LIVE. Waasland-Beveren met voorsprong de rust in na doelpunt Frey

07/11/2020 - 19:23
"• Twaalfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Kehrweg • Eupen - Waasland-Beveren"

1. LIVE. Jackers stopt strafschop, Waasland-Beveren op voorsprong dankzij Frey (17/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Inhaalwedstrijd 27ste speeldag • Aftrap: 17u • Freethielstadion • Waasland-Beveren geeft bij winst de rode lantaarn door aan Cercle [naar artikel]

2. LIVE. Frey trapt Waasland-Beveren op voorsprong in Eupen (07/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Twaalfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Kehrweg • Eupen - Waasland-Beveren [naar artikel]

3. LIVE. Waasland-Beveren gevaarlijkste ploeg: Frey ziet goal afgekeurd en knalt nadien snoeihard over (19/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Waasland-Beveren is rode lantaarn • Moeskroen heeft één punt meer dan Waasland-Beveren • Aftrap: 18.45 uur [naar artikel]

4. LIVE. Waasland-Beveren bij rust virtueel af van rode lantaarn dankzij Frey én Jackers (17/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVE. Waasland-Beveren komt net voor de rust op voorsprong tegen KV Kortrijk! (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 16u • Freethiel • Waasland-Beveren heeft punten nodig in de strijd om het behoud [naar artikel]

6. Antwerp neemt Michael Frey (ex-Waasland-Beveren) over van Fenerbahçe (17/06/2021 - Het Belang van Limburg)

Antwerp heeft er een aanvallende versterking bij. De Zwitserse spits Michael Frey komt over van het Turkse Fenerbahçe. Frey speelde afgelopen seizoen nog op huurbasis bij het inmiddels gedegradeerde Waasland-Beveren, waar hij 17 keer raak trof. [naar artikel]

7. Kennismaking met Michael Frey (Waasland-Beveren): “Wat je over mij moet weten? Niets” (11/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Met de komst van Michael Frey(26) transformeerde de aanval van Waasland-Beveren. Plots kunnen de Waaslanders wél een bal bijhouden voorin en dat... [naar artikel]

8. LIVE. Ugbo zet Cercle op voorsprong na afgekeurd doelpunt voor Waasland-Beveren (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Freethiel • Aftrap: 18u30 • Scheidsrechter: Bram Van Driessche • Waasland-Beveren won al sinds begin augustus niet meer, Cercle heeft 0 op 6 [naar artikel]

9. Waasland-Beveren springt opnieuw over Cercle Brugge na nipte zege tegen Eupen (17/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Waasland-Beveren heeft het uitgestelde duel tegen Eupen met het kleinste verschil gewonnen. Michael Frey maakte al vroeg het enige doelpunt van de wedstrijd. Stef Peeters miste de gelijkmaker vanop de stip. Waasland-Beveren geeft de rode lantaarn door aan Cercle Brugge. [naar artikel]

10. KV Kortrijk geeft dubbele voorsprong uit handen tegen Waasland-Beveren (31/10/2018 - Het Belang van Limburg)

KV Kortrijk en Waasland-Beveren hebben op de midweekspeeldag 2-2 gelijkgespeeld. De Kerels stonden halfweg op een dubbele voorsprong, maar na rust kregen ze een lesje in efficiëntie van Waasland-Beveren, dat op een diefje een punt meegriste. Kortrijk laat opnieuw een kans liggen om dichter bij Play-Off 1 te sluipen. [naar artikel]

11. LIVE. 0-1 afgekeurd: Frey stond buitenspel op het moment waarop hij de bal in doel tikte (19/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

12. Frey en penaltysave Jackers starten operatie redding voor Waasland-Beveren (17/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Waasland-Beveren is de rode lantaarn kwijt aan Cercle Brugge. Het won de inhaalwedstrijd tegen Eupen met het kleinste verschil, met dank aan Michael Frey. ‘t Is de eerste zege voor de Waaslanders sinds 13 december. [naar artikel]

13. LIVE. Waasland-Beveren virtueel weg van laatste plek: Frey profiteert van pover verdedigen bij Eupen (17/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

14. Straffe transfer voor Waasland-Beveren: Fenerbahçe-spits Frey trekt naar de Freethiel (29/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Michael Frey moet de nieuwe goalgetter van Waasland-Beveren worden. De Waaslanders huren de 26-jarige Zwitser voor één seizoen van het Turkse... [naar artikel]

15. Club Brugge met drie prachtgoals voorbij Waasland-Beveren (19/11/2017 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge sluit de heenronde van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League af met een fraaie 3-0-zege tegen Waasland-Beveren. De West-Vlamingen hadden het één helft erg moeilijk met het team van oude bekende Philippe Clement, maar een bijzonder fraai doelpunt van aanvoerder Vormer brak de match open. In de tweede helft regisseerde Vanaken (assist en doelpunt) de leider nog naar een vlotte overwinning. Club behoudt zo zes punten voorsprong op Charleroi en negen punten voorsprong op Anderlecht. Waasland-Beveren valt uit de top-zes. [naar artikel]

16. LIVE. Frey zorgt voor droomstart Waasland-Beveren na geklungel bij STVV (06/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Inhaalwedstrijd • Freethielstadion • Aftrap: 19u • Waasland-Beveren staat laatste (28 punten), STVV 15de (35) [naar artikel]

17. Waasland-Beveren vernedert Eupen en blijft stevig in de middenmoot (09/09/2017 - Gazet van Antwerpen)

Waasland-Beveren heeft eenvoudig gewonnen van een mak Eupen. Voor rust dirigeerde Morioka. De Japanse sensatie zit intussen aan 4 doelpunten en vijf assists. Na rust kon Leye nog milderen voor Eupen, nieuwkomers Thelin en Mmaee luisterden hun Beveren-debuut op met elk een doelpunt. [naar artikel]

18. LIVE. Kan Waasland-Beveren na rust de ommekeer inluiden tegen KV Kortrijk? (23/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 27ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Freethiel • Waasland-Beveren lijkt met 8 punten voorsprong op Lokeren gered [naar artikel]

19. LIVE. Kan Waasland-Beveren na rust wél afstand nemen van Moeskroen? (19/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

20. LIVE. GOAL! Frey zet Waasland-Beveren vanaf de stip op gelijke hoogte na geweldige openingstreffer van Lamkel Zé (29/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 20u45 • Bosuilstadion • 25ste speeldag Jupiler Pro League • Antwerp is 3de met 40 punten, Waasland-Beveren is laatste met 21 punten [naar artikel]

21. Waasland-Beveren knokt zich tot tweemaal toe terug in de wedstrijd op bezoek bij KV Kortrijk (31/10/2018 - Gazet van Antwerpen)

22. LIVE. Onwaarschijnlijk: Frey zet Waasland-Beveren opnieuw op gelijke hoogte tegen Antwerp! (29/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

23. Efficiënt Beerschot dompelt Waasland-Beveren onder in rouw (06/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Een efficiënt Beerschot heeft zaterdag de maat genomen van Waasland-Beveren: 1-2. Daan Heymans bracht de thuisploeg na amper acht minuten al op voorsprong. Op het half uur hing Dom de bordjes in evenwicht. Na rust morste Waasland-Beveren met de kansen. Beerschot sloeg via Holzhauser genadeloos toe. [naar artikel]

24. Waasland-Beveren haast zeker van het behoud na puntendeling in Oostende (02/03/2019 - Gazet van Antwerpen)

Oostende en Waasland-Beveren hebben zaterdag de punten broederlijk gedeeld na een kansrijke wedstrijd. Een inefficiënt Waasland-Beveren morste vooral voor rust met de kansen. Sakala bracht de thuisploeg op voorsprong. Met een owngoal hing Lombaerts de bordjes weer gelijk. Door dit gelijkspel is Oostende nu ook mathematisch zeker van het behoud. Waasland-Beveren heeft voldoende aan één punt in de volgende drie wedstrijden om zeker te zijn van een langer verblijf in 1A. [naar artikel]