Wat krijgt het gezin van een topchef voorgeschoteld? En welke ingrediënten gebruiken ze graag thuis? Deze zomer nemen we een kijkje in de keuken... [naar artikel]
Dagný Rós Ásmundsdóttir (45) telt de dagen van december af op de adventskalender van haar dochter. Straks komen dertien kerstmannen helpen om het nakende feest aan te kondigen. Want Kerstmis, dat is de hoogdag van het jaar. “Als kind samen de kerstboom versieren, dat staat toch in ieders geheugen gegrift?” Maar het is zoveel meer dan dat. “Het is een traditie die niet mag verloren gaan”, zegt Christmas Queen Dagný. [naar artikel]
Ja, Dagny Ros Asmundsdottir (48) houdt van haar leven in België. Maar de tv-kok houdt ook van de ongerepte natuur in IJsland, nog steeds de... [naar artikel]
Wat krijgt het gezin van een topchef voorgeschoteld? En welke ingrediënten gebruiken ze graag thuis? Deze zomer nemen we een kijkje in de keuken... [naar artikel]
Als MSC-ambassadeur voor duurzame vis lust chef Dagny Ros Asmundsdottir zéker graag iets lekkers uit de zee. “Hier maakt de chef vis klaar op een manier die je echt nergens anders proeft", vertelt ze. “De makreel die nu op de kaart staat is heerlijk." Ze deelt 7 van haar favoriete eetadressen in Brugge, Antwerpen, Zoersel en Schilde. [naar artikel]
Kort nadat de IJslandse Njam!-chef Dagny Ros Asmundsdottir naar ons land was verhuisd, werd ze aangerand door een oudere man. Zo verklaarde de 45-jarige op Radio 1. “Toen we na een jobgesprek naar de garage liepen, probeerde hij me op de auto te duwen en te kussen.” [naar artikel]
Dat de kinderen van tv-chefs zelf graag koken, verbaast ons niet. Speciaal voor alle kinderen thuis geven ze ons hun favoriete recept! [naar artikel]
De immer enthousiaste, IJslandse blondine Dagny Ros Asmundsdottir - je kent ze misschien uit De slimste mens - bezingt haar roots in een prachtig kookboek: Easy Nordic. Gratis inbegrepen: een warme oproep om wat minder te stressen en wat meer te genieten in de keuken. [naar artikel]
Voor haar jongste boek maakte de geboren IJslandse Dagný Rós Ásmundsdóttir een roadtrip door haar geboorteland. “Want ik wil dat mensen IJsland leren kennen, dat ze het land een beetje beleven, straks ook in mijn pop-up in Antwerpen”, zegt Dagný over Roots, een boek geboren uit heimwee, fierheid en geluk. [naar artikel]
Binnenkort is het opnieuw groot feest in Scandinavië, want dan wordt midzomer gevierd. In IJsland is dat op 24 juni, wanneer het Jónsmessa is. “Op zo’n dag halen we wel eens de barbecue boven”, zegt Dagny Ros Asmundsdottir, de IJslandse chef-kok en auteur van onder meer Easy Iceland. “Barbecueën is er heel goed ingeburgerd, zowel in de winter als in de zomer, en het hoeft helemaal niet gecompliceerd te zijn. Gegrilde groenten, vis of vlees en een flesje wijn erbij, dat is onze manier van slow living.” Ze deelt haar geheim voor gemarineerde zalm én rabarbersap. [naar artikel]
Ijslandse Dagny Ros Asmundsdottir is mama van drie en heeft een passie voor eenvoudig en lekker eten. Ze woont nu in België en bedacht enkele... [naar artikel]
Tv-kok Dagny Ros Asmundsdottir (45) vertelde donderdag op Radio 1 openhartig over de keren dat ze te maken kreeg met discriminatie en seksuele... [naar artikel]
Voor hun nieuwe njam!-programma Toasted on Wheels verruilden chocolatier Dominique Persoone en de IJslandse kokkin Dagny Ros Asmundsdottir hun vaste tv-studio voor een rondrijdende foodtruck. [naar artikel]
Dat Dagny Ros lekker kan koken, weten we al van haar kookboeken. Maar binnenkort kan je ook van haar gerechtjes proeven. De vrolijke, IJslandse... [naar artikel]
De IJslandse Dagný Rós Ásmundsdóttir opent voor de tweede keer een pop-uprestaurant in Antwerpen. Na Smörrebröd in 2018 pakt ze nu uit met Roots. Ze zal er noordelijke gerechten serveren, maar zal wel zelf niet achter het fornuis staan. [naar artikel]
Waarom smaakt eten op restaurant dikwijls net een tikkeltje beter dan thuis? Professionele chefs zijn getraind om zelfs het meest eenvoudige gerecht tot een hoger niveau te tillen en dat vaak op een verrassend eenvoudige manier. 14 topchefs delen allemaal een exclusieve tip om er het beste van te maken in de keuken. Van driesterrenchef Tim Boury tot Marcelo Ballardin: “Zo wordt je saus nooit meer te waterig.” [naar artikel]
Hoewel sommige dingen in de keuken misschien simpel lijken, is dat in de realiteit niet altijd het geval. Krijg je die worsten nooit zo goed gebakken als op restaurant? Vallen je verse kroketten uit elkaar? Of is jouw saus altijd te waterig? 14 topchefs, waaronder sterrenchef Marcelo Ballardin en Thijs Vervloet delen elks een exclusieve tip om jouw kookkunsten tot een succes te maken. “Zet nooit het deksel op je pan als je groene groenten kookt.” [naar artikel]
Tv-kok Dagny Ros Asmundsdottir (45) opent tussen 3 en 6 mei een pop-uprestaurant in Antwerpen. Het tijdelijke restaurant zal Smörrebröd heten en zal het accent leggen op broodbereidingen gebaseerd op het traditionele Scandinavische smörrebröd. [naar artikel]
“Ik vind het ontspannend om te koken, maar wellicht nog leuker om mijn benen onder tafel te schuiven”, vertelt zakenvrouw Lesley-Ann Poppe (43). Het voormalige ‘Playboy’-model onthult haar 7 favoriete eetadressen in België én in het buitenland. [naar artikel]
Deelnemen aan De Slimste Mens ter Wereld is een engagement. Dat blijkt uit deze foto van acteur Rik Verheye uit de serie Callboys, de Belgisch-IJslandse tv-kok Dagny Ros Asmundsdottir, MNM-presentatrice Julie Van den Steen - die trouwens de zus van Dagny Ros zou kunnen zijn - én Gilles Van Bouwel van het spelprogramma De Mol. [naar artikel]
Op haar blog My Crazy Good Life deelde de Amerikaanse Becca Ludlum haar recept voor eenvoudig koffie-ijs en het werd een hit. Ondertussen werd het recept al meer dan 60.000 keer gedeeld en bovendien is het nog makkelijk te maken ook. Slechts drie ingrediënten volstaan. [naar artikel]
‘Winter is coming’ en dus keren we terug naar binnen om ons te verwarmen aan elkaar en gerechten waar je instant blij van wordt. Chefs Wim Ballieu, Dagny Ros, Hendrik Dierendonck, Sandra Bekkari en Dominique Persoon verklappen je hun ultieme comfortfoodgerecht én geven het recept. [naar artikel]
Omdat iedereen in coronatijden aan het bakken is gegaan, delen de patissiers van Queen Elizabeth op sociale media hun recept voor de favoriete scones van de vorstin. Met amper zeven ingrediënten kun je ze thuis zelf maken. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.