM-soap ‘Familie’ ingehaald. Na deze week moet de VTM-soap, net als ‘Thuis’,...
  [naar artikel]
 38. ‘Thuis’ en ‘Familie’ blijven op stal tot na de zomer (23/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Eén en VTM hebben samen beslist dat er dit voorjaar geen nieuwe afleveringen van ‘Thuis’ en ‘Familie’ op antenne komen. Na de zomer keren beide soaps terug.
  [naar artikel]
 39. ‘Thuis’ en ‘Familie’ blijven op stal tot na de zomer (23/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Eén en VTM hebben samen beslist dat er dit voorjaar geen nieuwe afleveringen van ‘Thuis’ en ‘Familie’ op antenne komen. Na de zomer keren beide soaps terug.
  [naar artikel]
 40. Bijna weer Thuis en Familie: producers lichten al een tipje van de sluier op (22/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Nog zes keer slapen en dan trekken tv-soaps 'Thuis' en 'Familie' zich weer in gang. Wie Waldek uiteindelijk ontvoerde en of Véronique haar
  [naar artikel]
 41. Moora Vander Veken duikt opnieuw op in 'Thuis' en Antony Arandia debuteert in 'Familie’ (17/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Verrassend nieuws voor de fans van 'Thuis': Moora Vander Veken (28) is binnenkort opnieuw in de reeks te zien. Na een verrassende switch leek de acteercarrière van Antony Arandia (34) voorbij, maar deze week komt daar verandering in. De acteur, die tegenwoordig in de horeca werkt, duikt op in ‘Familie’.
  [naar artikel]
 42. ‘Thuis’ en ‘Familie’ brengen nog afleveringen tot 24 april, maar wat daarna? (27/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  De sets van Thuis en Familie liggen al een tijdje stil en dat heeft stilaan gevolgen voor de kijkers. De beide soaps lieten via Instagram weten dat ze nog afleveringen hebben voorzien tot 24 april. De seizoensfinale valt dit jaar dus een pak vroeger dan normaal. Thuis-producer Hans Roggen belooft alvast veel spanning.
  [naar artikel]
 43. ‘Thuis’ start jubileum zonder huwelijk maar mét een catfight en geboorte (02/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een week na ‘Familie’ is ook ‘Thuis’ uit zijn zomerslaap ontwaakt. De eerste aflevering van het 25ste seizoen was er meteen eentje om in te...
  [naar artikel]
 44. Straf cijfer uit het Limburgs voetbal: één match op de drie bij herstart in het gedrang (27/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bij de herstart van de Limburgse voetbalcompetitie komend weekend komt één wedstrijd op de drie alweer in het gedrang door corona. Dat blijkt uit een rondvraag van onze redactie bij de clubs uit de lagere reeksen. 32 procent van de trainers vindt dat de herstart te vroeg komt.
  [naar artikel]
 45. PREVIEW. Dit zijn de eerste beelden van het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ (02/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een week na ‘Familie’ is ook voor ‘Thuis’ de zomerstop voorbij. Deze avond komt de Eén-kijker eindelijk te weten of het huwelijk van Bob en...
  [naar artikel]
 46. PREVIEW. Dit zijn de eerste seconden van het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ (02/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een week na ‘Familie’ is ook voor ‘Thuis’ de zomerstop voorbij. Deze avond komt de Eén-kijker eindelijk te weten of het huwelijk van Bob en...
  [naar artikel]
 47. De seizoensfinales van Thuis en Familie: "Er zal láng over gepraat worden" (01/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  'Thuis' en 'Familie' gaan vandaag de laatste rechte lijn richting seizoensfinale in. Wij blikken vooruit op de "climaxen waarover Vlaanderen de
  [naar artikel]
 48. Weinig perspectief op herstart sociaal leven (24/04/2020 - De Standaard)
  Het compromis tussen de herstart van de economie, de heropening van de scholen en het opnieuw aanknopen van sociale contacten met het coronavirus bleek moeilijker dan verwacht.
  [naar artikel]
 49. Ondanks de nieuwe lockdown: opnames ‘Thuis’ en ‘Familie’ gaan dit keer gewoon door (11/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De ene lockdown is de andere niet. Terwijl in maart en april de opnames van ‘Thuis’ en ‘Familie’ wel werden stopgezet, is dat nu niet het geval. “Op de set wordt alles voldoende ontsmet en we bewaren allemaal anderhalve meter afstand. Ook de acteurs voor de camera”, zegt ‘Thuis’-producer Hans Roggen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy