Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

20 May 2022
08:44 uur

Liveblog: Minder ziekenhuisopnames en besmettingen, maar aantal overlijdens blijft stijgen

VRT NWS

11/11/2020 - 07:01

Er worden minder mensen in het ziekenhuisopgenomen na een coronabesmetting en ook het aantal besmettingen neemt af. Maar het aantal overlijdens blijft nog wel sterk stijgen. Intussen moet worden nagedacht over hoe en wanneer een coronavaccin in ons land verdeeld en toegediend wordt. Lees meer in onze liveblog.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Liveblog: Besmettingen stijgen minder snel, ziekenhuisopnames en overlijdens dalen (16/01/2021 - VRT NWS)
  Het gemiddelde aantal bevestigde besmettingen met het coronavirus in ons land stijgt nog wel, maar veel minder sterk dan de voorbije dagen. Het aantal ziekenhuisopnames en overlijdens blijft dalen. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers van Sciensano. Volg alle coronanieuws in onze liveblog.
  [naar artikel]
 2. Opnieuw meer coronabesmettingen, maar minder ziekenhuisopnames en overlijdens (13/01/2021 - Express)
  De coronacijfers in ons land geven al de hele week een vertekend beeld. Het aantal besmettingen blijft namelijk stijgen, terwijl het aantal ziekenhuisopnames én het aantal overlijdens langzaam verder dalen. Het aantal besmettingen met het coronavirus in ons land blijft de lucht in gaan. Gezondheidsinstituut Sciensano spreekt van gemiddeld 2.070 bevestigde besmettingen per dag in […] The post Opnieuw meer coronabesmettingen, maar minder ziekenhuisopnames en overlijdens appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 3. Liveblog: Minder besmettingen, ziekenhuisopnames en overlijdens (22/05/2021 - VRT NWS)
  De coronacijfers in ons land blijven de goede kant op gaan. Zowel het aantal bevestigde besmettingen, het aantal ziekenhuisopnames en het aantal overlijdens blijft dalen. Volg de belangrijkste updates in onze liveblog.
  [naar artikel]
 4. Liveblog: Minder overlijdens en opnames, meer besmettingen, Overlegcomité deze namiddag samen (05/02/2021 - VRT NWS)
  De coronacijfers in ons land blijven hetzelfde beeld vertonen. Het aantal ziekenhuisopnames en het aantal overlijdens dalen. Landelijk stijgen de bevestigde besmettingen met 5 procent, minder dan gisteren. Maar regionaal blijven de verschillen groot: in Vlaanderen dalen de besmettingen of stijgen ze lichtjes, in Waalse provincies nemen ze fors toe. Blijf op de hoogte van het belangrijkste coronanieuws in onze liveblog.
  [naar artikel]
 5. Aantal besmettingen blijft stijgen, maar minder overlijdens (28/07/2020 - Metro)
  Het gemiddeld aantal besmettingen met het coronavirus blijft onverminderd stijgen. Momenteel ligt dat gemiddelde boven de 300 besmettingen per dag. Ook het aantal ziekenhuisopnames gaat omhoog, al zien we wel een daling in het aantal doden. Tussen 18 en 24 juli raakten gemiddeld 311,4 mensen besmet door het coronavirus. Dat is een stijging van 69 procent tegenover de week voordien (184,3). In het totaal liepen 66.428 Belgen het longvirus op. Ook het aantal ziekenhuisopnames blijft stijgen. In dezelfde periode werden gemiddeld 19,3 mensen opgenomen in de Belgische ziekenhuizen. De week voordien waren dat er 14, dus spreken we van een stijging van 38 procent. Het gemiddeld aantal doden daalt dan weer. Dat ligt nu op 2,3 overlijdens per dag terwijl dat er de week daarvoor nog gemiddeld 3 per dag waren (-24%). De totale dodentol bedraagt nu 9.822. Lees ook: Verwarring over sociale bubbel: hoe zit het nu? Het bericht Aantal besmettingen blijft stijgen, maar minder overlijdens verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. Liveblog: Ziekenhuisopnames en besmettingen nemen toe, overlijdens blijven fors dalen (02/03/2021 - VRT NWS)
  Het aantal mensen dat in het ziekenhuis moet worden opgenomen na een coronabesmetting, blijft sterk stijgen. Er worden nu elke dag gemiddeld 149 patiënten opgenomen. Ook het aantal besmettingen neemt toe, zij het iets minder sterk. Het aantal overlijdens blijft wel fors afnemen. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers van Sciensano. Volg het belangrijkste nieuws in onze liveblog.
  [naar artikel]
 7. Liveblog: Na ziekenhuisopnames dalen nu ook de overlijdens, besmettingen blijven stijgen (30/01/2021 - VRT NWS)
  De ziekenhuisopnames in ons land dalen voor de tweede dag op rij, ook het aantal overlijdens daalt nu. Het gemiddelde aantal bevestigde besmettingen blijft wel toenemen. Het Europese Geneesmiddelenagentschap EMA heeft zijn goedkeuring gegeven voor het vaccin van AstraZeneca/Oxford, het is nu afwachten hoe het in ons land zal worden ingezet. Volg alle coronanieuws in onze liveblog.
  [naar artikel]
 8. Liveblog: verdere daling van de ziekenhuisopnames, besmettingen blijven hangen (29/04/2021 - VRT NWS)
  Het gemiddelde aantal ziekenhuisopnames per dag is al voor de vierde dag op rij gedaald. Ook het totale aantal patiënten in het ziekenhuis en op de diensten intensieve zorg gaat lichtjes achteruit, maar de cijfers blijven wel op een hoog niveau. Het gemiddelde aantal besmettingen blijft hangen, het aantal overlijdens blijft lichtjes stijgen. Volg de belangrijkste corona-updates in onze liveblog.
  [naar artikel]
 9. Liveblog - Voor vierde dag op rij dalen ziekenhuisopnames (-16%), maar het aantal besmettingen blijft stijgen (+10%)   (01/02/2021 - VRT NWS)
  Het aantal vastgestelde coronabesmettingen blijft stijgen in ons land, met 10 procent naar 2.260 per dag. De andere cijfers dalen nog. Er zijn de voorbije week minder coronapatiënten in het ziekenhuis opgenomen, gemiddeld 114 per dag, een daling met 16 procent. Het aantal overlijdens door corona gaat ook nog wat omlaag. Elk dag sterven nu gemiddeld 49 mensen. Welkom in onze liveblog met het belangrijkste en opvallendste coronanieuws.
  [naar artikel]
 10. Coronacijfers | Aantal besmettingen stijgt gestaag, minder ziekenhuisopnames (31/01/2021 - De Standaard)
  Het aantal besmettingen met het coronavirus in ons land blijft stijgen. Tegelijkertijd daalt het aantal ziekenhuisopnames en overlijdens.
  [naar artikel]
 11. Aantal coronabesmettingen blijft stijgen, ziekenhuisopnames en overlijdens blijven dalen (01/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  Het aantal besmettingen met het coronavirus blijft stijgen. Dat blijkt uit gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano. Het aantal ziekenhuisopnames en overlijdens zit nog wel in een dalende lijn.
  [naar artikel]
 12. Liveblog: Opnieuw minder ziekenhuisopnames en overlijdens, besmettingen nemen nog toe (04/02/2021 - VRT NWS)
  Het aantal ziekenhuisopnames en overlijdens als gevolgen van een coronabesmetting blijven dalen. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers van Sciensano. Het aantal besmettingen stijgt wel nog, net als het aantal tests. En de lijst met risicogroepen die vanaf eind april kunnen worden ingeënt, is bekend. Blijf op de hoogte van het belangrijkste coronanieuws via onze liveblog.
  [naar artikel]
 13. Liveblog - Aantal coronabesmetting daalt, maar druk op ziekenhuizen blijft (06/04/2021 - VRT NWS)
  Voor de derde dag op rij daalt het aantal vastgestelde besmettingen, nu met 10 procent, tot 4.300, al is er ook wel wat minder getest. De aantallen ziekenhuisopnames en overlijdens stijgen nog wel. Er liggen nu meer dan 3.000 mensen in het ziekenhuis met corona, 865 op intensieve zorg. Volg het belangrijkste coronanieuws in onze liveblog.
  [naar artikel]
 14. Aantal ziekenhuisopnames gedaald tot minder dan 300, ook minder besmettingen (08/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het gemiddeld aantal nieuwe ziekenhuisopnames per dag blijft dalen. Intussen is sprake van minder dan 300 nieuwe opnames per dag, zo blijkt woensdag uit de voorlopige coronacijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. Ook het gemiddeld aantal nieuwe besmettingen blijft afnemen. De overlijdens blijven vooralsnog stijgen.
  [naar artikel]
 15. Liveblog - coronacijfers evolueren gunstig: aantal besmettingen, ziekenhuisopnames en overlijdens blijft dalen (07/01/2021 - VRT NWS)
  De coronacijfers blijven licht dalen in ons land. Er zijn 10 procent minder besmettingen in vergelijking met de week ervoor. Ook het aantal ziekenhuisopnames en overlijdens daalt. Volg al het coronanieuws hier.
  [naar artikel]
 16. Een vijfde meer ziekenhuisopnames, aantal besmettingen stijgt minder snel (04/03/2021 - De Morgen)
  Het aantal ziekenhuisopnames door het coronavirus is in de week tot woensdag gestegen tot gemiddeld 151,9 per dag. Dat is 20 procent meer dan in de voorafgaande periode van zeven dagen. Ook de besmettingen blijven stijgen, maar het aantal overlijdens blijft wel dalen.
  [naar artikel]
 17. Coronavirus: ziekenhuisopnames en besmettingen dalen, maar overlijdens stijgen (15/02/2021 - Express)
  Bijna alle coronacijfers in ons land gaan de goede kant uit. Het aantal Covid-patiënten dat in het ziekenhuis wordt opgenomen én het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus daalt namelijk. Dat laatste is wel deels te verklaren doordat er minder getest wordt. Langs de andere kant gaat het aantal overlijdens weer lichtjes omhoog. Volgens de […] The post Coronavirus: ziekenhuisopnames en besmettingen dalen, maar overlijdens stijgen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 18. OVERZICHT. Een vijfde meer ziekenhuisopnames, aantal besmettingen stijgt minder snel (04/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal ziekenhuisopnames door het coronavirus is in de week tot woensdag gestegen tot gemiddeld 151,9 per dag. Dat is 20 procent meer dan in de voorafgaande periode van zeven dagen. Ook de besmettingen blijven stijgen, maar het aantal overlijdens blijft wel dalen.
  [naar artikel]
 19. Aantal coronabesmettingen blijft stijgen (11/01/2021 - Express)
  Volgens de meest recente cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano blijft het aantal besmettingen met het coronavirus stijgen. In de week van 1 tot 7 januari was sprake van een stijging met 14 procent. Het aantal ziekenhuisopnames en het aantal overlijdens daalt wel nog steeds. Het aantal besmettingen met het coronavirus blijft stijgen. Elke dag kwamen er […] The post Aantal coronabesmettingen blijft stijgen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 20. Liveblog: besmettingen stijgen minder snel, opnames nemen wel nog altijd sterk toe, 425 patiënten op intensieve zorg (03/03/2021 - VRT NWS)
  Het aantal bevestigde besmettingen stijgt op weekbasis nog, maar minder sterk dan de voorbije dagen. Het aantal ziekenhuisopnames blijft nog altijd wel sterk stijgen. Gemiddeld worden op weekbasis 152 patiënten per dag opgenomen, gisteren meldden de ziekenhuizen 176 opnames in één dag tijd. Het aantal patiënten op intensieve zorg stijgt nog door naar 425. De overlijdens blijven dalen. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers van Sciensano. Volg het belangrijkste nieuws in onze liveblog.
  [naar artikel]
 21. Liveblog - Aantal besmettingen blijft stijgen, maar wel trager: gemiddeld 588 per dag (16/08/2020 - VRT NWS)
  Het gemiddeld aantal coronabesmettingen per dag blijft stijgen, maar wel trager dan de voorbije dagen. De afgelopen week zijn gemiddeld 588 mensen besmet geraakt met het coronavirus. Daarnaast zijn er ook 34 ziekenhuisopnames en 7 overlijdens. Volg alles in onze liveblog.
  [naar artikel]
 22. LIVE. Recordaantal nieuwe overlijdens in Brazilië - Trump beveelt vaccins aan in VS (17/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er liggen in ons land opnieuw meer dan 500 patiënten met Covid-19 op de afdelingen intensieve zorgen van de ziekenhuizen. Zowel het aantal ziekenhuisopnames als het aantal besmettingen blijft stijgen, maar er is wel een daling in het aantal overlijdens. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in ons liveblog.
  [naar artikel]
 23. Aantal ziekenhuisopnames blijft dalen: minder dan 300 per dag (08/12/2021 - De Standaard)
  Er is intussen sprake van minder dan 300 nieuwe ziekenhuisopnames per dag, zo blijkt woensdag uit de voorlopige coronacijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. Ook het gemiddeld aantal nieuwe besmettingen blijft afnemen. De overlijdens blijven vooralsnog stijgen.
  [naar artikel]
 24. Trend zet zich voort: overlijdens dalen, besmettingen stijgen (05/02/2021 - De Standaard)
  Terwijl het aantal overlijdens en ziekenhuisopnames ten gevolge van covid-19 verder daalt, blijft het aantal besmettingen in ons land stijgen. Dat blijkt vrijdag uit voorlopige gegevens van het gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 25. Aantal overlijdens daalt fors, aantal besmettingen blijft stijgen (04/02/2021 - De Morgen)
  Het aantal nieuwe overlijdens als gevolg van het coronavirus daalt de jongste tijd fors, nu met 21,7 procent. Daarnaast blijven ook de ziekenhuisopnames zakken. Het aantal besmettingen blijft voorlopig wel nog stijgen. Dat blijkt uit gegevens van het gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 26. OVERZICHT. Aantal overlijdens daalt fors, aantal besmettingen blijft stijgen (04/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe overlijdens als gevolg van het coronavirus daalt de jongste tijd fors, nu met 21,7 procent. Daarnaast blijven ook de ziekenhuisopnames zakken. Het aantal besmettingen blijft voorlopig wel nog stijgen. Dat blijkt uit gegevens van het gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 27. OVERZICHT. Aantal overlijdens daalt fors, aantal besmettingen blijft stijgen (04/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe overlijdens als gevolg van het coronavirus daalt de jongste tijd fors, nu met 21,7 procent. Daarnaast blijven ook de ziekenhuisopnames zakken. Het aantal besmettingen blijft voorlopig wel nog stijgen. Dat blijkt uit gegevens van het gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 28. Liveblog: ziekenhuisopnames en overlijdens nemen nog af, volgende week net geen 65.000 vaccins toegediend (31/01/2021 - VRT NWS)
  Het aantal ziekenhuisopnames en het aantal overlijdens in ons land blijven op weekbasis verder dalen. Op weekbasis worden nu 10 procent minder mensen in het ziekenhuis opgenomen. Het gemiddelde aantal bevestigde besmettingen blijft wel stijgen. Volgens de werkgroep vaccinatie zullen volgende week net geen 65.000 vaccins toegediend worden, "we liggen in lichte mate voor op het oorspronkelijke schema", klinkt het. Volg alle coronanieuws in onze liveblog.
  [naar artikel]
 29. OVERZICHT. Aantal besmettingen en ziekenhuisopnames blijft stijgen, maar opnieuw minder snel (27/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De coronacijfers blijven stijgen, maar opnieuw minder fel dan de voorbije dagen. Dagelijks belanden 201 mensen in het ziekenhuis, een toename van 7 procent in vergelijking met de week ervoor. Het aantal overlijdens blijft stabiel. Dat blijkt uit de jongste resultaten van het gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 30. OVERZICHT. Aantal besmettingen en ziekenhuisopnames blijft stijgen (27/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De coronacijfers blijven stijgen, maar opnieuw minder fel dan de voorbije dagen. Dagelijks belanden 201 mensen in het ziekenhuis, een toename van 7 procent in vergelijking met de week ervoor. Het aantal overlijdens blijft stabiel. Dat blijkt uit de jongste resultaten van het gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 31. Liveblog: Besmettingen stijgen, maar opnieuw veel minder snel, Pfizer levert volgende week 86.500 doses van het vaccin (17/01/2021 - VRT NWS)
  Het gemiddelde aantal bevestigde besmettingen per dag stijgt nog, maar opnieuw veel minder sterk dan de voorbije dagen. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers van Sciensano. Het aantal ziekenhuisopnames en het aantal overlijdens blijven ook verder dalen. Vaccinproducent Pfizer zal volgende week 86.500 doses van het coronavaccin leveren, 7.000 minder dan gepland. Volg al het nieuws in onze liveblog.
  [naar artikel]
 32. Coronabesmettingen en ziekenhuisopnames blijven toenemen, overlijdens stabiel (13/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het aantal ziekenhuisopnames als gevolg van een Covid-infectie blijft stijgen, net als het aantal geregistreerde besmettingen. Het aantal overlijdens blijft wel nagenoeg stabiel. Dat blijkt vrijdag uit het online dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 33. Coronabesmettingen en ziekenhuisopnames blijven toenemen, overlijdens stabiel (13/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het aantal ziekenhuisopnames als gevolg van een Covid-infectie blijft stijgen, net als het aantal geregistreerde besmettingen. Het aantal overlijdens blijft wel nagenoeg stabiel. Dat blijkt vrijdag uit het online dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 34. Coronabesmettingen en ziekenhuisopnames blijven toenemen, overlijdens stabiel (13/08/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het aantal ziekenhuisopnames als gevolg van een Covid-infectie blijft stijgen, net als het aantal geregistreerde besmettingen. Het aantal overlijdens blijft wel nagenoeg stabiel. Dat blijkt vrijdag uit het online dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 35. Aantal ziekenhuisopnames gedaald tot minder dan 300 (08/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het gemiddeld aantal nieuwe ziekenhuisopnames per dag blijft dalen. Intussen is sprake van minder dan 300 nieuwe opnames per dag, zo blijkt woensdag uit de voorlopige coronacijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. Ook het gemiddeld aantal nieuwe besmettingen blijft afnemen. De overlijdens blijven vooralsnog stijgen.
  [naar artikel]
 36. CIJFERS. Aantal ziekenhuisopnames gedaald tot minder dan 300 (08/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het gemiddeld aantal nieuwe ziekenhuisopnames per dag blijft dalen. Intussen is sprake van minder dan 300 nieuwe opnames per dag, zo blijkt woensdag uit de voorlopige coronacijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. Ook het gemiddeld aantal nieuwe besmettingen blijft afnemen. De overlijdens blijven vooralsnog stijgen.
  [naar artikel]
 37. Liveblog: Aantal besmettingen en ziekenhuisopnames blijft sterk toenemen (24/09/2020 - VRT NWS)
  Het aantal besmettingen en vooral het aantal ziekenhuisopnames in ons land blijft stijgen. Tussen 14 en 20 september waren er gemiddeld 1.425 nieuwe besmettingen per dag. Tussen 16 en 22 september werden gemiddeld 57 mensen per dag opgenomen in de ziekenhuizen. Volg de belangrijkste updates in onze liveblog.
  [naar artikel]
 38. Liveblog - Cijfers blijven op en neer gaan: aantal besmettingen en overlijdens dalen, opnames stijgen licht (09/02/2021 - VRT NWS)
  Het aantal coronabesmettingen in ons land is deze keer lichtjes gedaald. Er worden nu elke dag gemiddeld iets meer dan 2.200 nieuwe besmettingen vastgesteld (- 5%). Ook de overlijdens blijven in dalende lijn, elke dag sterven gemiddeld 39 mensen aan corona. De ziekenhuisopnames stijgen opnieuw, zij het voorzichtig met 2 procent. Volg alles in onze liveblog.
  [naar artikel]
 39. Corona-indicatoren kleuren verder rood: besmettingen, ziekenhuisopnames en overlijdens blijven stijgen (18/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De meeste epidemiologische indicatoren voor Covid-19 kleuren rood. De nieuwe besmettingen, het aantal ziekenhuisopnames en het aantal overlijdens blijven stijgen, alleen het aantal patiënten op de afdelingen intensieve zorg blijft nog afnemen. Dat blijkt uit voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 40. Na besmettingen en ziekenhuisopnames beginnen nu ook de overlijdens te stijgen (27/01/2021 - De Morgen)
  Niet alleen het aantal besmettingen met het coronavirus en de ziekenhuisopnames blijven toenemen, maar ook het aantal overlijdens stijgt opnieuw. Dat blijkt vandaag uit de meest recente cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 41. Aantal besmettingen blijft verder toenemen, ziekenhuisopnames en overlijdens dalen lichtjes (02/02/2021 - De Morgen)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus in België blijft voorlopig stijgen, met 9 procent deze keer. Dat blijkt uit de meest recente gegevens van het gezondheidsinstituut Sciensano. Het aantal ziekenhuisopnames blijft lichtjes dalen. Ook het aantal sterfgevallen blijft afnemen.
  [naar artikel]
 42. Steven Van Gucht: “Ziekenhuisopnames stijgen licht in Limburg” (05/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Terwijl het aantal overlijdens en ziekenhuisopnames ten gevolge van Covid-19 verder daalt, blijft het aantal besmettingen in ons land stijgen. Hier gaat hierbij om nationale cijfers, provinciaal zien we verschillen. Zo stijgt het aantal ziekenhuisopnames in Limburg.
  [naar artikel]
 43. OVERZICHT. Aantal besmettingen blijft verder toenemen, ziekenhuisopnames en overlijdens dalen lichtjes (02/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus in België blijft voorlopig stijgen, met 9 procent deze keer. Dat blijkt uit de meest recente gegevens van het gezondheidsinstituut Sciensano. Het aantal ziekenhuisopnames blijft lichtjes dalen. Ook het aantal sterfgevallen blijft afnemen.
  [naar artikel]
 44. OVERZICHT. Aantal besmettingen blijft verder toenemen, ziekenhuisopnames en overlijdens dalen lichtjes (02/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus in België blijft voorlopig stijgen, met 9 procent deze keer. Dat blijkt uit de meest recente gegevens van het gezondheidsinstituut Sciensano. Het aantal ziekenhuisopnames blijft lichtjes dalen. Ook het aantal sterfgevallen blijft afnemen.
  [naar artikel]
 45. Coronavirus: alle cijfers stijgen, ook het aantal overlijdens (27/01/2021 - Express)
  Na het aantal ziekenhuisopnames van coronapatiënten en het aantal nieuwe besmettingen de voorbije dagen, stijgt nu ook het aantal overlijdens door het coronavirus. Alle parameters waarmee coronacrisis in ons land beschreven wordt, stijgen nu. Dat blijkt uit de meest recente cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. Want na dagen van stijging bij de ziekenhuisopnames en de besmettingen, […] The post Coronavirus: alle cijfers stijgen, ook het aantal overlijdens appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 46. Het aantal besmettingen blijft stijgen, maar het aantal hospitalisaties neemt af: hoe kan dat? (14/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Voor de zesde dag op rij is het aantal besmettingen met het coronavirus in ons land gestegen. Tegelijkertijd nemen het aantal ziekenhuisopnames én het aantal overlijdens af. Hoe kan dat?
  [naar artikel]
 47. Het aantal besmettingen blijft stijgen, maar het aantal hospitalisaties neemt af: hoe kan dat? (14/07/2020 - Het Nieuwsblad)
  Voor de zesde dag op rij is het aantal besmettingen met het coronavirus in ons land gestegen. Tegelijkertijd nemen het aantal ziekenhuisopnames én het aantal overlijdens af. Hoe kan dat?
  [naar artikel]
 48. Minder overlijdens en minder patiënten op intensieve door coronavirus, besmettingen en ziekenhuisopnames wel in stijgende lijn (24/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  Het aantal Covid-overlijdens en het aantal patiënten op intensieve zorg blijven dalen. Dat blijkt uit voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.  De ziekenhuisopnames, het aantal besmettingen en de positiviteitsgraad stijgen wel.
  [naar artikel]
 49. Aantal besmettingen per dag stijgt tot boven de 2.000, opnames dalen maar situatie blijft fragiel met varianten  (18/01/2021 - VRT NWS)
  Het aantal coronabesmettingen blijft nog altijd stijgen, maar gelukkig steeds minder snel. Tussen 8 en 14 januari werden per dag gemiddeld 2.010 nieuwe besmettingen geregistreerd. Ook de ziekenhuisopnames en overlijdens blijven de goede kant opgaan. Een basisschool in Edegem en middelbare school in Kontich worden komende week gesloten omdat daar personen positief hebben getest op de Britse variant. Volg het coronanieuws in onze liveblog.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy