Door corona is hun restaurant in de Hasseltse binnenstad amper open geweest, nu verhuizen Nadia Moors (45) en gewezen profvoetballer Geert Coninx (45) met La Bonne Vie naar de Elsartmolen in Stevoort. Zo is er vanaf begin november weer een restaurant in de molen. [naar artikel]
Het bekende Hasseltse restaurant ‘Het Kookpunt’, in het Hemelrijk in Hasselt, zal voorlopig niet meer openen. Door gezondheidsproblemen van de uitbater was het restaurant al een tijdje dicht en werd een overnemer gezocht. [naar artikel]
De Italiaanse topkok Massimo Bottura, wiens restaurant vorig jaar werd verkozen tot het beste ter wereld, opent zijn vijfde restaurant speciaal... [naar artikel]
The Gilded, het restaurant in het hotel van Mousa Dembélé, opent volgende maand opnieuw de deuren. In juni vertrok chek-kok Nick De Backer er, en het restaurant sloot enkele maanden de deuren. Maar nu heeft de familie Dembélé een nieuw team klaar om het restaurant in hotel De Gulde Schoen te runnen. En je hoeft maar 1 ding te doen in dat restaurant: je eten delen. [naar artikel]
De Amerikaanse fastfoodketen Kentucky Fried Chicken opent over enkele weken een restaurant in hartje Antwerpen. Dat maakt KFC bekend via een persbericht. Het zal het derde restaurant van de keten zijn in de provincie, na het Wijnegem Shopping Center en Turnhout. [naar artikel]
Yanaïka Skryszkowiak, de voormalige Lady Chef of the Year maar toch ook vooral bekend vanwege haar deelname aan de allereerste versie van ‘Mijn restaurant’, opent met haar voormalige rechterhand Filip Biesmans, die in zijn vorige restaurant nog ernstig verbrand raakte, een nieuw restaurant. [naar artikel]
Vier Mechelse jeugdvrienden starten op 2 februari hun eigen Marokkaans-Somalisch pop-up restaurant Late Quatro in de gebouwen van Artenova in de Moenstraat in Mechelen. Onder de vleugels van Manestarters krijgen ze de kans om in een periode van maximaal twee jaar hun concept uit te testen. [naar artikel]
Sterrenchef Benoit Dewitte opent samen met broer Bernard een gloednieuw restaurant in Han-sur-Lesse, vlakbij de bekende toeristische trekpleister de Grotten van Han. “De streek ligt mij na aan het hart”, zegt de sterrenchef in een persbericht. “Ik heb er zelf ooit nog stage gelopen in een restaurant.” [naar artikel]
“Elke dag beter doen dan de vorige.” Dat is de ambitie van de jonge chef-kok Bert Brouwers (26), die in Hamont met Stad 10 zijn eigen restaurant opent. Zijn keuken beschrijft hij als klassiek Frans met wereldse invloeden. [naar artikel]
16:52 Nu het exclusieve Chambre Séparée dicht is, trekt chef-kok Kobe Desramaults naar Sicilië. In juni opent hij er een restaurant samen met twee Siciliaanse chefs. [naar artikel]
Sergio Herman opent in april 2020 een nieuw restaurant in Antwerpen. Naast restaurant The Jane en verschillende Frites Ateliers kiest de Nederlandse ondernemer opnieuw voor België. [naar artikel]
Op 1 februari opent Sander Spreeuwers (26) Restaurant Modest aan de Weg naar Opoeteren. De Opglabbeekse chef stond vijf jaar lang in de keuken van driesterrenrestaurant Hertog Jan. “Ik wil een bepaald niveau halen, dit wordt geen doorsnee restaurant.” [naar artikel]
Het Franse restaurant Mirazur is door het gespecialiseerde Britse magazine Restaurant uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld. In de top vijftig komt Peter Goossens met ‘Hof van Cleve’ na een jaar afwezigheid opnieuw binnen op een 43ste plaats. [naar artikel]
Sharoj Gauchan, voormalig chef van Lucy Chang, telt af naar het weekend. Want dan opent hij Oost-Azië, zijn eerste restaurant op de Draakplaats. De inhoud van de kaart van dit restaurant kunt u al raden. [naar artikel]
The Gilded, het restaurant in het hotel van Mousa Dembélé, opent volgende maand opnieuw de deuren. In juni vertrok chek-kok Nick De Backer er, en het restaurant sloot enkele maanden de deuren. Maar nu heeft de familie Dembélé een nieuw team klaar om het restaurant in hotel De Gulde Schoen te runnen. En je hoeft maar 1 ding te doen in dat restaurant: je eten delen. [naar artikel]
Topkok Sergio Herman (49) opent in april 2020 ‘Le Pristine’, zijn derde restaurant in Antwerpen. Hij doet dat samen met Fashion Club 70, het bedrijf van Miguel Dheedene, de ex-man van Tanja Dexters. Opmerkelijk voor een Sergio-restaurant: vooraf reserveren is niet verplicht. [naar artikel]
Ondanks een vermelding in de nieuwste culinaire gids van Gault&Millau stopt restaurant Den Grooten Wolsack in Mechelen er al mee. Het concept slaat onvoldoende aan. De zaakvoerder van het Italiaans restaurant Rosario opent er begin december Angus Steakhouse. [naar artikel]
Niemand die je naar je plaats wijst, een menukaart overhandigt en de rekening presenteert: het Antwerpse restaurant De Serre, dat volgende week de deuren opent, heeft enkel personeel werken in de keuken. [naar artikel]
Acteur Roel Vanderstukken opent op 12 september zijn restaurant in Kontich. Dat nieuws deelt hij op zijn Instagrampagina. Hij nam de zaak ‘Frans en Yvonne’ over in Waarloos en zal zich focussen op Vlaamse keuken met ‘nostalgische gerechten’. [naar artikel]
In de Kloosterstraat in Antwerpen opent in het najaar een gloednieuw restaurant. [naar artikel]
Een huurbaas uit Lanaken die een eigenares van een Chinees restaurant hardhandig aanpakte is bij verstek door de correctionele rechtbank van Tongeren veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar en een boete van 1.200 euro. Aan de vrouw, die door zijn toedoen ook haar restaurant moest sluiten, moet hij ook een schadevergoeding betalen van 4.500 euro. [naar artikel]
18:06 Nauwelijks een week nadat topchef Willem Hiele als 'hoogste nieuwkomer' gelauwerd werd door de gastronomische gids Gault Millau met een score van 15/20, blijkt dat zijn restaurant voor de rest van het... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.