De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

"Stoppen op het hoogtepunt": Arjen Lubach kondigt einde van satirische show op Nederlandse tv aan

VRT NWS

19/08/2020 - 18:47

De Nederlandse presentator Arjen Lubach gaat een punt zetten achter zijn populaire satirische talkshow "Zondag met Lubach" op de VPRO. Eerst start wel nog één seizoen in september, waarin hij de politiek in binnen- en buitenland door de mangel blijft halen. Dat vertelde hij in "De wereld vandaag" op Radio 1, tijdens een gesprek naar aanleiding van zijn nieuwe boek "Stoorzender".


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Arjen Lubach stopt met ‘Zondag met Lubach’ (19/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Presentator, theatermaker en schrijver Arjen Lubach gaat stoppen met zijn Zondag met Lubach (ZML). Dat kondigt hij aan in zijn boek Stoorzender, dat woensdag verschijnt. Een belangrijke reden voor zijn besluit is dat Lubach op het hoogtepunt met het programma wil stoppen.
  [naar artikel]
 2. Komiek Arjen Lubach neemt internet beet met 'Westeros', een "spin-off van Game of Thrones" (04/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Nederlandse satirische programma Zondag met Lubach heeft het nieuwe seizoen afgetrapt met een anoniem viraal filmpje. Presentator Arjen
  [naar artikel]
 3. Arjen Lubach gaat stoppen met succesprogramma ‘Zondag met Lubach’ (19/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse presentator, theatermaker en schrijver Arjen Lubach gaat stoppen met zijn succesprogramma ‘Zondag met Lubach’. Dat kondigt hij aan...
  [naar artikel]
 4. Komiek Arjen Lubach neemt internet beet met 'Westeros', een "spin-off van Game of Thrones" (04/09/2017 - De Morgen)
  Het Nederlandse satirische programma Zondag met Lubach heeft het nieuwe seizoen afgetrapt met een anoniem viraal filmpje. Presentator Arjen Lubach openbaarde deze middag dat zijn Zondag met Lubach achter de wereldwijde viral van Game of Thrones zat, die de afgelopen dagen op internet vele miljoenen keren werd gedeeld.
  [naar artikel]
 5. "You've got Trump Towers, we've got Lee Towers": Arjen Lubach verwelkomt Trump (23/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De makers van het satirische tv-programma 'Zondag met Lubach' stellen hun land Nederland met een heerlijk fimpje alvast even voor aan de nieuwe
  [naar artikel]
 6. Mysterieuze trailer van 'moderne' Game of Thrones blijkt stunt van Nederlandse tv-show (04/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Nederlandse satirische programma Zondag met Lubach heeft het nieuwe seizoen afgetrapt met een anoniem viraal filmpje. Presentator Arjen
  [naar artikel]
 7. Nederlandse tv-presentator maakt op brandhout van dieetmythes (26/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse presentator Arjen Lubach heeft in zijn show ‘Zondag met Lubach’ brandhout gemaakt van allerlei dieetmythes en gezondheidsgoeroe's en dat dat op onnavolgbare, humoristische wijze. Vooral de twee blogsters van het populaire The Green Happiness krijgen er stevig van langs. Ook in de Nederlandse pers werd al heftig gereageerd op de "onzin" die de twee diëtistes verkondigen.
  [naar artikel]
 8. De federale formatie, de zaak-Delphine Boël en het Nederlands van Elio Di Dupo: Arjen Lubach haalt België door de mangel (08/03/2020 - VRT NWS)
  In Nederland heeft het satirische programma "Zondag met Lubach" met gastheer Arjen Lubach een uitzending aan België gewijd. Daarin steekt hij de draak met de aanslepende federale formatie, maar ook met het Nederlands van oud-premier Elio Di Rupo (PS), de flater van oud-premier Yves Leterme (CD&V) die ooit de Marseillaise in plaats van de Brabançonne zong en de vele regeringen in ons land. Tegelijk draagt hij een opmerkelijke oplossing voor alle problemen aan.
  [naar artikel]
 9. Nederland lacht met België: "Op uur meer medailles dan zij in 94 jaar" (13/02/2018 - Sporza)
  In "Zondag met Lubach" steekt presentator Arjen Lubach de draak met de Belgen. "Zelfs het Romeinse Rijk staat boven ze op de medaillespiegel."
  [naar artikel]
 10. Satirisch programma ‘Zondag met Lubach’ steekt de draak met ons land: ‘België is gewoon stuk’ (09/03/2020 - De Morgen)
  Ons land was gisteravond kop van Jut in het satirische Nederlandse programma Zondag met Lubach. ‘Ik maak me grote zorgen over onze zuiderburen’, begon presentator Arjen Lubach, waarna hij de aanslepende regeringsvorming aangreep om stevig de draak te steken met België.
  [naar artikel]
 11. Komiek Arjen Lubach scoort met cynische kerstparodie (23/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe gaan de feestdagen er dit jaar uitzien als er maar weinig mensen op bezoek mogen komen en iedereen afstand moet houden? De Nederlandse komiek Arjen Lubach van tv-programma Zondag met Lubach heeft wel een idee hoe we nog dat echte kerstgevoel krijgen: met een zelfgemaakte kerstreclame.
  [naar artikel]
 12. Einde ‘Zondag met Lubach’ in zicht: vijf virale momenten op een rijtje (19/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Dit najaar is ‘Zondag met Lubach’ nog gewoon op het kleine scherm te bekijken, maar Arjen Lubach (40) kondigde wel aan dat het einde van zijn...
  [naar artikel]
 13. Satirisch programma ‘Zondag met Lubach’ steekt de draak met ons land: “België is gewoon stuk” (09/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het satirische programma ‘Zondag met Lubach’ heeft gisterenavond aandacht besteed aan ons land. Presentator Arjen Lubach greep de aanslepende...
  [naar artikel]
 14. Arjen Lubach gaat viraal met referendum in Rusland: “Willen jullie geannexeerd worden door Nederland?” (22/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse presentator Arjen Lubach gaat viraal met een opvallend stukje televisie uit zijn succesprogramma ‘De Avondshow met Arjen Lubach’. Doodleuk een referendum in een ander land organiseren? Als Poetin dat kan, kan Nederland dat ook! En dus organiseert Lubach ook even een referendum in Rusland; of ze daar niet door Nederland geannexeerd willen worden? Rusland behoort eigenlijk altijd al toe aan de Nederlanders. Ja toch?
  [naar artikel]
 15. Nederlands filmpje steekt op heerlijke wijze de draak met Donald Trump (24/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een filmpje uit de satirische latenightshow van Arjen Lubach, een Nederlandse schrijver, cabaretier en tv-presentator, gaat in sneltempo de wereld rond.
  [naar artikel]
 16. Nederlandse talkshowhost Arjan Lubach scoort samen met Merol een coronahit (14/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het is weer raak voor de makers van het Nederlandse satirische programma ‘Zondag met Lubach’. Nadat de poging van honderd BN’ers om een coronalied...
  [naar artikel]
 17. Honderdste aflevering voor Nederlandse satire ‘Zondag met Lubach’ (19/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het Nederlandse satirische VPRO-programma ‘Zondag met Lubach’, dat ook in ons land graag bekeken wordt via YouTube, is toe aan zijn honderdste...
  [naar artikel]
 18. VIDEO. Nederland stelt zich voor aan Trump in zijn eigen woorden (23/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Nu Donald Trump officieel de Amerikaanse president is, beseffen ze in Nederland dat ze hem best te vriend houden. Daarom heeft het satirische programma ‘Zondag met Lubach’ een introductievideo gemaakt voor Trump. “Op een manier die hem wellicht het meest zal aanspreken”, aldus presentator Arjen Lubach.
  [naar artikel]
 19. VIDEO. Nederland stelt zich voor aan Trump in zijn eigen woorden (23/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Nu Donald Trump officieel de Amerikaanse president is, beseffen ze in Nederland dat ze hem best te vriend houden. Daarom heeft het satirische programma ‘Zondag met Lubach’ een introductievideo gemaakt voor Trump. “Op een manier die hem wellicht het meest zal aanspreken”, aldus presentator Arjen Lubach.
  [naar artikel]
 20. Nederlands populairste satiricus is terug op tv (13/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Fans van de betere satire kunnen vanaf zondag weer terecht bij Arjen Lubach (39). Na een jaar afwezigheid maakt die op de Nederlandse tv z’n rentree met kijkcijferhit ‘Zondag Met Lubach’.
  [naar artikel]
 21. Nederlands spelprogramma schrapt verguisde onderdeel "dik of zwanger?" (13/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de satirische show "Neem je zwemspullen mee" op de Nederlandse televisie wordt voortaan niet meer gevraagd of een vrouw dik of zwanger is. Het
  [naar artikel]
 22. Arjen Lubach reageert op verlies in ‘De slimste mens’ (24/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlander Arjen Lubach (52) vindt zijn verlies van donderdagavond in ‘De Slimste Mens’ niet erg. Over professor en internist Geert Meyfroid (50), die de titel voor Lubachs neus wegkaapte, schreef Lubach op Instagram: “Geert is niet alleen bizar goed in dit spel, maar ook nog eens een heel leuke gast!”
  [naar artikel]
 23. Arjen Lubach: "geen kinderen krijgen is de effectiefste methode om milieuvriendelijk te leven" (28/02/2018 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/uc3jOxgWX_GOL2ejYsKmFGZ0NKA/diocontent/106704838/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90
  [naar artikel]
 24. 25.000 Nederlanders van plan om Facebook buiten te gooien (10/04/2018 - De Tijd)
  14:52 De anti-Facebookactie van de Nederlandse tv-presentator Arjen Lubach heeft al 25.000 mensen ervan overtuigd te stoppen met Facebook. Ruim 62.000 anderen zijn geïnteresseerd, leert een blik op de actie...
  [naar artikel]
 25. Arjen Robben: "Het moet veel beter als we naar Rusland willen" (14/11/2016 - Sporza)
  Arjen Robben speelde gisteren voor het eerst in een jaar weer voor de Nederlandse ploeg. "Vrolijk word ik er niet van", zegt hij over het niveau van Oranje.
  [naar artikel]
 26. Arjen Lubach reageert op verlies in ‘De Slimste Mens’: “En nu weer naar de intensive care met al je kennis, mafkees” (24/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlander Arjen Lubach (52) vindt zijn verlies van donderdagavond in ‘De Slimste Mens’ niet erg. Over professor en internist Geert Meyfroidt (50), die de titel voor Lubachs neus wegkaapte, schreef Lubach op Instagram: “Geert is niet alleen bizar goed in dit spel, maar ook nog eens een heel leuke gast!”
  [naar artikel]
 27. ‘Referendum over de Nederlandse annexatie van Rusland’: satirische video van Arjan Lubach gaat viraal (23/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse tv-presentator Arjan Lubach heeft opnieuw een virale video te pakken met een filmpje dat hij met De Avondshow maakte over de Russische referenda in Oekraïne. Het filmpje, waarin hij voorstelt dat Nederland Rusland annexeert, werd op sociale media al meer dan een miljoen keer bekeken.
  [naar artikel]
 28. 72 jaar en drie generaties later sluit bekende zaak: "We stoppen op een hoogtepunt" (05/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  De bekende kledingzaak Maria Meirte, sinds 1945 een begrip tot ver buiten het Waasland, sluit op 30 september de deuren. Ook voor de klanten kwam dat nieuws als een immense verrassing. “We stoppen op een hoogtepunt”, motiveert Lutgart Baeckelandt.
  [naar artikel]
 29. Soenens na explosieven bij Obama en Clinton: "Polarisatie bereikt nieuw hoogtepunt in VS: waar gaat dit stoppen?" (24/10/2018 - VRT NWS)
  De explosieven en verdachte pakketten die vandaag zijn gevonden bij onder anderen Hillary Clinton, Barack Obama en CNN zijn "een nieuw hoogtepunt in de polarisering in de VS". Dat zegt correspondent Björn Soenens vanuit New York in "Het Journaal". "Er is een klimaat van haat en wantrouwen gecreëerd. En dan krijg je dit."
  [naar artikel]
 30. Tinnituspatiënt Arjen Lubach haalt uit naar de aanpak tegen gehoorschade: “Vooral bij jongeren gaat het steeds vaker mis” (27/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Arjen Lubach (43) haalde woensdagavond in zijn programma ‘De Avondshow’ hard uit naar de manier waarop er in Nederland wordt omgegaan met het aanpakken van gehoorschade. De presentator, die zelf al acht jaar aan tinnitus lijdt, vindt dat clubs en kroegen meer hun verantwoordelijkheid moeten nemen om het aantal Nederlanders met gehoorschade terug te schroeven. “Vooral bij jongeren gaat het steeds vaker mis”, beklaagt Lubach zich in het tien minuten durende item.
  [naar artikel]
 31. "You've got Trump Towers, we've got Lee Towers": Nederland verwelkomt Trump (23/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De makers van het satirische tv-programma 'Zondag met Lubach' stellen hun land Nederland met een heerlijk fimpje alvast even voor aan de nieuwe
  [naar artikel]
 32. Arjen Robben (35) zet definitief punt achter voetbalcarrière (04/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Arjen Robben heeft besloten op zijn hoogtepunt te stoppen. De voormalig Nederlands international besluit geen volgend avontuur aan te gaan, nadat zijn tienjarig verblijf bij Bayern München niet werd verlengd.
  [naar artikel]
 33. "The daily show" lacht met Belgische maatregelen: "Slechts één iemand mag toilet gebruiken? Hoe moet je dan weglopen van gesprekken?" (04/12/2020 - VRT NWS)
  Het Amerikaanse satirische programma "The daily show" heeft de Belgische coronaregels onder de loep genomen. Er werd hard gelachen met onze maatregelen voor eindejaar, al ging het programma soms kort door de bocht. En ook aan het seksfeestje met het Hongaarse Europarlementslid werd aandacht gegeven.
  [naar artikel]
 34. De Madammen nemen na 15 jaar afscheid: "We stoppen op een hoogtepunt" (24/06/2022 - VRT NWS)
  De Madammen, één van de best beluisterde radioblokken in Vlaanderen, neemt volgende week – na een kristallen jubileum – afscheid. “We stoppen op ons hoogtepunt.”
  [naar artikel]
 35. Satirische site Nordpresse stopt (01/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Franstalige satirische website Nordpresse houdt op te bestaan. Op Facebook kondigt de man achter de site, die zich voorstelt als Vincent Flibustier, de intentie aan te stoppen met elke publicatie. De aankondiging volgt temidden een polemiek rond een artikel dat humoristisch wilde zijn over het overlijden van de Israëlische president Shimon Peres. Aan Belga bevestigt Flibustier het einde van de site.
  [naar artikel]
 36. Derde keer, goeie keer? Hingis kondigt opnieuw haar pensioen aan (26/10/2017 - Sporza)
  Martina Hingis zet na de WTA Finals in Singapore een punt achter haar carrière. "Ik wil op een hoogtepunt stoppen", zegt de Zwitserse, die al twee keer terugkeerde.
  [naar artikel]
 37. Kim Kardashian kondigt einde aan van realityshow die haar en haar familie bekendmaakte (09/09/2020 - VRT NWS)
  De populaire Amerikaanse realityshow "Keeping up with the Kardashians" zal er na 20 seizoenen mee stoppen. Dat heeft Kim Kardashian bekendgemaakt op Twitter. De show loopt al 13 jaar en maakte wereldsterren van Kim, haar zussen Kourtney en Khloé, haar halfzussen Kendall en Kylie Jenner, hun ouders, partners en kinderen. Het laatste seizoen zal begin volgend jaar uitgezonden worden.
  [naar artikel]
 38. BEKIJK - "10.000 luchtkastelen": K3 hekelt uitstel van versoepelingen met satirisch optreden in Nederland (17/04/2021 - VRT NWS)
  In de satirische tv-show "Even tot hier" in Nederland hebben de meisjes van K3 een opmerkelijke versie van hun hit "10.000 luchtballonnen" gezongen, onder de noemer "10.000 luchtkastelen". Daarin hekelen ze het uitstel van versoepelingen omdat de coronacijfers te slecht zijn of blijven, een teleurstelling die onze noorderburen net als wij soms te verwerken krijgen.
  [naar artikel]
 39. Satirische website stopt ermee na grap over begrafenis Peres (01/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  De Franstalige satirische website Nordpresse stopt ermee. Op Facebook kondigt de man achter de site, die zich voorstelt als Vincent Flibustier, de intentie aan te stoppen met elke publicatie. De aankondiging volgt temidden een polemiek rond een artikel dat humoristisch wilde zijn over het overlijden van de Israëlische president Shimon Peres. Aan Belga bevestigt Flibustier het einde van de site.
  [naar artikel]
 40. James Corden stopt met "The late late show", al ken je hem nog het meest van zijn "Carpool karaoke" (30/04/2022 - VRT NWS)
  De Britse komiek James Corden stopt in 2023 als presentator van de Amerikaans talkshow "The late late show". Corden is bij het grote publiek vooral bekend van "Carpool karaoke", een rubriek in de show, waarin hij beroemdheden meeneemt voor een autoritje en hen doet meezingen met hun eigen hits of favoriete muziek. Met de filmpjes haalt hij bijna 10 miljard views op YouTube. Het vertrek van Corden bij "The late late show" luidt wellicht ook het einde in van de populaire rubriek. Bekijk hier vijf opmerkelijke afleveringen.
  [naar artikel]
 41. Lannoo wordt uitgever van Arjen Lubach (11/01/2021 - De Tijd)
  18:13 De West-Vlaamse uitgeverij Lannoo neemt Park Uitgevers over, een Nederlandse uitgever van voornamelijk non-fictieboeken.
  [naar artikel]
 42. Na 27 jaar geen nieuwe afleveringen meer van de "Jerry Springer show" (15/06/2018 - VRT NWS)
  Het Amerikaanse tv-netwerk The CW heeft -voorlopig weliswaar- geen nieuwe afleveringen meer besteld van de "Jerry Springer show". Daarmee lijkt er na 27 jaar een einde te komen aan de controversiële show die het label "trash tv" kreeg. The CW zal in het najaar herhalingen uitzenden.  
  [naar artikel]
 43. Mulder: "De familie Hazard moet in Nederland aan de bak" (11/10/2017 - Sporza)
  Arjen Robben heeft zijn laatste wedstrijd in het shirt van de Nederlandse nationale ploeg gespeeld. "Ik heb grote bewondering voor hem", zegt Jan Mulder. En hoe ziet de toekomst van Oranje eruit?
  [naar artikel]
 44. Na Nederland dingt ook rest van Europa met hilarische promofilmpjes naar tweede plaats in Trumps hart (07/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het was hilarisch, het satirische filmpje dat het Nederlandse tv-programma Zondag met Lubach twee weken geleden lanceerde. De kern van de
  [naar artikel]
 45. Nederlandse omroepcoryfee Jack Gadellaa ("Kinderen voor kinderen") is overleden (06/01/2018 - VRT NWS)
  In zijn woonplaats Hilversum is de Nederlandse tv-regisseur en tekstschrijver Jack Gadellaa overleden. Hij werd 75 jaar. Gadellaa stond aan de wieg van het legendarische kinderprogramma "Kinderen Voor Kinderen" en hij was een van de vaste schrijvers van het satirische KRO-programma "Ook dat nog".  
  [naar artikel]
 46. 'Wie een streek uithaalt, pakken we aan' (07/04/2019 - De Morgen)
  Bedrijven en politici doen het in hun broek voor hem en zijn filmpjes worden honderd-duizenden keren bekeken. Arjen Lubach bewijst op de Nederlandse tv dat niet alleen Amerikanen scherpe satire kunnen maken. Jan Debackere
  [naar artikel]
 47. "We moeten er rekening mee houden dat Arjen niet meer gevonden wordt" (11/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het onderzoek naar de vermissing van Arjen Kamphuis lijkt op een dood spoor te zitten. Dat meldt zijn goede vriendin Ancilla van de Leest aan onze...
  [naar artikel]
 48. Regisseur van show na Oscarblunder: "Boekhouders verstijfden" (03/03/2017 - De Redactie)
  "Ik snap de vertraging nog steeds niet", reageerde Gary Natoli, die de show mee in goede banen moest leiden, op het fiasco. "We moesten zelf initiatief nemen - als we dat niet gedaan hadden, was de show misschien al off air voor het opgelost was."
  [naar artikel]
 49. ‘De avondshow’: Arjen Lubach had dit al veel eerder moeten doen (26/03/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy